Cinsel Yaşam Erkekler oral seksten tiksinir mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 18 Tiksinen erkek gerçekten seviyor mudur sizce? Erkekler oral seksten tiksinir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
Mr_Morgan Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Hijyen konusunda sorunu olmayan ve aşırı titizlik takıntısı olmayan birinin tiksineceğini sanmıyorum.Ben karşılıklı yapılmasını çok seviyorum. 0 0 Yorumla
Anlbey Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Normal şartlarda tiksinmemesi lazım (kötü koku, görsel bozukluk, çok koyu renk gibi duyulara hoş gelmeyen durumlar yoksa) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Eşim her defasında istiyor ama ben cok tiksiniyorum. 5 4 Yorumla Mr_Morgan +1 yıl Yapmaktan mı yapılmasından mı tiksiniyorsun? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ikiside Yorumla Mr_Morgan +1 yıl İyi yapıyor musun peki 19cm dip yapabilir misin mesela? Yorumla Hadiiyani +1 yıl Yapmakta yaptirmakta sorun değil güzelce yıkadıktan sonra tertemiz alet ikisindede zevk suyu stril yapanlarda yaptıranların zevk alır hanımlar salatalık ile deneme yapıp sonra normale geçerse imrenme olmaz tavsiye ederim. Yorumla
Çapkınkurtt Takip Et Guru Yaş: 52 , eic 58% +1 yıl Bana yapılmasından tiksinmem Bir kadını seviyorsam onun aldığı zevkten zevk alırım o mutlu olacaksa anal vajinal her noktasını yalarım 0 0 Yorumla
Köprü6çocuğu Takip Et Xper 6 Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Temiz olduktan sonra hiç tiksinmem çok hoşuma gidiyor oral yapmak birlikte olduğum. kadınla 69 yapmak harika bir şey 0 0 Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. temizliğinden emin olduğum insanla sevgili olurum. böylce tiksinmem. insan tanımadan güvenmeden sevgili olamaz ki. 0 1 Yorumla builder +1 yıl bir sevgilim dediği kadından tiksiniyorsa zaten sevmiyordur lafta seviyordur. Yorumla
CrayzMan06 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Asla yapmaktan ya da yapılmasından tiksinmem hoşuma gider 0 0 Yorumla
paranox_s Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 98% +1 yıl En çok hoşuma giden şey saatlerce yalamak yalanmak istiyorum 0 0 Yorumla
TeteM3 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Tiksinmem ben temiz bakımlı olduğu sürece sorun yok 0 0 Yorumla
MartıKaş Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. tiksinmekle sevmek arasındaki bağı kuramadım ben kusura bakma ama :( 0 0 Yorumla
Celalsaglam Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 92% +1 yıl Sevmiyodur ben gerçekten seviyorsan ağzıma dahi işetirim ama seviyosam 0 0 Yorumla
gokantemur Takip Et Master Yaş: 52 , eic 88% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Hijyen temiz ise tüm erkekler sever. İlki bu şekilde boşaltılır zaten bir kadının. 👍🏻 0 0 Yorumla
sprinter-tosbağa Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Temiz ise dünyanın en güzel hissi yani hiç bitmesin istenir 🙈😄 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bir erkek sana sen istemeden oral yapmak istemiyorsa o işte sorun var demektir. Hiç boş yere uğraşma 👍 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Hayır. İlk defa hoşlandığım flörtüme teklif etmiştim. Olur dedi. Normalde ben de tiksineceğimi düşünmüştüm ama gayet güzeldi. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Temiz değilse evet tiksinirim zamanla iğrenç biri olur sonrada başka temiz kızlara arayışa girerim 0 0 Yorumla
Pembikklihatun Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 465 cevap paylaştı. Öz bakımına dikkat ettiğin sürece sanmıyorum 4 1 Yorumla Anlarım3005 +1 yıl Tiksinmek hafif oldu , iğrenç Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Karşı taraf temiz olduğu sürece tiksinmem. Oral seks yapmakt aşırı yükseltiyor beni. 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Hayır severek yapar partneri ucururum 0 0 Yorumla
Kmldr Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Aslaaaaa yeterki temiz olsun 0 0 Yorumla
SAblaK Takip Et Master Yaş: 31 , eic 42% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 844 cevap paylaştı. Neden tiksinir sence erkek 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Tiksinen görmedim 1 1 Yorumla Mr_Morgan +1 yıl Sen sever misin peki yapmayı? Yorumla
gılmour76 Takip Et Master Yaş: 49 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. 69 favorim karşılıklı zevk zirve yapar 0 0 Yorumla
Huzur5645 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 641 cevap paylaştı. Hayır 3 0 Yorumla
auraventi Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. hayir tiksinmez 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Ben tiksinmem 0 0 Yorumla
Düşünürbiribilir Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 727 cevap paylaştı. Temizse tiksinmem 0 0 Yorumla
bunasııladam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 34% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Temiz mi 0 0 Yorumla
Ebruu675 Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Senınkımı tıksınıyo 1 0 Yorumla
Larrylove Takip Et Yoda Yaş: 42 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Tiksinmez 0 0 Yorumla
DForVendetta Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 785 cevap paylaştı. Ben tiksinmem 0 0 Yorumla
aliakarrr Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Yoo temizse tabi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
Hijyen konusunda sorunu olmayan ve aşırı titizlik takıntısı olmayan birinin tiksineceğini sanmıyorum.
Ben karşılıklı yapılmasını çok seviyorum.
Normal şartlarda tiksinmemesi lazım (kötü koku, görsel bozukluk, çok koyu renk gibi duyulara hoş gelmeyen durumlar yoksa)
Eşim her defasında istiyor ama ben cok tiksiniyorum.
Yapmaktan mı yapılmasından mı tiksiniyorsun?
Ikiside
İyi yapıyor musun peki 19cm dip yapabilir misin mesela?
Yapmakta yaptirmakta sorun değil güzelce yıkadıktan sonra tertemiz alet ikisindede zevk suyu stril yapanlarda yaptıranların zevk alır hanımlar salatalık ile deneme yapıp sonra normale geçerse imrenme olmaz tavsiye ederim.
Bana yapılmasından tiksinmem
Bir kadını seviyorsam onun aldığı zevkten zevk alırım o mutlu olacaksa anal vajinal her noktasını yalarım
Temiz olduktan sonra hiç tiksinmem çok hoşuma gidiyor oral yapmak birlikte olduğum. kadınla 69 yapmak harika bir şey
temizliğinden emin olduğum insanla sevgili olurum. böylce tiksinmem. insan tanımadan güvenmeden sevgili olamaz ki.
bir sevgilim dediği kadından tiksiniyorsa zaten sevmiyordur lafta seviyordur.
Asla yapmaktan ya da yapılmasından tiksinmem hoşuma gider
En çok hoşuma giden şey saatlerce yalamak yalanmak istiyorum
Tiksinmem ben temiz bakımlı olduğu sürece sorun yok
tiksinmekle sevmek arasındaki bağı kuramadım ben kusura bakma ama :(
Sevmiyodur ben gerçekten seviyorsan ağzıma dahi işetirim ama seviyosam
Hijyen temiz ise tüm erkekler sever. İlki bu şekilde boşaltılır zaten bir kadının. 👍🏻
Temiz ise dünyanın en güzel hissi yani hiç bitmesin istenir 🙈😄
Bir erkek sana sen istemeden oral yapmak istemiyorsa o işte sorun var demektir. Hiç boş yere uğraşma 👍
Hayır. İlk defa hoşlandığım flörtüme teklif etmiştim. Olur dedi. Normalde ben de tiksineceğimi düşünmüştüm ama gayet güzeldi.
Temiz değilse evet tiksinirim zamanla iğrenç biri olur sonrada başka temiz kızlara arayışa girerim
Öz bakımına dikkat ettiğin sürece sanmıyorum
Tiksinmek hafif oldu , iğrenç
Yooo niye tiksinek
Karşı taraf temiz olduğu sürece tiksinmem. Oral seks yapmakt aşırı yükseltiyor beni.
Oral seks olmazsa olmazımdır
çok severim yaparım da yaptırırım da
Hayır severek yapar partneri ucururum
Aslaaaaa yeterki temiz olsun
Neden tiksinir sence erkek
ln ne yalayacam hamam böceğimiyim ben
Temiz değilse tiksinirsin
Aksine yalamaya bayılıyorum ben
Tiksinen görmedim
Sen sever misin peki yapmayı?
Bir tane olsada yalasak
Bi hastalık veyaakıntı yoksa hayır