Cinsel Yaşam Erkeklerin her kadını arzulama gibi bir durumu var değil mi? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Gencecik çocuğun olgun kadın arzulaması Yetişkinin çıtır arzulaması gibi Erkeklerin her kadını arzulama gibi bir durumu var değil mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Herosell Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Yani kızlara da çok farklı olduğu söylenemez 19-20 yaşındaki kızlar 35'lik erkeklerin yatağından çıkıyor 0 0 Yorumla
Münâfi Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 7 ay Ne her kadını ya abartmayın siz erkekleri ne sanıyorsunuz? anneleri hariç tabii ki 0 4 Yorumla Soran 7 ay 😂😂 Yorumla Ali3335 7 ay Ya şimdi Hülya Avşarla sevişilmez mi 😂 Yorumla Soran 7 ay Verse koşa koşa gidersin merak etme Yorumla Ali3335 7 ay Niye koşmayayım Hülya diyorsun😂 Yorumla
gökahmetoğlu07 Takip Et Xper 7 Yaş: 45 , eic 99% 7 ay aynı şey kadınlar içinde geçerli aşk diye bişey yok palavra bunu ispatlarım 0 0 Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı. Her kadın olmaz seçici olduğum için zorum bu konuda ama genel olarak erkekler gidiyor 0 0 Yorumla
Carerra Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% 7 ay Herkesin fantezi dünyası farklı herkesi de arzulamam hoşuma gitmeli 0 0 Yorumla
CptMac Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 415 cevap paylaştı. Yok gerçekten öyle bir olay, ben seçiciyim çok.. bende mi var cinslik anlamadım da. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 7 ay Düşününce bende olgun erkeklerden hoşlanıyorum mesela bazende yaşıtım biz kızlarda böyleyiz 😂 1 10 Yorumla Ali3335 7 ay Pınar Altuğ ile sevişilmez mi 😂 Yorumla Maskülen1 7 ay Zaten 30 yaşındasın olgun erkek derken 50 yaş erkeklerden mi bahsediyorsun Yorumla Cevap sahibi 7 ay @Ali3335 bayılıyorum o kadına Yorumla Cevap sahibi 7 ay @Ali3335 pınar denizle karıştırdım 🤦🏻♀️ Yorumla Ali3335 7 ay Bende bayılıyorum. 52 yaşında ama hala harika Yorumla Cevap sahibi 7 ay @Maskülen1 20 yaşındayım 🙂 Yorumla Maskülen1 7 ay Yaş 25 29 yazıyor o yüzden söyledim. 20 yaşındaysan normal o zaman Yorumla Ali3335 7 ay 😂😂 Pınar Deniz mi Pınar Altuğ mu milyon defa Altuğ 😂😂 Yorumla Cevap sahibi 7 ay @Ali3335 yok be bir kadın olarak pınar denize aşığım Yorumla Cevap sahibi 7 ay @Maskülen1 💅🏻 Yorumla
Ali3335 Takip Et Yoda Yaş: 32 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 792 cevap paylaştı. Evet var mesela ben 45-50 yaşındaki kadını arzularım eğer bakımlı ve çekici ise 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 7 ay Sapıklığın cinsiyeti yok hanımefendi. Ve her şey karaktere bağlı , yaşa ve cinsiyete değil. 0 14 Yorumla Münâfi 7 ay 😅 Yorumla Cevap sahibi 7 ay Ney ne oldu nesi komik Yorumla Münâfi 7 ay Sorunun cevabı bu değil Yorumla Cevap sahibi 7 ay Diyor ki erkekler her kadını arzular diyo bende diyorum ki hayır sapık olanlar böyledir ve benzer bir sapkınlığı kadın biri de yapabilir. Yorumla Cevap sahibi 7 ay Yani karakter meselesi diyorum Yorumla Münâfi 7 ay Tm Yorumla Cevap sahibi 7 ay Ok. Yorumla Münâfi 7 ay Kâfi. Yorumla Cevap sahibi 7 ay Enough Yorumla Münâfi 7 ay Yetti gari. Yorumla Cevap sahibi 7 ay Tamam teyze , kusurumu mazur görün. Haklısınız bildirim sesinden başınız ağrıyor olabilir o yaşta normal. İnna Lillâhi ve İnnâ İleyhi Raciûn Yorumla Münâfi 7 ay Yorgunum. Amenna yavrum Yorumla Cevap sahibi 7 ay Allah rahatlık versin , ellerinden öperim. Yorumla Münâfi 7 ay Amin cümlemize gınalı guzuum Yorumla
Gizli Üye (30-35) 7 ay Olgun erkek seven çok çok kız var bakma bi kısmı dışa vuramıyor ama çok var farketmişsindşr 0 0 Yorumla
Luna44 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Hayir her kadin degil 0 0 Yorumla
Hakanesk Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 98% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Her kadın değil ama değişiklik seviliyor bence 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 7 ay Her kadın değil aslında yatakta iyi olan kadın olmalı bence erkek tutku dolu kadın sever 0 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Elbette var olmaz mı ya 0 0 Yorumla
sörfurkan Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 429 cevap paylaştı. güzel çoğu kadını arzuluyoruz 0 0 Yorumla
the_olympos Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 591 cevap paylaştı. Kolay beğenemem maalesef 0 0 Yorumla
u _-Dream-_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Her kadını arzulamaz 0 0 Yorumla
zıpıronly Takip Et Xper 6 Yaş: 55 7 ay her kadın değil ya bakımlı eli yüzü düzgünse belki 0 0 Yorumla
JuliusCaesar063 Takip Et Master Yaş: 27 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Biraz öyle sanki 😂😂 0 0 Yorumla
masumcocuk34 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 30% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. gibi 0 0 Yorumla
Hand_some_34 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 532 cevap paylaştı. Yok , hayır 0 0 Yorumla
YektaYamacBoran Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Çoğu erkek evet 0 0 Yorumla
Angelo_x Takip Et Bilge Yaş: 36 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 464 cevap paylaştı. Olmasinmi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Yani kızlara da çok farklı olduğu söylenemez 19-20 yaşındaki kızlar 35'lik erkeklerin yatağından çıkıyor
Ne her kadını ya abartmayın siz erkekleri ne sanıyorsunuz? anneleri hariç tabii ki
😂😂
Ya şimdi Hülya Avşarla sevişilmez mi 😂
Verse koşa koşa gidersin merak etme
Niye koşmayayım Hülya diyorsun😂
aynı şey kadınlar içinde geçerli aşk diye bişey yok palavra bunu ispatlarım
Her kadın olmaz seçici olduğum için zorum bu konuda ama genel olarak erkekler gidiyor
Herkesin fantezi dünyası farklı herkesi de arzulamam hoşuma gitmeli
Yok gerçekten öyle bir olay, ben seçiciyim çok.. bende mi var cinslik anlamadım da.
Düşününce bende olgun erkeklerden hoşlanıyorum mesela bazende yaşıtım biz kızlarda böyleyiz 😂
Pınar Altuğ ile sevişilmez mi 😂
Zaten 30 yaşındasın olgun erkek derken 50 yaş erkeklerden mi bahsediyorsun
@Ali3335 bayılıyorum o kadına
@Ali3335 pınar denizle karıştırdım 🤦🏻♀️
Bende bayılıyorum. 52 yaşında ama hala harika
@Maskülen1 20 yaşındayım 🙂
Yaş 25 29 yazıyor o yüzden söyledim. 20 yaşındaysan normal o zaman
😂😂 Pınar Deniz mi Pınar Altuğ mu milyon defa Altuğ 😂😂
@Ali3335 yok be bir kadın olarak pınar denize aşığım
@Maskülen1 💅🏻
Evet var mesela ben 45-50 yaşındaki kadını arzularım eğer bakımlı ve çekici ise
Sapıklığın cinsiyeti yok hanımefendi. Ve her şey karaktere bağlı , yaşa ve cinsiyete değil.
😅
Ney ne oldu nesi komik
Sorunun cevabı bu değil
Diyor ki erkekler her kadını arzular diyo bende diyorum ki hayır sapık olanlar böyledir ve benzer bir sapkınlığı kadın biri de yapabilir.
Yani karakter meselesi diyorum
Tm
Ok.
Kâfi.
Enough
Yetti gari.
Tamam teyze , kusurumu mazur görün. Haklısınız bildirim sesinden başınız ağrıyor olabilir o yaşta normal. İnna Lillâhi ve İnnâ İleyhi Raciûn
Yorgunum. Amenna yavrum
Allah rahatlık versin , ellerinden öperim.
Amin cümlemize gınalı guzuum
Olgun erkek seven çok çok kız var bakma bi kısmı dışa vuramıyor ama çok var farketmişsindşr
Hayir her kadin degil
Her kadın değil ama değişiklik seviliyor bence
Her kadın değil aslında yatakta iyi olan kadın olmalı bence erkek tutku dolu kadın sever
Elbette var olmaz mı ya
Her kadın olmaz özel kadınlar olur
güzel çoğu kadını arzuluyoruz
Kolay beğenemem maalesef
Her kadını arzulamaz
her kadın değil ya bakımlı eli yüzü düzgünse belki
Biraz öyle sanki 😂😂
Hormonal şeyler genci yaşlısı yok bu işin
Hepsi aynı b**k 😀
Cogu nefes alsa yeter
gibi
Yok , hayır