Yani oradaki güven nasıl bir güven?
-beni bırakıp gitmez mi demek? ki bırakıp gitse ne olur, belki sen onu bırakacaksın?
her yaşanan güzel şey zaten yanımıza kar değil mi illa uzun vaadeli birlikteliklerde mi seks yapılabilir?
sevgiliyle sevişmek güzel olabilir tabi ama sevgilin dışındaki insanlada sevişilebilir bizzat yaşadım gördüm itiraf ediyorum :D ilk okul arkadaşımla birlikte oldum bunu o istedi ozmn kimseyle ilişkim yoktu tabii ondan yaptım...gayet güzeldi onla ilişki yaşamayıda isterdim ama sevgilisi var onu bırakmıyordu bendende vazgeçmiyordu ki ben onunla birlikte olmadan öncede öyleydi hani birlikte oldumda ondan vazgeçmiyordu benden diğil fazla sürmedi tabi bana tak etti tercih yap dedm yoksa hayatından gidicem yapamam dedi hayatımdan gitmeni istemiyorum bende bu durumda olmak istemiyorum dedim.. demek istediğim sevgilinle yapmayı sevmeye bilir başkasıyla yapabilirsin sevgilinle iyi anaşıyorsundur ondan ilişki içindesindir ama sexde bi ihtiyaç bunu gidermek gerek =)
Peki hoş güzel anlatmışsın da bir de şu açıdan düşün. Hani siz diyorsunuz ya bütün erkekler aynı istediği kızla orda burda yatıyolar diye bi genelleme yapıyorsunuz ya o yüzden söylüyorum bu dediklerimi. Şimdi sen bu şekilde bir kaç ilişki yaşadın. Aylar sonra birisi sana aşık oldu sen de ona aşık oldun. Ama sana aşık olan kişi kendini hep beklediği kadına sakladı ve o kadın sensin. Ama sen kendini o kişiye saklayamadın. Sana aşık olan kişinin suçu ne?
saklamak ne ya hangi dünyada yaşıyoruz hadi hiç aşık olmadında evlenmedinde nereye kadar saklıycaksın eğlenmeden mutlu olmadan hayatın tadını çıkarmadan yaşayacaksam hiç yaşamayım.. tama diyelim sakladı sakladım bende sonra bxk oldu nolcak hani saklamıştık saçmalık ya millet evlenip boşanıyo flan ya insanın derdi mutlu olmak saklamıs saklanmış kimsenin umrunda digil verdigin deger karaterin davranışın öncemli hem et parçaları vucut dgil bunu aklına sok!
kendini kimseye saklamak zorunda degil, aynı senin kimse için kendini saklamıyor olduğun gibi. bırakalım yeşilçam romantizmi kafalarını.. ya da bırakmayalım..
burada millet kendini masum ve namuslu gösterip diger cesur olanlara saldırdıkları için olabilirmi
bence gerek yok. herkes istediğini istediği gibi yaşayabilmeli. ben yaşamadım. hep hayatımdaki kişiyle yaşadım. fakat o olmasaydı böyle bir kriter koyacağımı sanmıyorum.
İlk başta "lafa gelince mangalda kül bırakmıyor" demek geldi içimden, ama keyfinin estiği insanla keyfinin estiği şeyi yaşayanları da gördüm. Sadece sayıları az, onun da nedeni malum.
neymiş nedeni?
ben yaşamadığımı çünkü hayatımda hep bir kişinin olduğunu belirttim. o kişi olmasaydı yaşardım dedim. bu mangalda kül bırakmamak değil ki.
ki hayatımın ondan önceki bölümünün herkesi biriyle aldatmak şeklinde devam ettiğini, çok çapkın olduğumu söyleyebilirim rahatlıkla. sadece o zamanlar tam bir cinsellik yaşamamıştım.
Çok yaşadım zibidi zamanlarım da. Bir daha olsamı? Asla, asla, asla. Nere de kaldı aşk. Nere de içindeyken gözlerinin içine bakıp dudaklarını dudakların da gezdirip seni seviyorum diye fısıldamak sessizce. Sevişmek sokup çıkarmaksa ben sevişmiyorum kardeşim. Hayvanlardan farkımız nere de demezlermi?
genel olarak çoğu kadın kabul etmez tahmin ediyorumki ama edenlerinde olduğu aşikar çevremizde görüyoruz.
Cevap
2Cevap
Benim fikrim illa ilişkiye luzum yk o an azruluyorsan birlikde olursun.. sonra eyw..: )
haha böle tipler varmı ya piyasada merak ettim doğrusu :D
Bu iddalıydı be :)
hoşlandysam çekicı bulduysam hakkında birazda olsa bilgi sahibiysem birlikte olurum.
Friend with benefits olayına bağlanıyor durum sonunda :)))
öyle bişey olsaydı genelevler olmazdı en basitinden:D
neden?
ya illa ilişki yaşayarak beraber olmak olsaydı genel ev olmazdı... insanoğlu bedenen hissetmeye çalışıyor...
hocam anlamadım ne dediği.
o kızın düşüncesi ve karakterine bağlıdır bulunduğu büyüdüğü çevrede bu konuda aldığı kararı etkiler herkes bir düşünmez
Biriyle birlikte olmam için evlenmem şart. Benim için böyle.
tebrik ediyorum:) keşke bütün kızlar sizin düşündüğünüz gibi düşünse:)
hayatın içinde her şeyi komplike yapmadan değerlendirmak gerek,eğer iki taraf birbirini istediyse yapılmalı bu kadar basit.
hayır ama benim için epey iyi tanıyor olmam şart.
birlikte olmak için ilşki yalıyor olmam şart
neden?
one night stand olmuyor mu mesela?
hiç şunu demiyor musun mesela peki? şu çocuk da ne hoşmuş.. hiç sevgili yapasım yok şu anda ama bi canım da çekti yani..
işte o yapı da aile toplum bıdı bıdı bunların baskısı falan degil mi?
bir gecede de duygu olabilir. bak canım istiyor diyosun.. bir yorum sonra yok illa duygu olmalı diyorsun..
reele dökmek ne demek?
o kadarını anladık anacım.. bunu reele dökebilmek derken ne yapmaktan bahsediyosun sen yani?
neyi reele dökücen?
ah ah.. dökemedi reele.. :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar