Kotu kirli suclu hissediyorum cinsellik kotu bir sey degil biliyorum farkindayim ama boyle hissediyorum gecmisteki bir seyden mi kaynaklaniyor anlamiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 404 cevap paylaştı. Duygusal olarak bağının olmadığı veya bir şey hissetmediğin kişilerle birlikte oluyorsan sonrasında böyle hissetmen çok normal ama bağ olmasına rağmen hissediyorsan bir gariplik vardır
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
23Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
6 ayBu his çoğu zaman geçmişteki
öğretiler veya travma izinden
kaynaklanır kanka çünkü zihin
cinselliği kirle eşleştirmiş
olabilir farkındalık başladıysa
duygular zamanla hafifler merak etme 🙂00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 943 cevap paylaştı.
6 ayOlabilir hatirladigin bir istismar falan var mi
02 Yorumla
Soran6 ayyok sadece kucukken erkek ogretmenim beni elliyordu dokunuyordu vs ama ozel bolgelerimi degildi yani sonra zaten pedofili cikti adam atildi okulda bana karsi bi ilgisi vardi sanirim o aklima geliyor bilmiyorum
- 6 ay
Yani bu etkendir oyleyse ama yasadigin sey icin üzüldüm
- Cinsel Yaşam konusunda 545 cevap paylaştı.
6 ayOluşan rahatlamanın ardından salgılanan hormonlar bu hissi veriyor. Çok dert etme. Kısa sürer ve geçer.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
6 aybilinç alrında bu öcü kaka olarak nitelendirildi ondan
015 Yorumla
Soran6 ayyok cidden onunla alakali degil oyle de dusunmuyorum ama niyeyse kotu hissediyorum
- 6 ay
sen düşünmesen de bilinç altın aynı şeyi sölemiyor ben psikoloji okudum D:
Soran6 ayolabilir ya bilmiyorum cunku bu hissi gecmiste bi kere daha yasadim belki ondandir
- 6 ay
bu pişmanlık hissini geçirmek için bir kaç defa daha yalşayıp ondan sonra eğlenmen laızm normalleşmesi laızm snn için
Soran6 aybilmiyorum taciz gibi bi seydi daha cok ama dedigin gibi olmali sanirim
- 6 ay
onunla bağdaştırıyor olabilir bilinç altın bunu taciz olsada orada bir haz konusu var ise onu bağdaştırıyordur o yoksa başka br bağdaştırıcı vardır
Soran6 aybuyuk ihtimal ya cunku baska tetikleyecek bi sey yoj
- 6 ay
aynen öyle ne yaşadın tacizde ve bu cinsel konusmada dicem ama zor burdan konusmak d:
Soran6 ayya oyle aman aman bi olay ileri bi olay da degildi ama kucuktum ogretmenimdi yani o amacla dokunmasi etmesi bana olsn ozel ilgisi benim bilmemem belki bende o ani canlandiriyordur
- 6 ay
bu ihtimal var evet
- 6 ay
çok geçmiş olsun bu düzelmeyecek bişi değil kendini rahat hissedeceksin zamanla ama reel bişiler yaşadığında çok üzüleceksin umarım o güne kadar toarlarsın
Soran6 ayyani oyle umarim tesekkur ederim
- 6 ay
rica ederim takıldığın yerde burdaym
Soran6 aytesekkurler
- 6 ay
ricaaaa
- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
6 ayEvli olmadığı için olabilir mi kültürel değerlere karşı davranış
00 Yorumla
6 ayBastırılmış cinsellik. 31 sonrası çok olurdu bende ama aşmıştım zamanla
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ayGeçmişde yaşanan sıkıntı varsa bide cinselliği adam gibi gerçekleriyle anlatılmadığından, hep korkutarak anlatılarak
021 Yorumla
Soran6 aydegil ya aslinda gecmiste ogretmenimle yasadigim bi durum var aslinda pek taciz de denmez ama bu igrenc hissetme durumunu bi o zaman hissetmistim onunla mi ilgili anlamadim
Cevap sahibi6 ayKesinlikle bunla alakalı
Cevap sahibi6 ayEmin ol
Soran6 aybuyuk ihtimal cunku baska etken yok
Cevap sahibi6 ayŞimdi bunun iyiliği güzelliğini ballandırarak anlatmam sana ama diğer türlü tedirginlik genel geçmişe dayalı
Soran6 ayherhalde
Cevap sahibi6 ayYaşanacaklar sınırlar olması gerkenler kendi bileceğin şeyler ama bişeylerde korkulu rüya kabusumuz değil
Soran6 aydogru tabi haklisin
Cevap sahibi6 ayFarklı bi mesele yok demi
Cevap sahibi6 ayBiriyle bişey olupda kötü hissetmwn filan
Soran6 ayyok kucuk olmama ragmen onun bana o niyetle yaklasmasi benim bilmemem falan ona ragmen bana yakin temasta bulunmasi o gozle bakmasi beni igrenc hissettirmistj sarilmak yanagimdan makas almasi sacimi kulagima dolamasi yakinlasmaya calismasi falan kulagima fisildardi bu basit olaylar bile dusununce igrenc hissettiriyor beni bilincaltim istemsizce onu hatirlstiyo belki de bana
Soran6 ayyok yasamadim zaten su ana kadar bir sey ama en ufak seyde hep tereddutteydim yok kullanilirim dusuncesi cinsellik sadece konusuns girsem bile rahatszi oluyorum
Cevap sahibi6 aytamam haklısında bunu yaş ilerledikçe idrak edip içinde çok daha büyütmen kaynaklı birazda ama mesele olan devamında kimle ne yaşadında kötü hissetin
Cevap sahibi6 ayBunu ulu orta sölemek zorunda deilsin
Soran6 ayevet onun da farkindayim ama sevgilim cinsellik acinca bile rahatsiz oluyorum mesela bana farkli gozle mi bakiyor hani konussak bana olan bakis acisi degiscek mi beni kullanir mi falan
Soran6 ayki 1 yildir da birlikteyiz yani oyle 2 aylik biri de degil
Cevap sahibi6 ayMerakımdan bişey sorimmi
Soran6 aysor
Soran6 ayanlamadim
Soran6 ayiki tik ne ya takip mi edeyim
Cevap sahibi6 ayEvt 👍
6 ayGeçmişte cinsellkle alakalı kötü anıların olduysa olabilir
00 Yorumlaİstemiyorsan konuşma bacım öyle bir zarurettin yok
03 Yorumla
Soran6 ay1 yillik sevgilim cinsel konulars giriyor bende istemedim sonra tamam sana sevgim degismez dedi ama ertesi gun yine acti bende devam ediyosun ve dedim rahatsiz oluyorum yani beni mi yokluyosun dedim tamam acmam daha dedi bilmiyorjm rahatsiz oldum
Soran6 ayhaklisin
Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Olabilir brnce amasyada
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 660 cevap paylaştı. Olabilir belkide travman var bu konuda
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 612 cevap paylaştı.
6 ayYani aslında güzel bişey bu
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 431 cevap paylaştı. Bu biraz piskoljik ya
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Sonu masturbasyonla mı bitiyor bu konuşmaların?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ayGünah çünkü insanın ruhu alarm veriyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ayO zaman bu kafayla yokluktan herşeye düşersin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
6 ayzina haram ondan
00 Yorumla Kiminle konuşuyorsun ki genelde
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
6 ayher şey mümkün...
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 633 cevap paylaştı.
6 aySenin için tabu
07 Yorumla- 6 ay
@Axetyhact Hımmm... Yapıyorsa konuşmaz, diyorsun. Mesaj alındı.
- 6 ay
@Axetyhact Basit kadınlarla muhatap olmam. Kankam bile en kalitelisi 😉
- 6 ay
@Axetyhact 😘 öpüldün. Omuzdan 😉
- 6 ay
@Mahşerin_Yakışıklısı sevildin kalptennn❤
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
6 ayKaç yaşındasın sen
00 Yorumla Ne var gecmis de noldu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)6 ayO birisi kim?
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 ayTexting mi
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi