Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Zamanla maalesef cinsel hayat monotonlaşıyor. Bunu aşmak için, öncelikle bunu oturup konuşmalısınız. İkiniz de cinsellikle ilgili isteklerinizi, beklentilerinizi birbirinize söyleyin. Genellikle herkes karşı tatafın yanlış anlayacağı düşüncesiyle gizler ve söylemez. Farklı mekanlarda yapmak iyi gelebilir. Seks oyuncakları, kostümler, kıyafetler deneyebilirsiniz. Fanteziler olmazsa olmazınız olsun. İçinizden geçenleri kurgulayın.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
6 ayCinselliği hareketlendiren şey büyük oyunlar değil küçük sürprizlerdir çünkü evlilikte tutku yenilikten değil meraktan beslenir ses tonunu değiştirmek teni farklı bir yerde buluşturmak ya da beklentiyi biraz geciktirmek bile aranızdaki kıvılcımı yeniden alevlendirir 🌿
00 Yorumla
6 ay"Nasıl daha fazla seks isteyebilirim?" diye sormak yerine, şu soruları düşünebilirsiniz: Ne hayal edebilirim? Nelerden hoşlanabilirim? Cinsel olarak neyi ilginç buluyorum? Neyi denemek isterim?
Bu soruları cevaplayanlar kendilerini şanslı hissedebilir!!!00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Gizli Üye(25-29)6 ayBuna en güzel cevap net 2. Erkek bence bu çoğu kadında olan bir istek sadece toplum baskısı nedeniyle kadın dile getiremiyor bu olayı ama işte kocan bu olaya ikna olcak mı o var ya da daha öncesinde hiç hayal ettin mi eşin yaparken
00 YorumlaOlm sizin işiniz gücünüz zikismekmi? Yokmu olm başka işiniz
00 Yorumlaoyuncaklar, kıyafetler cosplay olabilir, farklı mekanlarda deneme vs
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)6 ayEn iyisi baskalarından bahsetmek kim ne derse desin
026 Yorumla
Soran6 ayNasıl yani
Cevap sahibi6 ayBiz eşimle iyiyken sevişirken basla erkeklerden bahsederdik ben değil baskası yapıyomuş gibi. Bu ikimizide inanılmaz tetikliyordu.
Soran6 ayKıskanmıyor musun?
Cevap sahibi6 ayBak nasıl anlatılır bilmiyorum ama aslında kıskanclıktan, sahiplenmekten kaynaklanan bi durum bu. Kıskırtıcı, senin ama baskasını sayıklıyo istiyo o an. Kadın içinde her zaman tek kadın olmak birden cok erkekle olmak hayaldir içinde vardır kadınların,
Soran6 ayErkeklerinde böyle mi sence?
Cevap sahibi6 ayBaska kadın mı?
Soran6 ayEvet
Cevap sahibi6 ayBu kişiden kişiye değişir ben mesela eşimi baskasıyla düşündüğümde oldugum kadar baska seyde olmam. Sen neyi merak ediyosun evlisin bu soruyu sorduguna göre, sevişirken hiç baskası geldi mi nesela aklına?
Soran6 ayYani eşini başkasıyla düşündüğünde mi yükseliyosun? Gelmedi ama arada mastürbasyon yaparken evet
Cevap sahibi6 ayEvet eşimi düşünüyorum bu baya yaygın aslında ama tabi itiraf etmek kolay olmuyor. Evlisin mastürbasyon yapıyosan eşinle seks hayatınıs cokta iç açıcı değil o zaman
Soran6 ayNöbetleşe çalışıyoruz bazen canım istiyo ve o evde olmuyor, eşini başkasıyla düşürmek nasıl yükseltiyor? Senin eşinin arzulanması mı hoşuna gidiyor? Bir de 3. Kişi denediniz mi?
Cevap sahibi6 ayDenemedik bunu hayal etmek baska gercekleştirmek cok baska. Ama yapanlarda cok. Ben yapmasamda hayalden ötesine gecmek istiyorum. Mesela eşimin seksi giyinip erkeklerin ilgisini cekmesini. Bende bunları görmek isterim. Sonra sevişirken o anlar aklımıza gelince manyak seks olur
Soran6 ayAslında ben de bazen 2 erkekle seviştiğimi hayal ediyorum. Ama bunu eşimin hoş karşılamayacağıno düşünüyorum. Çok açık giyinmemi de istemez
Cevap sahibi6 aySekse biraz düşkün her kadın 2 erkek hayal eder ve tecavüz fantezisi. Bu neden? Kadın tek erkek birden fazla, kadın özel olmak ister, eşsiz. Erkekler pervane olsun. Eşinin içinde ne var bilemezsin biçok erkekte cekinip karısına söyleyemiyor. Normalde kıslanıp seks anında düşünende var. Ben astım bunları ben duygusal anlamda kıskancım cinsellik heyecandır tadını cıkarmalı toksa evlilikte sıradanlaşıyor
Soran6 ayEvet, bunları aşmak önemli
Cevap sahibi6 ayKarsılıklı güven duygusu. Kendinden ve eşinden şüphen olmıcak. Ben eşim baskasıyla yatsa bile ona bakısım değişmez. Bunu yaparmıyım bilemem ama yapsada pişman olmam. Fanteziden ibaret.
Sana tavsiyem hislerimde yanılmam eşinle cinsel ve genel olarak sorunların var, hayata ya da ona küsmek mutsuz olmak yerine mastürbasyon yaparken cılgın ol. Tadını dibine kadar çıkar. Her kadın herseyden anlamaz, sen beni anladın, fantezilerin olsun nırmal hayatında on numara insansındıe bu baska.
Soran6 ayBüyüdüğümüz yaşadığımız bu toplumda şu söylediklerin zor, normal sevişmeye bile ayıp diye büyütüldük. Şimdi fantezi denilince ne normal ne değil bize zarar verir mi yanlış bu şey der miyim ilişkiye zarar verir mi? Her şeyi düşünüyorsun. Ve bi çok şeyi bilmediğimin keşfetmediğimin farkındayım. Ne boyutta tehlikeli? Orayı aşar mıyım? Bilemiyorumm ama çoğu kadının 2 + fantezisinin olduğunu söylemen beni rahatlattı
Cevap sahibi6 ayİsteklisin fantezi seviyosun ama kendini kötü hisseditosun demek. Buna üzüldüm. Evet bastırılmış duygular tabular. Bu bahsettiğimiz fanteziler konusunda sen güven veriyosun ama kocan vermiyo bunu gmrdüm o yüzden onla olmaz. Ama dediğim gibi sen mastürbasyon yaparken kocanla baska bi erkeği beraber hayal et rahatsıs olma. Ve mesela ne derece acık giyiniyosunda bozuluuor
Soran6 ayAçıkçası eşim başkasının ismini söylese ben bozulmazdım diyemiyorum emin değilim, aslında normal açıklık ama bazen takıyor istemiyor. Tatil yerlerinde hiç karışmaz ama şehir hayatında farklı oluyor
Cevap sahibi6 aySen adam gibi sevilip or. pu gibi yapılacak kadınsın. Yani tam evlenilecek. Eşinde biraz düz odun. Seni anlamıyor. Bu yüzden diyorum iç dünyanda renkli ol rahatsız olma.
Soran6 ayHahahah anladım böyle bi konuyu böyle rahatsızlık boyutuna geçmeden açık konuştuğun için gerçekten teşekkür ederim
Cevap sahibi6 ayAsıl ben tesekkür ederüm gizlide olsa bu duygulsrı paylasabilmek iyi geliyo. Ve ne kadar seksten fanteziden konussakta kaliteli bi sohbetti. Bu senin kaliten. Konumuz seksti ama senin sekste oldugu gibi diper konularda da sorunlar yasadığını görüyorum. Kendini daha cok sev sadece. Bubdediğimi dikkate al lütfen, buna ihtiyacın var
Soran6 ayDüşüneceğim haklılık payın var. Ne yapabileceğimin üzerine düşüneceğim ve sadece seks değil dediğin gibi. Sanırım hayatta tüm bunlar birbirleriyle bağlatılı
Cevap sahibi6 ayKesinlikle öyle. Nasıl evlendiniz bilmiyorum ama bu evlilik senin kontrol etmenle devam ediyor. Eşinin öncelikkeri farklı. Cocukts vardır bosanmak kolay değil ama madem devam ediyosun kendini sev zevke odaklan mutlu ol. Düşünme yap
- 6 ay
Burdan yazamam engellenirim, ama sen bana ulaş
Cevap sahibi6 ayMerhaba dün gece senle bence çok güzel sohbet ettik. Ben sana diyorum ki sohbetimiz devam etsin. Aklına hemen cinsel arayış içinde olduğum gelmesin. İnan öyle değil. burada uzun zamandır bulunuyorum. Kaliteli, psikolojisi sağlıklı maalesef çok az insan var. Sende uzun zamandır karşıma çıkmayan kadar kaliteli birisin. Cıvıtmadan çok güzel arkadaşlık edebiliriz. Sadece kendim istesem belki yine yazmazdım ama seninde böyle bi arkadaslığa, paylaşıma ihtiyacın olduğunu gördüm. Yanlış olur deme, zamanla bozulur deme olmaz. Sende kalitelisin bende. İçinden geleni yaparsan evet dersin biliyorum. Sana iyi geleceğime söz veriyorum. Olurda konuşmak istemezsen saygıyla karşılsrım yine. Bunu düşünüp cevap ver lütfen. Seni yargılsmayan, değer veren, samimi, özel olduğunu hissettiren, kafan karışıkken olaylara objektif yaklaşarsk doğruları görmeni sağlayan, empati yapan, ön yargısız, seni önemseyen bi sanal arkadaş. İnan bana herkesin ihtiyacı olan bişey. Umarım içtenliğimi hisseder ve tamam dersin.
Gizli Üye(30-35)6 ayDeğişik kıyafet, müzik, ışık , ortam, performans arttırıcı takviyeler olabilir.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. Mekan değişin... Riski yerler seçin. Kamera kullanın.
00 Yorumla
6 ayDışarıdan 3. erkek alın aranıza
Güven ve Gizlilik içinde02 Yorumla
Soran6 ayEşim tepki gösterir
- 6 ay
Hayatım direk alın demedim
İlişki sırasında önce deki offff
Sen önden başkası arkadan diye fantezi kurun, zaten oda sana anlatmaya devam edecek
6 aybireysellik kaybolmuş sorun bu
04 Yorumla
Soran6 ayBireysellik?
- 6 ay
duygular sana ve eşine ait isimleriniz ait ama siz karı koca olarak birlikte oluyorsunuz
Soran6 ayNe önerirsin?
- 6 ay
sadece kendiniz olun evden çevreden uzaklaşıp bir kaç gün geçirin yeniden tanışın kendinizle birbirinize ve seks amaç olmasın
Farklı mekanlar denemek
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
6 ayFantazş beklenmedik temasllar.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Rutin dışına çık hikaye yaz rol yap
00 YorumlaFanteziler deneyin başka napcan
00 YorumlaYaş kaç kaç yıllık evlisin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 ayCuckold
18 Yorumla
Cevap sahibi6 ay2. Erkek alın araya
Soran6 ayKocam ister mi sence?
Cevap sahibi6 ayÖnemli olan sen istiyor musun.
O erkekle yaparken kocan izleyecek
Soran6 ayAslında o da katılsın isterim
Cevap sahibi6 ayBöyle grup istiyorsanız kocan yetersiz geliyor anladığım kadarıyla değil mi?
Soran6 ayGelmiyor, ben 2 kişi istiyorum
Cevap sahibi6 ayLibidonuz yüksek ve doyumsuz birisiniz.
Kocanızla ne sıklıkta birlikte olursunuz çünkü bu durumu etkiler
Cevap sahibi6 ay?
Cinsel Yaşam konusunda 794 cevap paylaştı. Yeni deneyimlere açık olmak
00 YorumlaGrup aklıma geliyor ama riskli 😉
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
6 ayMekan değişikliği olabilir
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
6 ayKostümler grup vs
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
6 ay3 . Erkek
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 474 cevap paylaştı.
6 ayeşinle konuştun mu
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 560 cevap paylaştı. grup
00 Yorumla
6 ayMemelerine ateş etsin
00 YorumlaFarklı yerler içine hayal katılması
00 Yorumla
6 ayArama anam 1 olsa 2 olmuyor 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)6 ayFarklı partner
31 Yorumla- 6 ay
Sen evlimisin
Gizli Üye(25-29)6 ayYaşlar ne