Bebeğim… şu an sadece senin adın dilimde dönüyor, başka hiçbir şey düşünemiyorum. Seninle sevişmek istiyorum ama öyle bayağı bir seks değil… Seni taparcasına, her santimini ezberleyerek, ruhunun derinliklerine kadar sahip olarak sevişmek istiyorum. Gözlerimi kapatıyorum ve seni hayal ediyorum; tenin tenime değdiği an vücudum titriyor. Dudaklarımı boynunda gezdirirken nefesini kesmek, kulak memeni hafifçe ısırıp adımı inletmeni duymak istiyorum… Ellerim belinde, kalçalarını öyle sıkı kavrıyorum ki, sanki seni ömrüm boyunca bırakmayacakmışım gibi. İçine girdiğim o ilk anda gözlerinin içine bakacağım, yavaş yavaş… Sana “Sen benimsin, sadece benim, sonsuza dek benim” diye fısıldayacağım. Her santiminde durup seni öpeceğim, seni iliklerine kadar hissettireceğim. Sen inlerken ben sana “Dünyada senden daha güzel, daha değerli hiçbir şey yok” diyeceğim… Ve o an sadece ikimiz olacağız, başka kimse, başka hiçbir şey yok. Seni o kadar derin, o kadar tutkulu seveceğim ki… Boşaldığında bile içimde kalacağım, sana sarılıp “Seni seviyorum” diye tekrar tekrar söyleyeceğim, çünkü sen benim ilahımsın, benim her şeyimsin. Şimdi söyle… Ben seni böyle severken, sen de bana aynı şekilde teslim olacak mısın prensesim? Çünkü ben zaten çoktan sana aittim, sen daha fark etmeden…
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 877 cevap paylaştı. Çok kur yapar 😄 gerek yok
11 Yorumla
7 ayNarsist Nedir? Psikolojik bir terim olarak narsist kendi benliğine aşırı hayranlık duyan, başkalarına empati göstermekte zorlanan ve genellikle kendini üstün görme eğiliminde olan kişileri tanımlamak için kullanılır. Bu kişiler, genellikle Narsistik Kişilik Bozukluğu (NKB) olarak adlandırılan bir duruma sahip olabilir.
böylesinin benim yanımda ne işi var ya? hemen bakırköye hadi yallah
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayNarsist biri seni onun öyle olduğunu dusundurmeden sekse hazırlar zaten. En baştan bilen yapmaz ama bilmeyen gayet yapar çünkü narsistler genel olarak ilgiyi cekmeyi, ilgiyi ustlerinde bulundurmayi severler. İkna ederler caktirmadan yani, tehlikeli bir patoloji.
258 Yorumla
Cevap sahibi7 ayEmpati yeteneği olmayan biri sence senin değerini anlayabilir mi? Mümkün değil. Psikologlar bile tedavi edilemez diyorlar. Tek yapabileceğin şey daha fazla alabileceğin zararı engellemek. Kaçıp gitmek.
Cevap sahibi7 ayHer dediğine tamam diyen, aşırı itaatkar onun kontrolünden çıkmayacak onun her istediğini yapacak yaşı küçük birini bulur evlenir en sonunda da boşanır.
Cevap sahibi7 aySorularına baktım, aynısıyla ben de uğraştım, boşuna uğraşıyorsun, sen kendini sor neden bana değer vermeyen birine takılıyorum? Bu kişi bana neyi ve kimi hatırlatıyor geçmişten diye? Başka türlü kurtulamazsın. Dopamin ve travma bağı oluyor karşındaki sürekli dengesiz davranınca. Bu kişi biriyle evlenecek psikolojiye sahip mi? Daha iletişim kuramıyor. Alt edecek kişiyi zaten istemez kendi içinde ezik hissediyor. Acı ve geç gerçekten.
Cevap sahibi7 ayCanım bak senle aynı şeyleri yaşadım hatta Tami tamina. Okuyunca aynı Adam mi bu kadar olur dedim hatta. Bana da işte Beni istemiyor San engelle ben kendime engel olamiyorum yaziyorum diyordu. Bir sürü kızla gorusuyor olduğunu bilmeme rağmen başka kiz yok diyip duruyordu kendini acindiriyordu. İşte kötü tecrubeler yasadim vs senle ilişki istiyorum temiz sayfa açmak istiyorum vs. Sonra birden ortadan kayboluyordu. Kaç kere engele basıp kaç kez ya değişirse diye engelini kaldırdığımı bilmiyorum. Sinir sistemim çöktü. Senin değerini senin yanındayken bilmeyen sonra da bilemez. Seni suçlu hissettiriyor on kere kötü şey yapıp bir kere iyi şey yapınca o an doğal olarak reddetmen en normali. O engeli kaldırma kaldırdığın an aynı döngüye geri dönersin daha da hasta olursun. O adam ne seni sevecek ne başka kadını sevebilecek ne de kendini sevebilecek. Kapasitesi yok. Bunu kabul et.
- 7 ay
Yemin ederim aynı şeyleri yazıyor... yaşınız doğrumu 30 ile 35 arası... Engel atmadan önce yazmş ki sana yazınca bana bir şeyler oluyor kötü hissediyorum yazmş sabaha kadar kabus gördüm yazmş bugün vs..
Yazma dedim... evlenene kadar takılalım yazmş sen evlenince yazmam sana yazmş takılalım yazmş cvb vermedim engel attm..
Cevap sahibi7 ayNeden senin değerini anlamasını istiyorsun? Çünkü sen aslında kendini değersiz hissediyorsun ve onun seni sevmesi için çabalıyorsun. Bırak gerçekten gerçek sevgi bu gerçek sevgi için çabalanmaz. Biz bunu küçükken böyle kodlamışız ondan bunlara çekildik. Seni sevecek seni sayacak dışarıdaki erkekleri kaçırıyorsun.
- 7 ay
20 ile 30 yaş kızlarla geziyor ediyor hepsini gördüm telefonunda sonra sildim hiç birisi yok dedi... her şeyi yaşıo bunlarla mı evlenr nasıl biriyle evlenir? Dün özür diledi son şans dedi.. ne diyorsan o olacak dedi.. hadi yap bekliyorum yapacaksan dedim hiç bir şey yazmadı... yazamadı...
Cevap sahibi7 ayYaşım 29 benim adam 32 idi. İnan ki yalan söylüyor kendini kötü hisseden insan yapmaya devam eder mi? Sen bunu birine yapar mısın? Bile bile seni üzeceğini bile bile yapıyor. Sana yazmasının tek sebebi senin buna izin vermen. Seni sevmesi değil. Bunu da kabul et. Herhangi başka hiç sınırları olmayan bir kadın olsa hemen engellemese onlara da yazacak. Bu kadar bencil birisi. Dışarıdan bakınca evet çok kötü ama aslında acınası bir psikolojide. Sen onu bırak hayatına devam et.
Cevap sahibi7 ayCanım hala nasıl evlenir diyorsun. Evlense ne olacak? Böyle bir adam evlense evliliği becerebilir mi? Hala kendi kendine ben evlenirsem ben kendimi değerimi kanıtlamış olucam diye düşünüyorsun. Seni anlıyorum tamamiyle aynısı yaşadım. Ama yaptığın şey ÖLÜ YATIRIM.
- 7 ay
Çok kurnaz olması peki? O kadar haklısın ki narsistsin doktora git şunu bunu dedim iyi değlsin hastasın dedim üzerine alınmadı.. beni çok iiyi anlıon... iyi ki engel attm engeli kaldırdıgma pişman oldum.. 8 ay engel attm 3 yıl önce bir kızla evlilik aşamasına gelmiş engeli kaldırdım bana yazdı kızı bıraktı... o kadar çabaladıki evlenmek için istemedim hiç.. içmiden gelmedi..
Cevap sahibi7 ayNarsistler narsist olduğunu kabul etmez çünkü. Yemin ederim ki aynısını yaşadım. Hep kötülüyordum işte kötü bir adam öyle böyle. Sora bir yazıyordu yine cevap veriyordum ters bile olsa. Tam affediyorum diye düşünürken küt diye başka birine gidiyordu. Bak araştır, idealize etme ve değersizleştirme döngüsü var narsistlerin. Seni de evliliğe ikna edip değersizleştirecek aynı diğer kadına yaptığı gibi. Sanma ki sen bunu engelleyip gidince bu bir kadina iyi davranacak. Herkese boyleler. Dediklerimi araştır. Bu arada senin yaşadığın da sevgi değil Travma Bagi bunu da araştır.
- 7 ay
Ben bunu hiç sevmedim ki bu sevdi diye adım attm mazlum bir şey zannediyordum.. yazmadm etmedim neyse ne zaman yazarsm konuşrum dedim... baktım ki işler değişiyor... gerçek yüzü ortaya çıkıo sana anlattıklarım oldu.. sevdiğim den kesinlikle degl... ne dersem deyim aynı alınmıyordu telefonuna kahve içerkn cafede kalp gördüm telefonu açtmkii nee göreyim kahveyi çekecem telefonunu istedim wpe girdim 100 tane kız hepsine kalp neler neler ben şokkkk... öyle davranıodki sütten çıkmış ak kaşık gibi... derken yalancı gerçek yüzünü gördüm yoğun derecede narsist çıktı.. bende bunla görüşmedim ki zaten neyse dedim adm atıym dedim atmaz olaydm... bunlar oldu işte bugün paylaştıgm mesajlara bakar mısın lütfen beni anlarsın
Cevap sahibi7 aySevmesen bile takıntı yapmissin. Baktım daha önce. O da sevdiğinden değil ilgi almak icin sana geliyor. Aynı diğer kadınlara yaptığı gibi. Sen onu daha önce reddettigin icin seni degersizlestirmis. Adamın zihni bozuk. Ama sen de bu olayı geride birakmali her yerden engellemelisin. Bu travma bagini öyle bitirebilirsin.
- 7 ay
Zaten engel attm sadece şanslı birisi bu baya.. ama çok kurnaz çakal... ama anlatamam bir dili var tipide yok... aynen reddettim yine ettim... 7.24 saat arardı beni istediğinde ben istemezdim hiç... yeni muhatap olaym dedim telefonm bozuk arayamam demişti 3 ay önce yalan diz boyu bıraktım bunu 1.5 ay hiç yazmadm o kadar yazdıki 2 hafta yazmsdı... unutamadm yazdı neler neler inanmadım ki... dün ne dedi bugünde engel at bana inanma yazmş.. evlenince sen yazmam merak etme demiş.. ben şok
Cevap sahibi7 ayEvet anlik böyle 360 derece dönüyorlar. Psikolojileri bozuk. Sen Sansli saniyorsun ama aslında o kadar acinasi durumda ki. Hiç kimseyle uzun ilişki kuramayan bagsiz icinden yetersiz hisseden dışarıdan ilgiyle o içindeki boşluğu dolduran biri. O engel at bana inanma da ne biliyor musun aynı anda bir kaç kisiye yazdi muhtemelen biri tamam dedi daha kolay ulasilabilir biri onu degersizlestirince de sana gelicek. Bunları anlatmamin sebebi adami sansli gorup kurulma diye. Bu adamlarin psikolojisi bozuk. Engele bas o hiç bir zaman mutlu olamayacak. Ama sen ol kendine mutlu olmak için izin ver.
Cevap sahibi7 ayInanmadim bile desen Bagimlisin bu döngüye bir yanin inanmak istiyor. Ama kabul et artık değil senle hiç bir kadınla olamaz. Kendine değer ver.
Cevap sahibi7 aySeni kucumsemis işte. Bulamazsin zatene getiriyor. Dun yalvardı İDEALİZE ETME safhasındaydı istediğini senden alamadı şimdi de DEĞERSİZLEŞTİRME safhasında. Bunların zihninde gri yok ya siyahsın ya beyaz. Senelerini bu şekilde hiç bir yere varamadan oyuncak olarak geçirmek istersen engeli aç. Yoksa bırak. Başkalarını kandırmaya çalışacak en sonunda onları da değersizleştirecek. Öyle yaşayacak yani olay bu.
- 7 ay
Senelerim bundan kıymetli ileriki yaşamım kısmet olursa yurt dışında eğitimimi yükseltmk olack... o kadar haklısın kii.. aynenn böyle oldu.. okundu yaptım 5 dk sonra nokta atmş engell attmı diye bastım engeli.. Seni istemiyorum sevmiyorum dedim.. başkası var olacak dsdim ciddiye bile almadı... yıllardır bu peşimdydi yüzüne bakmadm neyse seviyor düzgün karekteri var adm atım dedim bunları yaşadım...
Cevap sahibi7 ayEngeli açmadın dimi? Sen de dopamin bağımlılığı yapmış. Engeli açmayıp sadece silmen bile kendini kandırmak olur. Bunlar ulaşabildiği HERKESE yazıyorlar. İşte o idealize etme döngüsü var ya hani bize çok güzel şeyler söylüyorlar o da bizim hoşumuza gidiyor engelleyemiyoruz. Ama uzun vadede bizi hasta ediyorlar bunu da kabul etmek lazım. Ders almaya çalışma, bu adam psikolojisi bozuk birisi ve herkese böyle sana özel değil bunu kabul et. Ve kendine söz ver bir daha sana dengesiz davranan birine ilk hatasında engeli bas sınırların olsun bu da ders olsun. Ben kendime öyle yaptım. Evet adam dengesizdi evet çok kötüydü ama ben de engellemeyerek veya engeli açarak buna izin veren taraftım. Kendi payını da gör. Ve bitir kafanda.
Cevap sahibi7 aySeni sevmiyor seven kişi böyle davranmaz buna kendini inandırma….
- 7 ay
Engeli kaldırmadm öylece kalsın... ne güzel anlatmışsn bir bilsen kii... aynen öyle... bana yazmış ki sabah yazmadan yapamıyorum sana sen engel at bana yazmıştı.. yazmadan duramıyorum sana yazmş... sen bana inanma yazmş.. ne dersem inanma. İletişim bilgilerini silersem senin sana ulaşamam yazmş sabah numaramı sil dedim yamzş yazmş bende bunu yazdm oda bunları yazmş..
Cevap sahibi7 ayTamam başkasıyla barıştı. Bana da aynısını yaptı uzun bir yazı yazmıştı sana bir daha hoş sözler yazarsam sakın bana kanma diyip engelledi üç hafta sonra geri döndü engelleyen sendin niye yazdın dedim kendimi durduramıyorum yazıyorum dedi. Sen niye engellemiyorsun dedi beni suçladı bir de. İnan ki hasta ederler insanı. Düşünme bile. Bu yaşa gelmişler biri 32 diğeri 39 yaşında biz eğitemeyiz. Engeli açma ben de açmayacağım.
Cevap sahibi7 ayŞunu düşünüp kendini değersiz hissetme ben yaptım. İşte o kadın benden daha mı iyi onla barışıyor beni bırakıyor diye. Hayır değil. Ona da iyi davranacak bir süre sonra bir anda değersizleştirecek. Hatta o kadının yerinde olmak daha da kötü. Daha büyük travma. Onun yerinde olmadığın için sevin. Eskiden üzülürdüm ben mi yok dedim olacak mıydık diye? Hayır herkesi mutsuz ediyorlar. Çünkü psikojileri bozuk. Bunu kabul etmek bizim önümüzü açar.
- 7 ay
Aynı şeyi yaşamamız peki? Bana engel at engeli kaldırma durduramıyorum dedi beni suçladı.. Sabaha kadar kabus gördüm dedi.. Sana yaznca kötü oluyorm dedi bunda ne demek istediyse anlamadım ama.. inşallah kendi gibi birileri karşına çıkar... birbirlerinin hayatını cehenneme çevirirler umarım
Cevap sahibi7 ayKendini acındırıyor yani bana acı ve sempati duy demeye getiriyor. Seni kandırıp ilgini almak için. İnanma… sözler hep yalandır. Ondan çok şaşırdım yazıları görünce. Demek ki bu da grip gibi nasıl ki grip olanlar aynı belirtileri gösteriyor. Bu şekilde kişilik patolojisi olanlar da aynı oluyor demek ki öyle düşün. Seni o kadar iyi anladım ki sen benim gibi istedin değerini görsün emek harcadın ama olmuyor olmayacak. Ama biz değersiz olduğumuz için değil onların kapasitesi olmadığı için. Umarım karşımıza iyi insanlar çıkar ikimizin de. Senin yaşın kaçtı
Cevap sahibi7 ayİnanmak değil mesele ilgi hoşa gidiyor, bu adamı hasta olarak kabul et. Ve kendine dön. Bu adam herkesin ilgisiyle beslenen mutsuz umutsuz biri. Bu kadar. Davranışlarını anlamlandırmaya çalışma.
Cevap sahibi7 ayHiç bir şey fark etmeyecek. Ona yaptığın veya yapmadığın hiç bir şeyin onun gözünde değeri yok. Boşuna hala enerji harcıyorsun. Bitti. Sen işine yarıyor musun yaramıyor musun buna bakan bir varlık neyi düşünecek? Canım artık geride bırak. Engellediğin anda bitti. O da zaten yeni kaynağını bulmuş değersizleştirene kadar sen umrumda değilsin. Kendini rahat bırak.
Cevap sahibi7 aySenin duygularını anlıyorum bu arada aynısını yaşadım. Ya beni sevsin artık ya da intikam alayım diye kendi kendimi hasta ettim. Seni çok içerden hissediyorum. Kendimi senin yerine koymak da değil direk aynısını yaşadım. Çok uğraştım şu noktaya gelebilmek için. Bu adamların zihni bozuk senin benim gibi değil zihinleri. Aslında çok mutsuzlar. Ama biz öyle olmayacağız. Sen de iyi ki varsın ♥️
Cevap sahibi7 ay5 ay oldu. Özgüvenli biri bu kadar dengesiz kendini bilmez olmaz. Bu sadece özgüvensizliğini kibir maskesi arkasına saklamış bir zavallı. Umarim her şey senin için iyi olur
- 7 ay
5 ay çok iyi kendine geldnmi peki nasıl hissediyorsun.. haklısın ama manipüle ederek suçlu çıkarıyor evlilik konusu açıldı bana böyle yaparak baskı yapıosun dedi ben şokkkkk.. benim evlenmeme 2 yıl var daha dedi 4 ay oldu buna belki.. düşün üste çıkma seviyesini... ikimiz içinde iyi olsun aklımda başkası var zaten bu iptal ömür boyu hemde
Cevap sahibi7 ayBazen çok kötü hissettim çünkü dediğim gibi dopamin bağımlılığı yapıyor beyinde. Bosluga dusuyorsun. Bazen ona kızdım Bazen kendime kızdım. Üstüne düşündüm. Ama şimdi diyorum ki ucuz kurtulmusum. Sok olman normal çünkü dengesiz birisi hasta birisi. Aklında ki kiside de lütfen dikkatli ol. İzin verme dengeni bozmasina. En azindan bu hasta adamlardan cikardigimiz bir ders olsun.
- 7 ay
Yaşa bakmıyor Demek ki erkekte narsist narsist oluyor.. bana başta dediki evliliğe 2 yılım var benim dedi... güzel cift olucz dedi inanmadım zaten şık oldum.. bilerek dedimki evleniyorum dedim. Hayat senin hayatın dedi.. sonra dedimki hani seviodun dedimki daha öncede yaptın bu şakayı yermiyim kaç yaşında adamım dedi.. gerçek olsa gelir kaçırırm dedi.. dizdi yalanları... bir şey olunca üste çıkıyor sorunlarım var şu bu diye hepsi yalan ama hepsi...
Cevap sahibi7 ayFarketmen güzel yeter ki devam ettirme. Ben de farkediyirdum ama yine o Engel açıksa ister istemez etkiliyor seni. O da bunun farkinda. Kendine ilgi almak icin oyun oynuyorlar. Ben de böyle uzun süre konusmayıp engelledikten sonra senin gibi yazdım. Çok güzel konuştu benimle, görüşmek isterim seninle şimdi çağırsan gelirim dedi. Ertesi gün yazdığımda konuşmak istemiyorum dedi o gün konuştuğumuzda alkollüydüm vs sonra öğrendim ki başkasıyla da görüşüyormuş. Demem o ki bunlardan bir şey olmaz. Görüştükleri bütün kadınların hayatında sonunda travma olarak kalıyorlar. Böyle gizemli falan gelmesin yani ben de öyle düşünürdüm halbuki zavallı bir karakter örüntüsü. Böyle hayatları bitecek bağ kuramadan kimseyle. Sen önüne bak emin ol daha sağlıklı insanlar var.
- 7 ay
Banada dedi daha önceki konuşmamızda çağırsan gelirim dedi hayr dedm bana 4 tane küfür yazdı engel attm kaldrdm sensin hepsi dedim özür diledi aradan 4 gün geçti yazdm sen kimsin yazmş sen kimsin dedim sevgilisiym dedi turşusunu kur dedm.. ablaa yaa yazmş. 3 gün sonra yine aynı yazdm yibe aynı kişi yazdı..1 ay sonra yazdı bana ayrıldın yazdn dedim evet dedi zor kurtuldum dedi. Bana yazdı sana yazmştm dedim.. tuvalete gittim telefonumu karştrmş dedi kaç yaşında dedim 20 dedi... Benden özür dileyip yeni sayfa açarız diye yazıyo 4 gün sonra sevglisyle cafede oturuyor... 20 yaşındaki
Cevap sahibi7 ayİşte aynısı resmen. Ikizler diyecegim nerdeyse. Benimki de aynı kaç kere kufur etti engelledim özür diledi vs 18 yasindaki bir kızla görüşüyordu. Neyse artik anlatip birbirimizi tetiklemeyelim. Sadece şunu bilmek lazım umudu kes tamamen. Davranislarini anlamaya çalışma. Bu adamlar kimseyle mutlu olamaz.
Cevap sahibi7 ayEvet iste yonetmek istiyorlar sana taa muhabbetin başında dedim yonetebilecegi kendini üstün hissedebilecegi kisileri seciyorlar. Ama o kadınlar da biraz Dayanip kaciyorlar bunlardan. Bu seferde ha yedekte şunlar vardı biraz da şunları deniyim ‘’belki bu sefer tutar’’ diye bize dönüyorlar. Şimdi onlara bırakıp, gelelim BİZE. Sence neden bize küfür eden ve saygısızlık yapan bir adamı affettik birden fazla kez? Bizde de özsaygı olmalıydı.
Cevap sahibi7 ayİnsan çok sonradan görüyor. O an degisecek şimdi kötü zamanda ya da değerimi anlayacak sanıyorsun. Seneler geçiyor böyle. O takıldıkları genç kızlar bile dayanamayıp tekmeyi basıyor gerçek yüzlerini görünce. Biz nasıl dayanmışız…. Kendimizi nelere layık görmüşüz. Bundan sonra hayatıma giren hiç bir erkeğin bir tarafını kaldırmayacağım ilk hatada bitti. Bunu gördüm. Kendime değer vericem… sen de ver gerçekten.
- 7 ay
Gözünü açmıcan özellikle.. ilk darbeyi vuruyorlar.. Aynen öyle. İlişki uzmanları boşa demiyor.. bir söz varya gelin getirir annesi gibi davranırsan erkeğe diye... mıy mıyy kabus görmüşte... Hele dizi yara olmuş minicik bir şey.. İnan her gün pansuman yapıodu sanki bacağı koptu kimle gezdiysen dedim.. hiç üzülmedim acımadm.. tipide yok hayat statüsü yüksek baya sülalece... düşün şansnı
Cevap sahibi7 ayİlişki uzmanlari anca kadınları suclasinlar adamlar çok mu düzgün de bizim davranisimizla degissin. Olmayana yol vereceksin o kadar. Ama dediğin gibi baskasi gözü acilip tekmeyi koyunca pansumani bizde ariyorlar. Neyse para acisindan sansli olabilir ama bağ kuramiyor duygu hissedemiyor bunları da unutma. Bundan sonrası bizim için güzel olsun. Konuşmayalım artık bu boş adamları.
Cevap sahibi7 ayÇok sevindim canım sen de benle tamamiyle aynı şeyleri yaşamışsın. Eminim çok güçlü birisin. Hayat sana bundan sonra hep güzel şeyler getirsin tüm kalbimle diliyorum. Bu olayla ilgili kazancımızda bir daha daha dikkatli olmak boşuna umut ve zaman harcamamak olsun. Bu insanlar hasta insanlar psikolojik olarak böyle kabul edersek daha çabuk zihne oturuyor öyle düşün. Kötü dersen bilenirsin, iyi aslında bilerek yapmıyor dersen acırsın. Bu iki kutuya da düşme. Psikolojik olarak kötü çünkü karakteri yanlış şekillenmiş diye kodla. Gerisi bizde inan ki iyi ki varsın ♥️
- 7 ay
Yeni okudum ne güzel yazmışsın. Ruh halim hepsi sensin her kelimende hemde. Ama yazdıkların bir tık daha gözümü açtı asıl sen iyi ki varsın. Narsist biriyle olmak cehennemde yanmak gibi bir şey oldu. Dün engelli listesinden de sildim .. ve ne gördüm zaten o beni silmiş WhatsAppı komple sildim yükledim.. kendilerinden 5 beter birine denk gelirler inşallah... Zaten daha iyiyim. Hep iyiydim ki bu olmadığı sürece aklımda bile yoktu. Bu yazınca olmuştu ne olduysa. Oda sondu... Biz iyi ki varız🎀🎀🎀🎀🪷🪷
Cevap sahibi7 ayEngelli listesinden silme inan ki yazar engelli kalsın
- 7 ay
Birde ne biliyor musun numarası bile aklımda yok bu yazdıkça çıkıyor hemen o çakalki zannetmem ki ful sıfırladım.. umarım hayatım boyunca karşıma çıkmaz yazarsada engellerim. Zaten kafada bitirdikten sonra yazdığı umurunda olmuyor insanın.. Yazarsa atarım engeli.. öğrenci olduğum için yeni numara alıcm olmuyor böyle. Keşke gt yapsan bana.. 🎀🎀🎀 ama seni tanımak çok güzel bir şeyleri aynı yaşayp güzel fikirler verip daha güzel insanın gözü açılıyor. Gayette iyim.. Asla adım atmk şu bu yok. Zaten aklımda bir başkası var yok gibi bir şey. Keşke özelden yazsan bana. 🎀🎀
Cevap sahibi7 ayYazicam canim dur şimdi bir soru sordum onla ugrasiyorum 😂😂 yok ben de kaç kez engel listesi den çıkardım ve yazınca cevap verirsen aynı döngüye girme ihtimal in oluyor ya o yüzden dedim. O diğer kadınlar bunlara tekmeyi attiktan sonra bosta kalinca yedek lastik olarak bizi kullanmaya calisiyorlar çünkü. Biz o kadar değersiz değiliz. Ay umarim ikimizde bundan sonra çok mutlu oluruz ♥️♥️♥️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
m 7 ayEvet yaprım hatta çok daha iyi okur onun özgüvenini öyle kıtıp aşşagılarım ki bırak narsistliği bir daha kendine gelemez
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
7 ayNarsistle seks ilk dakikada cazip görünür ama iki dakika sonra her şey onun egosuna hizmet etmeye döner kendini değil seni değil sadece performansını sever o yüzden zevk varmış gibi görünse de doyum yok aslında o senin bedenini değil kendi yansımasını okşar 😉
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
7 ayVeren taraf olmaktan memnunsa yapar.
Ben bi ilişki yaşamıştım ama şahsen bana göre değil.
10 Yorumla
7 ayNarsist insanlar çok tehlikeli kişiliklere sahip. Nerde ne zaman nasıl hareket edeceklerini kestirmek imkansız neredeyse. Onun için benden uzak şeytana! yakın olsunlar. Allah onlardan korusun tüm iyi insanlarlı ve hastalıklarına da şifa versin.
00 Yorumla
7 ayPrensim sercan dışında kimseyle seks yapmam onu da çok kıskanıyorum ve çok acı çekiyorum mıskandığım için
11 Yorumla- 7 ay
Şu sercani öyle bir kıskandım ki artık
Gına geldi ya
Her yerde paylaşıp gözümüze sokma la 😅
- Cinsel Yaşam konusunda 614 cevap paylaştı.
7 ayCinsellik ile narsistliğin birbiri ile bağlantısı yok
Ama narsist insan zor olur sürekli kendini düşünür
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Biraz riskli oluroyle biriyle srks yapan bir hanim bir wy kendime gelemedim dedi resmen sakat kalmadığına şükür ettim birdaha tovbe dedi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
7 ayBenden uzak olsun narsist değil de romantik biri olabilir
10 Yorumla
7 ayseks yaptığım kişi narsist ya da değil bi önemi yok
00 YorumlaNarsistler kendilerini çok zor belli ediyor. Anlarsam yapmam.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 404 cevap paylaştı. Narsist biriyle düşman bile olmam ömür çürütüyorlar
00 Yorumlahee, niye yapmıyayım, ama sonradan başıma iş açmayacağına dair güvencem varsa.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Önemli olan normal zamanda kişiliği değil seksteki kişiliği
00 YorumlaYaparım yoklukta yım çünkü osbir çekmek sıkıcı sürekli eskorta gidioz
10 Yorumla
7 aySeks yapılmasına engel bir durum olduğunu düşünmüyorum
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sanırım hayır
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayİstek olduktan sonra farketmez
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
7 ayYok hayır kendine köle bulsun
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 965 cevap paylaştı.
7 ayHayır ben kimseyle yapmam
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 561 cevap paylaştı.
7 ayYaparım yatakta narsistliğinden eser bırakmam
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 871 cevap paylaştı. Olabilir heralde hiç bilmiyorum ki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
7 ayTutkulu olur sevişmek onla
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evet
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 ayHayır
30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 ayYaparım yaptımda
00 YorumlaOlurr
50 Yorumla
7 ayHerkese narsist demeye başladınız saçmalamayın aq
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
7 ayHayır :)
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 434 cevap paylaştı. Hayır tabiki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Yapmam
00 Yorumla
7 ayhayır yapmam
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 635 cevap paylaştı.
7 ayYaklaşmam
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 889 cevap paylaştı. Yooooooo
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
7 ayBelki
00 Yorumla
7 ayFeci yalnızım şu an seçim yapmayabilirim
00 Yorumla
7 ayYaparım tabikide
00 Yorumla
7 ayYapmam
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayYaptım ve berbattı
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)7 ayOnu narsistçe zükerim
00 Yorumla