Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. İlişkilerde duygusal bağ genellikle uzun vadede daha belirleyici olur çünkü sevgi güven saygı ve anlayış olmadan kurulan bir ilişki kalıcı olmaz duygusal bağ partnerlerin birbirini anlamasını desteklemesini ve zor zamanlarda bile bağlı kalmasını sağlar ancak sadece duygusal bağ da yeterli değildir çünkü cinsel uyum bir ilişkide tutkuyu heyecanı ve yakınlığı canlı tutar fiziksel temas ve cinsel tatmin çiftler arasındaki bağın daha da güçlenmesine yardımcı olur bu yüzden biri diğerinden tamamen bağımsız düşünülemez duygusal bağ kalbi besler cinsel uyum ise ilişkiye enerji verir en sağlıklı ilişkiler her iki yönün de dengede olduğu ilişkilerdir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)7 ayBenim açımdan ikisi de önemli, duygusal bağ kurmadan sevişemem ama sekste zevk almak için cinsel uyum da gerekli. Ha uyumu konuşarak, anlayarak, deneyerek, planlayarak zamanla da yakalayabiliriz galiba önemli olan karşındakine değer vermek ve denemeye açık olmak.
52 Yorumla- 7 ay
Denemeye acık olunca zaten uyumu yakalarsn senn gibi açık fikirli insan bulmak zor
Cevap sahibi7 ay@Poyrazates26 umarım yakalarım ileride kocamla :)
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. İkisi dengeli olmalı bence birbirini tutmalı bağlamalı göndermemeli. Biri eksik olunca partnerlerden biri o eksiği başka yerden kapatmaya çalışıyor
Hangisi ağır basar dersen duygusallık daha yüksek olmalı daha önemli olan odur derim
00 Yorumla
7 ayduygusal bağı olup cinsel uyumu olmayanlar var
ama cinsel uyumu olup ve seks performanslı olup o ilişkiyi cinsellikten dolayı duygusal bağ yaratabilir
iyi seks yapmak önemlidir
13 Yorumla- 7 ay
@hiddenuserr1 peki sence hangisi
- 7 ay
Ben kendi adıma konuşursam birini beğenmeden, hoşlanmadan bir şeyler yaşamak istemem. Beğenme, hoşlanma durumu olduktan sonra cinsellik de sevgiyi, aşkı getirir diye düşünüyorum.
- 7 ay
hmm güzel bir düşünce peki bir soru sorabilir miyim 2 xperim de yazamıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
u 7 ayDuygusal bağ tamamsa, uyum sağlanır.
17 Yorumla- 7 ay
Ya cinsellik olmazsa
- 7 ay
Duygusal bağ hangi duygulardan oluşuyor ilişkilerde genelde? Tutku, arzu, sevgi vs bunlar varsa cinselliğin olmaması da imkansız.
- 7 ay
Bazenn olmaya biliyı kızlar öyle diyo genelde
- 7 ay
Ne tür kızlarla muhatap olduğunuzu bilemem, genelde kadınlar duygusal olarak bir hissetmediği adamla birlikte olmaz.
- 7 ay
Ama sevdiğini söyleyip yapmıyosa
- 7 ay
şeyler* kelime unutmuşum ya. Sevildiğinden de emin olması lazım 🙄 erkekler nasıl ki; bir tabağı sadece tek başına yediğinden emin olduğunda yalıyorsa, kadınlar da tek olduğundan emin olunca o tabağı sunar.
- 7 ay
Ya zaten asla baskasının sokmam araya o tabak he onun kalır fakat bi isteksizlik var sevgi var ama
- Cinsel Yaşam konusunda 419 cevap paylaştı.
7 ayŞimdi dengeli olmalı ger ikiside bence ama bizler empati kuran anayışlı varlıklarız ve aslına bakarsanız duygusal bi bag olmadanda insanlar ile anlasa biliyoruz birbirimiz ile gözüne normal gelen biri cinsel uyumu yakaladiginda duygusal gelmeye başlıyorda olabilir genelde cinsellik duygusalliğı getriri ama mesela duygusallık cinselliği götür
00 Yorumla
7 ayDuygusal bağ olmadan olmaz
olsa bile 1 kere 2 kere
02 Yorumla- 7 ay
Duygusallık da o insanla zaman geçirdikçe olur tabii
- 7 ay
tabi ki
- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
7 ayDuygusal bağ sonrası cinsellik önemli ben duygusal bağlanamadıgım birine dalgamı kaldıramıyorum
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 758 cevap paylaştı.
7 ayMerhaba, duygusal uyumher ne kadar olsa da, cinsellikte uyum olmazsa, birçok şey eksik kalır
04 Yorumla- 7 ay
@magnacarta1215 duyguyu yaşamadan cinselliğe geçiş yapamazsın sen günü birlik ilişkiler adına konuşuyorsun sanırım
- 7 ay
Bu benim düşüncem, yaşadığım ilişkilerden edindiğim tecrübem, sende farklı olabilir, o yüzden sen kendi düşüncene odaklan
- 7 ay
Teşekkür ederim, söylediğin gibi, düşünceler farklı, zenginlik buda
7 ayilişki amacına göre değişir durum. amaç sevişmese cinsellik evlenmekse duygusal bağ önemli
00 YorumlaDuygusal bağ tabi ki cinsellik 3 aşağı 5 yukarı aynı zaten
00 YorumlaKesinlikle cinsel uyum olunca duygusal bağ otomatik oturuyor. Yaşanan bir çok tecrübeye göre yorum yapıyorum. Soruna bayıldım çok derin bir konu
01 Yorumla
7 ayDuygu olmadan cinsellik cinsellik olmadan duygu eksik kalır
00 Yorumlahiç duygusal bağ olmadan cinsellik yasamak bence daha zevksiz olur biriyle duygusal bağın olduğunda cinseelik daha normal ve daha zevkli olur cünkü o kişiye karsı ilgi duyuyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)7 ayDuygusallık olduğunda, cinsellik kendiliğinden oluşuyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayBiri olmadan diğeri eksik kalır. Gerçek ilişki hem bedeni hem kalbi aynı anda sarabilendir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayBag önemli cinsellik herkes yapar vajına kadında penis erkekte var
00 Yorumla
7 ayÇok ince bir konu ikiside önemli ama ben cinsel uyumu daha iyi olanların duygusal bağınında güçlü olabileceği düşüncesindeyim.
00 YorumlaDuygusal bağ kesinlikle
10 Yorumla
7 ayDuygusal bağ olmadan cinsellik olmaz ki hanım kızım
00 Yorumla
7 ayCinsel uyum😊
11 Yorumla- 7 ay
;)
- Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
7 ayCinsel uyum çünkü herşeyi biter o kalır
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
7 ayCimsel uyum daha ön planda
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
7 ayÖnce aşk, sonra şehvet hanfendi...
00 Yorumla Cinsel uyum olmadan geri kalanı bir yere kadar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 678 cevap paylaştı. İkisi de. Biri olmadan diğeri boş
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 776 cevap paylaştı.
7 ayhissetmek önemli
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
7 ayDuygusal bağ daha önemli
00 Yorumla
7 ayCinsel uyum herşeyi yener
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. O an olsun hiç bir şey önemli degil
00 Yorumla
7 ayİkiside önemli denge şart
27 Yorumla- 7 ay
@RuhunNefesi evet ama en önemlisi ask
- 7 ay
@Poyrazates26 hayır aşk değil sevgi önemli
- 7 ay
Sevgide var evet ama yatakta düşman gibi ssceksn diyosnz kafam karsti 😏🥰
- 7 ay
@Poyrazates26 ne alaka? Aşk gelip geçici demek istedim. Her şeyi de yatağa bağlamayan erkek görsem düşüp bayılacam
- 7 ay
Ben baglamam
- 7 ay
Belliii
- 7 ay
Djjd
Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. 2 side amasyada
00 YorumlaDuygusal bağdan sonra cinsel uyum önemlidir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
7 ayCinsel uyum
00 Yorumla
7 ayDuygusal bağ
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
7 ayCinsel uyum
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 635 cevap paylaştı.
7 ayDuygu
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
7 ayDuygusal bağ
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
7 ayDuygusal bağ
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
7 aycınsel uyum
10 Yorumla İkiside önemli
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat