Gizli Üye(30-35)6 ayAkrep mi? Senden kaçması lazım. Senin burcun insanda libido bırakmaz. Ben bu burçtan biriyle evliydim cinsellikten soğudum sayesinde. Ne zaman adamı boşadım o zaman bütün hormonlar arttı cinsellik tavan yaptı. İyi de yapan birini bulunca hayatım güzelleşti. O kadına yapacağın en büyük iyilik ayrılmak olur.
220 Yorumla- 6 ay
Ne alaka bende akrebim neden böyle söyledin. Yani libidon yükselebilirsa akreple daha fazla yükselirdi.
Soran6 ayÇok güzel giden cinsel hayatımız vardı üstelik benden çok memnundu
Cevap sahibi6 ay@Royalinea burcunu yazan olursa ona göre yapılır öğrenin bunları
Cevap sahibi6 ay@unhappyboy06 yok yükselmez. Ben aslanla denedim daha güzel oldu. şu an harikayız. Her gün görüşebilsek her gün yaparız o derece
Cevap sahibi6 ayTatlım o kadar memnun olsa yakandan düşmezdi emin ol. Demek ki değil :))
- 6 ay
Acaba özel değilse neydi sorun. Cok merak ettim. Özldn de yza blirsin
Soran6 ayYatak hayatımı sen mi iyi bilcen?
Cevap sahibi6 ayMantık biraz yaa. İyi olsaydın karın yakandan düşmezdi. Yetinmezdi. Ben iki adam arasındaki farkı anlatsam burada ağzın açık kalır. Ben adama doyamıyorum. Kendimden biliyorum çok iyi olan adamı kadın rahat bırakmıyor zaten.
Cevap sahibi6 ayDiğer yorumlara sert yapıyorum yazmışsın. Kadının canına okuyorsan uzak durması normal.
Soran6 ayO da sert seviyor
Cevap sahibi6 ayHerşeyi kabul ediyor olsa haftada bir zor ikna ediyor olmazdın. Beni kandır hadi ama kendini kandırma. Siz erkekler sorunların ne olduğunu üç aşağı beş yukarı bilirsiniz ama bilmezden gelmek işinize gelir. O kabullenmediğin sorun her neyse sen zaten onu biliyorsun. Ne yap ne et bu işi çöz. Evlilik çocuk oyuncağı değil öyle duramıyorum aldatmak zorundayım gibi şeyler düşünme. Baktın olmuyor ayrılırsın ama kimse aldatılmayı hak etmiyor. Ne erkek ne kadın. Açık açık konuşun sorununuzu çözün. Yazık günah. Bu devirde evlenmek kolay değil. Ne o mutsuz olsun ne sen
Soran6 ayPeki ablacım
Cevap sahibi6 ayAferin sana. İtiraz etmedin. Bildiğini biliyordum zaten. Al karşına hanımını güzel güzel konuş. Dünyanın parasını harcamışsınızdır evlenmek için.. İkinize de yazık. Benim eşim beni karşısına alıp konuşsaydı ya da ben konuşmaya çalıştığımda dinlemiş olsaydı ben gidip dava açmazdım. Boşanmak da kolay değil. Hepsi üzücü yıpratıcı şeyler. Hele o yuva dağıldığında herşeyi toplamaya gitmek iki tarafı da mahvediyor. şu an daha iyi biriyleyim ama kaç sene göz yaşı döktüm. Adama kızgınlığımı dün senden çıkardım sert konuştum özür dilerim ama bizim gibi olmayın. Bu işi erkek çözer. Al karşına güzelce konuş.
Soran6 ayPeki abla seni kurtaricim ilan ediyorum. Bir gün eşimle beraber sizinle tanışmak isterim
Cevap sahibi6 ayBenden kurtarıcı olmaz kardeşim. İnsan da kurtulmak isterse kendini sadece kendi kurtarır zaten. Yeterince depresifim şu an bu ironi ise de anlamıyorum. İyi geceler.
Soran6 ayNe derdiniz var anlatmak isterseniz dinlemek isterim
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
6 ayEşinin isteksizliği senin çekimin değil
onun zihinsel yükünün sonucudur kanka
bir yıl sonrası genelde rutin baskısı yapar
öfke değil iletişim ritmi işe yarar burada
onu zorlamadan ne hissettiğini söyle
küçük öpüşme dokunma anlarıyla ısıt
baskı kalkınca arzu kendiliğinden döner 😉00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bunun yöntemi kişiye, ilişki tipine göre değişir. Detaylı konuşmak gerekir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 aykanka bunun burçla ne alakası var? oturup onunla konuşmayı denemek yerine aldatmayı mı düşündün
01 Yorumla
6 ayOtele götür aga seksi elbiseler al bakımı için para ver
06 Yorumla
Soran6 ayKadın isteksiz isteksiz zor ikna ediyorum
- 6 ay
Aga alkol aldır hafiften öyle keyiflendir
Soran6 ayAlkol kullanmıyoruz
- 6 ay
E hediyeler al şiirler oku daha da yola gelmiyorsa bas aq
Soran6 ayOna ne şiirler yazdım ne hediyeler aldım... Çok iyi olduğum için iyilik yaramadı sanirim
- 6 ay
hadi ordan bas başkasına
6 ayOnu etkileyemiyorsun anlaşılan, seni çekici bulmuyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 474 cevap paylaştı.
6 ayeşin rahatsız mı bundan
14 Yorumla
Soran6 ayBilemiyorum çok yaptığımız için benden soğumuş olabilir mi? Ya da onu erken doygunluga ulaştırmış olabilir miyim?
- 6 ay
ne sıklıkla oluyordu ki
Soran6 ayBaşlarda her gün yapıyorduk sonlara doğru sıklığı azaldı şimdi haftada bire bile zor ikna ediyorum
- 6 ay
olabilir
- Cinsel Yaşam konusunda 953 cevap paylaştı.
6 aySanırım çogumuz aynı eş sorunu yaşıyoruz
01 Yorumla
Soran6 ay😟
Gizli Üye(18-24)6 ayEvet akrep burclari tatmin olmazsa aldatir
19 Yorumla
Soran6 ayAldatmakta istemiyorum
Cevap sahibi6 ayAma akrepsin yapacak bir sey yok
Soran6 ayDayanabildigim kadar dayanacam mecbur
Cevap sahibi6 ayDayan dayan akrepler iyi dayanir
Soran6 ayDayanamayabilirm 😟😥
Cevap sahibi6 ay@Royalinea astrologlar diyor ya dinlemedin mi hic akrep burclari libidosu cok yuksektir
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Değişik mekanları deneyin
02 Yorumla
Soran6 ayEvimizin her yerinde yaptık
Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. onu sen gaza getireceksin.
00 Yorumla
6 ayhaz yaşamayı öğret
02 Yorumla
Soran6 ayNasıl
- 6 ay
akrep burcusun ya şimdi burayamı yazayım
Gizli Üye(30-35)6 ayFanteziler deneyin
311 Yorumla
Soran6 ayİlk başlarda çok güzeldi cinsel hayatımız ve bayağı dolu dolu geçiyordu ne olduysa isteksiz olmaya başladı
Cevap sahibi6 ayMonoton geliyordur başka yerlerde başka şeyler deneyin oyuncak felan
Soran6 ayEvimizin her yerinde denedik ayrıca her seferinde birçok çeşit pozisyon denedik
Cevap sahibi6 ayBunu açıkça eşine sor ne gibi şeyler seni uyandırır diye
Soran6 ayBir defasında çok yorulduğunu dile getirdi ondan olabilir mi?
Cevap sahibi6 ayOlabilir ne sıklıkla oluyor
Soran6 ayBaşlarda her gün yapıyorduk bu yaklaşık 2 ay kadar sürdü.
Cevap sahibi6 ayHocam her gün olur mu insan soğur kadını obje gibi hissettirir
Soran6 ayOnu çok istiyorum ve çokta seviyorum. Sanırım seviştiğimizde çok yoruyorum onu
Cevap sahibi6 ayAnlayış gösterin bu sorunu onla konuşun en iyi çözüm bu
Soran6 ayPeki tavsiyeleriniz için teşekkür ederim
Gizli Üye(25-29)6 ayNe oldu da değişti
012 Yorumla
Soran6 ayÖnce her gün yapiyorduk sonra 2-3 günde bire düştü şimdi de haftada bire zor ikna ediyorum
Cevap sahibi6 ayKavga falan mı ettiniz neden uzaklaştınız
Soran6 ayBir defasında çok fazla yorulduğunu dile getirdi. Bayağı efor sarfediyoruz
Cevap sahibi6 ayUzun mu sürüyor
Soran6 ayHem uzun hem sert oluyo biraz
Cevap sahibi6 ayGeç boşalma mı bar sende
Soran6 ayGeç mi bilemiyorum ama çok yüksek libidom var bıktırmış olabilir miyim?
Cevap sahibi6 ayOlabilir. O boşalıyor mu
Soran6 ayEvet
Cevap sahibi6 aySonlarda mı erken mi
Soran6 ay2-3 sefer o boşalır ben de bazen 2 bazen 3 ama işin sonunda haşat oluyoruz
Cevap sahibi6 ayAnladım
Gizli Üye(18-24)6 ayfanteziler yapın
06 Yorumla
Soran6 ayÇok isteksiz
Cevap sahibi6 ayMesela meraktan soruyorum cuckold gibi fanteziler aslında cinsellige istek getirir en azından bir kere yapın istek gelir ne düşünüyorsun
Soran6 ayHayır eşimi gayet güzel tatmin ediyorum ve benden başkasını istemiyor
Cevap sahibi6 ayO xaman tatmin ediyorsan neden isteksiz ki
Soran6 ayBilmiyorum işte acaba bilmeden bir hata mı yaptım?
Cevap sahibi6 ayBilmem karına sorsana
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar