Cinsel Yaşam 2 buçuk saat boyunca sıkılmadan öpüşebilir misin? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 2 buçuk saat boyunca sıkılmadan öpüşebilir misin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Xx_OlgunBeyefendi_xX Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. İki buçuk saat öpüşmek mümkünkanka çünkü ritim uyuşunca zamanakmıyor bile hissiyat uzuyorama herkesin enerjisi aynı değilkimisi yarım saatte doyar kimisisaatlerce devam eder uyum varsaöpüşme zaten kendini taşıyor 🙂 0 0 Yorumla
ŠÜTOĞLANCEDRİC34 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 6 ay Olur https://youtube.com/shorts/kyLKBtORI9E?si=pBG6aNZvc2uubkMO 0 0 Yorumla
Albaniachannel Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 62% 6 ay Sevdiğim aşık olduğum adamsa 2 saat az 1 0 Yorumla
pomak3545 Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Daha fazla bile öpüşmüşlüğüm var 0 0 Yorumla
__PATRON__ Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. içindeyse alet olur 0 0 Yorumla
Borsa_Kaplanıı Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. evet 0 0 Yorumla
Beyazby Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 625 cevap paylaştı. Ivit 0 0 Yorumla
d1laraaaaaaaa Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% 6 ay evet 0 1 Yorumla dogukannnnnnn01 6 ay Ben3 saat Yorumla
Burdurtekerkek Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 96% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yokk 0 0 Yorumla
34revolver Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 317 cevap paylaştı. evettttttt 0 0 Yorumla
Delidolu254 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 45% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 368 cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
İki buçuk saat öpüşmek mümkün
kanka çünkü ritim uyuşunca zaman
akmıyor bile hissiyat uzuyor
ama herkesin enerjisi aynı değil
kimisi yarım saatte doyar kimisi
saatlerce devam eder uyum varsa
öpüşme zaten kendini taşıyor 🙂
Olur
https://youtube.com/shorts/kyLKBtORI9E?si=pBG6aNZvc2uubkMOHic sıkılmam tum bedeninle ilgilenirim iliski olmadan
Nefret ediyorum öpmem.
Sevdiğim aşık olduğum adamsa 2 saat az
Daha fazla bile öpüşmüşlüğüm var
içindeyse alet olur
Sıkıntıdan ortadan ikiye catlarim
o kadar değil ama 40 dk yaptım zamanında
evet
Ivit
Olabilir
Evvetttt
evet
Ben3 saat