Cinsel Yaşam Her erkek sevdiği kadını arzular mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Her erkek sevdiği kadını arzular mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Her kadın da sevdiği adamı arzular, normal. 0 0 Yorumla
Xx_OlgunBeyefendi_xX Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Sevdiğin kadını arzulamak doğaldır ama arzu her zaman sevgiyle karışmaz, dengeyi kurabilen gerçekten sever. 0 0 Yorumla
theintrovertedgirlie Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 100% 7 ay Arzulasa bile sevdiği kadına dokunamaz gerçekten seven erkek. Cinselliği ön planda tutan erkeğin aşkı yalandır, özellikle de evlilik öncesinde. 0 0 Yorumla
Burak6162 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 717 cevap paylaştı. Arzular tabi ne kadar seks düşünmese bile biyerde oluyor.. 0 0 Yorumla
SpaceLoverTeacher Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% 7 ay ARzulamak ve arzulanmak hayatta var. Normal şeyler bunlar 0 0 Yorumla
__PATRON__ Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. karnı aç olan yemek yemek ister mi gibi bir soru olmuş... 0 0 Yorumla
Yıldırım0637 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 7 ay Neden arzulamasın ki sonuçta bir ömürü paylaşacaklar yani 0 0 Yorumla
Muhammes2525 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 357 cevap paylaştı. Ben arzularım sevecek kadın yokki 0 0 Yorumla
GovanıAli Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 969 cevap paylaştı. Sevdiği kadın mı aşık olduğu kadın mi 0 0 Yorumla
Akmankan Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 100% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Elbette arzular pekiyi sen arzuluyormusun 0 0 Yorumla
Öylesinebiriyizz3434 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sevmediğini de arzular yeter ki hoşuma gitsin 0 0 Yorumla
Önerulu1234 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% 7 ay Yani evet öyle ama kadın biraz güzel olmalı 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. arzulamaz. 0 1 Yorumla Soran 7 ay Bu yorumu arıyordum Yorumla
Birrgariban Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 739 cevap paylaştı. arzular tabi 0 0 Yorumla
proboyman Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Arzular 0 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Tabiki arzular 0 0 Yorumla
Sarhoşmuolsak080 Takip Et Bilge Yaş: 43 , eic 100% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 762 cevap paylaştı. Arzulayabilir 0 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı. evet arzular 0 0 Yorumla
JuliusCaesar063 Takip Et Master Yaş: 27 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Arzular bence 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Her kadın da sevdiği adamı arzular, normal.
Sevdiğin kadını arzulamak doğaldır ama arzu her zaman sevgiyle karışmaz, dengeyi kurabilen gerçekten sever.
Arzulasa bile sevdiği kadına dokunamaz gerçekten seven erkek. Cinselliği ön planda tutan erkeğin aşkı yalandır, özellikle de evlilik öncesinde.
Arzular tabi ne kadar seks düşünmese bile biyerde oluyor..
ARzulamak ve arzulanmak hayatta var. Normal şeyler bunlar
karnı aç olan yemek yemek ister mi gibi bir soru olmuş...
Neden arzulamasın ki sonuçta bir ömürü paylaşacaklar yani
sevmediğini de arzular, nasıl soru bu?
Ben arzularım sevecek kadın yokki
Sevdiği kadın mı aşık olduğu kadın mi
Elbette arzular pekiyi sen arzuluyormusun
Sevmediğini de arzular yeter ki hoşuma gitsin
Kadın formundaysa tabi
Yani evet öyle ama kadın biraz güzel olmalı
Evet arzulamazssa sıkıntı zaten
ben böyle sakat bırakacak kadar istekliydim
Arzulamadan olur mu 🙄
arzulamaz.