Cinsel Yaşam Bütün sevgililer cinsellik yaşıyor mudur? (Sayfa 2) Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 623 Bütün sevgililer cinsellik yaşıyor mudur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 29 kişi beğendi
Gizli Üye (18-24) 6 ay Ben yaşadım ama seks yapmadım ama seviştim oral sürtünme oldu. Ama seks istiyor muyum evet sadece beklediğim erkek gelmedi seks için. 2 9 Yorumla maxkruse 6 ay Zor mu peki Yorumla Cevap sahibi 6 ay Sabır zor elbette. Yorumla maxkruse 6 ay E tabii. Kendine kendine yapmayı mı tercih ediyorsun genelde. Yükseldiğin anlarda Yorumla Cevap sahibi 6 ay Yapmam çünkü orgazm olamam Yorumla maxkruse 6 ay O neden Yorumla Cevap sahibi 6 ay Hassaslaşma Yorumla maxkruse 6 ay Hiç mi yapmıyorsun Yorumla Cevap sahibi 6 ay Yani belki yılda 2-3 Yorumla Youngboss1 6 ay Sevişme yaşamışsın ve mastürbasyonu bu kadar az yapman şaşırtıcı, nefsini kontrol etmen ne güzel :) Yorumla
Gizli Üye (18-24) 6 ay Cinsellik şart olan bir şey değil ki tercih sebebi. Kimisi istemez evlenmeyi bekler kimisi daha ilk günden yapar. İnsandan insana göre değişen bişi 2 0 Yorumla
FATİH3428 Takip Et Xper 6 Yaş: 43 6 ay Yok kahvede 101 oynayanda var 😀😀yani tam olmasada. Bir şekilde yaşanır bişeyler 0 0 Yorumla
Sera0025 Takip Et Xper 1 Yaş: 34 6 ay 12 aylık ilişkide bekar erkek ile 2 çocuk annesi biri yaşamış mıdır evlenecek midir uzun bir ilişki 0 1 Yorumla Adanapour01 6 ay Yaşamamis olma ihtimali yok Yorumla
vissnee Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 80% 6 ay ev ortamında görüşüp buluşan herkes yapıyor 2 0 Yorumla
black_ww Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 55% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 520 cevap paylaştı. herkes yapıyordur bişiler net 2 0 Yorumla
intikam_vakti Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 6 ay Hayır bazıları evliliği bekler akıllı olanlar 2 0 Yorumla
beautifulandstrange Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 6 ay yaşamıyorlarsa sevgili değildirler 2 0 Yorumla
Prenses0_0 Takip Et Xper 5 Yaş: 18 , eic 100% 6 ay Hiç bir fikrim yok herkes yaşıyor mudur bilemem 😅 1 0 Yorumla
FotoModel Takip Et Yoda Yaş: 48 , eic 96% 6 ay Hayır, bütün sevgililer cinsellik yaşamaz. 0 0 Yorumla
rekreasyonistt Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 441 cevap paylaştı. Tabii ki hayır, herkesin tercihi farklı. 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Yaşayan vardır yaşamayanlar az degildir 0 0 Yorumla
masalimge Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 100% 6 ay Sevgiliyken bunu düşünüyorsa sevmiyordur zaten 0 0 Yorumla
Tuna8830 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 91% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Onlara sormak gerekiyor 0 0 Yorumla
1Dehliz1Zirve Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Sen yaşıyor musun? 0 0 Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Belirli bir dönem yaşamıyorlar sanırım 0 0 Yorumla
Shelby_dbakir Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 626 cevap paylaştı. Hayır hepsi yaşamıyor. 0 0 Yorumla
нєʀвσкσʟσɢ Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 6 ay Kadın da erkekte durmaz yan yana bir boklar olur 0 0 Yorumla
Çapkınkurt34 Takip Et Yoda Yaş: 52 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 559 cevap paylaştı. Hayır sadece öpüşme ve oranla geçiştiren de var 0 0 Yorumla
hayatındışında Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Millet ağzından çıkarmıyor 0 0 Yorumla
pomak3545 Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Sevgili olmadan bile yaşanıyor 0 0 Yorumla
Gamyoncuu41 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 643 cevap paylaştı. Evet genellikle yasanir 0 0 Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Çoğu hayır bekâret var biliyorsun 0 0 Yorumla
Prince12345678 Takip Et Guru Yaş: 37 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bence belli bir süreden sonra yaşıyordur 0 0 Yorumla
lluvisitons Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 99% 6 ay çoğu yaşıyordur 5 1 Yorumla gecboşaln34 6 ay Aynen Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. büyük çoğunluğu yapıyo 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Hayır yaşamıyor 1 0 Yorumla
u ChocoOrb Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 423 cevap paylaştı. Sanmıyorum 3 0 Yorumla
BayanRahibee34 Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 433 cevap paylaştı. Hayır 3 0 Yorumla
ebevenus Takip Et Xper 4 Yaş: 29 6 ay hayır zaten adam olan erkek istemez 2 3 Yorumla kimbilebilirki_08 6 ay Erkekten önce kadın şstiyor 2 gün önce geçti başımdan bu olay Yorumla ebevenus 6 ay @kimbilebilirki_08 kes Yorumla tnnn55 6 ay Gay mi olsun anlamadım ki Yorumla
Günesinkadini Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 832 cevap paylaştı. Hayır 2 1 Yorumla gokhan4040 6 ay Ciddi ilişki erkek isteseydi napican. Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. yaşamıyor 1 0 Yorumla
Sendemibirutusss Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% 6 ay sanmam 1 1 Yorumla akrepkrall08 6 ay Emin misin? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
105Cevap
Ben yaşadım ama seks yapmadım ama seviştim oral sürtünme oldu. Ama seks istiyor muyum evet sadece beklediğim erkek gelmedi seks için.
Zor mu peki
Sabır zor elbette.
E tabii. Kendine kendine yapmayı mı tercih ediyorsun genelde. Yükseldiğin anlarda
Yapmam çünkü orgazm olamam
O neden
Hassaslaşma
Hiç mi yapmıyorsun
Yani belki yılda 2-3
Sevişme yaşamışsın ve mastürbasyonu bu kadar az yapman şaşırtıcı, nefsini kontrol etmen ne güzel :)
Cinsellik şart olan bir şey değil ki tercih sebebi. Kimisi istemez evlenmeyi bekler kimisi daha ilk günden yapar. İnsandan insana göre değişen bişi
Yok kahvede 101 oynayanda var 😀😀yani tam olmasada. Bir şekilde yaşanır bişeyler
12 aylık ilişkide bekar erkek ile 2 çocuk annesi biri yaşamış mıdır evlenecek midir uzun bir ilişki
Yaşamamis olma ihtimali yok
Hayır yaşamıyor
ev ortamında görüşüp buluşan herkes yapıyor
hepsi yaşamıyor tabi ki
herkes yapıyordur bişiler net
Hayır bazıları evliliği bekler akıllı olanlar
yaşamıyorlarsa sevgili değildirler
Hayır herkes yaşamıyordur
e herhaldeeeeeeeee
Hiç bir fikrim yok herkes yaşıyor mudur bilemem 😅
%80-95 i rahat yaşıyordur..
20 yaş ve üstünün çoğunun yaşadığını dusunuyorum
Hayır, bütün sevgililer cinsellik yaşamaz.
Hepsi değil biz uzagız ama seviyorum
Tabii ki hayır, herkesin tercihi farklı.
Yaşayan vardır yaşamayanlar az degildir
Sevgili değil partner desek
Sevgiliyken bunu düşünüyorsa sevmiyordur zaten
Bu devirde bence evet
yaşamayanlar yakında ayrılacaktır
Evet büyük çoğunluğu diyelim
Onlara sormak gerekiyor
Hayır zorunda değiller
Yaşamayan maldır
Evett günümüzde normalleşti artık
Herkesin yaşadığını zannetmiyorum
Sen yaşıyor musun?