Cinsel Yaşam Sürekli cinsel rüya görmenin sebebi ne? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 012 Sürekli cinsel rüya görmenin sebebi ne? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
barraküda Takip Et Master Yaş: 39 , eic 93% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Hormonların yüksektir. Gençlik de var. Yaşamıyorsan birde cinselliği etkiler tabi. Spor yap o enerjini at. Abur cubur ve kuruyemiş den uzak dur yağlı yeme biraz düzelir 0 0 Yorumla
İzmirin-BeyEfendisi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ergenlik, cinsel açlık, çok cinsel içerikli düşünme ya da film izleme gibi nedenlere bağlı olabilir 0 0 Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı. Uzun zamandır cinsel bişey yaşamamak ya da yapmamak vücut istiyor artık 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Gün içinde çok aklına geliyor olabilir böyle şeyler 0 0 Yorumla
birneviterapi Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 390 cevap paylaştı. Merhaba geçmiş olsun cinsel açlık çektiğini düşünüyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 6 ay Ben hergun görüyorum sanki gerçek hayatta yapmışım gibi oluyor 3 11 Yorumla Phhml00016 6 ay Zevk alıyorsundur bari Yorumla Cevap sahibi 6 ay @Phhml00016 yo Yorumla Phhml00016 6 ay Islanmış olmuyon mu Yorumla Cevap sahibi 6 ay @Phhml00016 bilmiyorum Yorumla Phhml00016 6 ay Nasıl kontrol etmiyor musun ya da hissetmiyor musun Yorumla Cevap sahibi 6 ay @Phhml00016 hissetmiyorum ki Yorumla Cevap sahibi 6 ay Anlık zaten Yorumla Phhml00016 6 ay Yaşın kaç? İstersen dm den yazabilirisn Yorumla Cevap sahibi 6 ay @Phhml00016 neden bir rüya sadece Yorumla Phhml00016 6 ay Bilmem sohbet ederiz diye dedim Yorumla Cevap sahibi 6 ay @Phhml00016 peki Yorumla
laydbirdmira Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 714 cevap paylaştı. Sürekli o tarz şeyleri düşünmen 2 8 Yorumla Poyrazates26 6 ay @laydbirdmira bende mi Yorumla laydbirdmira 6 ay NE sende mi Yorumla Poyrazates26 6 ay Bende oyleym Yorumla laydbirdmira 6 ay Muhakkak beyin kaydetmiş rüyanıza giriyor başka derdiniz yokmu sizin Yorumla Poyrazates26 6 ay Ya ama napim istyom Yorumla laydbirdmira 6 ay Ay tamam iste banane ya off Yorumla Poyrazates26 6 ay Sende öyle sn öyle olmasan burada bu soruda olmazdk Yorumla laydbirdmira 6 ay Valla akşam yatıyorum sabah kalkıyorum ne rüya ne başka bişe umurumda bile değil o şeyler uyku daha önemli bende Yorumla
nirhamm Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Düşüncelerin işte 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Hormonlar ve cinsel istek tavandır etken çoktur. 0 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Isteklisindir amasyada 0 0 Yorumla
Cekicicılgın06 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 94% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı. Cunkı çok ateslısın atesını düşürmek lazım 0 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Kuduruk Nurcan tıpa tak 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Sevişmedin sanırım hiç? 0 0 Yorumla
ŞeffaflığınRitmi Takip Et Guru Yaş: 95 , eic 100% 6 ay Bilinç altın 2 2 Yorumla CAGRI16 6 ay Azginliktan olamazmi Yorumla Poyrazates26 6 ay Jsjsk Yorumla
styxworld Takip Et Master Yaş: 53 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Senin bir şekilde rahatlaman lazım 0 0 Yorumla
yılandoktoru Takip Et Master Yaş: 37 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. mastürbasyon yapma zamanın gelmiş 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Azgınlık 0 0 Yorumla
Borsa_Kaplanıı Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. yeterli yapılmaması 0 0 Yorumla
Guldumvedurdum Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yapman gerekiyor 0 0 Yorumla
dogukannnnnnn01 Takip Et Bilge Yaş: 27 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 305 cevap paylaştı. Beynine yer etmiş ondan 0 0 Yorumla
Sert38 Takip Et Guru Yaş: 41 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Azmak arzulamak 0 0 Yorumla
gılmour76 Takip Et Master Yaş: 49 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Yaşına göre normal 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. Canın istiyor. 0 0 Yorumla
Wanteronee Takip Et Guru Yaş: 35 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 820 cevap paylaştı. Libido yuksekligi 0 0 Yorumla
AleynaSarsilmaz34 Takip Et Xper 3 Yaş: 30 6 ay Rahatlaman lazim 1 1 Yorumla akrepkrall08 6 ay Kesinlikle Yorumla
darrrrbelimatttkapp Takip Et Master Yaş: 34 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. ıhtyac 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Hormonların yüksektir. Gençlik de var. Yaşamıyorsan birde cinselliği etkiler tabi. Spor yap o enerjini at. Abur cubur ve kuruyemiş den uzak dur yağlı yeme biraz düzelir
Ergenlik, cinsel açlık, çok cinsel içerikli düşünme ya da film izleme gibi nedenlere bağlı olabilir
Uzun zamandır cinsel bişey yaşamamak ya da yapmamak vücut istiyor artık
Gün içinde çok aklına geliyor olabilir böyle şeyler
Merhaba geçmiş olsun cinsel açlık çektiğini düşünüyorum
Ben hergun görüyorum sanki gerçek hayatta yapmışım gibi oluyor
Zevk alıyorsundur bari
@Phhml00016 yo
Islanmış olmuyon mu
@Phhml00016 bilmiyorum
Nasıl kontrol etmiyor musun ya da hissetmiyor musun
@Phhml00016 hissetmiyorum ki
Anlık zaten
Yaşın kaç? İstersen dm den yazabilirisn
@Phhml00016 neden bir rüya sadece
Bilmem sohbet ederiz diye dedim
@Phhml00016 peki
azginsin isteklisin cok demek mama istiyor ablasi doyur sende
Sürekli o tarz şeyleri düşünmen
@laydbirdmira bende mi
NE sende mi
Bende oyleym
Muhakkak beyin kaydetmiş rüyanıza giriyor başka derdiniz yokmu sizin
Ya ama napim istyom
Ay tamam iste banane ya off
Sende öyle sn öyle olmasan burada bu soruda olmazdk
Valla akşam yatıyorum sabah kalkıyorum ne rüya ne başka bişe umurumda bile değil o şeyler uyku daha önemli bende
Düşüncelerin işte
Hormonlar ve cinsel istek tavandır etken çoktur.
Isteklisindir amasyada
ergenlik we hormonlar
Cunkı çok ateslısın atesını düşürmek lazım
Kuduruk Nurcan tıpa tak
Sevişmedin sanırım hiç?
Bilinç altın
Azginliktan olamazmi
Jsjsk
Bilinçaltı
Senin bir şekilde rahatlaman lazım
Baya isteklisn
mastürbasyon yapma zamanın gelmiş