Cinsel Yaşam Cinsel hayatınız size yeterli geliyor mu? qüneşinsahibi Takip Et Guru Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 09 Araştırmayı kesin bizim erkekler yaptı Cinsel hayatınız size yeterli geliyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
m ölümmeleği00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Merhaba! Hayır benim cinsel hayatım yok evlenmedende yaşamaya niyetim yok 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. cinsel hayatım yok 0 0 Yorumla
m immerwiederhier Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% 6 ay Son 8 aydır erkek hasreti içerisindeyim. Kendi isteğimle yapmıyorum ama yine de yapmayı özlüyorum o yüzden yeterli gelmiyor 3 1 Yorumla siyahcorap 6 ay sana vibratör alacağım hemde pilli Yorumla
donlutfen7 Takip Et Xper 7 Yaş: 19 , eic 100% 6 ay bizde cinsel ilişki çok abartılıyor gerek kadınlar da gerek erkeklerde oysa yasanip bitmesi gereken bir şey ve streside azaltır bence 2 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 6 ay her şey siz kadinlar daha sağlıklı bir ömür sürsün diye sizi düşünüyoruz sağlığınıza sağlık katıyoruz daha ne istiyorsunuz 😀 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 6 ay Çok uzun zamandır kimseyle birlikte olmadım yaklaşık 13 yıl yani biri olsada doya doya 0 0 Yorumla
birazkülbirazduman Takip Et Master Yaş: 37 , eic 55% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 418 cevap paylaştı. Hayır, yalnızlıktan kafayı yicem 2 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 6 ay Ama ilgisi var özellikle kadınsal hastalık riski dahada çok oluyor 0 6 Yorumla qüneşinsahibi 6 ay Nasıl yani Yorumla Cevap sahibi 6 ay Belli bir rahim hastalıklarına ve yumurtalık kanserine az yakalanma düşüyormuş Yorumla qüneşinsahibi 6 ay Aman Allah korusun ya çok şükür gayet saglikliym Yorumla Cevap sahibi 6 ay Sanki hastasın dedik aq Yorumla qüneşinsahibi 6 ay Olabilck şeyleri saydn sus Yorumla Cevap sahibi 6 ay Yanlış bir şey demedim Yorumla
Ayçanınvloğu Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% 6 ay Saçma seks bir ihtiyaç değildir asla 1 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Yeterlimolssydı psrtner istemezdim 0 0 Yorumla
u вshєldσn Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Bu ara kesat😃 0 0 Yorumla
Onurrr42 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Libidosu yüksek biriyim 0 0 Yorumla
Kompetankedi06 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 77% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 833 cevap paylaştı. Fazlasıyla yeterli geliyor shshs 0 0 Yorumla
Alemdaralii Takip Et Master Yaş: 43 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Bununla kanar mı sence 🤣 0 0 Yorumla
Borsa_Kaplanıı Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. gelmiyor 0 0 Yorumla
Hicraney Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 44% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kaynak 🍑 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. Elizabeth de öldü 0 0 Yorumla
3Valhalla4 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bazen hayır. 0 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı. Gelmiyor çünkü yok. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 6 ay Sen daha verme 0 33 Yorumla qüneşinsahibi 6 ay Mezarıma bı buket gülle gelirsn artk Yorumla Cevap sahibi 6 ay Karides kalamar ve rakıda getirir mezar taşına kadeh tokuştururum Yorumla qüneşinsahibi 6 ay Dedikodulari anlatrsn orada merakta koyma beni Yorumla Cevap sahibi 6 ay Bir dedikodu yaparım dirilirsin alimallah 😏 Yorumla qüneşinsahibi 6 ay 😄😄😄 Yorumla Cevap sahibi 6 ay Diriltirsem ama ilk ve hep rakını sadece benimle içersin 😉 Yorumla qüneşinsahibi 6 ay Alkol kullanmıyorum bn Yorumla Cevap sahibi 6 ay Allah rahmet eylesin o zaman Yorumla qüneşinsahibi 6 ay Mekanm cennet olur inşallah 😄 Yorumla Cevap sahibi 6 ay Pek olmicak gibi geliyor bana o vibe ı aldım senden 😀 Yorumla qüneşinsahibi 6 ay 😄😄😄 sus ağzını hayra aç hayrsz Yorumla Cevap sahibi 6 ay alkol kullanmıyorum diyerek cennete göz kırpma bunlar ve üç kağıt oysa yaşananlar ve merakların tam tersini söylüyor :D Yorumla qüneşinsahibi 6 ay Yaşananlar? Yorumla qüneşinsahibi 6 ay Merakm beni cehenneme mi gortck yani Yorumla Cevap sahibi 6 ay ne biliyim sorduğun soru beni esrarengiz bir ön yargıya itti Yorumla qüneşinsahibi 6 ay Ölüm kalım meselesi haline gelmiş sn sevin işte Yorumla Cevap sahibi 6 ay fenalaşırsan haberim olsun :D Yorumla qüneşinsahibi 6 ay Ahahha Yorumla Cevap sahibi 6 ay hayatın benim elimdeymiş öyle yazıyor :D sana hemen bir sunni teneffüs ömrüne bereket gelir çiçek gibi açarsın :d inş aşıkta olmak :( Yorumla qüneşinsahibi 6 ay Ahahah hayatm senin elinde Yorumla Cevap sahibi 6 ay gel bu konuyu dondurma yerken konuşalım :) Yorumla qüneşinsahibi 6 ay Bu mevsimde mi Yorumla Cevap sahibi 6 ay daha güzel olur... kavun karamel damla sakızı :) Yorumla qüneşinsahibi 6 ay Bn Magnum seviyorum Yorumla Cevap sahibi 6 ay yaw balkon çocuğumusun magnum nedir :D sosyete Yorumla qüneşinsahibi 6 ay Banane ya seviyorum Yorumla Cevap sahibi 6 ay Gene kaybettin rakı içme dondurmada sadece mahkum ye bizden olmaz 😀 Yorumla qüneşinsahibi 6 ay Mahkum mu 😄😄 Yorumla Cevap sahibi 6 ay magnum işte anla Yorumla qüneşinsahibi 6 ay 😄😄😄. Yorumla Cevap sahibi 6 ay uyku mu tutmadı Yorumla qüneşinsahibi 6 ay Gelmeye başladı Yorumla Cevap sahibi 6 ay peki burası öyle sıkıcı bir yer işte Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. hayırrr 0 0 Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı. yok ki gelsin :D 0 0 Yorumla
Sensational Takip Et Master Yaş: 27 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 346 cevap paylaştı. Şu an yok. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Merhaba! Hayır benim cinsel hayatım yok evlenmedende yaşamaya niyetim yok
cinsel hayatım yok
Son 8 aydır erkek hasreti içerisindeyim. Kendi isteğimle yapmıyorum ama yine de yapmayı özlüyorum o yüzden yeterli gelmiyor
sana vibratör alacağım hemde pilli
bizde cinsel ilişki çok abartılıyor gerek kadınlar da gerek erkeklerde oysa yasanip bitmesi gereken bir şey ve streside azaltır bence
her şey siz kadinlar daha sağlıklı bir ömür sürsün diye sizi düşünüyoruz sağlığınıza sağlık katıyoruz daha ne istiyorsunuz 😀
Çok uzun zamandır kimseyle birlikte olmadım yaklaşık 13 yıl yani biri olsada doya doya
Hayır, yalnızlıktan kafayı yicem
Ama ilgisi var özellikle kadınsal hastalık riski dahada çok oluyor
Nasıl yani
Belli bir rahim hastalıklarına ve yumurtalık kanserine az yakalanma düşüyormuş
Aman Allah korusun ya çok şükür gayet saglikliym
Sanki hastasın dedik aq
Olabilck şeyleri saydn sus
Yanlış bir şey demedim
Bence yeterlidir benimki
Saçma seks bir ihtiyaç değildir asla
Yeterlimolssydı psrtner istemezdim
Bu ara kesat😃
Maalesef yeterli gelmiyor.
Cinsel bir hayatım yok şu an
Libidosu yüksek biriyim
Fazlasıyla yeterli geliyor shshs
Bununla kanar mı sence 🤣
gelmiyor
Kaynak 🍑
Elizabeth de öldü
Bazen hayır.
Gayet iyiydi 2 hafta öncesine kadar
Şu an için evet
Hayır gelmiyor
Gelmiyor çünkü yok.
Sen daha verme
Mezarıma bı buket gülle gelirsn artk
Karides kalamar ve rakıda getirir mezar taşına kadeh tokuştururum
Dedikodulari anlatrsn orada merakta koyma beni
Bir dedikodu yaparım dirilirsin alimallah 😏
😄😄😄
Diriltirsem ama ilk ve hep rakını sadece benimle içersin 😉
Alkol kullanmıyorum bn
Allah rahmet eylesin o zaman
Mekanm cennet olur inşallah 😄
Pek olmicak gibi geliyor bana o vibe ı aldım senden 😀
😄😄😄 sus ağzını hayra aç hayrsz
alkol kullanmıyorum diyerek cennete göz kırpma bunlar ve üç kağıt oysa yaşananlar ve merakların tam tersini söylüyor :D
Yaşananlar?
Merakm beni cehenneme mi gortck yani
ne biliyim sorduğun soru beni esrarengiz bir ön yargıya itti
Ölüm kalım meselesi haline gelmiş sn sevin işte
fenalaşırsan haberim olsun :D
Ahahha
hayatın benim elimdeymiş öyle yazıyor :D sana hemen bir sunni teneffüs ömrüne bereket gelir çiçek gibi açarsın :d inş aşıkta olmak :(
Ahahah hayatm senin elinde
gel bu konuyu dondurma yerken konuşalım :)
Bu mevsimde mi
daha güzel olur... kavun karamel damla sakızı :)
Bn Magnum seviyorum
yaw balkon çocuğumusun magnum nedir :D sosyete
Banane ya seviyorum
Gene kaybettin rakı içme dondurmada sadece mahkum ye bizden olmaz 😀
Mahkum mu 😄😄
magnum işte anla
😄😄😄.
uyku mu tutmadı
Gelmeye başladı
peki burası öyle sıkıcı bir yer işte
Merhaba hayır
Yok ki