Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Normal olarak ruhsal açıdan yalvartma eğiliminde olan ve çok yalan söyleyen biri cinsellikte bu şekilde davranır mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılHer narsist sadisttir diye bir genelleme yapamayız, ayrıca insanların günlük hayatındaki karakteri ile cinsel yaşamlarındaki karakterleri bambaşka olabilir. Aynı şekilde her sadist de narsisttir diye bir kural yok. Çok değişken bir alan cinsellik. Yani sürprizlerle dolu diyebiliriz.. Keyifli akşamlar..
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Narsist biri cinsellikte kendini düşünür. Kendi zevk almak için sevdiği şey set davranmakta davranır, onu cinsellikte memnun etmek zordur. En iyiside yapılsa memnun olmayacağı başka bir şey bulur.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
11Cevap
Bu sadece fantezi diye biliyorum. Kadınların çoğunun sert seks sevdiyini duymuştum, belki bahsettiyin kişide bunu duymuş
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıluzun surelı olmuyor sankı bu ılıskıler ya sence?
12 Yorumla- +1 yıl
Ayrılmak için uğraştı zamanında ama konu karışıktı
Cevap sahibi+1 yıluzunca dınlerım senı anlatmak ıster mısın
- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılevet ben oyleyım dogru mum damlatıyorum bazen
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKonu cinsellik olunca strapona bile okey diyen kitle var :d
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılNarsizm ve sadizm bambaşka şeyler.
12 Yorumla- +1 yıl
Ama ikisinde de aşağılama ve üstünlük var bunu narsist biri bütün hakimiyet onda olması için sadistçe hareketleri sergileyebiliyormuş. Bir bayan mesaj attı ilişkinin seyrine göre daha sapıkça teklifleri oluyormuş doyuma ulaşmak için. Sadizm cinsel odaklı değil yani sadece narsist biri de sadist olabilir ruhsal acı çektirmekten hoşlananilir içinde özgüvensizlik yatar aşağılama eğiliminde olur
- +1 yıl
Kısmen doğru.
Narsizm özünde, kişinin ruhsal ve fiziksel olarak kendine hayran olması, bağlanması ve kendini olması gerekenden çok çok daha fazla sevmesidir.
Bu durum diğer insanları beğenmeme, hakir görme, ezikleme, aşağıda görme ve empati yoksunluğu şeklinde süregelir.
Acı verme isteği, başkasının acısından zevk veya haz almak ise sadizmin alanına girer.
Ve bu narsizmle birlikte de olabilir ama mutlaka birbirine bağlı bir süreç değildir.
Narsizm ve sadizm olgularını cinsellik ve fantazilerle örneklemek gerekirse, en yaygın örneği efendi/köle, bdsm ve dirty talk şeklinde kendini gösterir.
Narsist bir efendi, kölesinin her durumda kendisini övmesi, itaat etmesi ve kölesi tarafından yüceltilmesi ile zevk veya cinsel haz alırken, sadist bir efendi kölesine sözlü veya fiziki baskı, küfür veya hakaretlerle yaklaşarak kölesinin duyduğu acıdan zevk veya cinsel haz olarak beslenir.
Karşılıklı olarak bunun dozu arttıkça veya eylemlerin radikalliği arttıkça kişilerin bakış açısına, inançlara, kültüre ve sosyal çevreye göre sapkınlık veya sapıklık olarak nitelendirilebilir.
Çok bilinen ve duyulan "ayak fetişizmi" narsist hazzı besleyişi ile iyi bir örnekken, yine yaygın bilinen "bağlama, kelepçeleme, kırbaçlama, boğaz sıkarak, saç çekerek veya tokatlayarak penetrasyon" sadist ve karşılıklıysa tabii ki mazoşist zevkin veya cinsel hazzın enstrumanlarının başında gelir.
Yani narsist biri eğer partneri de buna yatkınsa sadistçe ilişkiye girebilir ama bu genele yayılamaz.
+1 yılHyr asla narsist fb vardı gayet duygusaldı
16 Yorumla- +1 yıl
Onun da duygusal yönü çok ama acımasız yönü de çok.
- +1 yıl
Ne gibi
- +1 yıl
Tartıştık diyelim ki bu tartışmayı ben başlattım anında aynısını bana yaşatır bundan zevk alır evirip çevirir suçlu hissettirir bundan çok hoşlanır aynı zaman da da bir kuşu incitmeyecek kadar duygusaldır
- +1 yıl
Kişilik bozukluğu var
- +1 yıl
😔😔
- +1 yıl
İlişkide nasil
+1 yılBelli olmaz istediğini yapar diye düşünüyorum
10 YorumlaKendini düşünür sadece.
10 Yorumla
+1 yılKole yapar seni boyle olmani ister
10 Yorumlaİşini görüp kalkar diye düşünüyorum..
10 Yorumla
+1 yılEvet
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım