Hayır demiyorum ilişki uzun sürüyorsa ve güven varsa yapılabilir ama ilk kez buluştuğum adamla ya da 1 aylık 2 aylık sevgilimle yapmam her şeyin bi zamanı var
Zaten bı kızdan şüpheleniyorum kızla her hafta takipten çıkıyorlar karşılıklı buda göndermeli story atıyor hatta bana mesaj attı bir ayrılığında bunalıma girdim falan diyor bende noldu diyince kızdan ayrıldım diyemedi her şey üst üste geldi diye saçmalıyor en son engelledim
@Walker034 ben sevişcem derim hep lafta özellikle karsidan etkilendiysem ama tam olarak güvenilir biri yokki ülkede kendimi müge anlida bulmak istemediğinden bı şekilde karakterlerini anlayıp kaçıyorum
@Walker034 bi çıkarım yokda karşı taraf diyorki öyle seviyorum böyle seviyorum sonra bir bakarsın kizin iki parca bikinili fotosunu beğenmiş yok arka planda kızlarla takiplesiyor en büyük yalanı o söylüyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ciddi iliskim varsa biraz uzun tutarim aramda arzulama varsa hemenm
Ciddiye yazik. olmuyo mu peki
Ben inandirici gelmeyebilir ama. biriyle ilk bulusmamizda. olmustu
Buluşma amacımız sevişmek içinse ilk buluşmadan bile okey
Buluşma olarak değil de ilişkinin devamlılıgına bakarım. 2 ay sürecek adamla yapmam.
ilk buluşmada da olabilir diyosun ama
Hayır demiyorum ilişki uzun sürüyorsa ve güven varsa yapılabilir ama ilk kez buluştuğum adamla ya da 1 aylık 2 aylık sevgilimle yapmam her şeyin bi zamanı var
iyide buluşmada anlamamışsın ki
Anlık bi karar bence beyin bile devreye girmez jdjfs
@bb3rfin kesinlikle öyle anlık gelişir
Son buluştugum çocuğun sevgilisi vardi iyi ki sevismemisim bence kimse sevismesin arada çerez niyetine gidersiniz benden soylemesi
ama sevişme niyetin vardı
Evet
neden sevişmedin peki
Sevgilisi varmış diyorum arada çerez niyetine kullanılmak istemedim dkdkkdc
sevgilisi olduğunu öğrenince mi vazgeçtin
Evet ama artık evlenmeden niyetlenmem bile yani bakireyim zaten
nasıl öğrendin sevgilis olduğunu
Zaten bı kızdan şüpheleniyorum kızla her hafta takipten çıkıyorlar karşılıklı buda göndermeli story atıyor hatta bana mesaj attı bir ayrılığında bunalıma girdim falan diyor bende noldu diyince kızdan ayrıldım diyemedi her şey üst üste geldi diye saçmalıyor en son engelledim
sosyal medyadan mı tanıştın
Evet ama sanal değildi
nasıl sanal değil
Sosyal medya olunca kulağa sanal gibi geliyorsa öyle bişey değil demek istedim
instadan tanışmadınız mı
Hayır farklı bir uygulama
tinder?
Sevgilisi varsa neden buluştunuz
Sonradan öğrendim neden buluşayim
Hmm anladım sen de boşlukta mıydın o dönemde. Yani sevişmeye niyetin varmıydı
@Walker034 ben sevişcem derim hep lafta özellikle karsidan etkilendiysem ama tam olarak güvenilir biri yokki ülkede kendimi müge anlida bulmak istemediğinden bı şekilde karakterlerini anlayıp kaçıyorum
Sevişcem diyerek zarflıyon mu
@Walker034 bi çıkarım yokda karşı taraf diyorki öyle seviyorum böyle seviyorum sonra bir bakarsın kizin iki parca bikinili fotosunu beğenmiş yok arka planda kızlarla takiplesiyor en büyük yalanı o söylüyor
?
nikahtan sonra
Evlenmeden olmaz diyorsun yani
Değişiyor. Bazen ilk buluşmada oluyor
Kafamız uyuştuktan sonra
3-4 ideal