Yaklaşık 5 aya yakındır evliyim. Çok aşık olarak evlendim her anlamda aşırı sevdiğim ilgi duyduğum biriydi deli oluyordum ona öyle diyeyim. 15 yaşında sevgili olmuştum onunla oda 18 yaşındaydı. 5 yıl küçük ayrılıklarla devam ettik. Sonradan ayrıldım ondan 6 yıla yakındır konuşmuyorduk her yıl yazıyordu ben cevap vermiyordum neyse barıştık 6 ay içinde de evlendik tam 12. yılımız da. Normalde aşırı bana tutkusu olan adam cinsel anlamda değişmeye başladı ufak şeyler yapardık. Nişan olmasına yakın böyle şeyler yapmamaya cinsel anlamda uzak durmaya başladı. Ve o sırada da tam da şeker hastası oldu ama daha en başında tam değil yani. Bundan kaynaklandığını düşünüyorum. Kendisininde benimde ilkimiz birbirimiz cinselliği birbirimizde evlenince tamamen tattık. Neyse evlendik hiç istekli değil. Taaa en başından beri böyle diyeyim size bende aksine çok istekliyim oda öyleydi aslında şu hastalık çıktıktan sonra bir garip oldu. Ona kalsa hafta da 2 ancak olur. Ama biz daha yeni evliyiz çok saçma değil mi? Ve yapınca da günde bir kez oluyor hemen üstümüzü giyiyoruz. Ve sadece iki pozisyon bu kadar ayda denedik. Başka hiçbir şey yapmadık genelde birgün aralıklarla yapıyoruz. Onun dışında birkaç günde sürebiliyor ama hep bir kez. Yaşlarımız 27/30 daha çok genciz böyle bir cinsel hayat beni çok yoruyor yok gibi hissediyorum hala bakire gibi hissediyorum. Kısacık sürüyor eşim bunun için bir şeyler alıyor deniyor en son aldığı biraz daha etkili ama o isteği onda öyle göremiyorum bıraksam haftada 2 belki bence. Her zaman olmaz ki diyor haftada 2 normalmiş. Daha yeni evli bile haftada 2 ise yıllar sonra hiç yapmayacağız galiba? Siz ne düşünüyorsunuz? Ne yapmalıyım? ? Böyle olunca bende sksi hiçbir şey giymek süslenmek istemiyorum isteğim ölüyor. Ha son olarak genelde ben istediğimde hep reddedildim Buda beni çok soğuttu yani istediğim de ya akşama diyor ya yarın diyor saatli iş gördük hep görev gibi hissettim.
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Aslında bunu nişanlılığın ilk zamanlarında anlamalıydın
O zaman sana nasıl olduğunu göstermiş
Evliliğin ilk zamanlarında böyle olursa ilerde haftada bir iki haftada bir gittikçe azalacak
Senin için üzüldüm
Bu hastalığın onu Hem psikolojik hem de fiziken etkilediğini o yüzden sana yaklaşmadığını ya da bu kadar isteksiz olduğunu düşünüyorum
Onun fiziken çok yeterli olduğunu hasta biri olmadığını benimset
Bunu aşarsanız senin üstüne daha çok düşecektir
Sen sevişmek istediğinde kendini daha çok yetersiz hissedecek sen reddedilince ise daha çok kırılacaksın
Yardıma ihtiyacın var böyle gidersen hayattan zevk alamamaya soğumaya başlarsın
Ona farklı taktikler ile yaklaşmalı ve bunu bir süreç olarak yürütmelisin09 Yorumla
Soran1 yılKardeşim tam 12 yıldır tanıyorum her zaman ten uyumumuzun on numara olacağını düşünürdüm nişana az zaman kalaya kadar ben istemezdim yani isteğim vardı ama evlenmeden öyle bir şeyler yaşamak istemezdim az da olsa. Ama onun tam da nişan zamanlarında şekeri çıktı daha başta tam bir hasta değil yani. O vakitten sonra o üzerime atlayan insan gitti uzak durmaya başladı elimi tutsa sks yapmışım gibi hissettiğim insanla şimdi bir şeyler yapıyorum en üst seviye yine zevk alamıyorum sadece boşalırken işte başka hislerim kayboldu.
- 1 yıl
Ben seni anlıyorum ama bu hastalığın onu etkilediği açık
Şöyle bişey yap mesela sen hiç isteme ve bir hafta izle
Nasıl davranacak ve ne yapacak gör
Ama yoruldum falan de ki yorulduğundan yaklaşmıyorsun sansın
Bir hafta izleyince psikolojisi ne durumda anlarız yardım eder yönlendiririm seni
Bu şekilde evlilik ilerlemez zaten
O yüzden mücadele edeceksin ki ilerde ben elimden gelen herşeyi yaptım diyeceksin
Soran1 yılEvet asla düzelmeyecek şey değil. Evet bunu bende düşündüm direkt istemesem trip attığımı sanar her hareketimi biliyor tanıyor. Geçerli bahane bulmalıyım ki öyle sansın. Ya normalde en başından beri tanışmamızın hep o atlardı üstüme ben asla istemezdim isteğimi bastırırdım sonra nişana yakın o böyle oldu ve ben ilk defa bu son barışmamız da içimdekini batırmamaya başladım bu sefer ben onun en başında olduğu gibi istekli olmaya başladım bu sefer de o isteksiz olan oldu. Yani istenmediğinde sanki daha çok ister oluyordu tabi bence hastalıktan bu bundan çok kaynaklı olduğunu da düşünmüyorum
Soran1 yıl12de gelecek normalde 4lerde gelir bugün geç saatte işe gitti. Dün yapmadık ben istemedim çünkü çocuk istiyoruz bugün ve pazar günü değerlendirmemiz gereken günlerden bugün olacağını biliyor. Yaşımız geldi çocuk istiyoruz artık en başından beri denedik 4 aydır ama olmadı bakalım bu sefer ne olacak belki şimdi yapmayın dersin ama zaten ne zaman olacağı belli değil geçte evlendik 12 sene geçti az değil yani. Bugün ve pazar yapacağız yani o yüzden pazartesi başlayacağım bu dediğini yapmamaya.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)7 ayEşinin penisi sertleşmiyor mu? Dokusu , görünüşü etkiliyor mu seni? Penis boyu ve eni kaç cm? Testesteron eksikliği vardır genetik olarak, sen benim elimde olacaksın varta neler yapardım sana, farklı pozisyonlarda si. erdim seni, gecede en az üç kez boşalırdım.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. daha yeni evlisin şu an senin üstünden kalkmaması gerek aslında... belliki yaptıgın seks de kısa sürüyor erken boşalma da yaşıyorsunuz
06 Yorumla
Soran1 yılBende aynısını düşünüyorum evet erken boşalma var ama emin ol ona bile razıyım günde bir kez yapmasın ve kendi üstüme atlasın ben istemeyeyim her zaman bana yeter. Zaten boşalma için bir şeyler de kullanıyor sorunum o değil sorunum isteksizliği
- 1 yıl
istekli olması için herseyi yaptıgını düşünüyorum isteksizlik en zor olanı hani 5dk sürsün ama gunde ne bilim 5 defa yapsın elleşin okşasın yalasın illa içine girmesi gerekmezde
Soran1 yılÖyle durduk yere bir şey yapmayız ne zaman yatağa gidip yapacağımız bellidir anlık gelişmez hemen yapar kalkarız ya da uyuruz
- 1 yıl
seks dedigimiz şey planlı olmaz ki ama
Soran1 yılDimi anlık gelişir her şeyin güzeli anlık olandır ama bizim ki görev gibi işte
- 1 yıl
hiç zevkli olmz ki öyle bide randevu saati oluşturun yani
- Cinsel Yaşam konusunda 555 cevap paylaştı.
1 yılrenklendirmeye bakacaksın. uzatmak için elinden geleni yapacaksın hadi deyip bırakma adamı. konuş en önemlisi bu.
08 Yorumla
Soran1 yılNasıl yapmalıyım mesela
- 1 yıl
ne kadar sürüyor.
Soran1 yılValla saymadım ama en uzun 15 20 dakikadır toplam da yarım saat olmamıştır oda doğal şeyler yiyerek karışım falan yoksa 5 7 dakika da maksimum oluyor. Ne hayallerim vardı ne koyafetler giyecektim süslenecektim hepsi öldü içimde
- 1 yıl
gene uzatmak senin elinde. bırakma bitince. devam ettir. dinlendir. tekrar onunla ilgilen. istekli olduğunu görsün hemen hazır olur zaten.
mesela başka şeyler de dene. bişiler izleyin. ya da konuşun hayaller kurun. değişik yerler deneyin.
sen ona giyiminle ya da başka şekilde süprizler yap. deneye deneye yaşaya yaşaya olur bunlar
Soran1 yılÖyle diyorsun da hemen üstünü giyiyor bende giyiyorum hep yarın öyle böyle olacak diyor olmuyor. Sanki şey gibi hissediyorum evlendik diye zorla yapıyor yoksa bukadarı da yapmayacak yani sırf sanki gönlüm olsun diye yapıyo yoksa kendi istediğinden değil. Böyle şey mi olur hiç? Biz öyle şeyler izlemeyiz hele o hiç sevmez. daha evde bile yapmıyoruz ki başka yer olsun yoksa ben isterim bir yatak odasında bir salonda oldu. Başka evin yerlerinde de olabilirdi. Ama yok yani görevi gibi sanki bir kere yapıyor görev bitiyor hadi bana eyvallah.
- 1 yıl
işte lafa bırakmayacaksın. sende ona uymayacaksın.
tkip etsene
Soran1 yılAçıkçası ben utanıyorum çünkü o kadar reddedildim ki bir kere bile görsem hemen uzaklaşırım kaldı ki bu eşim diye sabrettim. Çok zor bir şey cidden. Ben istiyorum o istemiyor olunca kafayı yiyorum onu zorlayıp isteksiz yapmasını istemiyorum
- 1 yıl
Bende uzun süre sıkıntısınınyaşadım bunun. Bir şekilde anlatılıyor. Ama iş kafında bitiyor bence. İstisnadır belki. Ama çözüm olabilirsin.
- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılŞu anda ne yaşadın yaşadın ilerleyen zamanlarda bunu bile yaşayamazsın
06 Yorumla
Soran1 yılGenç yaşlarında demek istiyorsun heralde evet bu yaşlarda asıl her şey yaşanır ama ben en az 10 yıllık evli gibi hissediyorum gram heyecan yok bu kadar aşık olduğum insanla aramda o şey yok.
- 1 yıl
Kaç yıllık evlisin bilmiyorum ama eğer ki cinsel hayatınız monotonlaşırsa ve zayıflarsa bu evliliği ilerlemesindeki ve aranızdaki her şeyin zedelenmesine sebep olur
Soran1 yıl4 aylık evliyim 9 güne 5 ay olacak
- 1 yıl
Eşin ne iş yapar veya saat kaçta kaç arasında çalışır bilmiyorum ama bunların da birazcık etkisi olduğunu bence düşünmek lazım çünkü iş hayatı da insanı gerçekten yorabilir tabii ki de cinsellik bir evliliği ayakta tutan en önemli faktörlerden birisidir bu yüzden biten evlilikler veya monoton sıradan olan evlilikler çok var gerek bunda bayanların veya erkeklerin karşılıklı değil ama isteksiz bir şekilde birbirlerini aldatmaları çok oluyor bunlardan birisi olmanı istemem ama bunu eşinle konuşmadığın zaman ister istemez insanın aklı gönlü Fikri bir şekilde kayıyor
Soran1 yıl8 saat çalışıyor ağır bir işi yok ama işini sevmiyor 7 yıla yakındır aynı işte. Dışarıdan dünyanın en umursamaz insanı görünür ama çok takar aslında içten içe onu ben bilirim. Birde bir sorun gördüğünde ben bunu çözmem diyip sırtını dönüp gitmez çözmek ister suratımı asık görmek istemez ama bu işin sonu ne olacak bilmiyorum. Büyük asla konuşmak istemem ne desen başına gelir. Ama Allah aklımı almadığı sürece 27 yaşına geldim tek aşık olduğum tek çekeceğim öleceğim insan odur. Aldatma asla olmaz ama şu bir gerçek ki bazen elimle yapmak durumunda kalıyorum ve bu bile beni inanılmaz rahatsız ediyor mutsuz ediyor. Çünkü ben evliyim bu hem günah hem çok saçma evli halimle neden buna ihtiyaç duyayım ki bekarken bunu yapıyordum daha evlenmemin ne anlamı kaldı?
- 1 yıl
Aldatmak istememen zaten olması gereken bir şey seviyorsun sadakatim var sevgim var Saygın var bu gayet güzel bir şey aslında ama o kadar sevdiğim bir insana bu kötülüğü de yapamazsın eğer ki evliysen ve cinsellik artık senin için hak ve normalleştiyse bunu ona söylemen gerekiyor çünkü eğer ki evliyken hala gidip lavaboda banyoda mastürbasyon yapıyorsan bu o kişiye en büyük kötülüktür bunu dile getirmen lazım sana hemen git sen beni mutlu etmiyorsun bana yetmiyorsun tarzı şeyler söyle demiyorum ama en azından bir sorun mu var Bir sıkıntın mı var veya müsait olduğun bir zamanda tekrardan yapabilir miyiz ya ne bileyim internetten kendi başına bir araştırma yapıp ona bu sefer de bu şekilde yapalım mı diye alternatif kriterler yönlendirebilirsin bence çünkü 27 yaşındasın ve evlisin 28 oldun desek zaten şunun suratında o zaman happy topu 3 ya da 4 sene kaldı aktif bir cinsel hayatının ondan sonra zaten monotonluğa dönüşecek ve sıradan artık haftada ya da 2 haftada bir değil de ayda 2 seferi zor göreceksiniz çünkü hem bedenen hem ruhen artık cinselliği istemiyor derecesinde demiyorum ama soğuk bakacaksınız ikiniz de ama bu istek oluştuktan sonra sen zaten tam zirveyi yaşamadığın için ister istemez kendini başka şeylere vuracaksın video o oyuncak ellerinle veya farklı isteklerle yorgan yastığı oyuncak masanın köşesi bu tarz alternatiflere yöneleceksin aldatacaksın demiyorum ama yöneleceksin
- Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
1 yılHaftada 2 nedir yani bi de senin zorunla min 4 olmalı bence yeni evli çift bi de ilginç
08 Yorumla
Soran1 yılBana göre de öyle aynen hergün olmayabilir ama dediğin gibi en az 4 gün olmalı. Bizde de 3 4 gün genelde oluyordur haftada oda benim isteğimle ona kalsa 2 normal. Ya 5 yıllık evli arkadaşı 2 yapıyormuş mesela çocuklu adam. Bende ona dedim ki 5 yıl içinde 2 az da yine ikiside memnunsa hem diyecek bir şey yok hem küçük çocukları var hemde 5yıllık evliler biz daha çok yeniyiz aynı nasıl olabiliriz sorarım size?
- 1 yıl
Yani bizimde 5 yıl oldu ama bizim 3-4 olur bazen daha fazla ilginç durum yani herşeyi konuşmak önemli tabi bir sürü sorunlar olabilir bunlarla ilgili konuşmanız lazım onla bunları detaylı olarak farklı beklentiler vardır belki çözmeniz lazım
Soran1 yıl27 30 yaşlarındaki iki insan için ve yeni evlilik için çok kötü bir durum.
- 1 yıl
Berbat yani bi de zorla oluyor gibi
Soran1 yılAynen öyle zorla gibi kendimi kötü hissediyorum yaşlı çirkin kadın gibi açıkçası beğenilmiyor gibi hissediyorum alakası yok ama öyle hissettiriyor bu durum.
- 1 yıl
Özgüvenin düşer tabi ister istemez
Soran1 yılYani çok güzel bile olsam karşımdaki böyle yapınca demek beğenmiyor diyorum acaba daha güzel mi olmalıydım diyorum ama biliyorum ki benle alakalı asla değil
- 1 yıl
Bence senle alakalı durum yok
- Cinsel Yaşam konusunda 829 cevap paylaştı.
1 yılyeni evli biri karısını her tuttuğu yerde evire çevire *... kucaktan indirmemeli
02 Yorumla
Soran1 yılBana göre de öyle ama biz en az 10 yıllık evli gibiyiz ilk günlerden beri. Öyle bir heyecan istek yok.
- 1 yıl
hayret bir şey, saçmalığa bak böyle istekli bir kadının tüm delikleri dolmalı oysa
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılBöyle böyle bazı insanların cinsel hayatı koreliyor maalesef
02 Yorumla
Soran1 yılÇok üzücü cidden asla önceden böyle değildi biz birbirimizde herşeyi tattık ben bunun da Nirvana’sını onunla yaşayacağım sanarken çok kötü ilerliyor
- 1 yıl
Bişey diyemem umarım yakın zamanda duzelirsiniz ve bazı şeyler senin içinde ukte kalmaz
1 yılİlk baştan bunları konuşmak gerekiyor diyince sapık diyonuz bana o olsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
1 yılben 43 yasındayım cok sukur seker problemım yok ama sabah aksam ısterım sızınkı cok erken tukenmıs yazık olmus bununla bır omur yasayacaksın ya da olmuyor dıyıp bosanacaksın uzgunum baska caren yok
04 Yorumla
Soran1 yılDaha en başından beri böyle evliliğimizin yani. Oda benim gibi hiç kimseyle ilişki yaşamadı ilkimiz birbirimiziz. Bence sorunu kabul etmesi ve düzeltmek istemesi önemli bunlar olursa sorun kalkar. Şeker hastası ama başlangıç düzeliyor gibi. Tek sorun isteksiz olması.
- 1 yıl
anladım umarım duzelır ama bu yasta bu ısteksızlık pek ıyı degıl yanı yenı evlıler fırsatını buldukları her an beraber olurlar oyle olmalılar
Soran1 yılHah abi aynen benim içinde aynı şekilde öyledir her fırsatta olmalıdır olur olmadık yerde mesela yemek yaparken falan. Ama biz ne zaman yapacağımızı bilip öyle yatağa girer yapar çıkarız anlık gelişmez yani görev gibi
- 1 yıl
Allah yardımcın olsun ne dıyım umarım duzelır bu durum
1 yılPeki onu mutlu etmek için anal ve oral yapıyor musun
03 Yorumla- 1 yıl
Eşinin sertleşme ve erken boşalma sorunu var galiba
Soran1 yılBu alttaki yazıları neden yazıyorsunuz anlamadım link gibi olan şeyi
Soran1 yılOral var anal yok oda istemiyor zaten. Erken boşalma sorunu var ama onu onla bunla halledebiliriz asıl sorun istek
1 yılÜzücü buna çokta yapacak bir şey yok gibi
00 Yorumla
1 yılÖyle erkek mi olur ae
07 Yorumla
Soran1 yılYa on numaraydı şu şeker hastalığı çıktı değişti daha nişan olacağı zaman isteği kaybolmaya başladı. Yoksa elimi tutsa delirirdim öyle diyeyim artık öyle değilim bende. Görev gibi bir şey sanki artık.
- 1 yıl
Oha sana yazık oluyor böyle valla
Soran1 yılDaha en başında böyle olması beni aşırı korkutuyor abazalık sapıklığı olmayan bir erkek olarak düşündüğümüz de sizce hafta da 2 az değil mi? Hemde bir kere ya da maksimum 2 diyelim. Üstelik daha yeni de evliyiz yoksa bana mı öyle geliyor?
- 1 yıl
Ne 2 si ya ben gEce de 2 yaptığımı biliyorum
- 1 yıl
Dua et gizlisin valla habs
Soran1 yılBir gece de 2 normal zaten bunu yaşı ileri insan da yapar benimkide yapar ama isteksiz işte isteksiz
- 1 yıl
Hahsh valla işin zor gencecik yaşta kuduruk kalırsın hdhd
Gizli Üye(25-29)8 ayHala aynı mı?
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne