Şaka bir yana canlılar üremeye programlanmışlardır. Bakterilerden tut insanlara kadar üreme içgüdüsü ile hareket ederiz. Etrafına bi bak dünyada milyarlarca insan var oldu öldü doğdu bunların hepsi cinsel aktiviteyle meydana geldi. Bu doğanın genel akışında çok normal bir şey. Bir kediye "sen neden çiftleşme sesleri çıkarıyorsun" diyemeyiz. Biz erkekler de 7/24 sperm üreten biyolojik bir makineyiz aslında 😂 bu istekler sperm kesesi doldukça olması normal. Tabi bu demek değil ki herkese sapıklık yapalım, tamamen konu seks üstüne olsun, bunlar yanlış. Onun dışında insanın sevdiği kişiyi arzulaması çok doğaldır bence.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Yetişkin, olgun ve sağlıklı insanların cinsel beklentilere, arzulara sahip olması çok anlaşılır bir şey. Senin neden yok
Videolu yanıt vereyim o zaman 😅
https://youtu.be/Po809h94mgU?t=4140ncı saniyeden itibaren
Şaka bir yana canlılar üremeye programlanmışlardır. Bakterilerden tut insanlara kadar üreme içgüdüsü ile hareket ederiz. Etrafına bi bak dünyada milyarlarca insan var oldu öldü doğdu bunların hepsi cinsel aktiviteyle meydana geldi. Bu doğanın genel akışında çok normal bir şey. Bir kediye "sen neden çiftleşme sesleri çıkarıyorsun" diyemeyiz. Biz erkekler de 7/24 sperm üreten biyolojik bir makineyiz aslında 😂 bu istekler sperm kesesi doldukça olması normal. Tabi bu demek değil ki herkese sapıklık yapalım, tamamen konu seks üstüne olsun, bunlar yanlış. Onun dışında insanın sevdiği kişiyi arzulaması çok doğaldır bence.
Gerçekten seven birisine rast gelirsen öyle sever. Ama senin cinslerin öyle erkeklerden hoşlanıyor yapacak bir şey Yok...
Hocam adama bakma hiç adam sesini duyunca tahrik olup kaldırıyorsa adam ne yapsın gkgkgkgkgkg
Öyle olanlarıda beğenmezsiniz ki. E siz seçiosunuz bi yerde zevkinizi bi tartın 😉
Duygusal bağ kuracak sevgili. Tam olması gereken şey.
İlla bişey yaşamak zorunda degil benim o beklentim yok
Ya kızım siz nasıl vermeden duruyorsunuz ben de onu anlamıyorum
Sevişmeden yasanmaz
Sen vermişsin demekkü
e tabii
Ben varım elini tutsam sarılsak yeter başka bisey istemiyorum bide yanaktan öpücük
Var tabi de çoğunun amacı cinsellik, çok değer veren yapmaz bunu evleninceue kadar bekler
Artık ilişkilerin olmaz sa olmazi oldu cinsellik
öpüşmek en büyük jest tir
Zina dan korkan da çok yapmayan yani
Anlamını değiştirmeye çalışıyorlar
zorunda değil o nerden çıktı
Evlenmeden dediklerin yeterli
Elini tutsam yeter de isteyen yok☺️
Ben isterim
Beni mi 😂
Sevgililer çünkü
Yasama
Değil abim