Cinsel Yaşam konusunda 340 cevap paylaştı. Yorumları okudum da ne ara "Müslümanız" deyip bu denli ahlaksız bir güruh olduk bilmiyorum bile. Yobaz değilim, asla. Lakin bir erkeğin elini bile sıkmam, kaldı ki temas. Sevgililikte hani el ele belki. Ama "yatmayınca o sevgililik kabul olmaz" algısı çok iğrenç. Cidden bazılarınız midemi kaldırıyor. Zira bu müslümanlık asla olamaz. Lafımda meclisten içeri hani.
217 Yorumla- 6 ay
Diğer müslüman ülkelerde millet hayata erken atılıyor. Araplar 15-16 da evleniyor. Yaş ilerledikçede durumları iyileştikçede 2. 3.4. Karı alıyorlar.
Biz Türkiyede hayata geç atılıyoruz. Üniyi bitirene kadar 20 li yaşların yarısı bitiyor zaten. İş bul askerlik, maddi durumu düzelt falan derken yaş 30-40 oluyor.
Cinsellik biyolojik olarak 12-13 te başlar 50ye doğru biter.
Millet 30-40 yaşındamı cinsellik yaşayacak ömründe ilk defa ve o yaştan sonrada verimli bir cinsellik için 10-15 senesi var sadece. En verimli çağlarınımı heba edecek millet. - 6 ay
Yorumuna katılıp imzamı atıyorum
- 6 ay
Son olarak aşko edep sen ne güzel şeysin🫶🏽
- 6 ay
@Günesinkadini ya olay sadece performansda değil 30 ile 20 arasında uçurum yok fiziksel olarak ama gençlik ateşi ile yaşanan aşk başka
- 5 ay
@UslanmazMilyoner31ci ohaaaa ne kadar rahat çok karı alıyorlar diyorsun çok özeniyorsan arabistana gitttttt
En İyi Cevaplar
6 ayYaşamıyorlar. Bazıları “evlenmeden olmaz” diye düşünüyor. Bütün evliler de yaşamıyor; mutsuz evlilikler de var, aseksüel çiftler de var. Eşleri eş, sevgilileri sevgili yapan şey seks değildir; sahiplenmektir, paylaşmamaktır, birbirlerinin en yakını olmalarıdır. Eşleri yatak arkadaşından ayıran şey birbirlerini sahiplenmeleri; anne, baba, kardeş, arkadaştan ayıran şey de birbirilerinin en yakınları, hayat arkadaşları, hayatlarını birleştirdikleri yoldaşları olmalarıdır ama sağlıklı çiftler için seks bir gerekliliktir. Uzmanlara göre evliliğin %70’i cinselliktir.
10 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 374 cevap paylaştı.
6 aySevgililik böyle bir şey değil. Cinsellik evlilikte olur. Gerçekten seven cinselliği bu kadar merkeze koymaz zaten. Çünkü o ilişki evliliğe gidecek mi belli değil. Ancak toplumda öyle bir algı oluştu ki, sevişmeyen sevmiyordur gibi bir algı oluşturulmaya çalışılıyor.
81 Yorumla- 6 ay
Bir demet tiyatrodaki saldıray abi tiplemesi geldi aklıma 😂😂😂
6 ayHiç bilmiyorum ve anlamak çok zordur. Çoğu yaşıyordur diye düşünüyorum sadece. Ben yaşamayan biriyle olmak isterim öylesi de zor bulunur. Arkadaşlarım artık erkekler istiyor, istemeyen yok tarzı konuşmuşlardı Kİ öyleyse kimseyle olmamayı yeğlerim.
82 Yorumla- 6 ay
en doğrusu sevgiliyken eğer karşı taraf istemezse ben de istemem
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
105Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
m 6 ayBence hayır yaşamıyordur ve sevgiliyken bence cinsellik yaşanmaz evlilik dılımyalanan cinsellik bence kişilerin arasını çok çabuk bozuyor.
76 Yorumla- 6 ay
Nasıl yani anlamadım
- 6 ay
Ben sizin hayatınızda neler olup bitiyor bilemem tek bir cümle ile koskocam bir maziyi yorumlayacak kapasitede değilim
5 aysevgililik mi kaldı yaa. bu devirde sevgili işi fckbuddylikten pek farklı değil. oluyordur hepsinde çünkü kızlar eskisi gibi toplum baskısına boyun eğmiyor ne olursa olsun kafasında.. erkekler zaten dünden razı ama iş evliliğe gelince bozulmamış kız istiyorlar. Çalma kapımı çalarlar kapını demişler ; sen milletini gelecekteki o " kutsal meryem"ini sözümona "faişen" yaparsan başkası da seninkini yapar yani. Yok ben kimseyle yapmıyorum falan filan sen yapmıyorsan/yapamıyorsan hemcinslerin yapıyor ama sen tabiiki kadınlara misyon yüklediğin için hemcinslerinin senin ilerdeki eşine dokunmaktan kaçınmaması umrunda değil hal böyle olunca onlar da çekinmiyor ben işime bakarım diyor. Kız da diyor ki beinm başım kel mi sever toplum baskısını en fazla dktiririm diyor haklı da yani neden gelip gelmeyeceği belli olmayan koca için kendini sıksın , koca buna anayış göstermeyecek kadar sanllayışsız bir davar çıkabileceği için diktirip geçme yoluna gidebiliyor sonuçta kimsenin kimseye sonuna kadar dürüstlük borcu yok Durum bu işte. Sevgililik falan hikaye artık, evlilik düşünen ve dini / kişisel hassasiyeti olan sevgili yapmasın derim özellikle de kızlar.
03 Yorumla- 5 ay
gelip gelmeyeceğinden ziyade ne zaman geleceği de belli değil o boyu devrilesi kocanın. lisedeyken evlenmesi gereken insanlar eğitim meğitim cart curt diye bekliyor saçma sapan bir politik/sosyal düzen içindeyiz. Kız başınla sevgili olsan vay efendim kız niye 14ünde 15inde sevişmiş gezmiş diye katli vacip fermanı çıkarıyorlar yobazlar, çünkü erkeğe tek kelime yok , kızı öldürse bile kız sevigli olduğu için suçlu oluyor. Hoş, evlenmenin de bir numarası kalmadı da aman erkeklere yüz vermeyin kızlar bu devirde. herkes neyin ne olduğunu biliyor ama herkes susuyor.
- 5 ay
Analitik olmuş
- 5 ay
Eh dilim döndüğünde
Gizli Üye(25-29)6 aySeks yapmadığım kadına zaman da ayrımam... Gitsin ötede dursun zaten ötede duracaksa bir fark göremiyorum. Teni buluşmayan kadına zaman para ve ilgi yatırımı yapan erkek * canım abazandır hadım edilmesi gereken bir canım. Cinsellik yoksa karşımda ki kadın bile değildir. o delik oraya boş boşuna konmadı. Bakmayın türk kızlarının iki yüzlü orpluklarına. Çoğu ipsiz sapsız tiplere veremekten canı çıkıyor. Düzgün adama gelince evlenek yok şu olsun yok bu olsun gibi şartlar koşarlar... Seven kadın verir hem de seve seve evlenmeden verir. Evlenelim veririm bir ara gibi şart koşuyorsa eoincisine 20 tane sabıka kayıtlısına vermekten bitap düşmüştür. Size gelince namuslu ve namusu bacak arasında gören orp bir karın olduğu aklına gelir. Seksin olmadığı ilişki boştur. anlamsızdır zaman emek para kaybı ilişkidir erkek için... Kadına giren çıkan yok senin paranla yemek yer cafede keyif çatar gününü gün yapar.
325 Yorumla- 6 ay
Kullanıp atamadığın kadınlar için böyle ifadeler kullanman soruyu cevaplıyor zaten.
Cevap sahibi6 ay... dedi gemi dubası görse vay babağan kemiğini diyicek obez kraliçe⚔🤞
- 5 ay
işte senin gibiler yüzünden kızlar evlenmeden veriyor çünkü erkek sevmeden de hatta zaten sevmiyorsa aceleye getirip ısrar ediyor. redpillci kadın düşmanı yobaz vibesın tam. sabıka kayıtlılara tek kelimen yok ama tüm kızlar onlara "veriyor" sanıp kızlara kabahat buluyorsun. bu aralar sizden çok var kendini alfa açıkgöz sanan ezik yani . D
- 5 ay
vermiyor* olacak. senin zamanın da paran da senin olsun abazasın çünkü ve üstüne de kadın düşmanı ıyk yani iğrenç bir ikileme kombosu
Cevap sahibi5 ay@allnightlonggg Sen öyle sanmak istiyorsun yanlızca. Pembe yorumlar paralı arıyanlarla doluyken buna inanman çok safça. Vermiyen sensin geri kalan veriyor sen kafanı yorma. tercih edilmeyen de sensin 🤭 Biz zaten para için tercih edildiğimiz için giren çıkan yok.
Al sana bir hemcisnsinin parayı tercih ettiğini gösteriyim: "Bir kadına bile bakamayan adamda evlenmesin anasının evinde kalsın bir zahmet ne yapalım çalışıp kazanıp ev işini yaptıktan sonra erkeği gerek yok" Bu sözler hemcinsinden. Evde bir adamın hayat kadını olup yatıcak ve para yemek benim hakkım hem de kadınım güçlüyüm diyicek evlendiği adamla kafa tutup durucak hem para yiyicek hem evliliğin etinden sütünden faydalanmayı özlük hakkı olduğunu savunucak. Evde kalmış birinin yorumu işte senin gibi 😄- 5 ay
iyi demiş ağzına sağlık . dünyanın en normal görüşünü ble acayip ve tuhaf bir görüşmüş gibi tasvip etmememi beklemen senin sorunun. Paran yoksa sen de yoksun senin giblerin parasını yiyip vermeden kaçmak daha keyifli. Evlenilmeye layık değilsin bu kafayla kimse zaten bile bile seninle evlenmez merak etme evlense de boşanır sen de kadına köle muamelesi yaptım kaçırdım demek yerine gadınlar durup dururken boşanıyoğ , nafaga irkeğe zulümdür diye ağlarsın Kimse seni çekmez. Tırrek tırrek konuşup kendini ayırmaya çalışma boşuna çünkü sabıkalı dediklerinden farkın yok yalnız kalmayı hakediyorsun boşuna ben iyiyim kızlar kıymet bilmiyor diye kendini acındırma
Cevap sahibi5 ay@allnightlonggg Yanlız ölcen yanlız ölcen diyorsun devamlı ve bir erkeğe 🤏😂 Sanki benle beraber ölebilicek kadında. Kızın yaptığı yorum da para için mi evleniyoruz dedi sonra iş maddi konulara getirince çark etti döneksiniz tüm kadınlar dönek. Erkek sözü var kadın sözü yok bu yüzden. Çünkü kadınların bir onuru bir karakteri duruşu yok. Olsaydı atalarınız size de bir özdeyiş bulurlardı lakin cesaret , bağlılık, sadakat , alçak gönüllülük, sözünün eri bir duruşu hiç olmamış tarih boyunca kadınların. Hep savaş gelini bir onla yatmışınız ülkeniz istila edilmiş istilacılarla yatmışsınız istilacıları da istilacılar etmiş onla... Erkeklere söylenebilicek pek kötü kelime yok olsa bile kötü değiller. fakat kadınlara çok derin manalar atıf edilmiş küfür anlamında. Bu da suçu kendiniz de aramanız gerektiğini ortaya koyuyor.
- 5 ay
kadınlara atfedilen sözleri erkekler için de kullanmakta bir sakınca yok -kullanıyorum da- zaten erkeklere daha çok gidiyor. ülkeleri istila edip tecavüz etmeyi değil de kadınların cinselliğine laf etmen zaten ne kadar rezil ve iki yüzlü olduğunuzu gösteriyor. Erkek de aynı şeyi yapıyor hatta belki zorla ama erkek cinsel ilşkiye girdiği için ayıplanmamalı. yobazların sesini kesmek şart azdınız gene
Cevap sahibi5 ay@allnightlonggg Ne ağladın beeee. Şurda dalgamıza bakıyoruz. Hoşuma gidiyor atışmak. Çok takma kafana heee deli olursun deli. Keyfine bak ben takılıyorum sana.
https://youtu.be/uDyl8XPdoHc- 5 ay
askerlerin tecavüz ettiği kadınlara savaş gelini diyip suçlamakla zaten erkekliğin şerefine fazlasıyla leke sürüyorsunuz çünkü yalancı ve iftiracısınız aynı zamanda da istilacı ve tecavüzcü... "Erkekler" yüzünden sayısız çocuk tarih boyunca babasız ve annesiz büyüdü. Sırf tecavüz sonucu doğmak zorunda kaldıkları için. paran kadar haysiyetin de kıt belliki zavallı incel.
- 5 ay
yine de her erkek için toptancılık hatta genelleme yapmıyorum çünkü siz tarikat olarak sapıksınız ve her erkek tecavüzcü ve şeref yoksunu değil.
- 5 ay
kadının rızasını tecavüze uğramasından daha kötü gören çomar tarikati. rızaları olarak yatsalar gam yemem valla ama tecavüze uğrayanlara bile savaş gelini diyip gönül hoşluğu gibi yansıtmak ayrı şerefsizlik
Cevap sahibi5 ay@allnightlonggg 1 aylığın erkekler dünyayı terk etse. Geri geldiğimiz de kadın diye bir şey kalmazdı. Sizler bizlerden çok daha acımasızsınız. Erkekler üstünden yürüyor. Erkek gitse 1 ay da silinirdiniz. Çünkü ufak tefek şeylerde işi gücü bırakır kız kavgası başlardı ortamda erkek olmadığı için bıçaklanma boğaz kesme gırla başlardı. Erkekler penisi var diye basit suçlanıp basitçe tüm sorumluluğu ve suçu yıkabildiğiniz bir cinsiyet o kadar. Siz bakmayın öğle aşko demenize arkada neler dönüyor. O pis irinlerinizi erkeklere 1 ay akıtmasanız nükleer bombadan çok daha ölümcül birer yok edici olursunuz. Erkekler sayesinde hançer bıçak değilsiniz hemcinsinizle. Ki benim desteklediğim şey 100 kız çocuğuna 2-3 erkek çoğu doğsun pozitif ayrımcılıklarıyla at koşturabilsin diye kadınlar. Bunu hiç bir ülke yapmaz erkek oranı düştüğü an sizler M4A1 uzun namlulu tüfekten daha ölümcülsünüz. Katalizör görevi görüyoruz resmen sizler için.
Cevap sahibi5 ay@allnightlonggg Bir erkek bir kadını öldürüyorsa 3 seçenek vardır.
1. şizofrenik tehlikeli hareketleri vardır ve bunu kadınlar maskülen erkeksi hatta sexylikle karıştırıp hayatlarını birleştiriyorlar hemen bu tiple.
2. Aldatma durumları yüzsüzlük ve buna rağmen piskolojik şiddet ve manipülasyonlarla erkeği suçlamaya çalışması. Suçlu olduğu halde aldattığı halde çıkılmaz şekle sokması.
3. Erkeğin bam teline vurmuş. Hatta piskolojik şiddete maruz bırakıp adamın bam teline vurmuştur. Davula 5 vurursun 10 vururusun 20. kez şiddetli vurduğunda patlar... Saçmalar etrafını bir jilet gibi parçalıyarak patlar en son...
Bunun haricinde kadınla alıp veremediği bir şey olamaz bir erkeğin. Hepsi makul ve anlaşılır şeyler piskolojik olarak.
Sitres iki şekilde savaş ya da kaç. Sen beni duvara kıstırırsan savaşırım. Sen benim peşimi bırakmayıp aynı şimdi olduğu gibi car car car çirkef bir kızcık gibi davranırsan gene savaş dürsütünü tetiklersin. Çünkü ben kaçıyorum stres kaynadğından sen ısrarla yaklaşıp baskılıyor sitres altında bırakıyorsun kişiyi.- 5 ay
yobazlık akıyor yorumdan ya. aynı gerekçeler erkek için de geçerli olabilir ama sonuçlar farklı. çünkü sorun erkeklerde yani yobaz düşüncenizde. Çözüm için erkeklerin şuur sahibi gibi davranıp kadınların yaptıklarını bahane etmek yerine kendi yaptıklarınızın sorumluluğunu almanız gerek aksi takdirde suç potamsiyeli taşıyan ve işleyen erkeklere ağır bir ceza ya da intikam hareketi şart. Kadınların da sizi aynı sebeplerden hatta keyif için öldürmesi yani. Öldürmek ve şiddet maskülenite ve erkeklik değildir aksine en aptal ve güçsüz insan bile uygun bir aletle şiddet uygulayıp cinayet işleyebilir
- 5 ay
çirkef sana benzer erkekcik. kadınlarla alıp veremdiğin birşeyler olduğu da aşikar. redpill fabrikasından çıkmış ya da çaresizlikten oraya sığınmış ve oradan kadınlarla ilgili duyduğu yalanları ve iftiraları yayan çulsuz bir incel olduğun gibi. napıcan ben seninle tartıştım ve sapkın düşüncelerine tepki gösterdim diye beni mi öldürücen. hadi öldür yiyosa
Cevap sahibi5 ayŞizofrensin sen... tedavi olmalısın.
Cevap sahibi5 ayAnlıyorum seni. yumurtalıklar gavur emi gibi hem yanıyor hem sana ayrılan vaktin sonuna yaklaştın. Piskolojin bozulmuş. Birilerinin sıcak gögüsünde yatıp o duvar kenarına sıkışmış piskolojiden uzaklaşman lazım. Söndürmesi lazım birinin yani ama ben firefıghter değilim. cinsel kategoriye yanıyom de söndürürler içinde ki sıkıntıyı derdi.
- 5 ay
öldürmeyi savaşmak sanan birisin ya şiddet göstermeyi insan olarak reddetmek yerine kolaya kaçıp can almayı bile savunuyorsun. erkeklik kaba kuvvetle şiddetle olmaz önce bunu öğren yoksa en güçlü kuvvetli erkeği yere sermek bir mermiye bakar. maskülenliği kadına güç kulanmak sanıyorsunuz halbuki bu acizliktir. o yüzden sokakta bir kadını korumak yemiyor g. tüm g. tüm kaçıyorsunuz. gücünüz sadece kibar ve mutlu insanlara yetiyor sizin gibi medeniyetsizlerin. biz kadınlar ve akıllı erkekler hani şu beta dedikleriniz onalr yapamadığından değil doğru olmadığından kızdıkları kişilere şiddet uygulayıp işin ucunu cinayete kadar götürmüyorlar bunu da bil. bir kadına vurduğun dövdüğün halde sana mutfaktan bıçak kapıp saplamıyorsa o kadına şükret.
Cevap sahibi5 ayAnlıyorummmmmmm seni. yumurtalıklar gavur emi gibi hem yanıyor hem sana ayrılan vaktin sonuna yaklaştın. Piskolojin bozulmuş. Birilerinin sıcak gögüsünde yatıp o duvar kenarına sıkışmış piskolojiden uzaklaşman lazım. Söndürmesi lazım birinin yani ama ben firefıghter değilim. cinsel kategoriye yanıyom de söndürürler içinde ki sıkıntıyı derdi!!!
- 5 ay
abv pis sapık senin bi tarafların yanıyor asıl benim vaktime sen karar veremezsin kendi derdine yan. boş boş manipülasyonlarla kimseyi aşağılayıp haksız konuma düşüremezsin. ucuz numaralar bunlar. istediğim yere yorum yazarım istediğim kadar yazarım sen karışamazsın düşüncelerin tepki çekiyorsa yadırgayamazsın isteyen eleştirir
Cevap sahibi5 ayAnlıyorum seni. yumurtalıklar gavur emi gibi hem yanıyor hem sana ayrılan vaktin sonuna yaklaştın. Piskolojin bozulmuş. Birilerinin sıcak gögüsünde yatıp o duvar kenarına sıkışmış piskolojiden uzaklaşman lazım. Söndürmesi lazım birinin yani ama ben firefıghter değilim. cinsel kategoriye yanıyom de söndürürler içinde ki sıkıntıyı derdi. Koş sor hadi utanma 🤪
- 5 ay
burada sana birsürü şey söylemişim ve sen konuyu aklının olduğu yere yormuşsun kaliten bu işte. sapık herif
Cevap sahibi5 aySen akrep burcu musun
Gizli Üye(36-45)6 ayAslında bunun cevabı yine dinimizde geçiyor.
Evlilik için "Zorlaştırmayınız, kolaylaştırınız" diye hadis var.
Ve örnek olsun diye sahabelerin çeyizleri sadece bir bohça, 3-5 kap kacaktan ibaret..
Ama şimdilerde erkeğin tüm serveti isteniyor, yetmiyor bir de borçlandırılıyor.
50 000 TL maaşı bile olsa birinin nasıl ve neden 3-4 milyon TL lik birikimini bir anda kıza versin?
Sonrasında ise evlilikten önce olur mu olmaz mı diye burada tartışıyoruz.
Evlilik dediğiniz sadece bir duadır.
Bir de " İlan ediniz" buyruluyor.
O kadar...
Ve şu kadarını diyim :
Ben zinadan tövbe etmiş biriyim.
İnanın psikolojik olarak çok daha rahatım. Dünya da cehennemi yaşamaya gerek yok...
11 Yorumla- 5 ay
evlenmeyin madem sanki lütfediyorsunuz. ayrıca evet çok masraf var ama bir ev kirası zaten 50 bin yani kadın kolaylaştırsa kolaylaştırsa mesela evin olmasa da olur dese, düğün sevmem düğün istemiyorum ya da düğün için bu kadar paraya değmez nikah yetsin dese ne kadar kolaylaştırabilir. kadın da çalış diyeceksin e ama bu da o iyi niyetli kadına haksızlık belki kadın çalışmak istemiyor , belki ben kendimden düşük maaşlı birine razı oldum maaşım bana kalsın diyor? buna da hakkı yoksa iyi zora koşmak istememenin bir kıymeti olmuyor ki hep daha fazla fedakarlık yapması beklenecekse. Yani demem o ki biraz da sistemi ( hayatın her alanında her türlü yaşam ve istek gereçlerine fahiş fiyat çeken sektörü) eleştirin.
Tabıkıde hayır ki bence seven asık olan cinsellik yasamaz ailesinin önünde basıno eğicek bişeyi düşünmez çok iyi anlasıolarsa evlensinler özgürler sonra sevgiliyken böyle şeylere karsıyım he günü birlikler ayrı onların zati seçimi o ama ben sevıom aşığım diyipte bunu yapanların aşk la bağlantısı yok bence
10 Yorumla
6 aySevgili olmak illa temas bir şey yaşamakmı? Bakir ve bakire kalarak evlilik sonrasına kadar kendini tutamıyormu iki tarafta?
Cidden yanlış zamanda doğmuş olmaktan nefret ediyorum hayvani güdülere teslim olun iki cinsiyette karşı cinsi rahatsız edip yazarak taciz ediyor aferin size mutluluğu geçici zevkler de bulursunuz böyle devam kafasızlar00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 917 cevap paylaştı.
6 ayben sevgililik kavramına da inanmıyorum, sadece sevişmek için uydurulmuş bir durum
sevişmeyeceksem neden sevgili olayım ki , parkta bahçede gezmek için mi?
arkadaşlar kaçırıyorsunuz aşk varsa bunun elementlerinden biri de tutku ve şehvettir
01 Yorumla
6 ayNe alaka Allah aşkına
Daha sevdiğim kadının elini tutmadım benim hayatımdayken
--) illa ki her sevgide olacak diye bir husus yok
Bunun yanı olmasın diyenlerin çeşitli ve geçerli nedenleri de var
1) kişisel tercih
2) dini nedenler
3) sadece kendisini eşine saklamak
4) ve diğerleri diye sıralanır gider
Velhasıl-ı kelam birçok ilişkide oluyor diye
Her ilişkide olmuyor aslında olmaması da gerekiyor ama o konu uzun konu 😂00 Yorumla
6 ayyaşaması gerekir. yaşamayanlar vardır ama yaşamayan kadın, kadınlığını sermaye olarak görüyordur, erkek de başka seçenek bulamamıştır :D
evlendikten sonra yaşarım diyenler büyük hayal kırıklığı yaşar. ilk zamanlar heyecanlı olur sonradan bu muymuşa gelir olay. o zaman da evlilik yavaş yavaş biter eşler birbirine değer vermezler çünkü kaybetmeyi göze almışlardır.
en temizi sevgiliyken yaşayacağını yaşa hatta birlikte aynı evde bile yaşa, aklına yatıyorsa evlen.
00 Yorumla
6 ayHiçbir kadının evlenmeden cinsellik yaşamak istediğine inanmıyorum. Sevgilisini ne kadar severse sevsin... Sevgiyle bir alakası yok bunun. Çoğu hayır diyemediği için yaşıyor.
65 Yorumla- 6 ay
Sana öylesi denk gelmiş.
- 5 ay
yaşamak lazım evlenınce soguk yapıyorlar @TaşDuvarlar
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
6 ayŞu devirde aylar yıllarca sevgiliyiz deyip sadece el ele tutustuguna inanan yoktur heralde kimsenin
82 Yorumla- 6 ay
Gerçek Yorum
- 6 ay
Valla ben sevgilimle birlikte yaşamadım hatta el ele tutusmuyordin bile cekingenim
6 ayHiç bir sevgilim ile cinsellik yaşamadım. Hayatım boyunca tek eşlilikten yana oldum. Cinsellik bu kadar basit olmamalı.
50 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayBirinci ağızdan yazayım kesin bilgi yayın; HAYIR. 4 yıldır sevgiliyim öpüşmedik bile onu geç dudağıma buse kondurmadı bile. Max sarılıp el ele tutuştuk. Mutluyuz kısa zamanda evleneceğiz. Her şey cinsellik değildir….
413 Yorumla
Cevap sahibi6 ay@black_ww hayır🥰🥰🥰
Cevap sahibi6 ay@black_ww neden garip olsun ki çiçeğim ya hassasiyetimiz var ve yaptıkça fazlasını istiyorsun ben öpüşmeyi normalleştirmek istemedim zamanı gelince öpüşcez zaten gece gündüz😂
Cevap sahibi6 ay@black_ww yıla bakmıyorum evlenince düşünüyorum ben
Cevap sahibi5 ay@exoarware sanmıyorum aldattığını bir arkadaşım da böyle konuşup hiçbir şüphem yokken aklıma soktu ben de sevgilime bunu söyledim hiç telefonunu alıp karıştırmam dahi şak diye çıkardı al bak her şeyime dedi baktım. Tipinden de anlarım
Cevap sahibi5 ay@exoarware kaldı da sen o kızları hak edecek biri misin ama😂15 kişiyle yatıp öyle kız bulamazsın benim sevgilim de dikkat eden ve yanaşmayan bir tipti ki beni buldu
Cevap sahibi5 ay@exoarware sana nereden güveneyim ama
u 6 ayMerhaba, öpme veya sarılma gibi eylemler bence her ilişkide olur ama cinsel ilişkiye girmek veya ona çok yakın şeyleri yapma konusunda evliliği bekleyen birçok çift vardır diye düşünüyorum.
20 Yorumla
6 aydeğişir insanların kriterleri kuralları var.
bazıları 1 hafta sevgiliyken bir şeylere başlar bazıları 1 yıl sevgilidir bir şey olmazkişiden kişiye değişiyor
20 Yorumla
6 ayBenim değer ve inançlarıma göre bunu sevgiliyken düşünmem.
50 Yorumla
6 ayBence olmuyor diyen yalan söylüyor. Çünkü birliktelik amacı bu. Gerçek sevgiyi yaşayana sözüm yok ama oda yüzde onu bulmaz. Gerisi Herşeyi yapıyor maalesef. Çoğuda patlağı kapatmak için evlenip kısa süre içinde boşanıyor.
03 Yorumla- 6 ay
Hayır benim olmadı Allah'a şükür elini biel. tutmaya utanirdim zinaya karsiyim
- 6 ay
Adın rümeysa ise elbette inanıyorum. O zaman ellerinden öpüyorum. Çünkü peygamber efendimizin sözü senin gibi iffetli kadının elini öperim demiştir.
- 6 ay
Teskekur ederim evet adım Rümeysa
Gizli Üye(36-45)6 ayBuraya bakarsan yaşamayan yok, ayrıca yaşamam diyeni de beyler çabuk bırakıyor. Hayır diyenler sadece zar derdine düşenler mutlaka, bu yaşanmamakn değil kendini kandırmak, her boku ye ama ben bakıreyim🤣 gel de gülme
30 Yorumla
6 ayYaşamıyan vardır asıl doğru olanda yaşanmamasıdır zaten evlilik öncesi cinsellik olmamalıdır
40 Yorumla
6 ayKesinlikle evet ama olmamalı. Sonra erkekler, abi zaten ihtiyacım görülüyor niye evleneyim, diye düşünen hanzolara dönüyorlar.
20 Yorumla
4 ayAllah_ü teala'nın yolunda olan insan yaşamaz, sevgilik dahi de çok yaşamaz. En makbul olanı ailenin onu sevmesi sizi bi arada istemesi ve sözleştirmesidir. Ben yapmadım yaptırmam da
00 Yorumlacinsellik yaşamayacaksam o kişi neden sevgilim olsun ki:) türkiyedeki insanların çoğu bunu ya gizliden gizliye yapıp ayıplıyor ya da sevişmeyi aşırı marjinal bir şey sanıyor gerçekten komik
00 YorumlaGenelde belli bir seviyeye kadar yaşıyordur
büyük çoğunluk
ama bi sınır içerisinde
sınırı korumak gerekli
spnuçta yarın ne olacağı belli değil00 Yorumla
6 ayYaanii sonuçta asker arkadaşı değil sevgili illaki bişeyler yaşanır ancak bunun sınırlılarını çiftler birlkte çizmeli ya da çizmemeye karar vermeli diye düşünüyorum
00 Yorumla
6 aySevgili olmayanların bile yaşadığını düşünürsek elbette yaşıyordur
30 Yorumla
6 ayBelli olmaz o evlilik öncesi birbirini tanımak amaçlı sevgili olanlar da var...
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 707 cevap paylaştı. Bence hayır, bazıları ya zamanlamadan ya da tercihlerden dolayı yaşamıyor, her ilişki farklı oluyor.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
5 ayİki yönlü bakış açısı mümkün görünsede bence evlenmeden birliktelik oldukça riskli ve caiz görünmüyor
00 Yorumla Ortam varsa evet yaşıyordur. Tam birleşme olmasa da yüzeysel oluyordur. Çekim yoksa neden sevgili oluyorlar
00 YorumlaYaşayan da var yaşamayan da sevgililik illa cinsellik yaşamak anlamına gelmez tabii yaşansa da tadından yenmez ayrı mesele
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Eğer öyleyse vay gençliğin de geleceğin de haline...
10 YorumlaHer insanın nefsi var herkes yaşıyor yaşamıyorsan asseksüelsin
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 563 cevap paylaştı. Bütün sevgililer cinsellik yaşamıyor. İnsanların ilişkisi, inançları ve tercihleri farklı
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 759 cevap paylaştı. cinsellik yaşayan sevgilerin yüzde doksanı gözyaşı ile biter
10 Yorumla
6 ayYoook, sevgilik ve aşık olmak sevmek de aynı şey değil hocam...
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 aybence belli bir sure geçtikten sonra evet. Yaslari da çok küçük degilse
41 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı.
6 ayGenelleme yapmak hata olur. Kişi ve kişilerin değerleri önemli
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
6 ayBazı sevgililer yaşamıyor olmalı ki burada soru şeklinde görüyoruz zaman zaman
00 Yorumla
6 ayHer sevgilinle cinsellik yaşadın mı veya çevrendeki kişiler yaşıyor mu?
00 Yorumla
6 ayEdebe, adaba, sevginin manasına düşkün insanlar sevdiğine kıyamazlar...
06 Yorumla- 6 ay
Cümle çok ilginç bir sürü şey düşünülebilir.
- 6 ay
Ona olan bir gün sana da olabilir. Öfke kontrol problemi özellikle bir kadına karşı ciddi sıkıntı, eyvallah tahrik var ama her tahrikte birini bayıltacaksak bir gün oklar bize de döner
- 6 ay
Şiddet uygulayan kimse o haksızdır. Bunu görüp etki etmeyen de haksıza ortaktır. Sonuçta aklı olan varlıklarız. Erkek birini ister yer yarılsa da diğeri ölse de kararından dönmediği sürece sonuç açıktır. Birine şiddet uygulamaya gerek yok
- Cinsel Yaşam konusunda 758 cevap paylaştı.
6 ayAslında hepsi tam ilişkiye giriyor olmasa da, mutlaka birşeyler yaşıyorlardır, yasamayanlar nadirdir
00 Yorumla bu devirde çoğu.
sadece ileri düzey dindar/tutucu olanlar hariç.
00 YorumlaBence hepsi yaşamıyor olabilir. Evliliği bekleyenler de vardır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
m 6 ayHayatı ona bağlayan kişi.. ilk fırsatta başkasını düşünür
00 Yorumla
6 ayTürbanlılar bile yaşıyor geçen gün parkta gece vakti 2 türbanlıyı bastım.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 951 cevap paylaştı.
6 ayBoş ver başkasını sen sevgili olsan sevişir misin ona bak bebeğim
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 397 cevap paylaştı. Yaşar herhalde.. Bağlılık nasıl oluşacak yoksa
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ay2 aylik ilişkiden yeni çiktim kız 18 ben 21 dim sinirlarimiz vardi onu aşmadan cinseligi tati kız git gide daha cok bağladi ama kendisi ayrildi geçen konustuk diyor ben unutamiyorum ama ilişkiyi kaldiracak mentalimde yok yks yuzunden dedim sıkıntı değil ne zaman istersen yanindayim
00 YorumlaCogu yasiyordur az ya da cok ama yasaniyordur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 615 cevap paylaştı. yoo. atesle baruttur ama bu iş. yanasırsan olur. kıza baglı biraz. kız dengeyi tutmalı.
00 Yorumla
6 ayÖpüşme elleme sürtme oluyordur sonuna kadar gitmese bile
00 Yorumlayaşamıyor olasalar da muhakkak kıyılarına gidiyorlardır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayHayır ama çoğu yaşıyor çoğunluğun sevgili olma amacı o zaten
30 YorumlaEşin olmadığı sürece cinsellik yaşanması doğru değil Müslümanım diyen biri yaşamaz evlenmeden yaşıyorsa İnancını sorgulasın bir zahmet
20 YorumlaYaşamıyorlarsa o ilişki aşk değildir herhalde 🤔 İnsanlar kendilerini kısırlaştırmamışsa cinsel ilişki yaşamamalarının bi anlamı yoktur herhalde 🧐
20 Yorumla
6 ayBence her sevgili yaşıyordur
Birlikteliğin amacı o çünkü
Yaşamıyorum diyen yalan söyler
Haa bakireyim bakire kalayım diyenler hariç
Ama onlar da kendisi bakire kalıp her bku yiyenlere gidiyor😁
00 Yorumlaİlişkide illa cinselliğe gerek olmaz. Cinsellik olmadan bir ilişki de güzel yürür. Önemli olan kişiler arasındaki bağ, sevgi, saygı, sadakattir.
00 Yorumla
6 ayBenimki hızlı oldu. Tanıştık 2. bulışmada aleti sinemada film izlerken okşamaya başladı. Ben hopp derken, fermuardan çıkarıp okşadı. Bende dayanamayıp fışkırttım. Sonrası her buluşmada pompa
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayyiyişme diye tabir edilen şeyi yapıyorlardır bence
00 Yorumla
6 ayReel değilse de sanal illaki konuşup yaşıyorlardır
50 Yorumla- Devamını Gör (128)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler