Bence ikisi de önemli ama ağırlık her zaman duygusal uyumda. Zamanında biriyle birlikteydim… cinsel anlamda her şey tıkır tıkır gidiyordu, hani o konuda hiç sorun yok. Ama gel gör ki duygusal tarafta kütük gibiydi. Ne konuşabiliyorduk, ne dertleşebiliyorduk, ne de aynı yeri hissediyorduk. Bir gün tartışmıştık, ben içimden döküyorum, o bana neyse ya boş ver hallederiz deyip geçiştiriyor… o an dedim ki: Tamam, bu böyle yürümez. Sonra ayrıldık. Üzerine zaman geçti, biriyle tanıştım… cinsel uyum daha oturmamıştı bile ama sohbet ediyoruz, gülebiliyoruz, içimi açabiliyorum. Vallahi o sıcaklık insanın ruhuna su gibi geliyor. Sonra cinsel uyum zaten kendiliğinden oturdu. O yüzden tecrübeyle sabit:Duygusal bağ yoksa cinsel uyum uzun sürmüyor. Ama duygusal uyum varsa, diğer her şey zamanla ayarlanıyor.
1
5 Yorumla
Soran
6 ay
Gerçekten öyle de iş olmaz ki ya ha bitmişsin paralı biriyle yatıp kalkmışsın ha onunla yani bir anlamı yok ki ya da suni kullanmışsın birazcık duygusallık olacak bir sahiplenme olacak hani tamam aşk denilen şeyi hiçbir zaman inanmamanın yeri kök küçük olayı demiyorum da ya yine de bir sahiplenme olacak gir çık gir çık bitsin