Yeni evliyim ve esimle daha önce sevisme disinda bi sey yasamamistik simdi birbirimizi bu anlamda yeni taniyo gibiyiz bazi seylerden biraz utaniyorum ve onunla da konusamiyorum cekindigimden
cinsel birliktelik yasarken zevk aldigimi belli etmekten utaniyorum genelde kendimi kasiyorum ses çikarmiyorum nedenini bilmiyorum ama cok utaniyorum sizce ses cikarmam ya da yuz ifadelerim onu rahatsiz eder mi ve bu utancim nasil gecer? Ben de tepkisiz kalmaya calisirken zorlaniyorum esim de kendimi boyle sıkmama kiziyo yuzume bak falan diyo zorla kendine ceviriyo ya da ses cikarmam icin biraz sert davraniyo ne yapabilirim ben?
Baska bikac soru daha sormak istiyorum ses cikarmadigim halde esim bazen agzimi kapatiyo sizce neden boyle yapiyo
utandigim ve kendimi sıkmakta zorlandigim icin bazen biraz kaciyorum ondan o da yatarken ya da normalde bi sey yapmaya calisirken dur falan diyorum cekilmeye calisiyorum dinlemiyo beni elimi falan tutuyo bu yanlis degil mi zorla gibi olmuyo mu boyle?
Belki benim de yaptigim yanlis ama gercekten cok utanıyorum evleneli daha bir ay olmadi ne yapacagimi nasil davranacagimi bilmiyorum o da baslarda daha anlayisliydi ama simdi dur desem de durmuyo opmeye falan basliyo nasil biraz zaman isteyebilirim ne soyleyebilirim ona kirmadan ve kizdirmadan?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil