Sizce sayısı günü ne kadar olmalı her gün ya da gün aşırı mı bir seferde 3-5 mi yapılır
haftada bir yapmak yeni evliler için çok az mıdır
Sizce sayısı günü ne kadar olmalı her gün ya da gün aşırı mı bir seferde 3-5 mi yapılır
haftada bir yapmak yeni evliler için çok az mıdır
Yeni evlilikte bedenler yeni yeni ezberlenir kokular bakışlar tensel temaslar ilk defa bu kadar anlamlı olur her gün olsa bile doyamazsın ama asıl mesele sayı değil her seferinde tutkuyla arzulayarak yapmaktır haftada bir ise değil beden senin gibi bir kadına her an dokunmak isterim
Bunun net bir sayısı yok. Ama yeni evli bir çiftin haftalık değilde aylık ortalaması 8 ila 10 arası olur. Bu çiftlerin libidosuna, ortama isteğine ve arzusuna bağlı olarak artı eksi değişir. Öyle her seferde 3 yok 5 yaparım diyenlere aldırma. Haa oda olur ama sürekli değil. Özel zamanlarda belki...
10 yıllık evliyim çocuk olana kadar haftada 3-4 kez yapıyorduk. Çocuk olduktan sonra bu haftada 1-2 ye düştü ama bana sorarsan en sağlıklısı hafta 3. Yani buda iki günde bire denk geliyor. bir seferde 3-4 defa yapmak bence işin biraz skor boyutu ya :)
2 yapıyoruz biz ama 5 diyen var çok değil mi
Bu tamamen çiftlerin istek ve arzularının birbiri ile aynı olması ile alakalı bir durum. Yani bunun doğrusu yanlışı yok ki. İki tarafında libidosu düşük ise onlar için 2 haftada 1 bile ideal olabilir ve bundan mutlu olurlar tatmin olurlar. Ama iki tarafın libidosuda yüksek ise 5 kere den bile mutlu olmayabilirler :)
Çok haklısınız aslında kıyaslama yanlış
Aynen öyle. Birde her şeyi cinselliğe bağlamamak lazım. Yani kimisi sadece sevişerekte tatmin olabilir. Kimisi fantezi yaparakta tatmin olabilir. ya da cinselliğe doymuş birisi duygusal açlık çekebilir. O kadar çok örnek verebilirim ki tecrübelerimden yola çıkarak. Sen ilişkinde mutlu isen eşini tatmin edebiliyorsan. Milletin söylediklerine yaşadıklarına kulak asma derim.
O mutlu oluyor zevk alıyor bunun yüzünden görebiliyorum
İnsan kendini sorguluyor sadece kıyaslama yapıyor
Kendini sorgulayacak bir durumda yok. Yani 5 yapan 5 ile de doymayabilir. Öyle düşünmen gerek. ya da onun 5 kere yaptığında aldığı zevki siz belki 2 kere de alıyorsunuz. 5 yapmak gerçekten insanlık dışı ya çok gereksiz bir şey :) 1 tencere yemek yemekten farkı yok benim gözümde. Mesela 5 defa yapacağına 1 kere yapıp ama cesur bir fantezi ile ilişkiye heyecan katmak çok daha güzel bir durum diye düşünüyorum
Evet böyle düşünmek daha mantıklı büyük ihtimalle çok sıradan peşpeşe doyum olmadan yapılan ilişkidir onlarda
Pozisyon değiştirmeyi kendilerince farklılık ya da fantezi saydıklarına, yatak odasının dışında sevişmediklerine, eşinin üzerinde farklı bir çamaşır gördüğünde kendinden geçtiğine, yorgan üstlerinde seviştiklerine yemin edebilirim ama ispatlayamam :)) Bunların yerine evin her köşesi değerlendirilebilir, farklı karakterlerde rollere bürünebilir, vs vs :)
O zaman haftada kaç gün yaptığının ya da kaç sefer yaptığının bir önemi kalmıyor çünkü gerçekten zevk alıyorsun
Evet daha rahatlatıcı geldi
😅😅 yani kendi kendimi sorguladım o yüzden iyi oldu aslında
10 yıllık evlilik tecrübemden dilim döndüğünce birazcık olsun su serpiştirebildiysem yüreğine ne mutlu bana :)) Dediğim gibi gün sonunda ikinizde cinsel hayatınızdan memnun iseniz hiç kafana takılacak konular değil bunlar :)) Ama şu bir gerçek erkek her zaman kadına göre daha doyumsuzdur. yani şu anda bir kırmızı çizgin var ise cinsel hayatınızda kaldır onu bir süre sonra başka bir şeyi de kaldırmanı ister erkek :) Her zaman fazlasını ister :)
Ya ben haram ola dışında her şeye açığım
Cevap
18Cevap
Günde en az ucjez isteyebilir erkek. İstemiyorsa ya senin iyiliğin için ya da sürekli isteyen biri olmadığı için , belkide başka sebeb
Biz evlenmeden önce çok düşkün olmadığını söylemişti belki de bundandır ya da ben çevreden duydum etkilendiğim için farklı geliyor
Valla ben bekarım. Birlikte olduğum birisi olursa da en az beş en fazla sekizi gaotigim olmuştur.
İsteksiz kalmanın sebebi araştırılmalı diyecemde onu bilen sensin.
Belki de kendinde o gücü bulamiyordur
Nasıl o kadar gidiyorsun gücün tükenmiyor mu sonuçta erkek için daha farklı
6/7 dakka dinlenmem yetiyor. Ara molada biraz atıştırma çerez veya normal içecek falan. Tabi sohbet ve dokunmalar falan olunca tekrar hareketleniyorum. Keyfini alarak vererek yaptığım için genelde iki taraf içinde mod düşüklüğü olmaz. Kişi kendini kontrol edebilmeli ve hakkını verecek sağlıkta olmali
bunun bi kralı yok... istek arzu ve çiftin tercihine bağlı... hepsi olabilir... ama evlenmeden önce olmamışsa ilk zamanlar sık olması normal
Benim hiç olmadı onun bir kaç kez olmuş
Kusura bakmayın tam anlayamadım çok fazla yapan bir çift değiliz ya da normal sağdan soldan üçbeş defa yapıyoruz demek bana çok geldiği için şaşırıyorum
Anlıyorum aslında kıyaslama yapmak gerekmiyor çiftten çifte değişir bu durum
Sabah öğle akşam ve kuşluk olmak üzere 1 ‘ er defa yapınız. Hanımefendi eşiniz bir tavşan mı 5 kere felan
Sjcsnjdı ay hiç öyle düşünmedim bir iki kişi ile sohbet ederken kadınlar söyledi 3-5 oluyor diye ben biz mi garibiz acaba dedim kendimi sorguladım
Aslında şöyle belki yanlış düşünüyorum bilmiyorum hafif bir göğüs dekoltesi ya da şort falan giydiğim zaman daha çok yanaşıyor
Tabi bazen normal kıyafetler olunca da yanaşıyor daha istekli seks yaptığı da oluyor
Değişiyor duruma göre ama öyle çok istekli biri de değil
Çiftlere kalmış bisy bu istedigin kadar yaparsnz
O sizin tutkunuza veya evlenecğin kişinin azgınlığına bağlı.
bu enerjiye bağlı diye düşünüyorum aslında her an olabilir yani sabah yapılır günün ilerleyen saatlerinde yapılır sonra akşam yine yapılır belki gece de yapılır yani tamamen enerjiye ve çekime bağlı.
Ben muhtemelen haftada 1 yapardım
Erkegin gozu disari kayar cok az rakam
@PenguenLoki kendim gibi birini bulacağım
Eşin çok istekli olursa uyum sağlar mısın
Evlenince işlerdegişiyor
Yok kendim gibi birini bulacağım evlenmeden önce konuşulur zaten bu şeyler
Ne zaman istersen yap. Ama ilk 2 ayda haftada 4-5 gun ve gunde 4-5 kez yapmak normal bence
O izabelya747 fake hesaptır dikkat etsin herkes ayrıca soruna gelecek olursak insandan insana değişiyor genelde başta iki günde bir yaparlar sonra iş güç falan derken düşüyor
Sabah işe gitmeden once birde akşam gelirken yapilirsa ilk 1 ay bu tempo harika oluylr
Haftada bir çok az tabiki yeni evliler için
Bu erkeğe mi bağlıdır kadına mı peki
Erkekler her zaman daha hazır ve istekli ya erkeğin daha çok davetkar olması istediğini belli etmesi gerekmez mi
Kadında istemeli erkekte ama daha çok erkek yaklaşıyor ama bence yanlış kadında yaklaşmalı istemeli
Evli misiniz öyleyse siz de nasıl oluyor durumlar
Yorumdan detaylı anlatamam
Haftada 3-5 oluyor ama zamanla 1-2 ye jandarma düşüyor
Çiftin istek ve zamnina göre değişir bu
Yeni evliler için günde 2 ideal
Kisilerin arzusuna bagli
Kişilere bağlı.
Gizli olmasan tecrübelerimi anlatıcam
Günde en az 2
Çok fazladırr
Çok az tabiki