Sevip hoşlandığınız kadını daha mı çok arzuluyorsunuz?
Erkekler sevdiği kadını çok mu arzular?
Beğen
Paylaş
Takip Et
4 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
21
Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
O değilde evli erkek evli kadın neden aldatır kadın sevgilisiyle sevişirken eşi aramış içinde başka adam varken konuşmak zorunda kalmış eşi nerdesin ne zaman gelcen demiş birazdan gelcem demiş boşaltıp evine dönmüş
herhalde yani insan sevdiği yemeği canı çeker sevmediği yemeği ister mi
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
erkekler sevmez, beğenir ve arzular. bunu sokun kafanıza.
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sever ya ama adam olması lazım pek kolay bulunmuyor
Cevap sahibi
+1 yıl
safsın
Soran
+1 yıl
Saf değilim emin ol kendime karşı oldukça dürüstüm ve şu an beni benden daha çok düşünen biriyle birlikteyim. Önceki ilişkilerim hep hüsrandı ve senin gibi düşünüyordum ama şu anki ilişkim aksinin mümkün olduğunu gösterdi bana
Cevap sahibi
+1 yıl
snein gibi kadınları bilirim. Her yeni ilişkide böyle oluyorsunuz. kendi kendinizi kandırıyorsunuz. Sonra karşınızdakinin ne bok olduğunu görünce tekrar hüsran, tekrar pişmanlık.
Soran
+1 yıl
Napalım kanka ölelim mi? İnsanın doğasında var bu istek
Cevap sahibi
+1 yıl
eşek bile düştüğü çukura bir daha düşmezmii derler. en azından mantıklı düşünmekte yarar var.
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Ben arzuluyorum sevdiğim kızı düşünüp çok yaptım skdnsmdms
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
O değilde evli erkek evli kadın neden aldatır kadın sevgilisiyle sevişirken eşi aramış içinde başka adam varken konuşmak zorunda kalmış eşi nerdesin ne zaman gelcen demiş birazdan gelcem demiş boşaltıp evine dönmüş
Aşkım sen ne anlattın şimdi
😂 gayet açık yazdım
Arzulamak istemek pek sevgiyle alakası yok erkekler hencan verici Seksi kadınları arzular bunun sevdigiyle alakasiyok
Arzulamam için sevmem gerekmiyo işini iyi yapması yeter
herhalde yani
insan sevdiği yemeği canı çeker sevmediği yemeği ister mi
erkekler sevmez, beğenir ve arzular. bunu sokun kafanıza.
Sever ya ama adam olması lazım pek kolay bulunmuyor
safsın
Saf değilim emin ol kendime karşı oldukça dürüstüm ve şu an beni benden daha çok düşünen biriyle birlikteyim. Önceki ilişkilerim hep hüsrandı ve senin gibi düşünüyordum ama şu anki ilişkim aksinin mümkün olduğunu gösterdi bana
snein gibi kadınları bilirim. Her yeni ilişkide böyle oluyorsunuz. kendi kendinizi kandırıyorsunuz. Sonra karşınızdakinin ne bok olduğunu görünce tekrar hüsran, tekrar pişmanlık.
Napalım kanka ölelim mi? İnsanın doğasında var bu istek
eşek bile düştüğü çukura bir daha düşmezmii derler. en azından mantıklı düşünmekte yarar var.
Ben arzuluyorum sevdiğim kızı düşünüp çok yaptım skdnsmdms
Elbette aşk sevgi herseyi ortaya çıkarır
O nasıl soru. Tabiki evet.
Hayır hicbisey arzulamam
he vallah arzuluyoh
Genelde
E yani
Evet
çok ewet
Evet
Evet
Evet