Hiç kimseyle birlikte olmadan evlendim. Fakat çok fazla kişinin beni arzuladığını biliyorum ve onlarda ukde kalmış olmak ayrı bir zevk veriyor. Tabi şimdiki aklım olsa içlerinden iki tanesiyle birlikte olurdum. O ikisiyle yatmadığım için pişmanım.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
kendi hayatın
Aha benim kafa ya keşke yatsaydik yaa şimdi pişman olmazdık 😅😅😅
Son pişmanlık neye yarar
Keşke yaa birde benim takıntım da yoktu illa bakire olmalıyım diye sadece sevdiğim birisiyle olsun dedim sonrada evlendik. Evliliğimizde kötü şimdi bok gibi kaldım ortada 😂😂
@Fındık-Zade çoğu sevgilim de akrabalarından eski yani hep denk geliyoruz sanki gözleriyle yiyecekler
Ahahaha kudursunlar
Senin evliliğin niye kötü kocana cenneti yasatmiyorsunudur
Yasatiyorsundur yani
Çok ta hoşuma gidiyor bı kur yapıyorum onlara 😅😅😅
Ah o sevgili olduğum günlere dönsek keşke çok iyiydik her anlamda şimdi iş kolik oldu. Tacizci gibi ben dönüyorum etrafında 😂
Sen hangi burç sun
Yay
Ben biliyordum o olduğunu bende yayim
burcun ne
yorumlarınızı geç gördüm sayfa açıktı aklımdan yay geçiyordu benim de :D yay olmasa bile aslan falandır diye düşünmüştüm :D
Nasılda kıvranıyorsunuz harıl harıl yanıp ateşinizi o eskilere saçmak istiyorsunuz sizin yangınınızda içleri yansın kavrulsun istiyorsunuz.
Benimde burcum yay😀 buraları ateş basmış
@Fındık-Zade hoşumuza gidiyor be sende abartma
Bugun hoşunuza gider yarın evlilikte sekteye uğradıkça canınız çeker😂
@Fındık-Zade ağzımızın suyu akıyor ama yok aldatma hainlik asla olmaz bizde
Kendimi o şimdi asker filmindeki kadın gibi hissediyorum 😅😅😅😅 askerler sandığı alcaklardi kadına yakalandılar
O zaman tamam. herkesin ağzının suyu akar başka yerlerden de sular akar zaman zaman 😂 önemli olan boşa akmaması bak soranın boşa gidiyor sen evli değilsin seçimini ona göre yap😂
😂😂😂 o şimdi asker canı neler neler ister
@Fındık-Zade 😅😅😅 maalesef bende evliyim kocamı canından bezdiriyorum sanki o kadın ben erkeğim gene de eskiler hoşuma gidiyor gözlerinde o ateşi görüyorum Hart diye isiracaklar 😁😁😅😅😅😅
Ahahah aynısı cidden
Onalrda evli ama baya atesliler ellerine düşsem onalr mi canımdan bezdirecek ben mi bezdirecem bilmiyorum 😅😅
Bende evli var mı hatırlayamıyorum biraz erken evlendim ama kesin vardır. Fakat bekar olupta evlense bile ben kabul edersem karısını aldatabileceğini söyleyenler var 😄
Ooo çıtayı baya yuksetmisler var yaaa 😅😅😅
Tatlı nahif eğlenceli kişiliğimin altında libidosu çok yüksek bir kadın yatıyor. Gerçek gurmeler bunu gözümden okuyor 😅
Gurme 😅😅😅 bide büyükler bı tatlı bı sevimli helal süt emmiş gibi görürler var ya daha çok ozendiriyorlar
Büyüklerimiz beni çok severler 😅
😂😂😂 burada neler oluyur cennete gittimde haberim mi yok 😂 libidosu yüksek ateşli kadınlar arasında kaldım.
En fenası da öyle değilmi tam içten yanmalısınız 😂 dışarıda masum yatakta erkeğinin parçalamasını bekleyen birer o...
kocalarınızın burcu ne doyuramıyor mu sizi yeterince 🤣
@Fındık-Zade benden dua istiyenler mi dersin keşke seni oğluma isteseydim falan filan erkelerin de bı hoşlarına gidiyor bı gidiyor ne kadar efendi ne kadar güzel naif bir kızsın öyle 🤤🤤🤤🤣🤣🤣
@acayipadamm kocam da çok fena ama benim kadar değil
Bizim eşimle uyumumuz çok iyiydi ama bir yıldır işler kesat 😂
burcu ne peki? merak ettim.
Benimde eşle işler sıkıntılı bende barut gibi dolanıyorum etrafında 😂😂 nerede görsem yakalasam dayıyorum ama yok nafilee 😂😂çocuktan sonra iki yıldır haftada 1 2 ye düştük. Şimdi sizi böyle görünce canım çektii bir yerlerim şişti 😂😂😂Bizim yaylarda var galiba bu masum görüntüsünün altında bir libido canavarının yatıyor olması. 😂
@Fındık-Zade her insan farkedemiyor işte ben benim gibi olanları farkediyorum kadın olsun erkek olsun anlaşılıyor
Bir bakışımda anlarım diyorsun 😂😂 farkedip bulmuşken kaybetmeyelim güzel muhabbet dönüyor eklesene
@Fındık-Zade Fındıkzade maalesef olmaz
Nasıl istesen canın sıkılır konuşmak istersin yazarsın iki goy goy yaparız 😂😂
İyi geceler
Naber buralarda mısın?
Kızlar var mı durumlarda bir gelişme yoksa hala aynı mı 🤣
@Fındık-Zade sen de avını bekleyen aslanlar gibisin
@Emre3558123 yorumları oku 2 si de yay burcuymuş :D
Neden bekaretini korumak zorunda olduğun için mi yoksa küçük bir şehirde yaşayıp adının çıkmasından korktuğun için mi
Yoo sadece sevdiğim birisiyle olsun diyordum ama onunla da evleneceğimizi düşünmemiştim
Peki bekaretini sakladığını yani kocana verdiğine değdi mi Hani gerçekten güzel bir gece yaşattı mı sana yoksa beklediğinin daha mı kötü geçti
Sevgiliyken birlikte oluyorduk zaten çok iyiydik şimdi beni boşluyor
Şu an yaşlarınız kaç peki ve hani ortalama kaç gecede bir seni istiyor ve kaç sefer beraber olabiliyorsunuz
Genciz eskiden her gündü şimdi ayda bir
Çocuk falan var mı
Var ama onun bize bir zararı yok küçük eşim uzak duruyor
Kışkırtıcı olsan
Öyleyim zaten işinden kafasını kaldırmıyor iş kolik oldu iyice
Fantaiz giyim vs yapin
Giyiyorum zaten
Bakire isteyen erkeklere denk düşen bakire ama ruhu şey olan kızlar 😂😂
Yok kız benim kocamın bakire takıntısı yoktu benimde yoktu sadece sevdiğim kişiyle olsun istiyordum ne bilim ilkiyle evleneceğimi. Açılışı sevdiğim birisiyle yapayım diyordum 😂
He he kesin yoktu sen öyle sanıyorsun
Kız kendisi neredeyse 50 kadınla yatmış birisi ve şimdi burada anlatmak istemediğim şeyler de var. Bakire takıntısı olsa kabul etmezdi
Neyi kabul etmezdi
Ne işin var o kadar kişiyle yatmış biriyle aw escrtan farksız sjdjd
En basit halinde anlatayım seks yapmadım ama çok kişiyle seviştim aslında ve birisiyle defalarca tatile falan gittik beraber kaldık fazlasıyla da yakınlaştık bunları biliyor.
Hiç sorma ya aşık oldum evlendim şimdi pişmanım da
O ikisi kim peki eşinle aranız nasıl memnun değil misin evliliğinde
Maziden kişiler
Peki onlarda ufaktan bir şey yaşamışmıydın
Bazılarıyla seviştiğim oldu
Ondan dolayı içinde kalmıştır birde eşinden iyiyse yatakta onlar o zaman heyecanı kalmıştır içinde eşin yatakta iyi değil mi peki
Yatakta iyiyiz de artık pek yapmıyoruz
Ne zamandır yapmıyorsunuz soğukluk neden olduki ya
Şimdi gelseler istediklerini söyleseler yapar mısın?
Söylüyorlar zaten ama yapmıyorum maalesef
Hay kalıbınızı karakterinizi seviim. Hadi evlilik öncesi neysede evliykende bir kadına onu teklif etmezsin ya. Sende maalesef derken yapmayı istiosunda kendini zor tutuyor gibisin herhalde
Kocamla aramız açıldıktan sonra tabiki bir şeyler istiyorum ama yinede evliyken yapamam kocamı aldatmam
Hah canını yerim olması gereken o. Evliyken çok iğrenç bişey olur. Ama boşanırsan hayatında kimse olmazsa istediğinle istediğini yaşamana tabiki kimsenin söz söylemeye hakkı yok. Seni tebrik ediyorum kardeşim. Umarım çizginden şaşmazsın
Seksi olmaya sevmen normal. Evli olupta hala içinde başkalarıyla birlikte olma isteği anormal
Mesela komsularının falan konusmasını duysan esşinim arkasındam ya bu adam ne sanslı ya bu karıda ne sey yapışır varya yatakta gibi hosuna gidermi
Komşuların böyle tavırları nedense hoşuma gitmiyor. Biraz daha uzak çevre olunca sorun yok
Neaela ben görsem Şu an seni arzulasam uzaktan uzaga hiç tanımadan hosuna gidermi dimdik oldu Şu an 😀
Böyle bir komşum var. Normal de beğenilmek hoşuma gider ama o sapık gibi sürekli dikizlediğinden hoşuma gitmiyor
Seninle aynı binada olmak istemezdim O zaman benimle konuşmayabilirdin ama uzaktan uzağa seni arzulamak seni hayal etmek zevkli olabilirdi Mesela şunu düşündüm Seni görsem ve sana dokunmadan ulaşmadan evde kendi kendime seni hayal edip rahatlasam ve sporunu sana söylesem hoşuna gider miyim
Kocan ayda bikeremi iliskiye giriyo yuh ya böylr kadın ac bırakılırmı ya 🥰
Öyle bir samimiyetimin olmadığı birisinin sporunu duymak istemem. Fakat aramızda ta eşimden öncesinden farklı bağlar olan kişiler var. Bir ara söyleyen oldu hoşuma gitti
Esindrn önce sevgilin falanmıydı ya da ilişki yasadıgın birimi
Ohoo bir çok kişi oldu çokta güzel sevişirdim. Sadece seks yapmadım sevdiğim birisiyle olsun ilkim diyordum onunla da evlendik
Ama bıda skemiyo dimi böyle sansın ben taa 😀
Sevismeyi bilen kadın candırr yaaa
Aslında çok iyi hatta baya iyi ama bir yıldır çok uzağız
Bir yıldır ayda kackere oluyor
Ayda yılda bir
Vay onun ben aklını s... boyle kadın ac bırakılırmı yaa ben olsam her dakka her saat altıma alırdım yaaa
Nasıl yani kocan senin gibi libidosu yüksek bir kadınla ayda 1 defa mı ilişkiye giriyor. Peki kalan 29 gün ne yapıyorsun
Maalesef öyle kurudum kaldım ne yapayım :/
Hep suludur aslında nasıl başardı kurutmayı. Diğer günlerde azınca mastürbasyon yapıyorsun yavaş yavaş soğuyorsun dimi eşinden içindeki o azgınlığı dindirmek için kıvranıyorsın seni yiyecek gibi bakan eskileri gördükçe de altında nasıl inleyip zevk alırdım diye düşünüyorsun
Farklı ten haz yaşama isteğin var daha önce hiç yaşayamadığın için aklında ara sıra bile olsa farklı ten haz zevk yaşamak aklına geliyor değil mi
Yok aslında ondan da değil. Ben seks yapmayı çok seviyorum ve eskiden her gün yapardık şimdi ayda bir
Ayda birmi çok sıkıntı bu durum seni eşine soğutur yatakta daha iyi bjr erkek olsun istersin böyle eksik bırakıldığın sürece
Evet bu durum can sıkıcı
İstesen bu olumsuzluğu değiştirebilirsin gerçeğini de biliyorsun ama öyle değil mi çözümsüz bir şey değil sonuç ta
Kocan değişmez sen değişebilirsin
İşkolik oldu çıktı iyice tacizci gibi dolanıyorum etrafında 😂
😄 gönülsüz seksten p i c doğar zaten ilişkiye girsede tat vermez sana çünkü zorla olmazı oldurmuş olursun
Zaten hep kendini evliliğe sallayan kadınlar yatakta pasif erkeğe denk geliyor hiç şaşmaz
Aslında hiç pasif değil çok iyidir ama bir süredir böyle olduk
Sana 5 yılda yaşadığı cinselliği ben 4/5 ayda yaşıyorum eğer ayda bjr cinsellik veriyorsa dediğin gibi
Birde bu açıdan bak ne kadar pasif olduğunu normal de erkek 1 gün bile seks yapmadan duramayandır ama kadınlar ömür boyu yapmadan durabilendir
Karşında ki kadın olsa normal derdim ama erkek olduğu için olağan dışı bjr durum
Bizim bir yıldır falan böyle öncesinde baya iyiydik
Şimdi ne yapmayı düşünüyorsun
Bilemiyorum
Şimdi senin bir erkek arkadaşın var diyelim senin erkek arkadaşın erkek arkadaşı senin hakkında muhabbet ediyorsa cinayet sebebi
Bunu niye dedin şimdi anlamadım
Pardon canım yanlış yere yorum yapmışım 😄
Bilemiyormusun hiç mi aklında bir plan düşüncen yok
Bir gün boşanmak aklımdan geçiyor ama seks yapmamak ilk konusu değil
Biliyorum canım seksle ilgisi olmadığını adam genel anlamda çok büyük problemleri var bundan dolayı iyice canımı bezdirdikten sonra terk etme düşüncelerin vardır olabilir
Normal kadınlar sever seksi olmayı insanları etkilemeyi
Anlaşılan istediğin doyuma ulaşamıyorsun bu üzücü olmuş özellikle bu kadar arzulanıp seksi olan bir kadın için
Aç tavuk kendini buğday ambarında sanırmış zaten
Aahaha yok cidden öyle değil. Hem kendimi biliyorum hemde diğerlerini
Benim ki nasıl
azdırmak hoşuna gidiyor yani.
birinin seni arzulaması hoşuna gidiyor
Nedense bendede aynı düşünce var iyi görünen biriyim ve bazı sinyal atan yatmak isteyen kadinlarin akıllarında ukte kalmak hoşuma gidiyor 😎 Eşleriyle iken beni düşünmeleri içimdeki şeytani tatmin ediyor nedenini bilmiyorum 😎
Eşimle yatarken onları düşünmüyorum ama kendi halimdeyken çok düşünüyorum. Özellikle reşit değilken seviştiğimiz ama seks yapmadığımız o kişiyi. Ah kesinlikle çok iyi olurdu
Bir tanesi bana açıkça söylemişti eşimleyken seni düşünüyorum bana sen dokunuyorsun beni sen beceriyorsun haberin olsun diye 😎 dediğim gibi aklımda kalan kimse yok ama kadınların bu şekilde akilllarinda kalmayı çok seviyorum cinsel ilişkiden daha zevkli benim için😎 içimdeki şeytan 😈
İnsanın egosunu okşuyor tabi
Kesinlikle güzel bir duygu ama dmi
ikimizin de içinde bir parça seytan var 😎 ne burcu sun
Libidın arzun zirve hep dimi. Eşin nasıl yatkta tatmin edebiliyor mu o gecelik seni
Ben libido olarak doğmuşum. Eskiden çok iyiydik şimdi değiliz
O daha kötü yapar işte. Kadın hep tutkuda şehvette seksin zirvesinde kalmak ister ki sen hep istekliymişsin. Yatakta doymayınca da birilerini tahrik etmek çok hoşuna gidiyor dimi. Senin gibi çok kadın var diyaloğu olan erkek bi erkek arkadaşı seziyor onu aslında. Kadının doyamadığını evde. İnanılmaz da dellendirir karşı taraftaki erkeği bu durum biliyor musun. Evli evde doyamıyor deli olur adam
Evet öyleleri var
Senin holuna gidiyor mu başkasının arzusu onu deli etmek vb
Evet
Harikasın. Emin ol karşındaki erkek cesarette edemiyor fazla tepkin olur diye yanaşamıyor biyandanda hal hareketinden öyle şeyler yapası geliyor sana ki biliyosun dimi 🙂
Bakışlarından anlarım
Diyaloğun olan bi atkadaşınsa ince iltifatlarından bile anlarsın. Evde tatmin olamadığını hissettiğiman o hoşluğun öyle arzulandırır ki. İllaki incede olsa kelimelere vurur. Öyle fanteziler kurar ki kafasında. Yatakta sana neler yapacağını kurar kafasında emin ol
Vardır mutlaka
Bizim işyerinde bi arkadaş var. Bikaç yıllık evli yeni sayılır. Aramızda iyidir. Ama anlıyorum eşini seviyor ama nasıl desem bence kadın yatakta baskın ama aslında tam tersi adamın baskın olmasını istiyor. Adamda tam tersi daha naif kalıyor yatakta. Kız bildiğin yanıyor anlıyorum. Bide iltifat ediyor nasıl kız arkadaşın yok diye. Deli ediyor beni
Cidden bişey sorcam senin gibi kadın diyelim diyaloğu da olan seni sezen ve ona görede seni dehşet çekici bulan adamın bakışları isteklendirir mi seni. Cinsel anlamda acaba nasıldır yataktayı düşündğrür mü sana
Var zaten öyle kişiler de onlarla yatmayı düşünmediğim için yatakta nasıl olduklarını merak etmedim
Ama hoşuna gidiyor dimi seni arzulamaları. Bunu hissediyor olman. Rahatsız olmazsın dimi
İstediğin kadar seksi ol, bazıları yaptıklarıyla bazıları yapmadiklariyla işte
burada nasılımda paylaşımlarla benim de aklımı başımdan almaya ne dersin
Şimdi yat sende vakit geç değildir
Kocama yapamam ne kadar beni eskisi gibi hissettirmese de vicdanım el vermiyor
Memnun değil gibisin evlilik den yatak hayatimi
Şimdi öyle bi şansın yok mu
Yok maalesef yapamam kocamı aldatmam
O zaman senin de içinde ukde kalmış yapamadığın için
Evet çünkü bakire olmak gibi bir takıntım yoktu sadece sevdiğim kişiyle olayım diyordum. Onunla da evlendik
Çok güzel senin adına sevindim
İçinde ukde kalan nasıl bi seks yapmak neler yapmak isterdin
Seksi plmak için ne yapıyorsun peki?
Bir çabam yok Allah güzel ve çekici yaratmış
Giyimin nasıl
Evlenmeden önce dekolteli kıyafetler giyerdim ama şimdi çocuk oldu daha tatlış giyiniyorum. Fakat giyimim hiçbirinin düşüncesini değiştirmiyor. Zira hamileyken olan fotoğraflarıma bile yükseldiğini bildiklerim var
Şimdi şöyle bir şey çoğu erkek hamile kadına yükseliyor böyle bir fantezi var giyim düşünceyi değiştirir değiştirmez değil biraz cilveli olduğunu düşünüyorum ben
Aslında çok cilveliyim de evlendikten sonra dışarıya cilveli davranmıyorum tabi
Cilveli olman ve güzel bir kadın olman seni seksi kılıyor o hayatı özlemen normal fazlaca odak ilgi üzerinde olduğu içindi tek kocanın odak ilgisi yetmiyordur biraz da canın yaramazlık çekiyor hepsi bu istersen konuşalım gizliden çık
Birisiyle konuşmak istesem tanıdığım konuşmanın dışarı çıkmayacağını bildiğim kişilerle konuşurum ama yapmam eşim var
Yanlış anladın dertleşmek üzerine bir talepdi benimkisi
Çok cesursan aklında kalmasın sadece
Kocamı aldatmam ne olursa olsun
Peki:))
Aldatırsın bu düşünce ile
Belki onlarla aynı şehirde olsak bilemiyorum ama bambaşka yerlerdeyiz
Gelirler senin için
Ben kabul etsem dünden razılar da vicdanım el vermiyor
Yapma güzel evliliğinin var neden böyle bişi yapacaksın ki? Yapma onlarlada iletişimi kes bence
Tam olarak iletişim halinde sayılmayız uzak tutuyorum ama evliliğiminde pek iyi olduğu söylenemez zaten
Yinede vicdanını dinle boşanırsan ne istersen öyle yap evli iken yapma lütfen
Yok yok öyle bir düşüncem yok ama boşanırsam içimde kalanlarla olacağım
Sizin için en iyisini diliyorum 🙏🏻
kimsede seni azulamıyor sen öyle düşünüyorsun
Gayette arzuluyorlar çok iyi biliyorum
tabi tabi sen buna inanmak istiyor olmayasın sakın kendini kandırma
Kendimi kandırmıyorum açık açık dile getirdikleri bir durumdu hep ben uzak tutuyordum
yani herkese açık açık dile getirir bunu bir kadını elde etmek için çokta şey yapma kasma yani
Kardeşim bir kişi iki kişi olsun hadi diğerlerini ne. Kafamdan uydurduğum bir şey değil
O kadar da değildir ya o kadar mı çekicisin
Evet, kendimi biliyorum. Benim arkadaşlarım bile benimle yatmak istiyordu kaç tanesiyle görüşmeyi kestim
O kadar diyorsun yani
Öylemisin değilmisin bilmiyorum arık
Aynen öyleee
o zaman ne güzel sana
merak ta uyandırdın he
İçinde kalmaktan iyidir ya ben daha evlenmedim o zamann... Evet olabilir
Hala olabilir hemde daha da tahrik edici şekilde
Notmsl ya olması gereken
Ben de senin düşüncelerini erkek olarak düşünüyorum. böyle eşin olsun ister miydin?
Hala yatabilirsin amasyada
Fırsatı bulduysan vurduracaksın
Senin tercihin bu sanırım
Bu pişmanlık hoş değil sen doğru olanı yapmışsın
herkesin vardır bir pişmanlığı :))
Bunun gibi düşünen o kadar çok tanıdığım var ki
Benimki bakire olmalıyım takıntısı da değildi en çok üzen o eşimin de öyle bir takıntısı yoktu. Hepsiyle yatabilirdim :(
Gerçekten büyük bir kayıp yaşadın desene 😀 hayır diğerleri nasıl dı bilemeyeceksin şiödi
Bazılarını cidden merak ediyorum
Edmeye devam edeceksin de neler kacırdın kim bilir 🥹🤦♂️
Böyle böyle seni biraz daha meraklandırayım😎
Sevişme oldu mu öncesinde?
Değil 😂devam et
Vücut ölçülerin neler göğüs bel kalça?
Kocan yetersizmi kaliyor
Çok mu seksisin
Eveett
Acsyip mersk etttim
Sana oylegeliyor
Yok bana öyle gelen bir durum değil. Çekici ve hoş bir kadınım beğenen çok