Karşındki kişinin bakire olmasını istiyorsan sen de bakir olmak ZORUNDASIN
Kendinize gelin
Kendinize gelin
hala haktan mı bahsediyorsun sen?
ZORUNDA MI?
yok be kral sağolasın, hiç bişeye mecbur değiliz, istediğimizi isteriz de alırız da alacak kabiliyet varsa.
kim mani olacak? sen mi?
milyon tane kadınla da olmuş olsam bakire isteyeceğim, isteklerim saçmalığın dik alası bi hak adalet zart zurt inancından dolayı değişmeyecek.
biz zaten kendimizdeyiz, saçma ideallerine fazla takılıp gerçek dünya da insanların hiç bir halta zorunda olmadıklarını anlamayacak kadar kendinde olmayan sensin büyü artık hayat adil değil. bitti.
bu talep aslında ahlak değil ego oyunudur kendi geçmişini normal görüp kadından saflık beklemek güç fantezisinin kılıfı olur bakirelik kimseye borç değil iki tarafın da eşit sorumluluğu var o yüzden “ben yaşadım ama sen yaşama” demek adalet değil çifte standarttır böyle düşünen erkeğin olgunluğu daha açılmamış demektir 🔥
Haklısın, fakat zorundalık değil. Daha önce cinsel birliktelik yaşamamış olan kadınlar, yaşamış olan erkekleri bile isteye hayatına aldıkları için, maalesef erkeklerin genel isteği bu yönde.
Cevap
10Cevap
ben bir şey tercih ederken kendi durumuma bakmam. bakir olsaydım da bakire olmayan tercih ederdim.
Gayet hakkı bence aynı zamanda bakire olmayan kadınlarda bakir erkek isteyebilir. İsteklerin ne olduğuna bağlı değildir.
Anlamazlar ki. Onlarda bozulan bişey olmadığı için korkusuzlar ama devrin değiştiğinin farkında değiller. Erkekler kadını seçmiyor kadın erkeği seçiyor. Kendisi namussuz olup başkasından namus talep edemezler.
Neden namussuz diyorsun sen yobaz mısın?
@Progressivegirl erkekler namus olarak gördüğü için kendisi bakir olmasa bile kadından bekaret istiyor farkında değil misin aq
Teklif almazsan nasıl seçicen her kıza yürüyen yok ki onu anca bol bol teklif alan kız seçebilir
Jelatinsİzler kuduruyolar kendılerını bırsey zannedıyolar erkeklilklerini ataerkıl duzenden ve toksık maskukenıteden yararlanarak saf bakırelere yedırmeye çalışıyorlar bazılarıda cıdden razı oluyor jelatınsızlere hayret. Valla o amiplere ve onlarla evlenen kendıne saygısı olmayan amiplere acıyom zaten alt kesım ınsanlar genellıkle uzağım uzak durmak lazım sizde uzak durun yararsızlar hatta tehlikeliler
Neye göre kime göre zorunda? İnsanlara birşeyi zorunlu tutmak ne kadar yobazca
Zıkkım yesinler
Hakla defil tercihler
Helal yürü kız kim tutar seni
Hak veriyorum sana bu konuda amasyada
Go girl falan svdhdhdhdjf
Niye zorunda olsun
Öyle
Kimseyi ilgilendirmez
Sen öyle san.. Elimin kiri
Tamam af edersin bakır olacağim
Yoo ben tam aksini istiyorum hatta