Eşimin sekste sadizme yönetimi var bazen yapıyor ve canım çok yanıyor
Rahatsız olunca da yanlış anlıyor mazoşist bir erkekle olur mu çok mu alışmak zor
(Az önce yanlış sormuşum)
Eşimin sekste sadizme yönetimi var bazen yapıyor ve canım çok yanıyor
Rahatsız olunca da yanlış anlıyor mazoşist bir erkekle olur mu çok mu alışmak zor
(Az önce yanlış sormuşum)
bak işte en sinir olduğum konu bu ulan hödükkler madem böyle bir fantezin var evlenmeden önce başta konuş dimi ben böyle hoşlanıyorum diye ondan sonra ilşki dinamitleri ona göre ilerler. bak güzelim cinsel birliktelik dediğimiz şey tek taraflı bir hazdan ibaret değldir ve olamaz. Yatakta isen her iki insanda o yatakta mutlu sona erecek! sırf kendi zevk alıyor diye seni iğrenç bir duruma yitemez açık açık konuş böyle giderse olmaz de yani sonunda korkulu rüyan olur bilimsel olarak ilşkinin bağını oluşturan cinselliktir. senin mutsuz olduğun yerde bir süre sonra o da mutsuz olur gerekirse ilişki danışmanına gidin bu böyle olmaz
Cevap
10Cevap
Geçen bir hanım anlatti 3iliski sonrası 3vhafta kendine gelmediğini seksten soğuduğuna anlattı her şeyin aşırısı tadını kacirir
ne sordugunu anlamadım sadist bir erkek mi mazoşist bir erkek mi?
Burada net sordum
Eşimin sekste sadizme yönetimi var bazen yapıyor ve canım çok yanıyor? burada eşinizin sadist olduğunu acı vermeyı sevdıgını anlıyorum..
Rahatsız olunca da yanlış anlıyor mazoşist bir erkekle olur mu çok mu alışmak zor .. burada da eşinizin mazoşist olduğunu acı cekmeyı sevdıgını anlıyorum bunların hangısı NET?
1.
acıdan hoşlanmıyorsanız bunu ona soylemelısınız aksı taktırde ılıskı ıstemedıgınızı soyleyın ya da kontrolu ele alın
Sadist erkek acı çektirmeyi sever mazoşist acı çekmeyi sever yani ikisi zıt farklı şeyler.
yapacak bir şey yok eşin olarak devam ya da tamam
Rahatsızsan söyle istediği kadar yanlış anlasiin
Verme hemen sende
Sakin kafayla konuşmayı denedin mi
Evet hoşlanmadığımı söyledim ama öyle daha çok zevk aldığını söylüyor
Senin düşüncelerine önem vermesi gerekiyor. Sanırım yatakta cezalandırma on vakti gelmiş
Cezalandırmanın
Bu seferde başka kadına giderse peki
Gitmez. Gidecek olan her zaman gidebilir bu yüzden gidiyosa gitsin
Giderse boşarım ben seni 😂
Olmaz ya
Ne kadar sürüyor
15 20
Hangi pozisyonda
Anlat izah et
Erkek kadına sahip olmalı bence en iyisi o
Cevap veririm
Yaşlar kaçç