Cinsel Yaşam İlk seks yaptığım erkeğe aşık olur muyum? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 011 Deneyimlerinizden yorumlarınız nedir? Seks bu sonuçta sevişmeye benzemez? İlk seks yaptığım erkeğe aşık olur muyum? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
Limon_Kabuguu Takip Et Master Yaş: 31 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. muhtemelen bişey anlamıycaksın ilk seksten o yüzden ilk yaptıgına aşık olmayı düşünmek yerine, aşık oldugun adamla yap 0 2 Yorumla Soran 6 ay Acıyınca mı anlamıyorlar Yorumla Limon_Kabuguu 6 ay evet acıyo genelde Yorumla
YgzKhrmn Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 51% 6 ay Olduğunu sanarsın ama asla olmazsın. En kötü anın olarak kalır 0 4 Yorumla Soran 6 ay Neden en kötü anım olacak? Yorumla YgzKhrmn 6 ay Ohoo bir çok sebebi var Yorumla Soran 6 ay Say mersk ettim Yorumla YgzKhrmn 6 ay Burdan yazamam valla küçücük yer Yorumla
Gizli Üye (25-29) 6 ay Hayır ilk seks yaptığın kişiyle tecrübe edinirsin aşk olmaz asla 2 2 Yorumla Soran 6 ay Sen aşık olduğun kişiyle mi yaptın? Yorumla Cevap sahibi 6 ay Ben hepsiyle yapttım Yorumla
Borsa_Kaplanıı Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. olursun ama gerek yok seni alan hanımcık birini bul evlen 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 6 ay Evet aşık oldum deli gibi 6 sene sürdü evlendi ve hâlâ devam ediyor ben onla kopamıyorum ama bir gün son vermem gerekiyor 1 sene içerisinde 0 41 Yorumla Soran 6 ay Aşkım sen seks yapmadan önce de aşık olmuş olabilir misin? Yorumla Cevap sahibi 6 ay Benim olay karşılık biraz ya Yorumla Sözdemirr 6 ay Hâlâ devam mı? Yaşın kaç senin Yorumla Cevap sahibi 6 ay @Sözdemirr bitmeye yakın 35 Yorumla Sözdemirr 6 ay Evlilik düşüncen var mı? Sevgilin var mı? Yorumla Cevap sahibi 6 ay @Sözdemirr evet Yorumla Sözdemirr 6 ay İki sorudan hangisi evet Yorumla Cevap sahibi 6 ay @Sözdemirr ikisi Yorumla Sözdemirr 6 ay Sevgilin varken başkasına vurdurmak... Duyup bitirirse n'olacak? Ya da ilerde öğrenince Yorumla Sözdemirr 6 ay Ne zaman bitirmeyi düşünüyorsun peki Yorumla Cevap sahibi 6 ay @Sözdemirr derken ne alaka sevgilimden ayrılacam zaten evlendi bende başkasını bulcam Yorumla Cevap sahibi 6 ay Konu bu Yorumla Sözdemirr 6 ay Onla sevgili misin fb mi? Yorumla Cevap sahibi 6 ay @Sözdemirr yo Yorumla Sözdemirr 6 ay Ne yo. Yorumla Cevap sahibi 6 ay @Sözdemirr sevgilim zaten bir erkekle evlendi o Yorumla Sözdemirr 6 ay Nasıl yani anlamadım, sevgilin erkekle mi evlendi? Sevgilin kadın mı erkek mi Yorumla Cevap sahibi 6 ay @Sözdemirr erkek Yorumla Cevap sahibi 6 ay Bizim olaylar karışık ya Yorumla Sözdemirr 6 ay Gay mi peki? Yorumla Cevap sahibi 6 ay @Sözdemirr bisek Yorumla Sözdemirr 6 ay Şu an bir erkekle mi beraber yani. Hayatında kadın yok Yorumla Cevap sahibi 6 ay @Sözdemirr bizim olay karışık Yorumla Sözdemirr 6 ay Özelden yazar mısın Yorumla Cevap sahibi 6 ay @Sözdemirr neden Yorumla Cevap sahibi 6 ay Niye Yorumla Sözdemirr 6 ay Merak ettim bu çetrefilli olayları, daha rahat konuşuruz ve varsa tavsiyeler veririm Yorumla Cevap sahibi 6 ay @Sözdemirr zaten bitecek ki yakın zamanda yurt dışı gidicek eşiyle Yorumla Cevap sahibi 6 ay O kadar bitmek üzere ve eside bu durumu biliyor Yorumla Sözdemirr 6 ay Peki sen evlendikten sonra yine gelirse? Yorumla Cevap sahibi 6 ay @Sözdemirr öyle Yorumla Sözdemirr 6 ay Naparsın? Yorumla Cevap sahibi 6 ay @Sözdemirr anlaşma yapılacak üçümüz aramızda Yorumla Cevap sahibi 6 ay Oda 1 hafta içinde belli olucak Yorumla Sözdemirr 6 ay Ne anlaşması Yorumla Cevap sahibi 6 ay @Sözdemirr özel üçümüz arasında kapsayacak anlaşma a dan Z ye kadar her şey olucak Yorumla Cevap sahibi 6 ay Bugün yarın haber gelir zaten Yorumla Sözdemirr 6 ay Senin talebin isteğin ne? Yorumla Cevap sahibi 6 ay @Sözdemirr o zaman konuscaz zaten herşeyi Yorumla Cevap sahibi 6 ay Ve sonra gidiyorlar işte yurtdışına Yorumla Sözdemirr 6 ay Şöyle sorayım. Sen evlendikten sonra da arada isteseler kabul eder misin Yorumla
Gizli Üye (18-24) 6 ay Aşık olmasan bile unutamazsın. Evlendiğinde bile sürekli aklına gelir. Kocanı arzulamayabilirsin o derece sıkıntılı bir şey 0 0 Yorumla
Fernandora Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% 6 ay Olmazsın bence. Olmuş gibi hissedersin ama 0 0 Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Sadece seks ise sanmam 0 0 Yorumla
BayanRahibee34 Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 433 cevap paylaştı. Aşk olmadan seks mi olur 0 0 Yorumla
Dominant1adam Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Yani. Herhangi biriyle mi yapacaksın 0 0 Yorumla
TherapistXXXX Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 448 cevap paylaştı. olmasında özel biri kalır 0 0 Yorumla
dvtszmisafir Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 50% 6 ay Yani aşık olmadığın birisi ile neden seks yapasın 0 0 Yorumla
Angelo_x Takip Et Bilge Yaş: 36 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 464 cevap paylaştı. Orgazm ederse olabilirsin 0 0 Yorumla
yılandoktoru Takip Et Master Yaş: 37 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. İyi yaparsa olabilirsin ten uyumu filan 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Belki 0 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Olursun amasyada 0 0 Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı. Olursun 0 0 Yorumla
Askadami0707 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 944 cevap paylaştı. Sana bağlı 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı. Aynı şey değil 0 0 Yorumla
ahmet1202 Takip Et Yoda Yaş: 21 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Denedin mi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
muhtemelen bişey anlamıycaksın ilk seksten
o yüzden ilk yaptıgına aşık olmayı düşünmek yerine, aşık oldugun adamla yap
Acıyınca mı anlamıyorlar
evet acıyo genelde
Olduğunu sanarsın ama asla olmazsın. En kötü anın olarak kalır
Neden en kötü anım olacak?
Ohoo bir çok sebebi var
Say mersk ettim
Burdan yazamam valla küçücük yer
Hayır ilk seks yaptığın kişiyle tecrübe edinirsin aşk olmaz asla
Sen aşık olduğun kişiyle mi yaptın?
Ben hepsiyle yapttım
olursun ama gerek yok seni alan hanımcık birini bul evlen
Evet aşık oldum deli gibi 6 sene sürdü evlendi ve hâlâ devam ediyor ben onla kopamıyorum ama bir gün son vermem gerekiyor 1 sene içerisinde
Aşkım sen seks yapmadan önce de aşık olmuş olabilir misin?
Benim olay karşılık biraz ya
Hâlâ devam mı? Yaşın kaç senin
@Sözdemirr bitmeye yakın 35
Evlilik düşüncen var mı? Sevgilin var mı?
@Sözdemirr evet
İki sorudan hangisi evet
@Sözdemirr ikisi
Sevgilin varken başkasına vurdurmak... Duyup bitirirse n'olacak? Ya da ilerde öğrenince
Ne zaman bitirmeyi düşünüyorsun peki
@Sözdemirr derken ne alaka sevgilimden ayrılacam zaten evlendi bende başkasını bulcam
Konu bu
Onla sevgili misin fb mi?
@Sözdemirr yo
Ne yo.
@Sözdemirr sevgilim zaten bir erkekle evlendi o
Nasıl yani anlamadım, sevgilin erkekle mi evlendi? Sevgilin kadın mı erkek mi
@Sözdemirr erkek
Bizim olaylar karışık ya
Gay mi peki?
@Sözdemirr bisek
Şu an bir erkekle mi beraber yani. Hayatında kadın yok
@Sözdemirr bizim olay karışık
Özelden yazar mısın
@Sözdemirr neden
Niye
Merak ettim bu çetrefilli olayları, daha rahat konuşuruz ve varsa tavsiyeler veririm
@Sözdemirr zaten bitecek ki yakın zamanda yurt dışı gidicek eşiyle
O kadar bitmek üzere ve eside bu durumu biliyor
Peki sen evlendikten sonra yine gelirse?
@Sözdemirr öyle
Naparsın?
@Sözdemirr anlaşma yapılacak üçümüz aramızda
Oda 1 hafta içinde belli olucak
Ne anlaşması
@Sözdemirr özel üçümüz arasında kapsayacak anlaşma a dan Z ye kadar her şey olucak
Bugün yarın haber gelir zaten
Senin talebin isteğin ne?
@Sözdemirr o zaman konuscaz zaten herşeyi
Ve sonra gidiyorlar işte yurtdışına
Şöyle sorayım. Sen evlendikten sonra da arada isteseler kabul eder misin
Aşık olmasan bile unutamazsın. Evlendiğinde bile sürekli aklına gelir. Kocanı arzulamayabilirsin o derece sıkıntılı bir şey
Olmazsın bence. Olmuş gibi hissedersin ama
Sadece seks ise sanmam
Aşk olmadan seks mi olur
Yani. Herhangi biriyle mi yapacaksın
olmasında özel biri kalır
Yani aşık olmadığın birisi ile neden seks yapasın
Orgazm ederse olabilirsin
İyi yaparsa olabilirsin ten uyumu filan
Evet büyük ihtimalle duygusal bağlanırsın.
Belki
Olursun amasyada
İyi pompalarsa olursun
Olursun
Önce aşık olsan daha mantıklı değil mi
Hemde deli gibi
Sana bağlı
Hayır
Aynı şey değil
Bağlanırsın
Evett mümkün
Hiçbi sk olmaz