Cinsel Yaşam Bir gece de 7 kez seks yapmanın vücuda zararı var mıdır belli aralıklarla? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Bir gece de 7 kez seks yapmanın vücuda zararı varmıdır belli aralıklarla Güncellemeler6 ay Guncell Bir gece de 7 kez seks yapmanın vücuda zararı var mıdır belli aralıklarla? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (30-35) 6 ay Sadece yorgunluk olur başka bir zararı yok ama 7 kere seks yapacak kadın nerdeee. Şimdi onların başı ağrır :) 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 6 ay Aradığım eş profili 1 3 Yorumla Soran 6 ay Eşim bu durumdan rahatsız isteksiz Yorumla Cevap sahibi 6 ay Neee Yorumla Cevap sahibi 6 ay Nankörlük etmesin. Millet @zgın koca arıyor Yorumla
Gizli Üye (25-29) 6 ay İmkansız zaten 1 1 Yorumla Soran 6 ay Neden gece yaşadığım olayı anlatıyorum partnerimin vajinası kızardı benimde penisim tahriş oldu ondan sordum sorun olur mu diye Yorumla
kacıncıki Takip Et Xper 3 Yaş: 29 6 ay Zararı olmamalı 1 1 Yorumla Soran 6 ay Bende öyle düşünüyorum bir şey olmadı zaten Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sadece yorgunluk olur başka bir zararı yok ama 7 kere seks yapacak kadın nerdeee. Şimdi onların başı ağrır :)
12yi görenler ne yapsın
7 de iyi bir rakam
Aradığım eş profili
Eşim bu durumdan rahatsız isteksiz
Neee
Nankörlük etmesin. Millet @zgın koca arıyor
İmkansız zaten
Neden gece yaşadığım olayı anlatıyorum partnerimin vajinası kızardı benimde penisim tahriş oldu ondan sordum sorun olur mu diye
Zararı olmamalı
Bende öyle düşünüyorum bir şey olmadı zaten