Durduk yere temas falan etmez o tarz şeyler söylemeyin, aşırı düzgün bir tip çekingen
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)6 ayÇekingenler içten daha fenadır. Bak erkekler kanka falan anlamaz öyle görünüt o erkek mastürbasyon yaparken seninle ne cılgınlıklar yaptı kimbilir
126 Yorumla
Soran6 ayCidden mi ama harbiden arkadaşız hani hayatımızdan bilgi vermek istemiyorum tanıdık çıkar diye ama kariyerimde de yardım ediyor baba gibi yaklaşımı hani ama yaşıtız
Soran6 ayÇok da düzgün kadına saygısı olan biri o yüzden beni cinsel anlamda düşündüğünü hayal bile edemiyorum hiç 31 patlatmıyor bile olabilir
Cevap sahibi6 ayTanıdık mı cıkarız 😆 o ihtimal yok. Sana nasıl yaklasırsa yaklassın sen bi kadınsın ve onunde arzuları ihtiyacları var. Sevgiliside yok seni arzulaması çok normal. Şüphen olmasın
Soran6 ayYok valla tanımıyorum sşzmdlögşeöd da bilmem benden hoşlandığına bile emin olamıyorum da çevrem öyle söylüyor ondan anladım
Soran6 ayAy evet sevgilisi de yok benim de yok hatta hiç sevgilisi olmamış ondan dedim belki cinsel ihtiyaçları geçmiştir yaşı çok genç olsa da hissetmiyordur belki bilemedim ki. benim de olmadı bu Arada
Cevap sahibi6 ayİlgisi olmasa o kadar zamanı senle gecirmez sen cok temiz düşünüyosun biraz ac gözünü.
Cevap sahibi6 ayBak o bir erkek ve cekingense orada bi dur. Evet mastürbasyon yaparken neler hayal ettiğini bilsen, sana neler yaptığını bilsen şoka girersin. Sende biraz kadınlık yok aslında. O eksiği gider bak neler oluyor. Sana güvenemiyor
Cevap sahibi6 ayŞu mst denen süzme abazadan uzak dur tek derdi senle seks konusmak o kadar düşük bi ezik. Taktik vercekmiş anlarsın birazdan
Soran6 ayYok ya konuştuk aslında taktik de verdi sağolsun ben de biriyle konuşmuş oldum spsmfşmffşrmflfl
Soran6 aySağol senin cevabın için de
Soran6 ayAy valla inşallah dediğin gibidir ben de onu arzuluyom da
Cevap sahibi6 aySen önce de bakalım ne kadar dişisin? mastürbasyon yapar mısın, yapıyosan ne aralıkla yaparsın? Dişilik eksik sende yoksa bunu kullanarak her erkeği ayartabileceğini bilirdin
Soran6 ayYa ben bilmem valla reşitim ama yaşım küçük yine de ve deneyimim yok. Erkeklerin genel anlamda vücut hatlarımdan ve rimel sürdüğümde kirpiklerimden baya etkilendiklerin farkettim hani çok bakıyorlar ama benim beğendiğim erkek tipi hep hiç belli etmeyen tür
Soran6 ayVe açık giyinen biri de değilim
Cevap sahibi6 ayVücut iyi diyosun e cıtırsın daha ne olsun mastürbasyon yapmıyosun dimi sen
Soran6 ayYapıyorum bu tarz konular hakkında rahat konuştuğum için, en başta da arkadaşım olarak gördüğüm için bu konuyla alakalı konuşmuştum ona o da biliyor
Cevap sahibi6 ayOhaaa bunu bile konustun sen onla. Bak oda sana kuduruyor ilişki olmasın ama doya doya sevişinn
Soran6 ayAma o merakli degil gibi duruyordu belki rahatsiz etmemek icindir de Benin libidolu oldugumu biliyor yani. Yakiniz zaten babam bile taniyo gordu bi kere konustular
Cevap sahibi6 ayLibidonu bilip daha pasif kalıyosa ya güzel kardeşim ya da asırı utangac
Soran6 ayşu an kariyerle alakalı bi takım dönüm noktasında olduğumuz bi senedeyiz o kısma odaklı kendi de diyor bi olaya odaklanırken başka hiçbir şeye odaklanamıyorum diye
Soran6 ayGüzel kardeşim ne demek
Cevap sahibi6 ayYanlış yere yazdım gördün mü yorumu
Soran6 ayHaa yok?
Cevap sahibi6 ayİb. ne dedim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
16Cevap
Gizli Üye(30-35)6 ayEmin olmana gerek yok %1 kısım harici hepsi düşünür elbet öyle
13 Yorumla
Soran6 ayAga nasıl onu asla öyle hayal edemiyorum
Cevap sahibi6 ayErkekler ediyor genelde belki arkadaşın öyle düşünmüyordur tabii azınlığa giriyorsa
- Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
6 ayOnu azdırmak gerek hareketlerle yanlışlıkla bişeyler yap işte
06 Yorumla
Soran6 ayFrikik dediler de azcak bi tip de değil
Soran6 ayNormal erkek bir arkadaş etkilense o yüzden belirtileri ne dedim
- 6 ay
Aynı şey işte frikik demek istediğim belli olmaz kafasında neler vardır belli etmiyordur
- 6 ay
Anladım zaten sana daha yakın davranır illa bi açık veriri bakışları değişir kızarır sen gülersen o da güler sen ona baktığını anlayınca vs.
Soran6 ayZaten gülünce gülüyo ve dipdibeyiz hep
- 6 ay
O zaman frikik ver yanlış olmuş gibi
Gizli Üye(36-45)6 ayDekolte, frikik vs şeylerle kendini düşürme bence. Düzgün biri diyorsun. Konuşarak öğrenmeye çalış bence.
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Penis bölgesine bakacaksın ereksiyon oluşmuş ise etkilemiştir 🤠
04 Yorumla
Soran6 ayTecrübesizim anlamam ki paltolon katlanadabilir yani
Soran6 ayEşofman giyiyo sanırım ama dikkat etmedim çok
Gizli Üye(25-29)6 ayFiziğin iyiyse cilveli yaklaşman yeterli olucaktır dekolte vermene bile gerek yok
16 Yorumla
Cevap sahibi6 ayİstersen taktik verim
Soran6 ayAy ver bakayim
Cevap sahibi6 ayYaz
Cevap sahibi6 ayDm gel
Cevap sahibi6 ayEee yazmıyo musun? Bilmek istediğin herseyi anlatıcaktım
Soran6 ayHaa geleyim dur
Cinsel Yaşam konusunda 315 cevap paylaştı. Çekingen erkekleri seviyor musunuz ki
13 Yorumla
Soran6 ayOnu seviyorum belirli bir tip yok
Soran6 ayMutlu mu oldun ahahahahhdwkdnekkd tabiiki severiz niye sevmeyelim a aa
Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Zamanla belli olur amasyada
10 Yorumla
6 ayFirikik verip deneyebilirsin
16 Yorumla
Soran6 ayEn mantıklı yorum cidden denicem
- 6 ay
Ssdece gogus catali bile olur oraya gozu kayarsa anlayabilirsin
Soran6 ayAynen de dekolte sevmem çok açık giyinmem de hallederim sağol spndlemdğeödl
- 6 ay
Nznsjsj umarim mutlu olursunuz
Soran6 aySağol ahahahshxjd
- 6 ay
Jdjsjhd
6 aygece yarısı mesaj atıyor mu?
04 Yorumla
Soran6 ayYaw hayır hayır çekingen dedim, ve beni arkadaşı olarak da görüyor sadece bir obje değil
- 6 ay
etkilense çekingen de olsa gece uyudunmu falan yazar.
Soran6 ayPFF niye yazsın
- 6 ay
zükü ona yaz der sürekli. mutlaka yazar iletişim kurar
6 aydekolteli ol anlarsın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Nelerden hoşlanırsın de
00 Yorumla
6 ayGarip ama bu senden de kaynaklı olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 aysvgili olsaniza
11 Yorumla
Soran6 ayİnşallah inşallah şu an sadece kariyerimizle alakalı önemli bi senedeyiz başka bişiye odaklanmıyor kendisi
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
6 ayFrikik vs vermen lazım
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
6 ayarkadaştan olmaz
00 Yorumla
6 aySen etkileri
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Kesinlikle
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 ayBakışlarından
020 Yorumla
Soran6 ayHoşlanoyor da olabilir, düzgün bir tip dedim her dakka cinsellik düşünmüyor ne bakışı
Cevap sahibi6 ayVücuduna bakışı
Soran6 ayBen onun bakışını görebilirken öküz gibi orama burama bakmıyor ki
Cevap sahibi6 ayFrikik veriyor musun
Soran6 ayYok onu yazdı üstte biri bi denemeye değer
Cevap sahibi6 ayDene bakalım ama fiziğin iyi mi
Soran6 ayO beğeniyo bence fşdmfşfmfşfl
Cevap sahibi6 ayNereden biliyorsun ahahahaha
Cevap sahibi6 ayAklımda frikik fikirleri var ama ahhahaha
Soran6 ayBence hoşlanıyor, insan hoşlandığımı, beğenir, kıvrımlı biriyim zaten
Cevap sahibi6 ayKıvrımlıysan güzel o zaman mutlaka beğenir
Cevap sahibi6 ayNasıl bir frikik vereceksin
Cevap sahibi6 ayBurada mısın
Cevap sahibi6 ayHey
Soran6 ayBen halledecem detayı boş ver
Cevap sahibi6 ayTaktik vermek isterdim
Cevap sahibi6 ayAma sanırım istemiyorsun
Soran6 ayYok başkasıyla da konuştum yirmi dk falan işime gücüme bakcam artık bütün gün burada takılamam sğmdşeldşd
Cevap sahibi6 ayPeki nasıl istersen
Soran6 aySagol
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Arkadaşım bir erkeğin benden cinsel anlamda etkilendiğini nasıl anlarım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat