• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (32) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Üniversite TercihÜniversite Tercih
  • GündemGündem
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(32)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Üniversite Tercih Üniversite Tercih
  • Gündem Gündem
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer Gamer +26
Cinsel Yaşam

Bütün sevgililer cinsellik yaşıyor mudur?

Gizli Üye
Gizli Üye
(18-24)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
623
Sevgili Soruları Sevgi Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
29 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • DİYKAT
    DİYKAT Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 100%
    7 ay
    Cinsel Yaşam konusunda 340 cevap paylaştı.

Yorumları okudum da ne ara "Müslümanız" deyip bu denli ahlaksız bir güruh olduk bilmiyorum bile. Yobaz değilim, asla. Lakin bir erkeğin elini bile sıkmam, kaldı ki temas. Sevgililikte hani el ele belki. Ama "yatmayınca o sevgililik kabul olmaz" algısı çok iğrenç. Cidden bazılarınız midemi kaldırıyor. Zira bu müslümanlık asla olamaz. Lafımda meclisten içeri hani.

21
    7 Yorumla
    • UslanmazMilyoner31ci
      UslanmazMilyoner31ci
      7 ay

Diğer müslüman ülkelerde millet hayata erken atılıyor. Araplar 15-16 da evleniyor. Yaş ilerledikçede durumları iyileştikçede 2. 3.4. Karı alıyorlar.
      Biz Türkiyede hayata geç atılıyoruz. Üniyi bitirene kadar 20 li yaşların yarısı bitiyor zaten. İş bul askerlik, maddi durumu düzelt falan derken yaş 30-40 oluyor.
      Cinsellik biyolojik olarak 12-13 te başlar 50ye doğru biter.
      Millet 30-40 yaşındamı cinsellik yaşayacak ömründe ilk defa ve o yaştan sonrada verimli bir cinsellik için 10-15 senesi var sadece. En verimli çağlarınımı heba edecek millet.

Yorumla
    • DİYKAT
      DİYKAT
      7 ay

Aynen bilader, heeee.

Yorumla
    • Günesinkadini
      Günesinkadini
      7 ay

Yorumuna katılıp imzamı atıyorum

Yorumla
    • DİYKAT
      DİYKAT
      7 ay

😇🪁✨

Yorumla
    • Günesinkadini
      Günesinkadini
      7 ay

Son olarak aşko edep sen ne güzel şeysin🫶🏽

Yorumla
    • EserAktaş
      EserAktaş
      7 ay

@Günesinkadini ya olay sadece performansda değil 30 ile 20 arasında uçurum yok fiziksel olarak ama gençlik ateşi ile yaşanan aşk başka

Yorumla
    • allnightlonggg
      allnightlonggg
      7 ay

@UslanmazMilyoner31ci ohaaaa ne kadar rahat çok karı alıyorlar diyorsun çok özeniyorsan arabistana gitttttt

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Savas_Melegi
    Savas_Melegi Takip Et
    Guru Yaş: 20 , eic 100%
    7 ay

Yaşamıyorlar. Bazıları “evlenmeden olmaz” diye düşünüyor. Bütün evliler de yaşamıyor; mutsuz evlilikler de var, aseksüel çiftler de var. Eşleri eş, sevgilileri sevgili yapan şey seks değildir; sahiplenmektir, paylaşmamaktır, birbirlerinin en yakını olmalarıdır. Eşleri yatak arkadaşından ayıran şey birbirlerini sahiplenmeleri; anne, baba, kardeş, arkadaştan ayıran şey de birbirilerinin en yakınları, hayat arkadaşları, hayatlarını birleştirdikleri yoldaşları olmalarıdır ama sağlıklı çiftler için seks bir gerekliliktir. Uzmanlara göre evliliğin %70’i cinselliktir.

1
    0 Yorumla
  • YorgunBirCicek
    YorgunBirCicek Takip Et
    Master Yaş: 23 , eic 98%
    7 ay
    Cinsel Yaşam konusunda 374 cevap paylaştı.

Sevgililik böyle bir şey değil. Cinsellik evlilikte olur. Gerçekten seven cinselliği bu kadar merkeze koymaz zaten. Çünkü o ilişki evliliğe gidecek mi belli değil. Ancak toplumda öyle bir algı oluştu ki, sevişmeyen sevmiyordur gibi bir algı oluşturulmaya çalışılıyor.

8
    1 Yorumla
    • Frankenstein16
      Frankenstein16
      7 ay

Bir demet tiyatrodaki saldıray abi tiplemesi geldi aklıma 😂😂😂

Yorumla
  • Evelynyilmaz
    Evelynyilmaz Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 100%
    7 ay

Hiç bilmiyorum ve anlamak çok zordur. Çoğu yaşıyordur diye düşünüyorum sadece. Ben yaşamayan biriyle olmak isterim öylesi de zor bulunur. Arkadaşlarım artık erkekler istiyor, istemeyen yok tarzı konuşmuşlardı Kİ öyleyse kimseyle olmamayı yeğlerim.

8
    2 Yorumla
    • Sosono1
      Sosono1
      7 ay

Ben de nefret ediyorum sevgiliyken

Yorumla
    • Eleven3405
      Eleven3405
      7 ay

en doğrusu sevgiliyken eğer karşı taraf istemezse ben de istemem

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

83

Cevap

105

Cevap

• ölümmeleği00 s
    ölümmeleği00 Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 26
    7 ay
    Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.

Bence hayır yaşamıyordur ve sevgiliyken bence cinsellik yaşanmaz evlilik dılımyalanan cinsellik bence kişilerin arasını çok çabuk bozuyor.

7
    6 Yorumla
    • Sera0025
      Sera0025
      7 ay

Şu an o zaman arkadaş iyi duygusal ilgi hakim bir yil sonra evlilik mi

Yorumla
    • ölümmeleği00 s
      ölümmeleği00
      7 ay

Nasıl yani anlamadım

Yorumla
    • Sera0025
      Sera0025
      7 ay

Yani duygusal bag var yoksa ilişkiler biter miydi

Yorumla
    • Sera0025
      Sera0025
      7 ay

Kadın erkege ruh eşim sevgilim yazdı ayrılınca sildi

Yorumla
    • ölümmeleği00 s
      ölümmeleği00
      7 ay

Ben sizin hayatınızda neler olup bitiyor bilemem tek bir cümle ile koskocam bir maziyi yorumlayacak kapasitede değilim

Yorumla
    • Sera0025
      Sera0025
      7 ay

Ben bu hikayeyi silmek unutmak istiyorum çünkü bu erkek bana haksızlık yaptı baska bir kadın için beni harcadı darp edilmeme sessiz kaldı iftira bile att inkar etti

Yorumla
  • allnightlonggg
    allnightlonggg Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    7 ay

sevgililik mi kaldı yaa. bu devirde sevgili işi fckbuddylikten pek farklı değil. oluyordur hepsinde çünkü kızlar eskisi gibi toplum baskısına boyun eğmiyor ne olursa olsun kafasında.. erkekler zaten dünden razı ama iş evliliğe gelince bozulmamış kız istiyorlar. Çalma kapımı çalarlar kapını demişler ; sen milletini gelecekteki o " kutsal meryem"ini sözümona "faişen" yaparsan başkası da seninkini yapar yani. Yok ben kimseyle yapmıyorum falan filan sen yapmıyorsan/yapamıyorsan hemcinslerin yapıyor ama sen tabiiki kadınlara misyon yüklediğin için hemcinslerinin senin ilerdeki eşine dokunmaktan kaçınmaması umrunda değil hal böyle olunca onlar da çekinmiyor ben işime bakarım diyor. Kız da diyor ki beinm başım kel mi sever toplum baskısını en fazla dktiririm diyor haklı da yani neden gelip gelmeyeceği belli olmayan koca için kendini sıksın , koca buna anayış göstermeyecek kadar sanllayışsız bir davar çıkabileceği için diktirip geçme yoluna gidebiliyor sonuçta kimsenin kimseye sonuna kadar dürüstlük borcu yok Durum bu işte. Sevgililik falan hikaye artık, evlilik düşünen ve dini / kişisel hassasiyeti olan sevgili yapmasın derim özellikle de kızlar.

0
    3 Yorumla
    • allnightlonggg
      allnightlonggg
      7 ay

gelip gelmeyeceğinden ziyade ne zaman geleceği de belli değil o boyu devrilesi kocanın. lisedeyken evlenmesi gereken insanlar eğitim meğitim cart curt diye bekliyor saçma sapan bir politik/sosyal düzen içindeyiz. Kız başınla sevgili olsan vay efendim kız niye 14ünde 15inde sevişmiş gezmiş diye katli vacip fermanı çıkarıyorlar yobazlar, çünkü erkeğe tek kelime yok , kızı öldürse bile kız sevigli olduğu için suçlu oluyor. Hoş, evlenmenin de bir numarası kalmadı da aman erkeklere yüz vermeyin kızlar bu devirde. herkes neyin ne olduğunu biliyor ama herkes susuyor.

Yorumla
    • Kuzgunatmaca
      Kuzgunatmaca
      6 ay

Analitik olmuş

Yorumla
    • allnightlonggg
      allnightlonggg
      6 ay

Eh dilim döndüğünde

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    7 ay

Seks yapmadığım kadına zaman da ayrımam... Gitsin ötede dursun zaten ötede duracaksa bir fark göremiyorum. Teni buluşmayan kadına zaman para ve ilgi yatırımı yapan erkek * canım abazandır hadım edilmesi gereken bir canım. Cinsellik yoksa karşımda ki kadın bile değildir. o delik oraya boş boşuna konmadı. Bakmayın türk kızlarının iki yüzlü orpluklarına. Çoğu ipsiz sapsız tiplere veremekten canı çıkıyor. Düzgün adama gelince evlenek yok şu olsun yok bu olsun gibi şartlar koşarlar... Seven kadın verir hem de seve seve evlenmeden verir. Evlenelim veririm bir ara gibi şart koşuyorsa eoincisine 20 tane sabıka kayıtlısına vermekten bitap düşmüştür. Size gelince namuslu ve namusu bacak arasında gören orp bir karın olduğu aklına gelir. Seksin olmadığı ilişki boştur. anlamsızdır zaman emek para kaybı ilişkidir erkek için... Kadına giren çıkan yok senin paranla yemek yer cafede keyif çatar gününü gün yapar.

3
    25 Yorumla
    • bekleyeninim
      bekleyeninim
      7 ay

Kullanıp atamadığın kadınlar için böyle ifadeler kullanman soruyu cevaplıyor zaten.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      7 ay

... dedi gemi dubası görse vay babağan kemiğini diyicek obez kraliçe⚔🤞

Yorumla
    • JeEvonna
      JeEvonna
      7 ay

düşünceni düzgünce belirt ben de cinsellik iki taraf için de ihtiyaç olduğu için olması gerektiğini savunurum da sarf ettiğin kelimeler çok berbat.

Yorumla
    • allnightlonggg
      allnightlonggg
      7 ay

işte senin gibiler yüzünden kızlar evlenmeden veriyor çünkü erkek sevmeden de hatta zaten sevmiyorsa aceleye getirip ısrar ediyor. redpillci kadın düşmanı yobaz vibesın tam. sabıka kayıtlılara tek kelimen yok ama tüm kızlar onlara "veriyor" sanıp kızlara kabahat buluyorsun. bu aralar sizden çok var kendini alfa açıkgöz sanan ezik yani . D

Yorumla
    • allnightlonggg
      allnightlonggg
      7 ay

vermiyor* olacak. senin zamanın da paran da senin olsun abazasın çünkü ve üstüne de kadın düşmanı ıyk yani iğrenç bir ikileme kombosu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      7 ay

@allnightlonggg Sen öyle sanmak istiyorsun yanlızca. Pembe yorumlar paralı arıyanlarla doluyken buna inanman çok safça. Vermiyen sensin geri kalan veriyor sen kafanı yorma. tercih edilmeyen de sensin 🤭 Biz zaten para için tercih edildiğimiz için giren çıkan yok.

Al sana bir hemcisnsinin parayı tercih ettiğini gösteriyim: "Bir kadına bile bakamayan adamda evlenmesin anasının evinde kalsın bir zahmet ne yapalım çalışıp kazanıp ev işini yaptıktan sonra erkeği gerek yok" Bu sözler hemcinsinden. Evde bir adamın hayat kadını olup yatıcak ve para yemek benim hakkım hem de kadınım güçlüyüm diyicek evlendiği adamla kafa tutup durucak hem para yiyicek hem evliliğin etinden sütünden faydalanmayı özlük hakkı olduğunu savunucak. Evde kalmış birinin yorumu işte senin gibi 😄

Yorumla
    • allnightlonggg
      allnightlonggg
      7 ay

iyi demiş ağzına sağlık . dünyanın en normal görüşünü ble acayip ve tuhaf bir görüşmüş gibi tasvip etmememi beklemen senin sorunun. Paran yoksa sen de yoksun senin giblerin parasını yiyip vermeden kaçmak daha keyifli. Evlenilmeye layık değilsin bu kafayla kimse zaten bile bile seninle evlenmez merak etme evlense de boşanır sen de kadına köle muamelesi yaptım kaçırdım demek yerine gadınlar durup dururken boşanıyoğ , nafaga irkeğe zulümdür diye ağlarsın Kimse seni çekmez. Tırrek tırrek konuşup kendini ayırmaya çalışma boşuna çünkü sabıkalı dediklerinden farkın yok yalnız kalmayı hakediyorsun boşuna ben iyiyim kızlar kıymet bilmiyor diye kendini acındırma

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      7 ay

@allnightlonggg Yanlız ölcen yanlız ölcen diyorsun devamlı ve bir erkeğe 🤏😂 Sanki benle beraber ölebilicek kadında. Kızın yaptığı yorum da para için mi evleniyoruz dedi sonra iş maddi konulara getirince çark etti döneksiniz tüm kadınlar dönek. Erkek sözü var kadın sözü yok bu yüzden. Çünkü kadınların bir onuru bir karakteri duruşu yok. Olsaydı atalarınız size de bir özdeyiş bulurlardı lakin cesaret , bağlılık, sadakat , alçak gönüllülük, sözünün eri bir duruşu hiç olmamış tarih boyunca kadınların. Hep savaş gelini bir onla yatmışınız ülkeniz istila edilmiş istilacılarla yatmışsınız istilacıları da istilacılar etmiş onla... Erkeklere söylenebilicek pek kötü kelime yok olsa bile kötü değiller. fakat kadınlara çok derin manalar atıf edilmiş küfür anlamında. Bu da suçu kendiniz de aramanız gerektiğini ortaya koyuyor.

Yorumla
    • allnightlonggg
      allnightlonggg
      7 ay

kadınlara atfedilen sözleri erkekler için de kullanmakta bir sakınca yok -kullanıyorum da- zaten erkeklere daha çok gidiyor. ülkeleri istila edip tecavüz etmeyi değil de kadınların cinselliğine laf etmen zaten ne kadar rezil ve iki yüzlü olduğunuzu gösteriyor. Erkek de aynı şeyi yapıyor hatta belki zorla ama erkek cinsel ilşkiye girdiği için ayıplanmamalı. yobazların sesini kesmek şart azdınız gene

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      7 ay

@allnightlonggg Ne ağladın beeee. Şurda dalgamıza bakıyoruz. Hoşuma gidiyor atışmak. Çok takma kafana heee deli olursun deli. Keyfine bak ben takılıyorum sana.

https://youtu.be/uDyl8XPdoHc

Yorumla
    • allnightlonggg
      allnightlonggg
      7 ay

askerlerin tecavüz ettiği kadınlara savaş gelini diyip suçlamakla zaten erkekliğin şerefine fazlasıyla leke sürüyorsunuz çünkü yalancı ve iftiracısınız aynı zamanda da istilacı ve tecavüzcü... "Erkekler" yüzünden sayısız çocuk tarih boyunca babasız ve annesiz büyüdü. Sırf tecavüz sonucu doğmak zorunda kaldıkları için. paran kadar haysiyetin de kıt belliki zavallı incel.

Yorumla
    • allnightlonggg
      allnightlonggg
      7 ay

yine de her erkek için toptancılık hatta genelleme yapmıyorum çünkü siz tarikat olarak sapıksınız ve her erkek tecavüzcü ve şeref yoksunu değil.

Yorumla
    • allnightlonggg
      allnightlonggg
      7 ay

kadının rızasını tecavüze uğramasından daha kötü gören çomar tarikati. rızaları olarak yatsalar gam yemem valla ama tecavüze uğrayanlara bile savaş gelini diyip gönül hoşluğu gibi yansıtmak ayrı şerefsizlik

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      7 ay

@allnightlonggg 1 aylığın erkekler dünyayı terk etse. Geri geldiğimiz de kadın diye bir şey kalmazdı. Sizler bizlerden çok daha acımasızsınız. Erkekler üstünden yürüyor. Erkek gitse 1 ay da silinirdiniz. Çünkü ufak tefek şeylerde işi gücü bırakır kız kavgası başlardı ortamda erkek olmadığı için bıçaklanma boğaz kesme gırla başlardı. Erkekler penisi var diye basit suçlanıp basitçe tüm sorumluluğu ve suçu yıkabildiğiniz bir cinsiyet o kadar. Siz bakmayın öğle aşko demenize arkada neler dönüyor. O pis irinlerinizi erkeklere 1 ay akıtmasanız nükleer bombadan çok daha ölümcül birer yok edici olursunuz. Erkekler sayesinde hançer bıçak değilsiniz hemcinsinizle. Ki benim desteklediğim şey 100 kız çocuğuna 2-3 erkek çoğu doğsun pozitif ayrımcılıklarıyla at koşturabilsin diye kadınlar. Bunu hiç bir ülke yapmaz erkek oranı düştüğü an sizler M4A1 uzun namlulu tüfekten daha ölümcülsünüz. Katalizör görevi görüyoruz resmen sizler için.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      7 ay

@allnightlonggg Bir erkek bir kadını öldürüyorsa 3 seçenek vardır.

1. şizofrenik tehlikeli hareketleri vardır ve bunu kadınlar maskülen erkeksi hatta sexylikle karıştırıp hayatlarını birleştiriyorlar hemen bu tiple.

2. Aldatma durumları yüzsüzlük ve buna rağmen piskolojik şiddet ve manipülasyonlarla erkeği suçlamaya çalışması. Suçlu olduğu halde aldattığı halde çıkılmaz şekle sokması.

3. Erkeğin bam teline vurmuş. Hatta piskolojik şiddete maruz bırakıp adamın bam teline vurmuştur. Davula 5 vurursun 10 vururusun 20. kez şiddetli vurduğunda patlar... Saçmalar etrafını bir jilet gibi parçalıyarak patlar en son...

Bunun haricinde kadınla alıp veremediği bir şey olamaz bir erkeğin. Hepsi makul ve anlaşılır şeyler piskolojik olarak.

Sitres iki şekilde savaş ya da kaç. Sen beni duvara kıstırırsan savaşırım. Sen benim peşimi bırakmayıp aynı şimdi olduğu gibi car car car çirkef bir kızcık gibi davranırsan gene savaş dürsütünü tetiklersin. Çünkü ben kaçıyorum stres kaynadğından sen ısrarla yaklaşıp baskılıyor sitres altında bırakıyorsun kişiyi.

Yorumla
    • allnightlonggg
      allnightlonggg
      7 ay

yobazlık akıyor yorumdan ya. aynı gerekçeler erkek için de geçerli olabilir ama sonuçlar farklı. çünkü sorun erkeklerde yani yobaz düşüncenizde. Çözüm için erkeklerin şuur sahibi gibi davranıp kadınların yaptıklarını bahane etmek yerine kendi yaptıklarınızın sorumluluğunu almanız gerek aksi takdirde suç potamsiyeli taşıyan ve işleyen erkeklere ağır bir ceza ya da intikam hareketi şart. Kadınların da sizi aynı sebeplerden hatta keyif için öldürmesi yani. Öldürmek ve şiddet maskülenite ve erkeklik değildir aksine en aptal ve güçsüz insan bile uygun bir aletle şiddet uygulayıp cinayet işleyebilir

Yorumla
    • allnightlonggg
      allnightlonggg
      7 ay

çirkef sana benzer erkekcik. kadınlarla alıp veremdiğin birşeyler olduğu da aşikar. redpill fabrikasından çıkmış ya da çaresizlikten oraya sığınmış ve oradan kadınlarla ilgili duyduğu yalanları ve iftiraları yayan çulsuz bir incel olduğun gibi. napıcan ben seninle tartıştım ve sapkın düşüncelerine tepki gösterdim diye beni mi öldürücen. hadi öldür yiyosa

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      7 ay

Şizofrensin sen... tedavi olmalısın.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      7 ay

Anlıyorum seni. yumurtalıklar gavur emi gibi hem yanıyor hem sana ayrılan vaktin sonuna yaklaştın. Piskolojin bozulmuş. Birilerinin sıcak gögüsünde yatıp o duvar kenarına sıkışmış piskolojiden uzaklaşman lazım. Söndürmesi lazım birinin yani ama ben firefıghter değilim. cinsel kategoriye yanıyom de söndürürler içinde ki sıkıntıyı derdi.

Yorumla
    • allnightlonggg
      allnightlonggg
      7 ay

öldürmeyi savaşmak sanan birisin ya şiddet göstermeyi insan olarak reddetmek yerine kolaya kaçıp can almayı bile savunuyorsun. erkeklik kaba kuvvetle şiddetle olmaz önce bunu öğren yoksa en güçlü kuvvetli erkeği yere sermek bir mermiye bakar. maskülenliği kadına güç kulanmak sanıyorsunuz halbuki bu acizliktir. o yüzden sokakta bir kadını korumak yemiyor g. tüm g. tüm kaçıyorsunuz. gücünüz sadece kibar ve mutlu insanlara yetiyor sizin gibi medeniyetsizlerin. biz kadınlar ve akıllı erkekler hani şu beta dedikleriniz onalr yapamadığından değil doğru olmadığından kızdıkları kişilere şiddet uygulayıp işin ucunu cinayete kadar götürmüyorlar bunu da bil. bir kadına vurduğun dövdüğün halde sana mutfaktan bıçak kapıp saplamıyorsa o kadına şükret.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      7 ay

Anlıyorummmmmmm seni. yumurtalıklar gavur emi gibi hem yanıyor hem sana ayrılan vaktin sonuna yaklaştın. Piskolojin bozulmuş. Birilerinin sıcak gögüsünde yatıp o duvar kenarına sıkışmış piskolojiden uzaklaşman lazım. Söndürmesi lazım birinin yani ama ben firefıghter değilim. cinsel kategoriye yanıyom de söndürürler içinde ki sıkıntıyı derdi!!!

Yorumla
    • allnightlonggg
      allnightlonggg
      7 ay

abv pis sapık senin bi tarafların yanıyor asıl benim vaktime sen karar veremezsin kendi derdine yan. boş boş manipülasyonlarla kimseyi aşağılayıp haksız konuma düşüremezsin. ucuz numaralar bunlar. istediğim yere yorum yazarım istediğim kadar yazarım sen karışamazsın düşüncelerin tepki çekiyorsa yadırgayamazsın isteyen eleştirir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      7 ay

Anlıyorum seni. yumurtalıklar gavur emi gibi hem yanıyor hem sana ayrılan vaktin sonuna yaklaştın. Piskolojin bozulmuş. Birilerinin sıcak gögüsünde yatıp o duvar kenarına sıkışmış piskolojiden uzaklaşman lazım. Söndürmesi lazım birinin yani ama ben firefıghter değilim. cinsel kategoriye yanıyom de söndürürler içinde ki sıkıntıyı derdi. Koş sor hadi utanma 🤪

Yorumla
    • allnightlonggg
      allnightlonggg
      7 ay

burada sana birsürü şey söylemişim ve sen konuyu aklının olduğu yere yormuşsun kaliten bu işte. sapık herif

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      7 ay

Sen akrep burcu musun

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    7 ay

Aslında bunun cevabı yine dinimizde geçiyor.

Evlilik için "Zorlaştırmayınız, kolaylaştırınız" diye hadis var.

Ve örnek olsun diye sahabelerin çeyizleri sadece bir bohça, 3-5 kap kacaktan ibaret..

Ama şimdilerde erkeğin tüm serveti isteniyor, yetmiyor bir de borçlandırılıyor.

50 000 TL maaşı bile olsa birinin nasıl ve neden 3-4 milyon TL lik birikimini bir anda kıza versin?

Sonrasında ise evlilikten önce olur mu olmaz mı diye burada tartışıyoruz.

Evlilik dediğiniz sadece bir duadır.

Bir de " İlan ediniz" buyruluyor.

O kadar...

Ve şu kadarını diyim :

Ben zinadan tövbe etmiş biriyim.

İnanın psikolojik olarak çok daha rahatım. Dünya da cehennemi yaşamaya gerek yok...

1
    1 Yorumla
    • allnightlonggg
      allnightlonggg
      7 ay

evlenmeyin madem sanki lütfediyorsunuz. ayrıca evet çok masraf var ama bir ev kirası zaten 50 bin yani kadın kolaylaştırsa kolaylaştırsa mesela evin olmasa da olur dese, düğün sevmem düğün istemiyorum ya da düğün için bu kadar paraya değmez nikah yetsin dese ne kadar kolaylaştırabilir. kadın da çalış diyeceksin e ama bu da o iyi niyetli kadına haksızlık belki kadın çalışmak istemiyor , belki ben kendimden düşük maaşlı birine razı oldum maaşım bana kalsın diyor? buna da hakkı yoksa iyi zora koşmak istememenin bir kıymeti olmuyor ki hep daha fazla fedakarlık yapması beklenecekse. Yani demem o ki biraz da sistemi ( hayatın her alanında her türlü yaşam ve istek gereçlerine fahiş fiyat çeken sektörü) eleştirin.

Yorumla
  • johesa
    johesa Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 74%
    7 ay

Tabıkıde hayır ki bence seven asık olan cinsellik yasamaz ailesinin önünde basıno eğicek bişeyi düşünmez çok iyi anlasıolarsa evlensinler özgürler sonra sevgiliyken böyle şeylere karsıyım he günü birlikler ayrı onların zati seçimi o ama ben sevıom aşığım diyipte bunu yapanların aşk la bağlantısı yok bence

1
    0 Yorumla
  • GereksizBilgi80
    GereksizBilgi80 Takip Et
    Bilge Yaş: 28 , eic 99%
    7 ay

Sevgili olmak illa temas bir şey yaşamakmı? Bakir ve bakire kalarak evlilik sonrasına kadar kendini tutamıyormu iki tarafta?

Cidden yanlış zamanda doğmuş olmaktan nefret ediyorum hayvani güdülere teslim olun iki cinsiyette karşı cinsi rahatsız edip yazarak taciz ediyor aferin size mutluluğu geçici zevkler de bulursunuz böyle devam kafasızlar

0
    0 Yorumla
  • Beyefendi92
    Beyefendi92 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 36 , eic 100%
    7 ay
    Cinsel Yaşam konusunda 917 cevap paylaştı.

ben sevgililik kavramına da inanmıyorum, sadece sevişmek için uydurulmuş bir durum

sevişmeyeceksem neden sevgili olayım ki , parkta bahçede gezmek için mi?

arkadaşlar kaçırıyorsunuz aşk varsa bunun elementlerinden biri de tutku ve şehvettir

0
    1 Yorumla
    • Sera0025
      Sera0025
      7 ay

o zaman bu iki insan bir arada tutan sey ne 1 yıl olacak ve erkke sadakat bahsediyor

Yorumla
  • beyfendibiri20
    beyfendibiri20 Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 100%
    7 ay

Ne alaka Allah aşkına
    Daha sevdiğim kadının elini tutmadım benim hayatımdayken
    ⁠-⁠-⁠) illa ki her sevgide olacak diye bir husus yok
    Bunun yanı olmasın diyenlerin çeşitli ve geçerli nedenleri de var

1) kişisel tercih
    2) dini nedenler
    3) sadece kendisini eşine saklamak
    4) ve diğerleri diye sıralanır gider

Velhasıl-ı kelam birçok ilişkide oluyor diye
    Her ilişkide olmuyor aslında olmaması da gerekiyor ama o konu uzun konu 😂

0
    0 Yorumla
  • bykamaimasen
    bykamaimasen Takip Et
    Guru Yaş: 33
    7 ay

yaşaması gerekir. yaşamayanlar vardır ama yaşamayan kadın, kadınlığını sermaye olarak görüyordur, erkek de başka seçenek bulamamıştır :D

evlendikten sonra yaşarım diyenler büyük hayal kırıklığı yaşar. ilk zamanlar heyecanlı olur sonradan bu muymuşa gelir olay. o zaman da evlilik yavaş yavaş biter eşler birbirine değer vermezler çünkü kaybetmeyi göze almışlardır.

en temizi sevgiliyken yaşayacağını yaşa hatta birlikte aynı evde bile yaşa, aklına yatıyorsa evlen.

0
    0 Yorumla
  • TaşDuvarlar
    TaşDuvarlar Takip Et
    Bilge Yaş: 23 , eic 100%
    7 ay

Hiçbir kadının evlenmeden cinsellik yaşamak istediğine inanmıyorum. Sevgilisini ne kadar severse sevsin... Sevgiyle bir alakası yok bunun. Çoğu hayır diyemediği için yaşıyor.

6
    5 Yorumla
    • tnnn55
      tnnn55
      7 ay

Sevgiyle alakası var , ayrıca evlendikten sonrada yaşamıyolar zaten

Yorumla
    • TaşDuvarlar
      TaşDuvarlar
      7 ay

Sana öylesi denk gelmiş.

Yorumla
    • JeEvonna
      JeEvonna
      7 ay

ne alakası var bizim de ihtiyaçlarımız isteklerimiz yok mu? siz küçüklükten öyle yetiştiğiniz için bence. ben 10-12 yaşımdan beri içgüdüsel olarak bu istekleri duyuyorum

Yorumla
    • tnnn55
      tnnn55
      7 ay

Yok.

Yorumla
    • exoarware
      exoarware
      7 ay

yaşamak lazım evlenınce soguk yapıyorlar @TaşDuvarlar

Yorumla
  • HayatKısaKşlrUçyr
    HayatKısaKşlrUçyr Takip Et
    Master Yaş: 44 , eic 62%
    7 ay

Hiç bir sevgilim ile cinsellik yaşamadım. Hayatım boyunca tek eşlilikten yana oldum. Cinsellik bu kadar basit olmamalı.

5
    0 Yorumla
  • Neveaşıkbiri
    Neveaşıkbiri Takip Et
    Master Yaş: 23 , eic 100%
    7 ay
    Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Şu devirde aylar yıllarca sevgiliyiz deyip sadece el ele tutustuguna inanan yoktur heralde kimsenin

8
    2 Yorumla
    • aliaras0309
      aliaras0309
      7 ay

Gerçek Yorum

Yorumla
    • Rumeysatoz
      Rumeysatoz
      7 ay

Valla ben sevgilimle birlikte yaşamadım hatta el ele tutusmuyordin bile cekingenim

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    7 ay

Birinci ağızdan yazayım kesin bilgi yayın; HAYIR. 4 yıldır sevgiliyim öpüşmedik bile onu geç dudağıma buse kondurmadı bile. Max sarılıp el ele tutuştuk. Mutluyuz kısa zamanda evleneceğiz. Her şey cinsellik değildir….

4
    13 Yorumla
    • black_ww
      black_ww
      7 ay

nasıl ya hiç mi öpüşmediniz 😅

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      7 ay

@black_ww hayır🥰🥰🥰

Yorumla
    • black_ww
      black_ww
      7 ay

garipmiş

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      7 ay

@black_ww neden garip olsun ki çiçeğim ya hassasiyetimiz var ve yaptıkça fazlasını istiyorsun ben öpüşmeyi normalleştirmek istemedim zamanı gelince öpüşcez zaten gece gündüz😂

Yorumla
    • black_ww
      black_ww
      7 ay

zamani gelmemiş mı kaç yıl olmuş ya

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      7 ay

@black_ww yıla bakmıyorum evlenince düşünüyorum ben

Yorumla
    • exoarware
      exoarware
      7 ay

4 yıldır ıyı sabretmiş aldatmış olmasın senı evlenınce 4 yılın cıkartır artık :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      7 ay

@exoarware sanmıyorum aldattığını bir arkadaşım da böyle konuşup hiçbir şüphem yokken aklıma soktu ben de sevgilime bunu söyledim hiç telefonunu alıp karıştırmam dahi şak diye çıkardı al bak her şeyime dedi baktım. Tipinden de anlarım

Yorumla
    • exoarware
      exoarware
      7 ay

senın gıbı kızlar kaldıysa bende ısterım ozu sozu bır masallah var mı etrafında tanıstırabılecegın kımse

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      7 ay

@exoarware kaldı da sen o kızları hak edecek biri misin ama😂15 kişiyle yatıp öyle kız bulamazsın benim sevgilim de dikkat eden ve yanaşmayan bir tipti ki beni buldu

Yorumla
    • exoarware
      exoarware
      7 ay

Ben bulamadim varsa tanistir bizi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      7 ay

@exoarware sana nereden güveneyim ama

Yorumla
    • exoarware
      exoarware
      7 ay

bana guvenebılırsın guven testı yap genelde kızlar yapar dıyolar

Yorumla
  • Guzeeeeel_
    Guzeeeeel_ Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 34%
    7 ay

Benim değer ve inançlarıma göre bunu sevgiliyken düşünmem.

5
    0 Yorumla
  • Nimesayyya
    Nimesayyya Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 100%
    7 ay

Yaşamıyan vardır asıl doğru olanda yaşanmamasıdır zaten evlilik öncesi cinsellik olmamalıdır

4
    0 Yorumla
  • Askiyasamak u
    Askiyasamak Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 69%
    7 ay

Merhaba, öpme veya sarılma gibi eylemler bence her ilişkide olur ama cinsel ilişkiye girmek veya ona çok yakın şeyleri yapma konusunda evliliği bekleyen birçok çift vardır diye düşünüyorum.

2
    0 Yorumla
  • SonicBombFix
    SonicBombFix Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28 , eic 77%
    7 ay

değişir insanların kriterleri kuralları var.
    bazıları 1 hafta sevgiliyken bir şeylere başlar bazıları 1 yıl sevgilidir bir şey olmaz

kişiden kişiye değişiyor

2
    0 Yorumla
  • mehmet0234
    mehmet0234 Takip Et
    Yoda Yaş: 50 , eic 62%
    7 ay

Bence olmuyor diyen yalan söylüyor. Çünkü birliktelik amacı bu. Gerçek sevgiyi yaşayana sözüm yok ama oda yüzde onu bulmaz. Gerisi Herşeyi yapıyor maalesef. Çoğuda patlağı kapatmak için evlenip kısa süre içinde boşanıyor.

0
    3 Yorumla
    • Rumeysatoz
      Rumeysatoz
      7 ay

Hayır benim olmadı Allah'a şükür elini biel. tutmaya utanirdim zinaya karsiyim

Yorumla
    • mehmet0234
      mehmet0234
      7 ay

Adın rümeysa ise elbette inanıyorum. O zaman ellerinden öpüyorum. Çünkü peygamber efendimizin sözü senin gibi iffetli kadının elini öperim demiştir.

Yorumla
    • Rumeysatoz
      Rumeysatoz
      7 ay

Teskekur ederim evet adım Rümeysa

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    7 ay

Buraya bakarsan yaşamayan yok, ayrıca yaşamam diyeni de beyler çabuk bırakıyor. Hayır diyenler sadece zar derdine düşenler mutlaka, bu yaşanmamakn değil kendini kandırmak, her boku ye ama ben bakıreyim🤣 gel de gülme

3
    0 Yorumla
  • bekleyeninim
    bekleyeninim Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 46%
    7 ay

Kesinlikle evet ama olmamalı. Sonra erkekler, abi zaten ihtiyacım görülüyor niye evleneyim, diye düşünen hanzolara dönüyorlar.

2
    0 Yorumla
  • Gelinay_Berre_Çiftçi
    Gelinay_Berre_Çiftçi Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24 , eic 100%
    5 ay

Allah_ü teala'nın yolunda olan insan yaşamaz, sevgilik dahi de çok yaşamaz. En makbul olanı ailenin onu sevmesi sizi bi arada istemesi ve sözleştirmesidir. Ben yapmadım yaptırmam da

0
    0 Yorumla
  • JeEvonna
    JeEvonna Takip Et
    Xper 7 Yaş: 25 , eic 94%
    7 ay

cinsellik yaşamayacaksam o kişi neden sevgilim olsun ki:) türkiyedeki insanların çoğu bunu ya gizliden gizliye yapıp ayıplıyor ya da sevişmeyi aşırı marjinal bir şey sanıyor gerçekten komik

0
    0 Yorumla
  • Kacmaz76
    Kacmaz76 Takip Et
    Yoda Yaş: 38 , eic 95%
    7 ay

Genelde belli bir seviyeye kadar yaşıyordur
    büyük çoğunluk
    ama bi sınır içerisinde
    sınırı korumak gerekli
    spnuçta yarın ne olacağı belli değil

0
    0 Yorumla
  • yakışıklı_prenssss
    yakışıklı_prenssss Takip Et
    Bilge Yaş: 101 , eic 98%
    7 ay

Yaanii sonuçta asker arkadaşı değil sevgili illaki bişeyler yaşanır ancak bunun sınırlılarını çiftler birlkte çizmeli ya da çizmemeye karar vermeli diye düşünüyorum

0
    0 Yorumla
  • özgürrkiizz
    özgürrkiizz Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 71%
    7 ay

Sevgili olmayanların bile yaşadığını düşünürsek elbette yaşıyordur

3
    0 Yorumla
  • Semih6934
    Semih6934 Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 100%
    7 ay
    Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Eğer öyleyse vay gençliğin de geleceğin de haline...

1
    0 Yorumla
  • Ritchson m
    Ritchson Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 100%
    7 ay
    Cinsel Yaşam konusunda 563 cevap paylaştı.

Bütün sevgililer cinsellik yaşamıyor. İnsanların ilişkisi, inançları ve tercihleri farklı

1
    0 Yorumla
  • Atombomba123
    Atombomba123 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 100%
    7 ay

Belli olmaz o evlilik öncesi birbirini tanımak amaçlı sevgili olanlar da var...

2
    0 Yorumla
  • Merops
    Merops Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 100%
    6 ay
    Cinsel Yaşam konusunda 707 cevap paylaştı.

Bence hayır, bazıları ya zamanlamadan ya da tercihlerden dolayı yaşamıyor, her ilişki farklı oluyor.

0
    0 Yorumla
  • çoktaumurumda
    çoktaumurumda Takip Et
    Master Yaş: 56 , eic 98%
    6 ay
    Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.

İki yönlü bakış açısı mümkün görünsede bence evlenmeden birliktelik oldukça riskli ve caiz görünmüyor

0
    0 Yorumla
  • Flankes1
    Flankes1 Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 100%
    7 ay
    Cinsel Yaşam konusunda 379 cevap paylaştı.

Ortam varsa evet yaşıyordur. Tam birleşme olmasa da yüzeysel oluyordur. Çekim yoksa neden sevgili oluyorlar

0
    0 Yorumla
  • Neco40
    Neco40 Takip Et
    Guru Yaş: 41 , eic 100%
    7 ay

Yaşayan da var yaşamayan da sevgililik illa cinsellik yaşamak anlamına gelmez tabii yaşansa da tadından yenmez ayrı mesele

0
    0 Yorumla
  • Bleblue
    Bleblue Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 100%
    7 ay

Her insanın nefsi var herkes yaşıyor yaşamıyorsan asseksüelsin

1
    0 Yorumla
  • bfbfatih
    bfbfatih Takip Et
    Guru Yaş: 45 , eic 100%
    7 ay
    Cinsel Yaşam konusunda 759 cevap paylaştı.

cinsellik yaşayan sevgilerin yüzde doksanı gözyaşı ile biter

1
    0 Yorumla
  • AnonimNomad
    AnonimNomad Takip Et
    Xper 5 Yaş: 21 , eic 100%
    7 ay

Yoook, sevgilik ve aşık olmak sevmek de aynı şey değil hocam...

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    7 ay

bence belli bir sure geçtikten sonra evet. Yaslari da çok küçük degilse

4
    1 Yorumla
    • dr0034
      dr0034
      7 ay

En iyi yorum buydu

Yorumla
  • Yabangülü21
    Yabangülü21 Takip Et
    Guru Yaş: 23 , eic 100%
    7 ay
    Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı.

Genelleme yapmak hata olur. Kişi ve kişilerin değerleri önemli

0
    0 Yorumla
  • infiniterelationship
    infiniterelationship Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 69%
    7 ay
    Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.

Bazı sevgililer yaşamıyor olmalı ki burada soru şeklinde görüyoruz zaman zaman

0
    0 Yorumla
  • mercan__00
    mercan__00 Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 100%
    7 ay

Her sevgilinle cinsellik yaşadın mı veya çevrendeki kişiler yaşıyor mu?

0
    0 Yorumla
  • FATİH3428
    FATİH3428 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 43 , eic 100%
    7 ay

Yok kahvede 101 oynayanda var 😀😀yani tam olmasada. Bir şekilde yaşanır bişeyler

0
    0 Yorumla
  • Anlamınıbilmekkkkk
    Anlamınıbilmekkkkk Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 100%
    7 ay

Edebe, adaba, sevginin manasına düşkün insanlar sevdiğine kıyamazlar...

0
    6 Yorumla
    • Sera0025
      Sera0025
      7 ay

Peki bu cift baska kadına fızıksel zarar vermiş olmasına rağmen gerçek his mıdır

Yorumla
    • Anlamınıbilmekkkkk
      Anlamınıbilmekkkkk
      7 ay

Cümle çok ilginç bir sürü şey düşünülebilir.

Yorumla
    • Sera0025
      Sera0025
      7 ay

simdi erkek eskiden bag kuran bir kadın vardı ona baskı tehdit ve kadın erkek gözü önünde darp ett kadını bayltt hatta ama buna rağmen ilişkiler uzun sürüyor mutlu gibiler arada krizler var ama her seferinde barısma oldu pazar günü 1 yıl olacak

Yorumla
    • Anlamınıbilmekkkkk
      Anlamınıbilmekkkkk
      7 ay

Ona olan bir gün sana da olabilir. Öfke kontrol problemi özellikle bir kadına karşı ciddi sıkıntı, eyvallah tahrik var ama her tahrikte birini bayıltacaksak bir gün oklar bize de döner

Yorumla
    • Sera0025
      Sera0025
      7 ay

burada erkek pasif kaldı kadın kadına düştü gibi sevgilisi kadın darp etti kriz geçirdi erkek haksızlık uğrayan kişiye iftira att inkar etti

Yorumla
    • Anlamınıbilmekkkkk
      Anlamınıbilmekkkkk
      7 ay

Şiddet uygulayan kimse o haksızdır. Bunu görüp etki etmeyen de haksıza ortaktır. Sonuçta aklı olan varlıklarız. Erkek birini ister yer yarılsa da diğeri ölse de kararından dönmediği sürece sonuç açıktır. Birine şiddet uygulamaya gerek yok

Yorumla
  • magnacarta1215
    magnacarta1215 Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 100%
    7 ay
    Cinsel Yaşam konusunda 762 cevap paylaştı.

Aslında hepsi tam ilişkiye giriyor olmasa da, mutlaka birşeyler yaşıyorlardır, yasamayanlar nadirdir

0
    0 Yorumla
  • aceleon
    aceleon Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 100%
    7 ay

bu devirde çoğu.

sadece ileri düzey dindar/tutucu olanlar hariç.

0
    0 Yorumla
  • ɴâᴢᴇɴᴅᴇ
    ɴâᴢᴇɴᴅᴇ Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 100%
    7 ay

Bence hepsi yaşamıyor olabilir. Evliliği bekleyenler de vardır

0
    0 Yorumla
  • MarllboroRed m
    MarllboroRed Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 100%
    7 ay
    Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.

Hayatı ona bağlayan kişi.. ilk fırsatta başkasını düşünür

0
    0 Yorumla
  • UslanmazMilyoner31ci
    UslanmazMilyoner31ci Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 100%
    7 ay

Türbanlılar bile yaşıyor geçen gün parkta gece vakti 2 türbanlıyı bastım.

0
    0 Yorumla
  • DiplomalıHavuç
    DiplomalıHavuç Takip Et
    Master Yaş: 39 , eic 100%
    7 ay
    Cinsel Yaşam konusunda 985 cevap paylaştı.

Boş ver başkasını sen sevgili olsan sevişir misin ona bak bebeğim

0
    0 Yorumla
  • Kampçı_
    Kampçı_ Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 100%
    7 ay
    Cinsel Yaşam konusunda 396 cevap paylaştı.

Yaşar herhalde.. Bağlılık nasıl oluşacak yoksa

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    7 ay

2 aylik ilişkiden yeni çiktim kız 18 ben 21 dim sinirlarimiz vardi onu aşmadan cinseligi tati kız git gide daha cok bağladi ama kendisi ayrildi geçen konustuk diyor ben unutamiyorum ama ilişkiyi kaldiracak mentalimde yok yks yuzunden dedim sıkıntı değil ne zaman istersen yanindayim

0
    0 Yorumla
  • Ssnane2
    Ssnane2 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 29 , eic 93%
    7 ay

Cogu yasiyordur az ya da cok ama yasaniyordur

0
    0 Yorumla
  • endmuhh
    endmuhh Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 31%
    7 ay
    Cinsel Yaşam konusunda 617 cevap paylaştı.

yoo. atesle baruttur ama bu iş. yanasırsan olur. kıza baglı biraz. kız dengeyi tutmalı.

0
    0 Yorumla
  • MonkeyDDragon
    MonkeyDDragon Takip Et
    Bilge Yaş: 37 , eic 100%
    7 ay

Öpüşme elleme sürtme oluyordur sonuna kadar gitmese bile

0
    0 Yorumla
  • jjokeface
    jjokeface Takip Et
    Guru Yaş: 110 , eic 100%
    7 ay

yaşamıyor olasalar da muhakkak kıyılarına gidiyorlardır

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    7 ay

Hayır ama çoğu yaşıyor çoğunluğun sevgili olma amacı o zaten

3
    0 Yorumla
  • çırak49
    çırak49 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 44
    7 ay

Eşin olmadığı sürece cinsellik yaşanması doğru değil Müslümanım diyen biri yaşamaz evlenmeden yaşıyorsa İnancını sorgulasın bir zahmet

2
    0 Yorumla
  • soru8383
    soru8383 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 22
    7 ay

Yaşamıyorlarsa o ilişki aşk değildir herhalde 🤔 İnsanlar kendilerini kısırlaştırmamışsa cinsel ilişki yaşamamalarının bi anlamı yoktur herhalde 🧐

2
    0 Yorumla
  • MuhammedAslan16
    MuhammedAslan16 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26
    7 ay

Bence her sevgili yaşıyordur

Birlikteliğin amacı o çünkü

Yaşamıyorum diyen yalan söyler

Haa bakireyim bakire kalayım diyenler hariç

Ama onlar da kendisi bakire kalıp her bku yiyenlere gidiyor😁

0
    0 Yorumla
  • melekina
    melekina Takip Et
    Xper 3 Yaş: 26
    6 ay

İlişkide illa cinselliğe gerek olmaz. Cinsellik olmadan bir ilişki de güzel yürür. Önemli olan kişiler arasındaki bağ, sevgi, saygı, sadakattir.

0
    0 Yorumla
  • Yapayzekali
    Yapayzekali Takip Et
    Xper 2 Yaş: 39
    7 ay

Benimki hızlı oldu. Tanıştık 2. bulışmada aleti sinemada film izlerken okşamaya başladı. Ben hopp derken, fermuardan çıkarıp okşadı. Bende dayanamayıp fışkırttım. Sonrası her buluşmada pompa

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    6 ay

yiyişme diye tabir edilen şeyi yapıyorlardır bence

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (128)
Devamını Gör(173)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Bütün sevgililer cinsellik yaşıyor mudur?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Bütün sevgililer cinsellik yaşıyor mu? 18 cevap verildi
Bütün sevgililer cinsellik mi yaşıyor? 19 cevap verildi
Her sevgili olan cinsellik yaşıyor mu? 47 cevap verildi
Ülen bütün sevgililer mi cinsel ilişkiye giriyor? 43 cevap verildi
Tüm sevgililer seks yapar mı? 6 cevap verildi
Sevgililikte herkes cinsellik yaşar mı? 31 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Sence sen bencil bir insan mısın?
  • Sizin de gördüğünüz en garip market ve bakkal isimleri neler oldu?
  • Hiç içime sinmedi giymesem mi?
  • Koca parası yiyen kadınlar daha mı mutlu oluyor?
  • Sizi görünce aklima ne geliyor söyleyeyim mi?
  • şu an sizinle kafa dinleyecek olsak nerede ve ne yapıyor olurduk?
  • Beşiktaş 1-0 Midtjylland! Sizce Beşiktaş rövanşta turu geçebilir mi?
  • Profilinizden ilişki durumunuzu tahmin edeyim mi?
  • Senin sevgi dilin nedir?
  • Sevgilinizin yapması durumunda gözünüzde direkt +100 karizma kazandıracak spor hangisi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨