7 ayŞebnem Ferahın Mayın Tarlası şarkısında bir sözü var “sevişmek sevmekten gelir inanmışım” diye. Biz sanırım buna gerçekten gönülden inanıyoruz, çünkü bizim için her şey önce kalpten geçiyor, duygularla tartıyoruz herşeyi. Erkekler ise buna yeme içme gibi bir ihtiyaç gibi bakıyor olabilirler. Onlar için karanlıkta hepsi aynı bnc.
11 Yorumla
Soran7 ay:(
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
6 ayKadın ilgi görme fıtratındadır ve duygu ağırlıklıdır. Duygularını bir erkeğe açtığı zaman artık onun için en iyisi odur. Erkek ilgilenme fıtratındadır. Burada konunun biraz daha detayı var lakin , bazen uzun yazınca sıkılanlar olabiliyor, sonra istersen yazabilirim. Erkeğin ilgi gösterme fıtratı neticesiyle kendini kontrol altında tutması gerekir. Bir erkek için bu günümüzde gerçekten zor ama kontrolsüz olmak için bahane oluşturmaya gerek yok diye düşünüyorum ne kadar bahane olsada işin netliği bunu kabul etmekte.
117 Yorumla
Soran6 ayBu anlattığın şeyin konumuzla ilgisi yok ama
- 6 ay
Detaya girmediğim için , alakasının olmadığını düşünmüş olman normal.
Soran6 ayHer erkek neden kendini kontrol edemiyor ya da kontrol etmek mi istemiyor
- 6 ay
Kontrol etmek gerçekten çok zor bir durum. Lakin dediğin gibi kontrol etmeyi istemesi ve bu konuda dirayetli olabilmesi gerekir. Bunun yoluda nefsi terbiyeden geçer. Haliyle bir çok erkek böyle bir kontrolde olmak istemiyor hatta böyle olması gerektiğinin yeteri kadar bilincinde değil.
Soran6 ayMaalesef. Peki flört döneminde başkasıyla cinsellik yaşamak affedilir mi sence
- 6 ay
Flört döneminde başkasıyla cinsellik kısmında affetme konusunu düşünmeden önce onu tanımaya yönelik düşünmek gerekir onun yaşamını analiz etmek olarak düşünün , sizinle flört halinde , cinsellik mi yaşıyor , kız arkadaşlarıyla mesafeyi koruyamıyor mu , iletişim düzeyi nasıl , insan olarak değer verdiği çerçeve nasıl bunları analiz etmek ve karara varmak gerekir. Senin yanındaki kişi seninle flört halinde başkasıyla seviştiyse, bu durum birlikteliğinizin ileri dönemlerinde de devam edecek olduğunun sinyalini verir ve birlikte olmaya devam edip etmeme kararını vermiş olursun. Bu bir affetme konusu değil karar verme konusudur.
Soran6 ayAslında bir süre flörttük ama arkadaş kalalım dedikten sonra internetten biriyle cinsellik konuşmuş ama sonrasında beni sevdiğini söyledi. Buna ne kadar inanmalıyım
- 6 ay
Anlıyorum , Peki internetten cinsellik konuştuğunu nereden biliyorsun?
Soran6 ayGördüm bir şekilde
- 6 ay
seni anlıyorum. Arkadaş kalalım dedikten çok kısa süre sonra kalbinde bana ait hiçbiriyle yokmuydu da gidip sexting yaptı diye düşünüyor ve üzülüyorsun. Böyle bir durumda erkek kalbinde sana karşı sevgi hissediyor olsa bile , bize kelimelerin netliği tesir eder. Duygu moda arka plana geçer mantık ve gerçeklik öne çıkar. Bu sebeple yapmıştır diye düşünüyorum.
Soran6 ayKelimelerin netliği tesir eder derken nasıl yani? Ben arkadaş kalalım dediğim için mi sevse bile gidip başkasıyla seksting yapar?
- 6 ay
Evet Esasen şöyle sen ona arkadaş kalalım dedin ya o bunu şu şekilde algılıyor sen ona karşı sevgi besleme durumunu bıraktın veya hiç başlamamıştım yani kendini senden bağımsız gördüğü için değil senin kendini ondan bağımsız gördüğünü düşünmeye geçiş yapmış olması ben onu artık ilgilendirmiyorum Demek ki diye düşünüyor ve bu yönde ilerliyor
- 6 ay
Bu normal şartlarda seven bir erkeğin durumu fakat Gayet tabii olarak Takdir edersin ki ben de onu tanımıyorum kişiliğini karakterini bilmiyorum bu sebepten Yani belki birlikte olduğu bir kadın varken de başka kadınlarla Kızlarla bu Cinsel paylaşımları yapan biri midir onu bilemem ama yapan var mı var
Soran6 ayÖyle biri değil gibi aslında çünkü o kıza yazdığı sırada bana arkadaş kalalım ben seni üzmek istemiyorum demisti
Soran6 ayTekrar denedigimiz zaman
Soran6 ayDaha doğrusu denemek demiyim de olabilir miyiz diye sorguladığımız zaman. Aramızda bir ilişki yoktu ama git gel olan bir tanışma flört dönemiydi. Olabilecek miyiz olamayacak miyiz diye git gel yaşadığımız dönemdi.
- 6 ay
Gayet iyi anlıyorum. Tavsiyem bu konunun üzerine perde çekmendir. Onun sende gördüğü bir şey var ve bu durum onu durdurmuş. Belki aldığın dualar belki senin şahsındaki, temizlik , incelik vb. Özellikler sebebiyle ileri gitmek istememiş, sana üzecek durumları sana yaşatmayı istememiş. Başkalarına mı yaşatacak ya da yaşatacaksa onlar üzülmeyecek mi? Onların üzülmesini neden istiyor veya bu umurunda olmuyor? Gibi soruların olabilir. Bazı kızlarda sevgili , flört ve cinsellik durumlarını hafife alıyor bu sebeple onlar bi takım olumsuzlukları olumsuzluk olarak görmüyor ve böyle olduğu için konu konuda üzülmüyorlar.
Gizli Üye(25-29)6 ayAşk sevişmek ve tenlerin bir birine karışmasından başlar... Cinsellikte sabit bir kalp atımına ulaşır. Erkeklere düzenli ve özenli cinsel hayat vermediğiniz de size karşı olan seksepalitesi azalır en son yok olur sonra aldatılırsın... Bir sonra ki adım boşanma. Uzun ve mutlu evliliğin sırrı hormonlara uygun davranış karşı tarafın. Kendi hormonlarınıza bakarsanız zaten evlenemezsiniz de...
02 Yorumla
Soran6 ayNe alaka ya kendi hormonlarimiza bakarsak neden evlenemiyormuşuz
Cevap sahibi6 ayİlaç deneylerini neden dişi-kadın cinsiyeti gözetilmeksizin yapılıyorsa o yüzden. Biz 4x4=16 kadar sabitiz. Siz de saatte 5 defa değişiyor sonuç. Sadece regel görürken ve regl gördükten 2 hafta sonra 16 oluyor sonuçlar gene oynak ama haricinde sonuç hep farklı.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Biyolojik yapıları ve hormonları nedeniyle olabilir, ama bu bir gerekçe değil tabi
31 Yorumla
Soran7 ayBiyolojik yapıları neymiş ben kabul etmiyorum bunu
Gizli Üye(30-35)7 ayAsla bir başkası ile yapamam ki sevdiğimin yanıdır yerim
132 Yorumla
Soran7 ayİnanalım mı buna
Cevap sahibi7 ayTabikide inanabilirsin
Soran7 ayAsla diye büyük konuşma yine de
Cevap sahibi7 ayBende olmaz aldatma falan sadığımdır
Soran7 ayİnşallah oylesindir
Cevap sahibi7 aySen sadık mısın peki
Soran7 ayBen hep sadıktım ama hak ettiğim sadakati göremedim bunlardan
Cevap sahibi7 ayKahretsin öyle erkeği de kızı da Allah insan güvenemiyecek mi kimseye
Soran7 ayKimseye beddua etme yine de. Allah doğruyu göstersin de. Beddua dönüp dolaşıp insanın kendisine dönüyor. Yapma o yüzden
Cevap sahibi7 ayAma ne bileyim sende mağdur olmuşsun bende mağdur olmuşum
Soran7 ayEvet haklısın ama yine de beddua etme. Ben kısmen ihanete uğradım tam ihanet sayılmıyor benimki bitmişti. Bittikten hemen sonra bir yanlış yaptığı için aldattı diyemiyorum ama karaktersizlikti bana göre. Ama aramızda adı konmuş bişey olmadığı için aldatmak diyemiyorum. Kendisi de pişman bu durumdan. Allah düzeltsin. İnşallah başkasına böyle bir üzüntü yaşatmaz bi daha diyorum ben. Sen de öyle de
Soran7 ayHiçbir konuda da asla diyip büyük konuşma. Allah'a sığın. İnsanın büyük konustugu başına gelebiliyor Allah korusun. Aldatmam diyip de aldatan çok gördüm çünkü
Cevap sahibi7 ayDoğru diyorsun ama ne yapalım dememek en iyisi sen nasılsın
Soran7 ayİyi olmaya çalışıyorum. Sen nasılsın
Cevap sahibi7 ayTeşekkür ederim bende iyiyim nerelisin bu arada merak ettim
Soran7 ayBoş ver
Soran7 ayBurada söyleyemem
Cevap sahibi7 ayAnladım
Cevap sahibi7 ayUyudun mu
Soran7 ayAynen
Cevap sahibi7 ayİyi uyudun mu bari
Cevap sahibi6 ayNapıyorsun
Soran6 ayHiç
Cevap sahibi6 ayburada söylemiyeyim demiştin ya hani
Soran6 ayEvet dedim
Cevap sahibi6 aySöylemek ister misin
Soran6 ayHayır teşekkürler
Cevap sahibi6 ayMerak ettim nerelisin söyle o zaman
Soran6 ayİstemiyorum soylemicem. İyi günler
Cevap sahibi6 aySöyle lütfen çok merak ettim o günden beri uyku girmedi gözüme 😪
Cevap sahibi6 ayBen söyleyeyim İstanbul dimi 😀☺️
Cevap sahibi6 ay😏😏😒
Gizli Üye(30-35)7 ayBende bunu acayip görüyorum insan sevdiğini arzular
12 Yorumla
Soran7 ayEvet işte sevdiği biri varken başkasıyla seksting yapmak nasıl olabiliyor
Cevap sahibi7 ayŞahsen benim midem almaz ki uzun süre oldu seksting yapalı hahaha
Erkek için birine kerkinmenin yolu sevgiden geçmediği için kimliksiz üye
00 YorumlaPenis kafalı olanlar için bu durum öyle evet
121 Yorumla
Soran7 ayEvet işte sevdiği biri varken başkasıyla seksting yapmak nasıl olabiliyor
Soran7 ayHayır ben ciddi ilişki insanıyım. Sadakat istiyorum
Soran7 ayBen böyle diyorum ve kimseyi de aldatmadım ilişkilerimde hep ben aldatıldım
Soran7 ayYanlış yapıyorsun. Baskalari bozuk diye insan karakterinden ödün verir mi
- 7 ay
Karşıdaki kişinin paraya ihtiyacı var , seninde duygusal ve bedensel ihtiyaca , birbirinize iyi geldikten sonra ne önemi var sence, gerçekten. Sevince değer verince ne oluyor anlatsana bana , insanlar bir şekilde yine kandırmıyor mu birbirini. Ben bir kadını hayatıma dahil edersem, onu güvende tutmak için korumak için başını yere eğmemesi için maddi manevi büyük destek olurum , onunda bana erkeği gibi davranmasını beklerim. Zaten bu şekilde bir ilişkim tek oldu yaklasik 6 ay Birliktelik yaşadık inan çok çok güzeldi. Yurtdisina gitti bitti ilişkimiz. Ama en güzel ilişkim bu oldu. Neden bu oldu o istediğini biliyordu bende ne istediğimi. Herkes görevini yerine getirdi. nokta
Soran7 ayGünübirlik ilişkilerde hiçbir zaman mutlulugu ve huzuru yakalayamicaksin. Bedensel ihtiyaçları gidermek yeterli degil
- 7 ay
Günübirlik degilki sadece bir kişi öldü hayatımda 2 yıl beraber olduk , çok ta güzeldi her şey , o maddi olarak kendini toparladı bende yeterince tatmin oldum , şu an yurtdışına gitti orada yaşayacak artık , 6 ay oldu kimseyle münasebetim olmadı henüz , şu an o tarz bişi olursa sıcak bakıyorum, sonuçta saygıyı sevgiyi kendisine olan nezaketimi kaybetmiyorum , durum böyle olunca değer verdigimi görünce karşımdaki kişide beni zaman benimsiyor
Soran7 ayYanlış yapıyorsunuz çok yanlış. Bir kişiyi sevip onunla evlenip sadık kalmak varken tüm bunlar çok kötü
- 7 ay
Evlenmeyi düşünmüyorum, iş gereği seyahat ediyorum maddi yönden yüksek gelirli bir iş , para biriktirip başka bir iş düzeni kurduğum zaman evlilik olabilir. Normalde sevgilide yapabilirim ama kimsenin duyguları ile oynamak istemiyorum kimseyi kullanmak istemiyorum. Onun için maddi destek sağlayıp onunda bir hayat düzeni olsun istiyorum. Bana özel olan bir kadının maddi manevi desteklemek benim görevim olmalı.
Soran7 ayDuygusu olmayan adamdan olmaz. Bosversene. Cikar ilişkileri bunlar sadece
- 7 ay
Duygumun olmadığını kim söyledi, basit bir örnek verim , okadar film ve dizi izliyosundur , dikkat ettiysen rol gereği partnerler sevişir, yakınlaşır, temas kurarlar.1 ay sonrada magazine düşer hemen sevgili oldular diye. Ben buna inanıyorum biriyle yakın temas kurduğun zaman ten uyumu olursa eğer çok güzel bir duygusal bağ oluşuyor.
Soran7 ayDuygusal bağ fiziksel temasla oluşuyorsa yanılgıdan ibarettir. Geçicidir
Soran7 ayOlabilir insan anlaşamayıp ayrılıp başka biriyle de evlenebilir bu normal bişey. Ama senin dediğin olmaz
Soran7 ayYok istemiyorum
Gizli Üye(25-29)7 ay”Erkek sevdiği zaman arzu yoktur; arzuladığı zaman ise aşk yoktur
Freud010 Yorumla
Soran7 aySaçma
Cevap sahibi7 ayBunu Freud söylüyor
Soran7 ayO da ruh hastası biri zaten
Cevap sahibi7 ayNe diyor bu karı, kızım sen iyi misin
Cevap sahibi7 ayAdam psikolojinin mihenk taşı
Soran7 ayDeğil. Çoğu kişi görüşlerini yanlış buluyor zaten. Herif psikopat
Cevap sahibi7 ayGörüşleri her ne kadar deneyimlendirilmemişse de psikolojiye bu yönden bakmanın önemini dile getirdi.
Soran7 ayBoş lafları çok onun. Umursama fazla
Cevap sahibi7 ayUmursayamam, psikoloji mezunuyum
Soran7 ayPsikoloji mezunuysan onun çoğu görüşünün safsata ve kabul görmediğini de biliyor olmalısın
Gizli Üye(18-24)7 ayErkek işte ne beklersin
31 Yorumla
Soran7 ayNeden boyleler
Ben holandigim kızla kalırım bir gonulde iki aşk olmaz
10 YorumlaBiz sanırım fazla duygusalız, cinsellik için duygu ararken onlar begendigi kişiyle yapabiliyorlar
119 Yorumla- 7 ay
@Sukran35_ maalesef
Soran7 ayBütün erkekler böyle mi ya
Soran7 ay@69Baby69 çok azı
Soran7 ay@69Baby69 neden böylesiniz
Soran7 ay@69Baby69 ne açlığı yaa insanda karakter olur
Soran7 ay@69Baby69 keşke böyle olmasanız
Soran7 ayEvet gerçekten karakterli adam nadirdir. Allah denk getirsin
Soran7 ay@69Baby69 evet kadınlardan da bozuk olan var haklısın bişey diyemiyorum ama ben öyle değilim. Düzgün kadın daha çok bence erkeklere göre
Soran7 ay@69Baby69 bebiş deme. Tamam
Gizli Üye(30-35)7 ayKısır bırakılmalı onlar
13 Yorumla
Soran7 ayBence de
Cevap sahibi7 ayKeşke olsa
Soran7 ayKeşke kimse kimseyi aldatmasa
7 ayKarilar neden gotunu basini acip erkekleri taciz ediyor
01 Yorumla
Soran7 ayOnu yapan ben değilim dolayısıyla kendim gibi olan erkekleri sorguluyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
7 aydoyum yok
11 Yorumla
Soran7 ayMidem bulanıyor
7 ayAsk ve seks ayri seyler
010 Yorumla
Soran7 ayAşık olduğun birini arzulamak varken başkası niye
- 7 ay
Erkek fizyolojisi kadinlarinkinden farkli. uretilen spermlerin atilmasi gerekiyor vucuttan ve bu atilma suresi uzadikca goze gorunen disiler gittikce daha guzel geliyor
Soran7 aymastürbasyon ile atsınlar o zaman. Sevdiğiniz kadini arzulamak varken niye başka kadınlara bakıyorsunuz
- 7 ay
Iki farkli seyi birbirine karistirma. Makarna seven insan neden et yiyor gibi bir soru soruyorsun su anda
Soran7 ayYa sevdiğiniz biri varken başkasını nasıl arzulayabiliyorsunuz
- 7 ay
Yemek ornegini yineliyorum.
Soran7 ayO zaman 10 kişiyi birden sevin sevebiliyor musunuz? Mantıksız
Soran7 aySevmeye gelince 1 kişi ama cinsellige gelince sınır yok saçmalık
- 7 ay
Insan birden fazla kisiyi de sevebilir. Kalbi geniş alabiliyor
Soran7 aySaçmalama bee
Gizli Üye(45 üstü)7 ayBir kerelik bişey olmaz diyerek ve meraktan.
04 Yorumla
Soran7 ayVicdansızlık ve karaktersizlik bu
Cevap sahibi7 ayÇoğu erkek bu şekilde düşünüyor, olmaması gereken ve kadına saygı gösterilmesi lazımken böyle olanlarda çok.
Soran7 ayÇoğu erkek şerefsiz mi o zaman
Cevap sahibi7 ayAynen öyle tabi
Gizli Üye(25-29)7 ayFizyolojik bisi bu ya
074 Yorumla
Soran7 ayNe fizyolojisi? Sevdiğin kadını arzulamak varken başkasıyla seksting yapmak ne demek
Soran7 ayNasıl içiniz alıyor
Cevap sahibi7 ayBen yapmıyorum ama fizyolojik bişi. Kadın evlense arzulasa bile olaya duygusal bakar. Erkek böyle değil musmutlu bi evlilikte bile erkek olaya diğer türlü bakıyor. Neden insanlık bunu inkar ediyo anlamış değilim
Soran7 aySizin duygularınız yok mu
Cevap sahibi7 ayKonu ben değilim yalnız bireysel yapmayalım rica ediyorum jdjfjdjd erkekler ve kadınlar. Duygularımız elbet var ama bahsettiğiniz sevdiğiniz Kadını arzulamak söylemi varya, bu kadın için geçerli biraz daha. Erkek olaylara böyle bakamaz.
Soran7 ayErkek nasil bakiyormuş
Cevap sahibi7 ayBen anlatmıcam ya sonra bana sövüyosunuz jfjfjd herkes kendi bacağından asılır valla yapcak bişi yok herkes sahip çıksın kendine jcjdjd
Soran7 ayErkeklerin duygusu varsa nasıl duygusal bakamıyor bunda? Sevdiğin kadınla olmak varken başkalarını nasıl içiniz alabiliyor
Cevap sahibi7 ayDuygusunun olması duygusal bakacağı anlamına gelmez herşeye bu bir. Duygusunun olması duygusal olduğu anlamına da gelmez buda iki.
Başka kadını midesi kaldırsın demiyorum ben bu bir aldatma. Sadece kadınlar gibi duygusal bakmıyolar diyorum. Evli iki insan düşünün kadın duygusal bir bağ kuruyor yüzde 70 i duygusallık ama erkek icin bu yüzde 30 40 atıyorum... Bu tamamen yapısal bir şey. Bu erkeği duygusuz yapmaz kadını da arzusuz yapmaz. Sadece böyleler özellik olarak yapcak bişi yok. Başkasına baksın demiyorum bakmasın zaten aa
Soran7 ayBizden olmaz dedim diye 2 gün sonra başkasıyla seksting yaptı. Bu aldatmak değil mi
Cevap sahibi7 ayAldatmak, bunu söylemesi başka bir mesele ztn. Veya sen kendin gördüysen de bilerek yapmış olabilir gör diye bir nevi intikam
Soran7 ayHayır ben gördüm. O başta inkar etti beni kaybetmemek için ama sonra yalanlar çıkınca söylemek zorunda kaldı
Cevap sahibi7 ayİyi olmuş o zaman şimdiden bilip görmen
Soran7 ayEvet öyle
Cevap sahibi7 ayTakma kafayaa öyle birisi olacağına hayatında hiç olmaması daha iyi emin ol
Soran7 ayBitirme asamasindaydık. Son kez arkadaşça görüşelim demistik. O sırada yasandı bunlar
Soran7 ayAldattı da diyemiyorum ama karakterli bir davranış da degil
Soran7 ayNe düşüneceğimi bilmiyorum
Cevap sahibi7 ayYani değişik bir kafa yapısı bişi diyemem. Ben hayatımda birisi yokken bile biriyle konuşamam hani öyle bir şekilde, millet ne yaşıyor bende anlamıyorum
Soran7 ayBaşta fizyolojik bişey bu diyip sonra bunları söylemen pek inandırıcı gelmedi
Cevap sahibi7 ayDüşünebilir demişsin. Sonrasında bunu fiile döktü dedin. Düşünmek başkadır. Ona bakarsan evli bir çift düşün bi erkek gün içinde dışarıda orada burada birileri gördü diye bilinç altında bişey uyanabilir ama bu demek değil ki gidip karısını aldatacak. Eve gitmeyi bekleyecek. O istek durduk yere gelen bişi değil çevresel faktörler vs vs vs bintane olgu var. Ben sadece düşünebilir dediğin için fizyolojik dedim bunu yapmasını kabul edelim demedim
Soran7 ayAnladım. Tamam haklısın o konuda. Teşekkür ederim
Soran7 ayHerkes böyle düşünmüyor ama. Çoğu erkek aldatma eğilimine gidiyor. Kimseye güvenim kalmadı artık 😭
Cevap sahibi7 ayYani işte maalesef bazı gerçekler var yani bunu inkar edende var kabul edende. Gerçek olmayan tek şey aldatmak yani. Ne olursa olsun aldatmanın bahanesi olamaz
Soran7 ayAldatmanın tabiki bahanesi olmaz. Benim yaşadığım durum tam aldatmak sayılmıyor aslında çünkü bitirelim görüşmeyi demiştik ama bunu görüşmeyi bitirir bitirmez başkasına karşılık vermesi karaktere sıgmayan bişey bence. Onu da geçtim böyle bir şey yaşanmamış bile olsa çok yalan söyledigi çıktı ortaya. Yalan söyleyen insana nasıl güvenilir ki...
Cevap sahibi7 aySoruda birine aşıkken başka biriyle nasıl düşünür demişsin demek ki aşık değilmiş. İlişkinizi bilemem ama flört gibi filan görüyordu belki de karşı taraf. Ne olursa olsun bitirelim konuşması geçse bile gidip saçma sapan insanlar bulması normal değill.
Soran7 ayAdı konmuş bir ilişkimiz yoktu. Biraz flört durumuydu evet ve görüşmeyi bitirme kararı almıştık. Ondan sonrasında gidip o bulmamış. Yani gidip başkasına yazan o değil. Bir kız yazıyor ona. Başta kabul etmiyor. Kız ısrar edince karşılık veriyor arkadaşlarının gazına gelip. Durum bu. Onun o dönemde bana karsi bir hissi yokmuş zaten ama sonrasında biz tekrar görüşünce oluşmaya başlamış. Ama ben o boşlukta bu durumu öğrenince komple bitti. Aldatmak diyemiyorum ama durum bu
Cevap sahibi7 ayYani çokta derin bişi yokmuş ya seviyosan konuş içinde bi şüphe varsa yol ver gitsin takılma çok geçmişe ve olaylara
Soran7 ayİçimde şüphe var elbette. Sen olsan bu durumda şüphe etmez miydin?
Soran7 ayBelki gerçekten pişmandır bu durumdan ama yalanları da çoktu. En baştan beri bir sürü yalanlar söylemiş
Cevap sahibi7 ayBenim görüştüğüm insanlar gerek kesim gerek yaş itibariyle o kelimenin anlamını bile bilmedikleri için başıma gelse ne tepki veririm bilemiyorum ama buraya bile giremez onu söyleyim 😄
Soran7 ayNasıl yani anlamadım? O kelime dediğin hangi kelime? Bir de o günden beridir o kişi de buraya pek girmiyor zaten. Bi de bu durum aldatma sayılmasa bile sonuçta ona yazan birine karşılık vermiş. Öyle birine ilişkiniz olsa güvenebilir miydin ki?
Cevap sahibi7 ayKarşılık derken konuşmuş mu konuşmamış mı yani konuştu ise aldatmadır. Sexting filan bilmezler etmezler görüştüğüm kişiler onu diyorum. Yapsalar tabiki kabul etmem, sosyal medyada çok fazla konuşan biriyle de görüşmem keza burada hesabı varsa filan sıkıntı yani bunlar. Bi instası olacak orada takılacak yani 😅
Soran7 ayBiz görüşmeyi bitirme kararı aldıktan sonra konuşmuş diyorum kızla. Nasıl aldatmak sayabiliriz?
Soran7 ayBir de burada hesap olunca noluyor? Nasıl kullandığına bağlı. Sen de kullanıyorsun burayı. Sen kullanınca oluyor, başkası kullanınca mı sorun
Cevap sahibi7 ayYine de yeni görüşmeme kararı almışsınız yani. Böyle bir arayışta olması filan tuhaf.
Herkes ben değil o yüzden başkası kullanınca sorun :) he kullanmıştır etmiştir sonra bırakmıştır veyahut benden sonra bırakmıştır ona okey. Ama aktif bi şekilde bu mecralarda dolanıyor ise görüşüyor olmayız zaten kendisi ile.
Soran7 ayArayışta değildi zaten başka kız yazmış ona mesajları gördüm. Başta kızı reddediyor zaten. Kız ısrar edince tamam diyor
Cevap sahibi7 ayYa red derken görüşmeyi konuşmayı mi reddediyor yoksa cinsel içerikli konuşmayı mı? Bu ikisi arasında fark var. Bi insan neden tanımadığı veya tanısa bile sanaldan tanıdığı biriyle böyle şeyler yazma konuşma gereği duyar anlamıyorum. Desen ki flört sevgili olma anlamında konuşma geçmiş eyvallah. Çözemedim sizin meseleyi de umarım herkes hakettiği birini bulur hayatınaaa
Soran7 ayKız cinsel içerikli konuşmak isteyince bunu reddediyor başta. Sonra kız ısrar ediyor sen nasıl erkeksin neden kabul etmiyorsun falan diye. O sırada yanında da arkadaşları var. Konuş işte yaa falan diyorlar onların gazına geliyor tamam diyor sonra konuşuruz müsait zamanda diyor. Biz o sırada arkadaş kalalım ya da görüşmeyelim demiştik. Son kez arkadaşça konuşalım derken de bi şekilde bu konuşmayı öğrendim. Ben bunu öğrenince sen nasıl randevu verirsin falan diye bir sürü laf ettim. Pişmanım dedi. Artık biz diye bişey olması imkansız dedim. Tamamen bitti dedim bitirdim gorusmeyi. O günden sonra tamamen bitti diye gidip randevulastigi kızla o bel altı konuşmaları yapmış işte
Soran7 ayİnşallah herkes hak ettiğini bulur
Cevap sahibi7 aySen her yorumda farklı bir konu aktarıyorsun şimdi dediğin gibi ilk başta hayır demiş ama sonra seninle görüşmeyiz dediğinde tekrardan gitmiş. Bence yani bu da bir aldatma değil evet ama sana aşık olduğunu göstermiyor
Soran7 ayAslında farklı bir konu değil. Biraz karmaşık bir dönemde ve karmaşık bir durum olduğu için detay verince farklıymış gibi geliyor. Tamamen bitti dediğim gün biz arkadaş olarak bulusmustuk ilk ve son kez diyerek. O gün yüz yüze görüşünce duygularım yeniden oluştu dedi ama ben o kızla cinsellik konuşmak için randevulaştigini buluştuğumuz günün akşamı öğrenince tamamen bitti artık bizden olmaz dedim. Güya bana karşı duyguları oluşan adam sırf tamamen bitirdim artık imkansızız dedim diye gidip başkasıyla cinsellik konuşur mu
Cevap sahibi7 ayKonuşmaz. Öyle bi dönemde konuşmamalı.
Soran7 ayİşte o güne kadar biz arkadaş gibi konusurken sadece randevulaşmış. Buluştuğumuz günün akşamı ben bu durumu öğrenip tamamen görüşmeyi bitirince de gidip konuşmuş. Sonra da pişmanım dedi merakima yenik düştüm dedi. İlk defa başıma böyle bir şey geldi ve merakima yenik düştüm, nefsime yenildim tövbe ediyorum dedi. Ama iş işten geçti işte
Cevap sahibi7 ayYalan yav böyle bisi meraktan mı olur.
Soran7 ayDaha önce hiçbir kız bana ısrarla cinsellik konuşalım demedi dedi. Hiç böyle bir konuşma yapmamıştım nasil olacağını merak ettim merakima yenik düştüm dedi
Cevap sahibi7 ayİnanma bence cok makul gelmedi bana. Kac senedir gelmeyen mesaj o gün mü geliyor.
Soran7 ayEvet bu kızın mesaj atma olayı kesin bilgi çünkü mesajları gördüm ben. Bizzat o kızdan aldım hatta
Soran7 ayGerçekten o kız yazmış kesin doğru bu.
Cevap sahibi7 ayDoğrudur ya
Soran6 ayZaten bu sitede oldu bu olay. Yakın zamanda uye olmuştu buradan tanışmıştık yani. Bu da burada denk geldi
Soran6 ayKötü biri degil. Kötü niyetli biri de değil biliyorum ama böyle bir durum yaşattı işte :(
Cevap sahibi6 ayUnut gitsin artık yeter ya aaa 😅
Soran6 ayÖyle hemen unutuluyor mu :(
Cevap sahibi6 ayBilmiyorum ama aglıcam ben artık ne desek olmuyo jfjfjd adama haklı diyoruz olmuyo sen haklısın diyoruz olmuyo napalım ya napalım ajsjdj
Soran6 aySen ne zaman adama haklı dedin
Cevap sahibi6 ayBilmiyorum artık ne dediğimi bilmiyorum djfjf
Soran6 ayTamam
Cevap sahibi6 ayKusura bakma lütfennn ama aynı konuyu konuş konuş daraldım 😅 vallahi yardımcı olabileceğim bir şey varsa olayım ama aynı yorumları yazıp duruyoruz 😅
Soran6 ayAynı yorumları yazmıyorduk ama neyse
Cevap sahibi6 ayYa yardımcı olabileceğim bir konu varsa söyle elbette kiii
Soran6 ayBaşka bir konu yok yardımcı olabilecegin
Cevap sahibi6 ayMevcut konuyu kastettim 😅 sanki seni dinlemiyormuşum gibi oldu ama öyle değil
Soran6 ayPek dinlemiş gibi de değilsin
Cevap sahibi6 ayDinlemiyor da diyemezsin ya aşkolsun jfjfjf kaç gündür dinliyorum 😅 dur profili acacam
Soran6 ayAynı şeyleri söylüyorsun dediğine göre yeterince dinlememişsin
Cevap sahibi6 ayYa alakası yok be. Yani bazı yorumlar tekrar oldu şimdi kabul edelim bunu aaa. Aynı konu çevresinde döndük gibi yaniiii. Neyse tamam özelden yaz tek tek sırayla anlat bölmeden etmeden jxjdjd burada 5 saatte bi cevap veriyoruz birbirimize kopuyo konu jcjcj
Soran6 ayYok ben herşeyi yazdım ama sen okumamissin hepsini demek ki. Ondan aynı şey diyip duruyorsun. boş ver o yuzden
Cevap sahibi6 ayÖyle demedim bazen benzer yorumlar oldu çünkü çok zaman araya girip yazdığımız için oda. Ve dinledim ya dinlememezlik yapmadım
Soran6 ayÖyleyse ona göre cevap verirsen sevinirim. Bir bütün olarak
Cevap sahibi6 ayBak şimdi siz yeni görüşmeye başlamışsınız anladığım kadarıyla yani böyle flört aşaması filan, he sevgili bile olsanız her halükarda yeni yani bu ilişki, ve öyle iken bitti ayrıldık desen bile o şekilde birisiyle konuşması daha ilk günlerinden bence güven vermiyor, tamam araya belli bir zaman girer sonra yeni biriyle görüşür istediğini yapar filan ama daha birkaç gün olduysa bitti diyeli veya işte ayrılalı filan o zaman konuşmaması gerekir, yok arkadaşları dedi yok kız ısrar etti filan geçelim bunları bi insan cnsllik konusunda sadece nefsi ile başbaşadır gerisi önemsiz. O yüzden yarın öbür gün başka bir olayda da böyle olmayacağının bir garantisi yook. He zaten tekrardan görüşme niyetiyle sormadıgını anlıyorum bu soruyu da o yüzden çok bi problem de kalmıyor.
Soran6 ayHaklısın
Soran6 ayTeşekkür ederim
Cevap sahibi6 ayRica ederim. Ben teşekkür ederim
Erkek genetik kod: tohumlarını sal.
210 Yorumla
Soran7 aySevdiğin kadını arzulamak varken başkasıyla seksting yapmak ne demek içiniz nasıl alıyor bunu
Soran7 ayKalp tek kişilik ama cinsellikte sınır yok öyle mi? Ne kadar saçma
Soran7 ayBizden olmaz dedim diye 2 gün sonra başkasıyla seksting yapmak aldatmak sayılmıyor mu
Soran7 ayEvet kapıyı komple kapattım ve bu sebeple kapattığım halde gidip daha beterini konuşması olacak iş mi
Soran7 ayHaklısın
Soran7 ayBenim yaşadığım durum tam aldatmak sayılmıyor aslında çünkü bazı sebeplerden dolayı bitirelim görüşmeyi diye konuşmuştuk. Adı konmuş bir ilişkimiz yoktu yani. Biraz flört durumuydu ve görüşmeyi bitirme kararı almıştık. O dönemde de bir kız yazmış ona kötü amaçlı yani bel altı konuşmak için. Başta olmaz demiş sonra kız ısrar edince kabul etmiş. Tamam demiş müsait bir zamanda konuşalım o şeyi diye. Yani gidip başkasına yazan o değil. Bir kız yazıyor ona. Başta kabul etmiyor. Kız ısrar edince karşılık veriyor arkadaşlarının gazına gelip. Durum bu. Onun o dönemde bana karsi bir hissi yokmuş zaten ama sonrasında biz tekrar görüşünce oluşmaya başlamış. Ama ben o boşlukta bu durumu öğrenince komple bitti. Aldatmak diyemiyorum ama durum bu. Ben siz öyle şeyler konuşmak için sözleşmişsiniz, bunu nasıl yaparsın dedim. Artık tamamen imkansızız diyip bitirdim ama ondan sonra nasıl olsa aramızda bişey kalmadı diye gidip o kızla bel altı konuşmuş sonunda. Şimdi bu durumda ne yapılır? Aldattı desem diyemiyorum ama yaptığı şey de karaktere sığmıyor
7 ayDürtülerimiz maalesef
02 Yorumla
Soran7 ayNe dürtüsü be aşık olduğunuz kadını hayal etmek varken başkasına bakmak niye
- 7 ay
Büyük göğüs görünce dayanamam
Gizli Üye(18-24)7 aysen düşünemez misin
19 Yorumla- 7 ay
Sen düşünüyor musun
Cevap sahibi7 aykendime engel olmazssm düşünürüm , olay engel olabilmek
- 7 ay
Haklısın
- 7 ay
Peki düşündüğün oldu mu
Soran7 ayTabiki hayır
- 7 ay