Cinsel Yaşam Erkekler oral yaparken iğrenir mi? adenizz187 Takip Et Xper 3 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 Erkekler oral yaparken iğrenir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Hayır iğrenmem zevkli 0 0 Yorumla
Xx_OlgunBeyefendi_xX Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. İğrenmez; erkek için oral zaten “istek gördüğü” bir an olduğundan tahrik ağır basar, temizliğe dikkat edildiyse aklında iğrenme değil tamamen o anın enerjisi olur, yani korktuğun şey sandığın kadar mesele değil 😏 0 0 Yorumla
thepesimist Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 438 cevap paylaştı. 4,3 milyar erkeğin hepsi aynı diye bir şey yok, ben iğrenmem ama büyük çoğunluk iğreniyormuş. bende merak edip araştırmıştım. 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Kötü koku akıntı en baştaki sebepler iğrenmek için Bazıları da şekline görünüşüne iğrenir 0 0 Yorumla
elation Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 99% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Hayır aksine çok zevkli. Farklı pozisyonlarda farklı bölgeleri uzun süre yalamak 0 0 Yorumla
Onurrr42 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hayır neden iğrenelim tabi hijyenik olduğu sürece sorun yok 0 0 Yorumla
taomaster Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 87% 6 ay Başkasını bilmem ben kendimden söz edebilirim, Ben yalama fetişiyim, yalamadan ereksiyon olamıyorum 0 0 Yorumla
Sinanpy Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 755 cevap paylaştı. Ben eğlenecek kadın çok fazla tanımıyorum bence çok zevk alıyorsunuz 0 0 Yorumla
Darkist344 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 450 cevap paylaştı. Hayır keyif alırız. Partner mutlu olur seks daha güzel geçer 0 0 Yorumla
snnbeslq Takip Et Master Yaş: 35 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Bazen çok sert bir tat geliyor o zaman iğrendiğim oluyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 6 ay Temiz ve kokmuyorsa ve banyoda yıkanırken yapılıyorsa iğrenmeyebilir 0 0 Yorumla
KingNothing01 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Tadı güzelse olmaz 0 0 Yorumla
ŠÜTOĞLANCEDRİC34 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 6 ay Genelde iğrenmiyorum ya güzel tadı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 6 ay hayır tabii ki yüzüme oturup nefessiz bırakması bile zevk veriyor 😍 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Bakımsız partnerse evet. 0 0 Yorumla
AtılganPonçikMen Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 49% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı. Hijyen varsa iğrenmem 0 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Evet igrenir amasyada 0 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Hiç vajina görmemişem 0 0 Yorumla
00Zorbey00 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 6 ay Örneğin ben iğrenmem. Ama kişiden kişiye değişir 0 0 Yorumla
keyifdelisi Takip Et Master Yaş: 33 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Temizse niye iğrensin 0 0 Yorumla
Angelo_x Takip Et Bilge Yaş: 36 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 464 cevap paylaştı. Temizse niye igrensin 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. güzel kokuyorsa asla iğrenmem. 0 0 Yorumla
pomak3545 Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. İğrenmem 0 0 Yorumla
Maça-As Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 969 cevap paylaştı. Bazen 0 0 Yorumla
Klasscevap Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 741 cevap paylaştı. Zevk alırız 0 0 Yorumla
Erkekler Ne Diyor
Hayır iğrenmem zevkli
İğrenmez; erkek için oral zaten “istek gördüğü” bir an olduğundan tahrik ağır basar, temizliğe dikkat edildiyse aklında iğrenme değil tamamen o anın enerjisi olur, yani korktuğun şey sandığın kadar mesele değil 😏
4,3 milyar erkeğin hepsi aynı diye bir şey yok, ben iğrenmem ama büyük çoğunluk iğreniyormuş. bende merak edip araştırmıştım.
Kötü koku akıntı en baştaki sebepler iğrenmek için
Bazıları da şekline görünüşüne iğrenir
Hayır aksine çok zevkli. Farklı pozisyonlarda farklı bölgeleri uzun süre yalamak
Hayır neden iğrenelim tabi hijyenik olduğu sürece sorun yok
Başkasını bilmem ben kendimden söz edebilirim, Ben yalama fetişiyim, yalamadan ereksiyon olamıyorum
Ben eğlenecek kadın çok fazla tanımıyorum bence çok zevk alıyorsunuz
Hayır keyif alırız. Partner mutlu olur seks daha güzel geçer
Bazen çok sert bir tat geliyor o zaman iğrendiğim oluyor
Temiz ve kokmuyorsa ve banyoda yıkanırken yapılıyorsa iğrenmeyebilir
Her gördüğü yalamam temiz olacak birde beğenmem lazım 😃😃
Kadınına göre değişir
Tadı güzelse olmaz
Genelde iğrenmiyorum ya güzel tadı
hayır tabii ki yüzüme oturup nefessiz bırakması bile zevk veriyor 😍
Bakımsız partnerse evet.
Hijyen varsa iğrenmem
Evet igrenir amasyada