Eşimi yatakta çok mutlu etmek istiyorum zevkin doruklarına çıksın istiyorum.
Ama yapı olarak biraz soğuk biriyim, nasıl yapıcam?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eşimi yatakta çok mutlu etmek istiyorum zevkin doruklarına çıksın istiyorum.
Ama yapı olarak biraz soğuk biriyim, nasıl yapıcam?
Eşinizi yatakta mutlu etmek istemeniz harika bir niyet! Cilveli olmak, eşinize karşı daha oyuncu ve çekici bir tavır sergilemek anlamına gelir. İşte cilveli olmanıza yardımcı olabilecek bazı ipuçları:
1. **Güven ve Rahatlık**: Öncelikle kendinizi rahat hissetmeye odaklanın. Partnerinizle olan ilişkinizde güven duygusu önemlidir. Kendinizi özgürce ifade etmeye ve cilveli tarafınızı ortaya koymaya çalışın.
2. **İletişim**: Eşinizle açık iletişim kurun. Onun ne tür şeylerden hoşlandığını ve nasıl bir yaklaşımdan keyif aldığını öğrenin. Bu, size nasıl davranmanız gerektiği konusunda fikir verebilir.
3. **Göz Teması ve Gülümseme**: Cilveli olmak için basit ama etkili bir yol, eşinize karşı içten bir gülümsemeyle göz teması kurmaktır. Gözlerinizdeki parlaklık ve samimi gülümseme, cilveli bir hava yaratabilir.
4. **Dokunuşlar**: Cilveli olmak için hafif ve nazik dokunuşlar kullanabilirsiniz. Eşinize jestlerle yaklaşın, onunla oyunlar oynayın veya masaj gibi hoşlandığı şeyleri yaparak yakınlık kurun.
5. **Sözler ve Nükteler**: Mizah dolu ve hafif çapkın sözler kullanabilirsiniz. Eşinize romantik veya mizahi iltifatlar etmek, onu şaşırtabilir ve mutlu edebilir.
6. **Giyim Tarzı**: Özel zamanlarda eşinizi şaşırtacak veya heyecanlandıracak kıyafetler seçebilirsiniz. Kendinizi seksi ve özgüvenli hissettiğiniz kıyafetlerle partnerinizin ilgisini çekebilirsiniz.
7. **Yeni Deneyimler ve Oyunlar**: Yatak odası rutininizi değiştirmek ve yeni deneyimler yaşamak için açık olun. Eşinizle birlikte keşfetmek, oyuncu ve cilveli bir deneyim sunabilir.
En önemlisi, eşinizle olan iletişiminizi ve duygusal bağınızı güçlü tutun. Kendinizi rahat hissettiğinizde ve samimi bir şekilde iletişim kurduğunuzda, cilveli olmak daha doğal ve keyifli olacaktır. Partnerinizle birlikte deneyimleyerek, onu mutlu etme ve ilişkinizi canlandırma yolunda ilerleyebilirsiniz.
Cevap
11Cevap
Aranızdaki ilişkiyi etkileşimi bilmeden bu soruyu cevaplamak zor ama eşin olduğu halde ona karşı da soğuksan bu biraz zor olacaktır senin icin
Tangayi giyeceksin. Once bi oral seks cekeceksin baktin emanet kalkti tangayi kenara siyirip ziplayacaksin misss gibi olur iliklerine kadsr zevklenir
Fantezi kıyafetleri giy
Merhaba, ne kadar süredir evlisiniz
Kolay bu yani evliysen zaten sıkıntı yok
Taktikler vermek lazım
Fantezi elbiseler giyerek elbette
Eşin nasıl peki
Zor değil
Saksafon cal
oral seks
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?