- Cinsel Yaşam konusunda 626 cevap paylaştı.
6 ayÖyle erkekler var nedenini açıklayacağım. Erkeklerin hepsi cinsellik ister ama cinsellik bir ilişkinin yüzde 20 sini kaplar. Bazı erkekler bacak arası ile düşünmediği için sevdiği kadını önce sever sonra öhü. İşte sevdiği kadında onun için ilk öncelik cinsellik olmadığı için o erkekle yürür.
110 Yorumla
Soran6 ayAldatmazlar mi
- 6 ay
Aldatmaz.
- 6 ay
Bazıları
Soran6 ayNasıl anlicam peki bunu
- 6 ay
Onu bilemem her erkek aynı değil sen tanıdıkça anlarsın
Soran6 ayFlörtken arkadaş kalalım diyip başkasıyla cinsellik konuşan, sonra da yüz yüze gelince beni sevdiğini söyleyen ve yaptığı şeyden pişman olduğunu söyleyen birine inanmalı mıyım
- 6 ay
Hemen inanma bence
Soran6 ayDoğru söylemek ihtimali var mı
- 6 ay
Bir nebze var
Soran6 ayNasıl anlicam ki off
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 306 cevap paylaştı.
6 ayYa tabiki var o nasil soru bak baskasina yukselmiyecek erkek yokrur ama arzu değil hirmonal yukselir en sadik erkek bile ama bu durup dururken falan da olmaz tabiki tahrik edicek baya birsey lazim ama asla sevdigimden baskasini arzulamam
249 Yorumla
Soran6 aySevdiğinden başkasını arzilamiyorsan nasıl başkasına yükselmeyecek erkek yok diyosun
- 6 ay
Yükselmek ve arzulamam ayni şey mi cidden ogreem gereken seyler var
Soran6 ayArzuladığın birine yükselirsin veya yükseldiğin birini arzularsin sonuçta
- 6 ay
Arzulamak karsilikli istek sehvet barindirir cezbedicidir senin icin senindir sana ozeldir yukselmek kisaca @zginlik yani ne diyim kuru birsey hormonlardan sebep
Soran6 ayAzgınlık da sadece sevdiğine olmalı
- 6 ay
Ne diyeyim hormonlar var yani baskin geliyor
Soran6 aySevgiliniz olsa aldatacaksiniz onu o zaman
- 6 ay
Sacmalama ayni sey degil her yukseldigimi seyapmiypdum sacma sacma konusma
Soran6 ayDüşüncede aldatmak aldatmak olmuyor mu sanki
- 6 ay
Kusurs bakma ama önümde tum hatlari belli olan bi kadin olsa hormonlarima bas kaldiramam sacmaliyorsun bence
Soran6 ayAldatırsın demek ki sen
- 6 ay
Hayatimda bir kere bile aldarmadim canım sacma konusma
Soran6 aySenin sevgilin varken ya da evliyken bi kadın senin karşına her yeri belli şekilde çıksa napicaksin
- 6 ay
Yukselirim tabiki ama umurumda olmaz
Soran6 ayKendini nasıl kontrol edeceksin
- 6 ay
Her kalktığında birine seyapsak tövbe tövbe dndkxndkxmx
Soran6 ayYuh ya o kadar çok mu yaşıyorsunuz
- 6 ay
Bunu nasil aciklim burada
- 6 ay
Ama bazen durup dururken de olabiliyor yani
Soran6 ayAçıklama yaa sapık misiniz yaa
Soran6 ayDurup dururken nasıl oluyor
- 6 ay
Sacma canım konusmakta üstüne yok cidden
- 6 ay
Keske seninde olaymış nskdxnmx ne diyim
Soran6 ayYa durup dururken niye olsun
- 6 ay
Ben ne bilim
Soran6 aySaçma
- 6 ay
Hormonlar karışıyor demekki
- 6 ay
Ama cidden tanimadan etmeden yok sapsiksiniz vs yazman ne kadar doğru sence benim elimde olan bir şey değil ben sadece soruna yardimci olmak istedim
Soran6 ayHerkes aldatır o zaman sevdigini
- 6 ay
Sen yükseldiğinde kendini kaybediyorsan o senin sorunun
- 6 ay
İradsizsin o zaman
Soran6 ayBen kendimi kaybetmiyorum ama erkekler kaybediyor demekki
- 6 ay
Sen kaybetmiyorsan ben neden kaybedeyim cidden aacmaliyorsun
Soran6 ayErkeklerin yorumlarına bakınca öyle düşünüyorum. Aldatmayan erkek yok diyorlar. Kadınlar duygularıyla cinsellik yaşarken erkekler duygusuz da cinsellik yaşar diyorlar
- 6 ay
Onlar erkek biz adamız
- 6 ay
Sevdigimden baskasina öyle bir iseğim Arzum olmaz
Soran6 ayDüşüncede aldatmak aldatmak olmuyor mu
- 6 ay
Düşünmüyorum öyle bisey ne sacmaliyon ya cidden sen sizofren falansin smsnkdnmd
Soran6 aySensin şizofren. Ben erkeklerin dedigni diyorum
- 6 ay
O zaman her gun baskalarinin altina yatmayi seven kadinlarida tum kadınlar gibi yorum yapayim
Soran6 ayÖyle demiyorum o kadınlar az sayıda. Ama sadece gorsellikle tahrik olan erkek çoğunlukta
- 6 ay
Sana birsey diyemiyorum cidden ama düşundugun gibi birisi degilim onalra yonelt bu sorularini
- 6 ay
Kac yasindasin sen
Soran6 ay25 sen
- 6 ay
21 bende
Soran6 aySakın bozma kendini tamam mı? Diğerlerine bakınca çok üzülüyorum. Sakın kimseyi aldatma
- 6 ay
Asla yapmam
Soran6 ayAsla deme ama yapma da
- 6 ay
Pekii pekkii susuyorim
- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
6 ayYalnız sevdiği kadına arzu duyan
erkekler kesinlikle vardır çünkü bağlılık
ve yönelimin dar alanda kalması mümkündür
Zihin uyum sağladığında dışarıya istek
kaymaz odak tek kişide toplanır 🙂10 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
m 6 ayHwr insan öyle degilmi zaten insan sevdiği hoşuna gittiği kişi ile düşünür zaten beraber o duygularınhissetmek tutkuyla sevilmek bence anca arada duygusal bağlar var ise olabilen şeylerdir.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
6 ayEvet biliyorum böyle erkekler. Bir de şimdi buradan çıkar ben böyleyim diyenler. Ha işte onlara sakın inanma olur mu 😉
132 Yorumla
Soran6 ayBöyle erkekler varsa neredeler
- 6 ay
Emin ol bir çok yerdeler ama maalesef bir çoğunun ortak özelliği şu ki , kendilerini açık olarak ortaya koymazlar. Yaşam alanların , ortamların nasıl yerler? Oralarda olup olmayacağını veya ne sıklıkta olup olmayacağını söyleyebilirim belki
Soran6 ayArkadaş ortamım var sadece kız. Erkek yok
- 6 ay
Anladım sadece bu şekilde olması güzel. Haliyle sadece kızlarda oluşan bir grup olduğu için burada yok. Lakin çevrenizde olmadığı anlamına gelmiyor. Gidip geldiğiniz yerler ortak paylaşım alanları olarak bulunduğunuz Yerler var mı peki ve varsa ne tür yerler?
Soran6 ayKafeler sadece
- 6 ay
Anladım , kafeler alanında bu tarz kişiler bilirsin çok ama çok nadir bulunurlar. Ama bir konu anlatırken çok mühim bir konu değil ya da karşıdakilerin dinlerken tam dikkatle değilde seviyeli bir şekilde rahat bir yüz ifadesiyle dinlediğini görürsen işte o konuyu anlatan ve odaklanmış kişi bu kişilerden biridir. Tabiki laylaylom konular değil ya da karşıdakinin pür dikkat olduğuda değil orta seviye bir konu içinde gülmeler olmayan bir konu düşün. İşte bu tarz iletişim kuran kişi böyle biri olabilir.
Soran6 ayErkeklerle arkadaşligim yok ki benim. Kız arkadaşlarımla gidiyorum kafeye
- 6 ay
Onu biliyorum , olası bir yaklaşımda bir teklifte bulunan olursa diye söyledim.
Soran6 ayKimse teklifte bulunmadı. Arkadaşlarımla gelip otururken teklif etmeyi cesaret edecek erkek var mı ki
- 6 ay
Olmaz olur mu çok vardır ama ya denkgelmemiştir ya da sevgilileri vardır.
Soran6 ayBana hiç denk gelmedi. Hem cesaret edip gelseler de nasıl güvenirim bilmiyorum. Belki bir sürü kişiye şanslarını deniyorlardır
- 6 ay
Önemli olan birsürü kişiye şansları denemeleri değil gelen kişinin senin için doğru kişi olması ki , senin tercihin kişilerde anlık görme kısa süre izleme ile gelen çok nadir olur
Soran6 ayEvet nadir olur ve onlar da çok kişiyle şanslarını deniyorlar gibi geliyor. Çok kişiyle şansını deneyen de benim için doğru kişi olmaz gibi. Bir sürü kişiyle flört eden biri istemiyorum ben varken sadece benimle konuşsun isterim
- 6 ay
Senin tercihinde olan erkekler her gördüklerine değil gerçekten ömrüm olsun diye düşündükleri kıza binbir düşünce sonrasında gelirler dertleri yalnız flört olmaz gerçek sevgi ve ciddi ilişki amacı içinde olurlar. Hâl böyle olunca zaten bu insanlar bir çok kişiyle şanslarını deneyenler olmaz. Elbette bu amaç doğrultusunda daha önceki tarihlerde, seviyeli şekilde görüşmüş oldukları kişiler olur. Fakat onlarla olması düşünülen uyum olmayınca bağ kesilir. Bu şekilde olan kişi sayısı oldukça azdır ve ardında sevgi duygu bağı kalmaz bununla birlikte bir ümit verme yolda bırakma durumlarıda zaten olmaz. Bu konuda için rahat olsun. Önemli olan ve senin hassasiyet göstermen gereken durum böyle bir adım gerçekleştiğinde gelen kişinin ön analizi ve sonrasında daha detaylı güven analizini yapmandjr. Karşındaki kişiden hızlı etkilenme durumu yaşaman durumunda duygusal düşünüp gerçekleri görmekten kendini alı koymamandır. Olduğun gibi görünmek yani olduğundan taviz vermemendir. Bazı verilmesi gereken esnekliklerin ancak evlilik sonrası olması mümkündür.
Soran6 ayEvet ben de ciddi ilişki insanıyım zaten. Sadık olsun, başkalarıyla kirli geçmişi olmasın istiyorum. Görüştüğü kişiler elbette olabilir ama belli sınırlarda olmalı. Ben de öyle görüştüm çünkü ama şu an öyle birini nasıl bulurum bilmiyorum. Nerede doğru insan çıkar bilmiyorum.
Soran6 ayArkadaşlarımla hep gezmeye kafelere gidiyoruz ama kimse gelip yanıma tanışmak istemedi öyle
- 6 ay
Doğrudur. Bu iyi bir durum.
Soran6 ayİyi mi kötü mü bilmiyorum
- 6 ay
Bu ifadedeki düşünce karmaşanı anlıyor ve biliyorum. Bu durum karşısında iyi olduğunu söyleme sebebim , orada gelecek olanların çoğu senin istemediğin türden ve sana zarar verme niteliği yüksek olan kişiler. Burada ayrımı yapabilmek o kişinin kaliteli ve vizyon sahibi biri olup olmadığını analiz etmekten geçiyor.
Soran6 ayPeki kaliteli ve benim istediğim gibi birini nerede bulabilirim? Nasıl tanışabilirim?
- 5 ay
Bu sorunun cevabıda detay barındırıyor lakin en kısa özet cevabı , ilim meclislerinde bulunmaktır.
Soran5 ayNasıl olacak ki öyle
- 5 ay
Hakikati ve hakikatin çerçevesindeki güzel yaşamı benimsemiş insanlardır.
Soran5 ayİşte nasil tanisicam nasıl olacak
- 5 ay
Öyle bir ortamda senin gibi düşünen insanı senin gibi düşünen nasibin bulur.
Soran5 ayÖyle yerlerde kadınlarla erkekler pek diyalog kurmaz ki herkes hemcinsleriyle konuşuyor
- 5 ay
Evet orası öyle, lakin elbet karşılaşma görüş , bir bakış teması , bir diyalog seni o konuma getirir. Önemli olan sahte ve sapkın bir yerde değil gerçek ilim meclislerinde olduğunu bilmendir.
Soran5 ayİlim meclislerine gidenlerin de hepsi iyi temiz değil ki nasıl anlicam bir de bir kez karşılaşmakla kimse kimseyle öyle diyalog kuramıyor. Yani ben kuramam öyle anca merhaba diyebilirim. Belki onu da diyemem. Bir de ilim meclislerinde kadın erkek ayrı oluyor çoğunlukla. Nasıl olacak
- 5 ay
Sen bir yola baş koyarsan, o yol için yoldaş seni bulur. Yeterki inancın olsun. Ya o gelir tanışır , ya bir denkgeliş olur. Ya biri vesile olur. Nasıl olduğunu bile anlamazsın 😊
- 5 ay
Güvenilirlik konusu, hakkında bilgi edinerek olur, referans alınarak olur. Bu konuda yoluna girer. Senin ulaşmaya çalışmana gerek olmaz, o gelir seni bulur
Soran5 ayGelen giden yok ama :( bi tek sosyal medyadan gelen oluyor onlara da güvenmediğim için reddediyorum :(
- 5 ay
Anlıyorum , gelen gidenin olmaması gelmeyeceğini değil , nasibin zamanı gelmediğinden. Sosyal medyaya karşı düşüncen çok doğru.. milyonda belki milyarda bir denk gelir güvenilir kişi , bunun dışında hemen herkesin amacı geçici ilişkiler veya farklı olumsuz durum amaçları oluyor.
Gizli Üye(30-35)6 ayBen varım 34 yaşında bakirim sadece sevdiğimi düşünüyorum. İlk cinsel ilişkimi de sevdiğim biriyle hissederek yapmak istiyorum.
29 Yorumla
Soran6 aySevdiğin biri varsa neden evlenmiyorsun
Cevap sahibi6 aySevdiğim biri yok şu an. Evlenmek basite alınacak bir şey değil. Sevdiğim biri olunca cinsel ilişkiyi doyasıya yaşayacağım :)
Soran6 ayEvlenmeden cinsellik yaşamayı basite indirgiyosunuz ama
Cevap sahibi6 ayYani benim için önemli olan gerçekten hissetmek gerçekten sevdiğiyle evlenmeden birlikte olabilir.
Cevap sahibi6 aySiz kaç yaşındasınız? Hiç cinsel birlikteliğiniz oldu mu?
Soran6 ayHayır evlenmeden istemem
Cevap sahibi6 ayİstekli birisi misiniz? Ne kadar sıklıkla mastürbasyon yapıyorsunuz?
Soran6 ayBu seni ilgilendirmez
Cevap sahibi6 ayPeki siz bilirsiniz.
Gizli Üye(30-35)6 ayCinsel istek çok farklı bir şey sevdiği kadına farklı olur normal biriyle cinsellik yaptı mı farklı olur
17 Yorumla
Soran6 ayFark ne
Cevap sahibi6 ayYani nasıl anlatayım üstü kapalı haz diyelim haz farklı oluyor
Soran6 ayHangisi daha guzel
Cevap sahibi6 ayŞeyde bile fark ediyor yani ya rahat rahat konuşamıyorum tabii ki sevdiğinle yapması farklı oluyor
Soran6 ayO zaman erkekler neden sevdiğinden başka kadına da yan gözle bakabiliyor
Cevap sahibi6 ayYani cinsellik farklı dedim ya ya sen takip atsana ayrıntılı anlatırsam anlayacaksın
Soran6 ayGerek yok
Cinsel Yaşam konusunda 565 cevap paylaştı. Sevdgım varsa baskasıma bakmam
29 Yorumla
Soran6 ayGerçekten mi
Soran6 ayHormonal olarak da mı bakmazsın istek olmaz mı
Soran6 ayNeden
Soran6 ayUmarım hep öyle kalırsın
Soran6 ayİnşallah
6 ayKesinlikle yoktur
12 Yorumla
Soran6 ayAz bir kesim varmış
- 6 ay
Doğru değil bu ya, onlar sevmedende arzuluyor maalesef
Cinsel Yaşam konusunda 504 cevap paylaştı. erkek senden bir şey istiyorsa seni arzuluyordur işte öyle düşün
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)6 ayVar tabi sevdigim olsun ona doymamlucagamdan indirmem
20 Yorumla
6 ayİllaki vardir olmaz mi
28 Yorumla
Soran6 aySen öyle misin
- 6 ay
Evet sevdigim kadina arzu duyarim ama Şu an yalnizim
Soran6 ayHiç birini sevdin mi
- 6 ay
Sevdim ama erken yasta kaybettim kendisini
Soran6 ayBasin sagolsun nasıl oldu
- 6 ay
Kendisi kanserdi bende bunu bile bile sevdim birakmadim yani ama omru kisa surdu beni boyle tek birakip gitti
Soran6 ayBasın sağolsun tekrardan
- 6 ay
Sagol tskederim
6 aySevgilim yok ama kriterlerim var
220 Yorumla
Soran6 ayKriterin ne
- 6 ay
Utangaç vs kapalı olması
Soran6 aySoruma cevap vermedin
Soran6 ayAsıl soruma
- 6 ay
İşte sevdiğim kadın kriterlerim arasından olurdu onu arzulardım
Soran6 ayEvlenmeden arzulaman yanlış ama
- 6 ay
İşte arzuladıpım biri yok
Soran6 ayDaha önce kimseyi arzulamadin mi
- 6 ay
Sevgililerimi arzuladım işte
Soran6 ayTamam
- 6 ay
Senin oldu mu peki
Soran6 ayEvet
- 6 ay
Kimi
Soran6 ayKimi ne demek söylesem taniyacak misin sanki
- 6 ay
Sevgilin miydi yani
Soran6 ayEvet dedim ya zaten onu sormadın mı
- 6 ay
Yani pilatonik de olmuş olabilir
- 6 ay
Kapalı mısın ki
Soran6 ayNe alaka
- 6 ay
Öylesine
6 aySeven sevdigini arzular zaten normal olarak
28 Yorumla
Soran6 aySevdiğinden başkasını arzulamayan erkek var mı diyorum
- 6 ay
Gerçekten seviyorsa bende başkasını aarzulamaz diyorum
Soran6 ayBi tek sen dedin bunu
- 6 ay
Gerçek sevgi ne demek bilmiyorlar demekki
Soran6 aySen kaç kere sevdin
- 6 ay
4 kere falan
Soran6 ayYuh
- 6 ay
Noldu
Hiç yoktur
113 Yorumla
Soran6 ayOlmalı
Soran6 ayBazılarında varmış ama bu
Soran6 aySen nereden biliyorsu
Soran6 ayNeymiş nedeni
Soran6 ayÜstü kapalı anlatabilirsin bişey olmaz
Soran6 ayÜstü kapalı anlatırsan uyarı almazsin merak ettim. Tek yorum olarak yaz. Uyarı alsan bile en kötü bişey olmaz yanj
Soran6 aySilmeyi denedim ama silemiyorum maalesef
Soran6 ayBu özelliği daha fazla kullanamazsin diyor
Vardır ya umarım
11 Yorumla
Soran6 ayUmarım
Neden olmasın
14 Yorumla
Soran6 ayÖyle misin sen
Soran6 ayHayır olması gereken bu
Soran6 ayNeden
Miciklik yapmanin geregi yok seven erkek kiyamaz
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 418 cevap paylaştı.
6 aySanmıyorum, erkeğin içgüdülerine aykırı
10 Yorumla geldik be çatlama
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayAdam olan erkek sadece sevdiğini arzular
210 Yorumla
Soran6 ayHelal olsun
Cevap sahibi6 ayÖyle büyütecek bir şey yok ki
Soran6 aySevdiğinden başka birine arzu duyamıyor musun yani
Cevap sahibi6 ayEvet duymuyorum
Soran6 ayCiddi misin? Böyle erkekler varsa iyi gerçekten
Cevap sahibi6 ayTeşekkür ederim ama pekde kıymetimiz bilinmiyor sanki
Soran6 ayKıymetini senin gibi olan bilir
Cevap sahibi6 ayUmarım öyle bir insan denk gelir
Soran6 ayGelir gelir
Soran6 ayÜzülme
Gizli Üye(18-24)6 ayYoktur
12 Yorumla
Soran6 ayAz bir kesim varmış
Cevap sahibi6 ayBen hiç denk gelmedim
- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
6 ayBen varım
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 600 cevap paylaştı.
6 ayYok öylebi erkek
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 363 cevap paylaştı. Ve tabiki
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
6 ayYok bence
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
6 ayYoktur
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayGüzel kadın gördümü dayanamam.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
6 ayOnu bulamazsın bence
12 Yorumla
Soran6 ayNiyee
- 6 ay
Erkeklerin doğasında yok çünkü
Gizli Üye(36-45)6 ayYokk
10 Yorumla
6 ayBence olmaz
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026