Yeni evliyim ve eşim isteksiz, ne yapmalıyım?

Yaklaşık 5 aya yakındır evliyim. Çok aşık olarak evlendim her anlamda aşırı sevdiğim ilgi duyduğum biriydi deli oluyordum ona öyle diyeyim. 15 yaşında sevgili olmuştum onunla oda 18 yaşındaydı. 5 yıl küçük ayrılıklarla devam ettik. Sonradan ayrıldım ondan 6 yıla yakındır konuşmuyorduk her yıl yazıyordu ben cevap vermiyordum neyse barıştık 6 ay içinde de evlendik tam 12. yılımız da. Normalde aşırı bana tutkusu olan adam cinsel anlamda değişmeye başladı ufak şeyler yapardık. Nişan olmasına yakın böyle şeyler yapmamaya cinsel anlamda uzak durmaya başladı. Ve o sırada da tam da şeker hastası oldu ama daha en başında tam değil yani. Bundan kaynaklandığını düşünüyorum. Kendisininde benimde ilkimiz birbirimiz cinselliği birbirimizde evlenince tamamen tattık. Neyse evlendik hiç istekli değil. Taaa en başından beri böyle diyeyim size bende aksine çok istekliyim oda öyleydi aslında şu hastalık çıktıktan sonra bir garip oldu. Ona kalsa hafta da 2 ancak olur. Ama biz daha yeni evliyiz çok saçma değil mi? Ve yapınca da günde bir kez oluyor hemen üstümüzü giyiyoruz. Ve sadece iki pozisyon bu kadar ayda denedik. Başka hiçbir şey yapmadık genelde birgün aralıklarla yapıyoruz. Onun dışında birkaç günde sürebiliyor ama hep bir kez. Yaşlarımız 27/30 daha çok genciz böyle bir cinsel hayat beni çok yoruyor yok gibi hissediyorum hala bakire gibi hissediyorum. Kısacık sürüyor eşim bunun için bir şeyler alıyor deniyor en son aldığı biraz daha etkili ama o isteği onda öyle göremiyorum bıraksam haftada 2 belki bence. Her zaman olmaz ki diyor haftada 2 normalmiş. Daha yeni evli bile haftada 2 ise yıllar sonra hiç yapmayacağız galiba? Siz ne düşünüyorsunuz? Ne yapmalıyım? ? Böyle olunca bende sksi hiçbir şey giymek süslenmek istemiyorum isteğim ölüyor. Ha son olarak genelde ben istediğimde hep reddedildim Buda beni çok soğuttu yani istediğim de ya akşama diyor ya yarın diyor saatli iş gördük hep görev gibi hissettim.

Yeni evliyim ve eşim isteksiz, ne yapmalıyım?