Erkekler sevdiği kadını mı arzular?

Cogu cift ya da kadinlar diyor ki evliligimizin ilk 6 ayı iyiydi, cicim aylari iyiydi, beni arzulardı, kadin olarak bunlar hosuma giderdi vs ama sonradan söndu, esimin bana ilgisi kayboldu, arzulandigimi hissetmiyorum diyorlar.

Simdi benim onumde ornek olarak ablam ve enistem var. 5 yillik evlilik 1 cocuk.

Eniştemin hala ablama bakislarini goruyorum. Yanimda caktirmadan flortlesiyorlar, bakislarla falan. Birkac defa bizim evde ablamla arka arkaya sarildiklarini, enistemin gelip öptugünu, temas hallerini de vs gordum.(bir kere de dudak dudaga yakalamistim)

Aralari surekli sicak gibi geliyor bana. Bunu da hissettiriyorlar. Ablama tam soramasam da iste cicim aylarinizla simdi fark var mi, ayni heyecan mi yoksa rutine bindiniz. Iste bircok kisi o heyecani kaybediyor, kadinlar bircok seyden sikayetci siz enistemle iyi misiniz, ayni mi her sey 4 yil oldu demistim (gecen sene sormustum)

Ayni pek fark yok. Tabi bazi seyler rutine ister istemez biniyor, cocuk olunca o giriyor araya ama ona da dikkat edersen sorun olmuyor. Sen sorunca dusundum de ilk evlendigimizde nasilsak suanda da cok farkli degiliz dedi. Bunlari derken de mutluydu, kocasiyla gurur duydu galiba😅

Bu disardan da hissediliyor demedim ablama ama hissediliyor. Enistemin ablami sevdigini de biliyorum. Ikisi adina da mutluyum. Allah bana da heyecani yillar gecse de azalmayacak evlilik nasip etsin, hepimize.

Erkek sevdigi kadina karsi mi boyle olur? Cunku bir yerde arzu da sonebilir gibi geliyor bana.

Erkekler sevdiği kadını mı arzular?