Gizli Üye(18-24)6 ayEvlenir. Fakat bu eski yaşantısında yaşadıklarını yaşamayacağı anlamına gelmez. Narsist özellikle hayatında birden fazla kadın bulundurur çünkü onların arasında kendisi için bir kıskançlık kurmak ona inanılmaz haz verir.
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
6 ayevlenir ama sağlıklı bir evlilik çıkar mı orası zor çünkü narsist erkek için cinsellik de ilişki de performans ve ego gösterisine dönüşür geniş geçmişi değil kendini merkeze koyması sorun yaratır gerçek bağ kuramaz sadece ilgiyle beslenir yani evlenir ama doyurucu bir birliktelik kolay kurulmaz 🌿
00 Yorumla
6 ayBirçok kişi narsist insanı sevmez ancak çoğu zaman kendisinin de narsist olduğunu farketmeden aynı şeyi yapar. Özellikle evlilik öncesi sonrası değişimler bunun en büyük belirtisi. Çok dikkat etmek lazım.
10 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 449 cevap paylaştı.
6 ayEvlense boşanır
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 6 aysaf bir kız bulursa evlenir.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 305 cevap paylaştı.
6 ayZannetmiyorum.
Evlilik onu bir müddet sonra sıkar.
Aşırı partneri ve özel hayatı olan erkekler evlenseler de eşlerini aldatma fırsatını buldukları an yaparlar.
220 Yorumla- 6 ay
@Elissaİst Genelleme yanlış, doğru söylüyorsunuz, ben sadece psikolojik ve sosyal yetkinliğine göre kişilik çıkarımı yaptım.
- 6 ay
@Elissaİst eczacı olanlar eşine sadık dışarıdaki kadınlara asla bakmayan ilaç üretselerdi, ne çok isterdim...
- 6 ay
@Elissaİst latifemi anlatamadım. Diyorum ki öyle bir ilaç olsaydı da aldatmaları engelleyen bir ilaç, eşler özellikle erkekler hep sadık kalsaydı.
- 6 ay
@Elissaİst Zaten her yerimiz ilaç oldu artık.
- 6 ay
@Elissaİst faydalı bilgiler barındıran diyalogları seviyorum. Diyalog için teşekkür ederim. Hoşça kalın. 🙏
- 6 ay
@Elissaİst yazmak derken?
- 6 ay
@Elissaİst ben de seviyorum, kadın erkeğin özel hayatı hariç her konuyu konuşmaktan keyif alıyorum
- 6 ay
@Elissaİst son 5 yıldır tarihe merak saldım. Tarih ve coğrafyanın tarihsel süreçleri
- 6 ay
@Elissaİst tamam o zaman denk geldikçe olur, teşekkür ederim. Görüşmek dileğiyle...
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
6 aySeks hayatı geniş olan narsist birisi neden evlenmek istesin ki
Ancak bu seks hayatından usanirsa mutlu olmak için 1 yuva kurmak isterse evlenir ve mutlu olabilir ya da olmaya çalışır başka türlü çok zor ki bu seks hayatının da 1 sonu yok maalesef insan usansın kolay kolay..
00 Yorumla
6 ayBabası mirası ona vermeyeceğini söylerse oglan zorlw sevmediği kizla evlenip sonra kıza aşık olursa işler değişir 😂😂😂
20 Yorumla
6 ayKanunen yasaklanmadı sürece evlenebilir. Gayet de evleniyorlar, maalesef… Olan kurbanına oluyor (evlendiği kadına)
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 755 cevap paylaştı. Narsist bir insanla hayatta yapamam hiçbir şey çünkü başarılı olmaz o insan hiçbir şeyi beğenmez o yüzden boşa kürek sallamanın bir anlamı yok
00 YorumlaRabbim narsistlerden korusun :)
ve şunu da söylemek istiyorum. Narsistler kendilerinin narsist olduklarını bilmiyorlar.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 787 cevap paylaştı. Bunu kabul eden kişinin kendine şüphe araması gerekir
00 Yorumla
6 ayKendisi gbi biriyle evlenr anca
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 692 cevap paylaştı.
6 ayÇok zor evlense bile devam ettiremez
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
6 ayHayattan bir beklentisi kalmadığında evlenir
10 Yorumla Seks hayatın genişledikçe tek eşliliğe yöneliyorsun. Seveceğin biriyle bunu yaşamak daha anlamlı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 340 cevap paylaştı. Evlenebilir ama eşinin de hayatını zıkkıma çevirir
00 Yorumla
6 ayevlenemez nokta evde kalsın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 964 cevap paylaştı.
6 ayEvlenemez kimse hayatında tutmaz onu
00 Yorumla
6 ayEvlenip başımıza bela olmasınlar
00 Yorumla
6 ayKendine göre canım bi kız bulursa evlenir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Biraz zorluk çeker
00 Yorumla
6 ayİmkansız
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
6 ayKadın için kötü olur
02 Yorumla- 6 ay
Çünkü sadece narsistin dediği olur
- Cinsel Yaşam konusunda 433 cevap paylaştı.
6 ayKesinlikle hayır
00 Yorumla
6 ayİğrenç
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 635 cevap paylaştı.
6 ayHayır.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 626 cevap paylaştı.
6 ayÇok zor
00 Yorumla
6 ayyaprak
00 Yorumla
6 ayBence evett
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım