Özellikle bu kişi çevresi tarafından dürüst efendi vs diye anılıyorsa ve hiç renk vermiyosa nasıl anlayabilirim? Dediğim gibi asılma vs ya da cagristiran herhangi bir durum yok
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Her bireyin, bir kadınla veya kadının erkekle bir bağ kurmasının, aşkların, sevgilerin amacı ve tek ulaşmak istenen yer cinsellik zaten. bence bu kadar kasmayalım derim. Tabiki de hoşlandığımız kadınla flört edeceksek, sevgili olacaksak falan cinselliği amaçladığımız için yaklaşıyoruz.
Diğer türlü sadece cinsellik isteyen direk ben bunu istiyorum başka bir şey bekleme der zaten...
01 Yorumla
Soran+1 yılBirine cinsellik icin yaklasmak baska birinden hoslanip ilerisi icin cinsel olarak hayatinda istemek baska. Bunun ayrımını yapmaya calisiyoruz😬
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 614 cevap paylaştı. Kimliğine bak maviyse cinsel olarak yaklaşır !
Ailenden gizli işler yaptırır
Sürekli cinsel konuları açar
Yanında küfürlü konuşur
Bunlar hep kasıtlı hareketlerdir ama siz saf kızlar bunları anlamazsınız ateşe elinizi sokmadan yaktığını anlamazsınız ısrarla04 Yorumla
Soran+1 yılHicbirini yapmadı benim yanımda bunlara hep dikkat eder
Soran+1 yılSana özelden detayları aktarabilirim anlamak cok zor cidden kfkfkf
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
19Cevap
+1 yılYatak muhabbeti açar eve davet eder dans ederken dokunur ama cinsel anlamda. Eninde sonunda fotoğraf ister konu bir şekilde cinselliğe gelir. Çevresi tarafından nasıl anıldığının bir önemi yok. Yakın arkadaşımın babası saygın bir işverendi yaşadığı şehirde tanımayan yoktu örnek bir babaydı ama kızı yaşında bir kadından 2 çocuğu vardı. Dış görünüşe aldanma.
114 Yorumla
Soran+1 yılHer konuda bana cok yardimci oluyor ince dusunceli birisi bende saf biri degilim aklıma takılan tek sey onun benden daha kıdemli biri olması, neden beni istedigi, aramizda 7 yas fark var ama o yasitlarina gore daha cocuksu kendime yakın hissediyorum
- +1 yıl
Çocuksu olması seni kendine çekmek için, belki de aşık olmanı bekliyor tabii evli değilse. Umarım evlidir. Neden seni istediğine gelirsek, şirkette yeni misin? Yani bir sürü ihtimal olabilir. Kusura bakma erkekler söz konusu olduğunda kafamızdan geçenleri bildiğim için çok iyimser olamıyorum. Anne babasının ya da kendi hastalığını bahane edip sağa sola yazan insanlar var. Düşündüğün anlamda.. bekle bakalım zaman ne gösterecek ama dediğin gibi saf biri olmasaydın mutlaka art niyet arardın. Biz kimseye durduk yere çıkar gözetmeksizin koşulsuz şartsız yardımcı olmayız bunu sitedeki ya da çevrendeki kadınlara sorabilirsin.
- +1 yıl
Senden 7 yaş büyük olmasına takılmıyorsun, kıdemli olması mı problem aşık olman için?
Soran+1 yılBen zaten benimle yaşıt veya 2-3 büyük kişilerle hiç anlaşamıyorum çocuk gibiler tripler tavırlar ben anlaşıldığım, anlaşamadığım noktada kısa kesen kendini aşmış dümdüz bir ilişki istiyorum. Onu 2 kere ektim buna rağmen istikrarlı. Ayrıca başkalarının yanında da bana aynı şekilde davranıyor benimle ilgilendiğini herkes biliyor yani. Sadece bazen emin olamıyorum birinin hayatından öylece geçip gitmek istemiyorum anlıyosundur
Soran+1 yılBu arada instagramdan felan takiplesiyoruz 5 sene oncesine dair gonderileri bile duruyor yani o hep çocuksu ve enerjik karakteri bu
- +1 yıl
Anladım. Sen yaşının adamı istiyorsun. Maalesef bizde erkekler geç büyüdüğü için şimdi mantıklı geldi söylediklerin. Instagramı bilmem ama evli mi bekar mı onu söylemedin 😀 ilişkisi var mı yok mu? Tek hedefi sen misin onu bilelim öncelikle.
Soran+1 yılBekar. Ben asla evli biriyle yakınlık kurmam. Bana çok kibar davrandığı için özü sözü bir geldiği için bir şans tanımak istedim hepsi bu. Yoksa bu soruyu bana bir arkadaşım sorsa aklıma gelecekler acaba kullanmak için mi kardeşim biri mi vs vs
Soran+1 yılKardesim biri diye sansurlemis y*v*sk biri mi demek istemistim kfkdkfkd
- +1 yıl
Bir şans ver… ne kaybedersin?
- +1 yıl
Oluyor öyle ya. Rahat rahat insanlara sitede iltifat edemez olduk gönlümüzden geldiğince 😂
Soran+1 yılBencede artık böyle dusunuyorum
- +1 yıl
Gelişmelerden bizi haberdar et… Bu sefer yanılmak ve erkeklere güvenilir demek istiyorum
Soran+1 yılSelam, bu kisiyle beraberiz her hafta sonu bir aktivitemiz var iyi biri güven veriyor ama hala bir yanım suphe bırakmaktan yana insanlara çok zor güveniyorum🤷
- +1 yıl
boş ver güvenme. Mesafeli dur.
Seni çok seviyor seninle çok ilgileniyor olabilir cinsel dürtüleri açığa çıkmadığı sürece tabikiii ana kendi düşüncelerin içinde ölçüp tart bi yere gideceksiniz veya bişey yapacaksınız örneğin aşkım arabayı bi yere çekelim seks mi yapalım yoksa kahve içmeye mi vs vs veya yapmak istediğinde ben şu an istemiyorum de eğer tavır alıyorsa anla işte :)
20 YorumlaCinsellik amacıyla yaklaşan erkek fire veriyor ya. Elbet fire veriyor. Bir konu açıldığında ben rahatsız oluyorum konuşmayalım dersen anlayışlı olursa o adamdan korkma ama ters tepki alırsan anla ki istediğini almaya çalışıyor
11 Yorumla
Soran+1 yılTamam bunu denicem
+1 yılErkekse muhakkak cinselliğe konuyu getirir. Benim sevgilimde çevresi tarafından kimseye bakmıyor diye tanınıyor, hep başı önde ama benle hep o konuları konuşur çünkü erkeklerin hepsi böyle. Kimisi renk verir kimisi gizli yapar
11 Yorumla
Soran+1 yılBende masum degilim zaten ben sadece benimle cok ilgili oldugu icin tek amaci cinsellik mi diye dusunuyorum cunku o benden daha kıdemli birisi hxnsfmenfme
- Cinsel Yaşam konusunda 573 cevap paylaştı.
+1 yılanlayamazsın çünkü seven birisi de cinsellik amacıyla yaklaşabilir. sonuçta cinsellik kaçınılmaz bir durum.
sadece ne zaman konusunu açtığından anlayabilirsin. ortalama 3-6 aydan sonra bu konuların açılması uygundur.10 Yorumla
+1 yılÜzerindekileri soruyorsa
Boydan diyerek veya başka şekilde fotoğraf istiyorsa Konuşmalarında bebeğim, canım, hayatım vs. gibi sözler söylüyorsa
Seninle ilgili ileriye dönük hayaller kuruyorsa
...10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 341 cevap paylaştı. Yanında frikik ver. Bir vesileyle eğil a*ın gözüksün mesela mini etek altından. Tepkisini ölç. Erekte olmuş mu ona bak.
02 Yorumla
Soran+1 yılBacım ona bende erekte olurum bu normal oldugunu gosterir dlşcöxkskdmsmkd
+1 yılKendisi bunu bir şekilde şakayla karışık da olsa belli edebilir zaten ona dikkat et. Eğer hiç anlamıyorsan kendin cinselliğe karşı olduğun mesajını bir şekilde ver. Eğer senden uzaklaşıyorsa o amacı odur
10 YorumlaHer erkek cinsellik dusunur sen bu konularda sinirini ciziceksin
01 Yorumla
Soran+1 yılMesele cinsellik dusunmek degil birine sırf bu amacla yaklasmak yoksa duygusal biseyler hissettigimiz herkese cinsel hislerde duyuyoruz
+1 yılYani sanaldan başka ne bekliyorun bin tane den bir tane çıkar zaten onunla da kimse ilgilenmez
02 Yorumla
Soran+1 yılNe sanalı abicim isyerimde kidemli birisi kfkdkfkd
- +1 yıl
Yanlış konuya yorum özür dilerim
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Genellikle çoğu cinsellik azınlığı ciddi ilişki için bulunurlar uyanık olmak gerekir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılAnlamaya çalışma paranoyak oluyonuz sonrs hiç mutlu oşmuyonuz
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yıleve gidelim arabaya gidelim ben evlenmem sevgililikte olmalı vs gibi şeylerden bahsederse
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİçinden tecavüzcü coşkun çıkmaz merak etme. Bu sitede sağlıklı kafalara denk gelmedim. 😆
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Aksam yemeğine davet edip kirmizi şarap sipariş ediyorsa
00 Yorumla
+1 yılSizi duygusal anlamda yani günlük hayatta çok da takmaz. İş yatağa elince melek oluverir.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Sürekli konuyu cinselliğe cekiyosa niyeti belli
00 Yorumla
+1 yılSana o konuları açar sürekli
00 Yorumla
+1 yılMerak etmez, düşünmez.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. prof ise anlayamazsın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılAnlamana gerek yok başka sebep yok çünkü
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Zaten belli eder ufaktan
00 YorumlaYem at, atlar mutlaka 🤷🏻♀️
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sürekli onu ifade eder zaten
00 YorumlaKonuyu libidoya getirir getirmeye çalışır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik düşünüyorsa sohbet illaki oraya gider
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok iyi kamufle oluyolar
00 Yorumla
+1 yılEvlilik sor
02 Yorumla
Soran+1 yılAhhahhaha kaciyomus
- +1 yıl
Ciddiyim
Ver gitsin sen de kurtul biz de🤣🤣
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Çok basit
00 Yorumla
+1 yılKonuşmalarından
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Durmadan istiyorsa
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAdamı zorla cinselliğe yönlendireceksin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSana para harcamıosa
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Bir erkeğin sadece cinsellik amacıyla yaklaştığını nasıl anlarım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat