Bir çocuk vardı açıldım işte beni Beğen diğini ciddi düşündugunu soyledı sonra bırden bu saatte acık bır fotografını atmayacagını düşündüğüm için kapalı atarmısın dedi ilk kez konuşuyorduk sizce de cok hızlı degıl miydi fotoğraf için bir de açık istemiştı anlamadım sadece cinsellik kafasında bırı mıydı
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılSürekli konuşmak ister ama cinsellikle alakalı konuşmak ister iki kelime eder mesela işte nasılsın ne yapıyorsun günün nasıl geçti aradan 2 dakika geçmeden hemen cinsellik konuşmaya başlıyorsa büyük ihtimal cinsellik için yaklaşıyordu yani seni cinsellik için kullanmak isteyen bir erkeğin hareketlerini mutlaka anlarsın zaten
01 Yorumla
Soran+1 yılYanı aslında oyle direkt cinsellik ten gırmedi zaten istemediğini soyledı gecerlı sebepleri vardı yani o sebeplere inandım bekledım ama yalan soylemış. Sadece konuşmayı bıtırırken fotograf atarmısın dedı işte
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir erkeğin cinsellik için yanaşması çok doğaldır. Eğer ki bir erkek cinsellik için değil de... düşündüğün gibi arkadaş gibi geliyor ise o zaten erkek görünümlü kadın oluyor.
Bir erkeğin geliş nedeni yanlızca cinselliktir. Arkadaş gibi davransa da cinselliktir yanlızca yeterince erkek değildir. Kadındır yani.03 Yorumla
Soran+1 yılBen cinsellik istemesin mi diyorum ama ilk konusmada tanımıyo etmıyo neyın fotosu bu bı tanıssaydık o zaman tabıkı atardım bır yola gırseydık bana dokunmasına sarılmasına da ızın verırdım bende isterdim tabiki sevdıgının sana dokunmasından daha guzel bir şey var mı ama böyle her kadın gordugunde bır tarafı kalkan erkek de hastalıklıdır sapıktır.
Soran+1 yılBunu anlamam bıraz gec oldu ama olsun tecrübe..
Cevap sahibi+1 yılBu görüşüne katılıyorum. 👍
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Bu durum bazen çok kolay anlaşılıyor. Bazen de inanılmaz zor. Kimisi direk konuyu açıp sohbeti oraya getirir kimisi de ince ince eleyerek gider. Duygusal açıdan vurarak kadınların en zayıf noktasını kullanır. Bunu bir çok kadın da yer.
013 Yorumla
Soran+1 yılBu ince ince eleyerek
Soran+1 yılBaşlamadan boyleydı baslasaydık muhtemelen evlenmeden yatagında olurdum 🤮🤮o kadar guzel yalan soyledı çünkü
Soran+1 yılDuygularımla oynadı resmen
Soran+1 yılİyi nıyetımı kullandı
Soran+1 yılPekı neden bu kadar duyguszlar
Soran+1 yılBen tanıdıktım bıde ondan konusmayalım dedı
Soran+1 yılBana duygularımız karsılıklı demişti
Soran+1 yılDemekki sadece şehvetle bakmıs bırde kapalıydım ya
Soran+1 yılDaha fazla duymak istemiyorum ağlicam
+1 yılNasıl bunu isteyebiliyor? Hiç utanma falan da mi yok? Ben eşimden cinsellik bile isteyemem. Bu ne patavatsızlık? Neyse resim istedi diye hemen cinsellik düşünüyor diyemeyiz. Seviyorsa arzular aynı zamanda.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
27Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılBirincisi açık fotoğrafını ille de isteyen birini bence boş ver. Sana ve özellikle de inancına saygı duyan biri asla inancında günah olacak bir şeyi senden istemez.
Ve şimdi cinsellik isteyen erkeklere birkaç örnek:
- Durmadan belli yerlerine dokunmaya çalışır.
- Telefonda daima oranın buranın bir fotoğrafını ister. (Seninki galiba bu kategoride dikkatli ol derim)
- Gecenin bilmem kaç vakitleri seni arayıp "Nasılsın? Uyuyamıyorum?" tarzı imalı sözler kullanır.
- Seni yanağından bile öperken elleri rahat durmaz. (Buna katılmayanlar olabilir ancak bu kategoride var)
- Sana "Yanımda rahat ol, bunlar bir ihtiyaç normal" tarzı cümleler kullanır. Bunları duyduğun an zaten emin ol yakında teklif gelecektir.
Şimdilik aklıma gelenler bunlar ama bu liste çoğaltılabilir.23 Yorumla
Soran+1 yılHayatımda ilk defa bir erkekle konuştum bütün erkekleri çözmüş gibiyim bana gore degıller basıtler sımdıkıler
Cevap sahibi+1 yılDoğru erkek aslında mesele. Hiç eline dokunmadan ölümüne sevebilen var bi de üç-dört gün sonra açık halini atmanı isteyenler... Anlamıyorum ben erkek olsam ve kapalı bi kızla çıksam açık fotoğrafını atmasını istemezdim ki. Yani sonuçta o kız kapalıysa dindar biridir ve eğer sen zaten hoşlanmıyordan dinden/dindarlıktan ne işin var kapalıyla... Neyse, sen umudunu yitirme bi yerlerde iyi insanlar var 😉
Soran+1 yılBana da çok bakıyordu esarbımın seklıne kadar nıye oyle baglıyosun bılmem ne yanı kadın fark etmıyor onun ıcın ben ya da bı baskası yatagında olayım yeter ona bu kadar dusuk yolda gorsem sumuk atmam afedersın o kadar nefret ettım
Kolay begenen kolay vazgecer hangi cagdayiz ne resmi ya vallahi anlamiyorum ac kiz kamerayi diceksin dogal haliyle goruceksin okuzluk yapip nude istemiceksin kadin isterse o yapar hem daha guzelini yapar
00 YorumlaBen her türlü anlarım da.. Kızlara nasıl davranıyorlar onu bilmiyor ve anlamıyorum. Müstehcen şeylerden bahsedip konu açıyorsa bellidir zaten derdi diye düşünüyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYeni tanıştığın birisi ve senden "açık atmayacağını bildiğim için kapalı atar mısın" bahanesiyle fotoğraf istiyorsa açık istemeye de meyilli birisidir. Bakma ciddiyim dediğine muhtemelen amacı cinsellik
02 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar cok sevsem de Ölsem yıne o istediğini yapmam sadece kendı zevkini dusunen duyguszun tekıymıs
Cevap sahibi+1 yılBen de pek doğru bulmuyorum yapana da saygım var fakat sonuçları genelde ağır olur.
Valla temizsen temiz kal ama yok zaten ben o zurnayi yedim diorsan yüzünü gosterme. nereni gösteriyorsa göster derim al sana delikanlıca yorum
014 Yorumla
Soran+1 yılBen hayatımfa hıc kımseyle konusmadım o anlamda
Soran+1 yılO ilkti
Soran+1 yılFotograf atmadım
Soran+1 yılVe konuşmayı bıtırdı bende uzatmadım
Soran+1 yılKendımı 5 parasız edemem
Soran+1 yılBarbı bebeklere baksın o
Soran+1 yılHayır uzaktan bakıyordum ona
Soran+1 yılBen ağır bırıyım bana oyle yaklasamaz zaten
Soran+1 yılBu kadar mı gözünuz dondu ya
Soran+1 yılKendınıze gelın
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenimde ilişkim var ama bana hiç demedi "bu saatte açık fotoğraf atacağını düşünmediğim için kapalı fotoğraf at " diye fotoğraf atsana der mesela açığını kapalısını belirtmesi ayrı bi saçmalık
011 Yorumla
Soran+1 yılSalağın tekıydı sorma ya
Soran+1 yılAylarca agladıgımj bılıyorum
Soran+1 yılSevşip ne yapacaksa yani ne geçecek eline 5 dk sey için
Cevap sahibi+1 yılYaşın kaç
Soran+1 yıl20
Cevap sahibi+1 yılYaşından dolayı bi süre sonra insanların yüzüne bakınca bile amacının ne olduğunu anlıyorsun biraz tecrübeye dayalı
Soran+1 yılArtık herşeyi çözdüm
Soran+1 yılO beni kendıme getırdı
Cevap sahibi+1 yılKafaya takma bir gün karşına öyle biri çıkacak ki sen güldüğünde yüzünde güller açacak sen üzüldüğünde seni güldürmek için elinden geleni yapacak seven erkek bi başka olur
Soran+1 yılİnsallah ya:))
Soran+1 yılTesekkur ederim
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılFarkeder mi eninde sonunda s.. ıkılip atılacaksın zaten
02 Yorumla
Soran+1 yılİğrençsin
- +1 yıl
Sen yapinca igrenc olmuyor da ben diyince mi oluyor neyin kafasi bu diyecem de beyin yok ki sen de beyin olsa yapmazsın ama sen de namus ahlak karakter kisilik adamlik insanlik da yok normal yani
Cinsellik olmadan aşk mı olur öyle bir dünya var mı ya
03 Yorumla
Soran+1 yılÖnce sevgi o sonraki iş
Soran+1 yılŞu an konusmuyoruz
- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılErkeklerin tek dertleri cinselikten başka bir şey değil
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. sence de bu cümlesinden belli degil mi nasil yaklastigi
00 Yorumla
+1 yılOlgun bir erkek senin oranın buranın fotosunu istemez.
Ciddi düşünen erkek hiç istemez00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSevgili kardeşim soruyu kendin cevaplamışsın farkında değilsin foto ne ya açık falan ciddi bir adamın foto falan işi olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl🤣 cinsellik istemeyen erkek sayısı iki elin parmak sayısını geçmez samanlık iğne arıyorsun galiba
07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılCinsellik hiç Bir Zaman kötü bir şey değil ama sen istemiyorsan karşı taraf saygı duyacak
Soran+1 yılBen istemesin demiyorum ama ilk kez konuşuyorduk ne gerek vardı hemen foto ıstemeye
Cevap sahibi+1 yılAhah ilk günden fotaraf istemek nedir da sen sanırım süzme ergen abaza kendini yönetebilirliği olmayan bir SLK erkeğe denk geldin ne öyle ışık huzın da davranışlar
Soran+1 yılSanırım ama cok yakısıklıydı içim cok ısınmıştı camdan bakıyordum uzaktan
Soran+1 yılDedim kş ben sana bir surü sey yazdım senın istediğin sadece bır fotograf
Cevap sahibi+1 yılSallama boş ver öyle birini aklına getirmen bile kendi hatan olur bittiği ne sevin sen boş ver
Soran+1 yılSevınıyorum zaten cok sukur
- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılbelli eder. cinsel muhabbet açar konuyu getirmeye çalışır. ciddiyim deyip öpüşelim sevişelim der. reelde gördüğünün foto istemesibiraz garip
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBütün erkekler onun için yaklaşır kimi sabırlı terbiyeli tutuyor kendini sadece
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu şekilde yaklaşıyorsa kesin cinsellik içindir
03 Yorumla
Soran+1 yılOlsem yıne yapmam onu
Cevap sahibi+1 yılO seni yapabilir dikkat et 😅
Soran+1 yılHerhalde oldururdum onu
+1 yılBelli olmaz o bazen sevişerek sevgili oluyor bazıları.
00 Yorumla
+1 yılerkeklerin hepsi sapık iggrenc asla guven olmaz igreniyorum erkeklerden
01 Yorumla
Soran+1 yılSorma ıyıce zıvanadan cıktılar
+1 yılcinsel cıplak ısterse seks ıcın yapar fakat standart resım isterse fızıgıne bakıp evenlenmek ıcın
00 Yorumla1 erkek günde en az 72 kere seks düşünür.
01 Yorumla
Soran+1 yılBu gerçek olamaz
+1 yılYol ver kurtul bundan
01 Yorumla
Soran+1 yılDegmez ya
Cinsellik için yazmış
063 Yorumla
Soran+1 yılNasıl birine duygu beslemısım ya
Soran+1 yılPislik
Soran+1 yılBen atmadım o da bıtırdı
Soran+1 yılYuh ya
Soran+1 yılBu kadar dusuk olabılecegını düşünmemıstım dogrusu
Soran+1 yılDogru düzgün derken
Soran+1 yılBoyle bırıyle cıddı dusunulebılır mı sence o gun bıtmıstı konusmamız zaten
Soran+1 yılCok baglanmıstım ama yanlış kısı olunca unutması kolay oluyor
Soran+1 yıl2 kere
Soran+1 yılHayatımda hıc kımseyle konuşmadığım içib olabılır mı
Soran+1 yılSevıyordum camdan bakıyordum gıdene kadar
Soran+1 yılSoyledım
Soran+1 yılNe ne
Soran+1 yılİşte boyle sevilir de sevginin ne oldugunu bılenle yasayacaksın..
Soran+1 yılboş ver uzun hıkaye
Soran+1 yılBen uzaktan seviyordum o cınsellık dusunmus sadece duygu beslememiş
Soran+1 yılHayır 😪
Soran+1 yılAma o kadar guzel sevıyordum kı anlatamam miniğim civciv im dıyodum anneme anlatmıstım 5 para etmezmıs😪
Soran+1 yılİşte saf tertemız sevgı buydu annemı gonderıyordum oraya baksın dıye ben baska bır sehırdeydım
Soran+1 yılPeki o istedıgını yapsaydım benımle konuşur muydu
Soran+1 yılAsıl sız canım kafanız bı buna calısıyor
Soran+1 yılSende onun gıbı bırısın
Soran+1 yılcanım degıl bu sevgı ask anladın mı oyle basıt degıl ben günlerce agladım agladım
Soran+1 yılŞimdi benim karsıma adam mı cıkmayacak altını çiziyorum ADAM siz daha cocuksunuz
Soran+1 yılSizn layıgınız yarı yolda bırakılmak kasar kızlarla takılın sız
Soran+1 yılPekş soruyorum neden?
Soran+1 yılcanım olan sensın aslında Şu an umrumda değil o
Soran+1 yılÇok sukur 20 yaşındayım sizlerden daha olgun davranıyorum herseyı bacak arası zanneden canım bir kusak var utanıyorum. ...
Soran+1 yılcanım bır kusak
Soran+1 yılSende onun gıbı bırı oldugun ıcın haklısın suc bende cıddıye alıyorum senı de onun gıbı
Soran+1 yılOf kes ya bıde aynen dıyo başka cümlen yok çünkü degmezsınız..
Soran+1 yılBelkı canım belkı baska bırsey bir duyguydu ılktı o yuzden bu kadar yogun yasadım tabıkı yasım ılerledıkce daha olgunca dusunecegımı biliyorum
Soran+1 yılBazı kızlar gıbı g. b açamadıgım için salaj oluyorsam varsın olayım
Soran+1 yılDıyorum kı herşeyin farkındayım ama duygum cok yogundu bu kadar kotu dusunmesı benı cok yaraladı ona da dedım senın ıyı bırı oldugunu düşünmüyorum zaten ama sana yıne de ınanmak istiyorum Şu an yolda gorsem sümük atmam o kadar nefret ettım
Soran+1 yılFoto atsam konusurmuydu dıye sordum sana onu da biliyorum konuşurdu takılmalık ama işte neden sadece bu
Soran+1 yılBu zaman bana gore degıl hıc kımse sevgıyı hak etmıyor herkes cıkar pesınde ben sevmeyecegım artık belkı kolay kolay ama inanıyorum kı karsıma bana ben olduguö ıcın deger verecek bırı cıkacak bır gun ınsallah...
Soran+1 yılInanmak ıstedgım sey cıddı dusundum demesıydı yanı belkı tekrar yazar bana adım atar
Soran+1 yılÇok uzun konustuk ama bastan sona yalanmıs
Soran+1 yılSen şu an tam konuyu da bılmedıgın ıcın verdıgın cevaplar da normal
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. sanaldan tanışmamı bu? ne fotografı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. enteresan bir kişilikmiş
06 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Soran+1 yılDirekt cinsellik istedi dimi
Soran+1 yılCok yogun duygular beslemiştim hayal kırıklığı..
Soran+1 yılBu adam cinselliğe bu kadar mı aç ya miğde bulandırıcı bir taraftan benim güzel duygularım😪
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bunu anlamamk için mal olmal lazm
01 Yorumla
Soran+1 yılMallık degıl cok sevıyordum bunu istediğini bile bile görmezden geldım aslında konuştum belkı değişir tekrar yazar konuşuruz umuduyla bekledım onu ama maalesef dönmedi ve oyle olduğunu bır kez daha kanıtladı..
Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. çok erken fotoğraf istemiş bide açık yani
00 Yorumla
+1 yılHemen foto nedir cinsellik için takılıyor
018 Yorumla
Soran+1 yılcanım ya
Soran+1 yılSlk
- +1 yıl
kim slk?
- +1 yıl
bu kafadan çıkın abi herkes orayı düşünüyor, sevgilinde bunlardan biri
Soran+1 yılO slk
Soran+1 yılBen ona düşünmesin mi dıyorum ama herseyın bır zamanı var tanımadıgı etmedıgı bırıne foto atarmısın ozlersem bakarım ne demek ya bu kadar mı azgınlaştı bu millet gercı bu kızlar g. b cekıp attıgı surece erkeklerinde böyle obje olarak gormesı normal
Soran+1 yılher şey seks degıl bu yenı yetmeler bozdu ortalıgı kızı da erkegı de cocuk cocuk hareketler
Soran+1 yılBen ona ne duygularla yazdım gunlerce agladım bekledım belkı yazar tekrar konuşuruz dıye
Soran+1 yılBenı reddetmıs olması da o kızlr gıbı olmadığım ıcıj onu gercekten sevdıgımj biliyordu çünkü
- +1 yıl
İnsanlar değer bilmiyor
Soran+1 yılBenı kullanmayacağını bılıyordu
Soran+1 yılOgrendım bunu o yuzden kımseyı sevmeme kararı aldım ınsanlar bunun layıgı degıl
Soran+1 yılAllah kalbımı nasıb7mle yorsun ınsallah
Soran+1 yılSen olsan ılk konustugun birinden foto ister misin
- +1 yıl
insanlara yaklaşırken ılımlı olmak lazım hemen foto vs istemek insanları birbirinden iter
Soran+1 yılHanı bıde adam yerıne koyup cıddı yazıyorum tanımak istiyorum falan 5 kurus etmez..
- +1 yıl
kanka cidden artık o dünya yok
Soran+1 yılVay be ne gunlere kaldık:(
Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Eli rahat durmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yanı
+1 yılDaha ne desin işte adam niyeti belli 😀
02 Yorumla
Soran+1 yılOf ya duygularım vardı ona iğrenç
- +1 yıl
Onunda duygulari var sana karsi ama baska türlü 😀
+1 yılNe olacaktı ya...
00 YorumlaÇok açık değil mi mevzu sence
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılHer sey olabilir
00 Yorumla
+1 yılEvet olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer erkeğin derdi o ki
06 Yorumla
Soran+1 yılHepsi mi
Cevap sahibi+1 yılBende dahil 😃
Soran+1 yılİğrenç
Cevap sahibi+1 yılAmaç değil ama istek
Soran+1 yılOnce sevgı ya sonra o
Cevap sahibi+1 yılSen niye soruyon