Cinsel Yaşam konusunda 884 cevap paylaştı. Çok kezbanca bir düşünce, yurt dışında biraz takılınca türk kızları daha itici geliyor, orada seks bira içmek gibi, ayak üstü tanıştığı erkekle öpüşüyor. Bir de bizim türk kızları ruhumu daraltıyorsunuz
020 Yorumla
Soran+1 yılBedenim özel ruhum da öyle ayakustu icgudusel seks yapacak degilim. İnsanım ruhum var hayvan degilim ve turk kizlarinin hiçbiri sana vermedi diye bu g*ot yanginligin :D
- +1 yıl
Yurtdışına çıkıp iki hava soludun diye bu ne özenmişlik böyle duyanda anası masaçüsesde büyütmüş sanır. Bende sizi gördükçe ne kadar ezik ve aşağılık kompleksli bir insan demeden edemiyorum. Hıh 😒
Soran+1 yılBunun sebebi de ülkedeki kadina tacizin tecavuzun fazlaligi kendimizi korumak zorunda olusumuz.
- +1 yıl
- +1 yıl
Çok zayıfımdır bavula sığarım. Sınırı geçtiğimiz gibi bavulu açar uçaktan aşağı atarsan gerisini ben hallederim zaten🙄😂😂
- +1 yıl
Ha yani bavulu açıp uçaktan atmak kolay ve normaldi x-ray cihazından geçmek mi zor geldi?🙄😂😂
- +1 yıl
O siteyle hiçbir bağım yok. Eğer o sebepten söylediysen uyariyim benden uzak dur😑 Bedenim üzerinden para kazanmayı asla düşünmedim. Bu iğrenç olur.
- +1 yıl
Kızmadım sadece bunu duymaktan sıkılıyorum.
- +1 yıl
Ne alakası var benim aklıma konserler, müzik, eğlence ve genç coşku geliyor.😂
- +1 yıl
Gülücük emojisi atmayacaktım.
- +1 yıl
@onlyteenage umarım gençken avrupa turu yapabilirsin, benim son gittiğim yer ispanya cadizdi 2 güne bir festival var
https://www.youtube.com/watch?v=qojvDyZjUk0 - +1 yıl
Umarım İnşallah
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kızlarda da dediğin gibi olan var onlar nasıl yapıyorlar acaba muhtemelen her iki cinste de öyle olanlar çıkar
00 Yorumla
+1 yılCok takiyorsun biten bitmistir ne kendini kapatiyorsun hayaat.. kim ne isterse yapar o an ne istiyorsan yasamazsan hayata kendini kapatiyordundur. Hayat zalimdir yillarini zamnini alir gecer eskiye takilirsan hayat sana takar gecer...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılAşkım diyenlerin en ufak boşlukta aldattıklarını gördükten yakaladıktan sonra hiç bi kadının sevgisine inanmıyorum
Fck body iyidir Amaç belli
00 Yorumla Erkeğin yaratılısında var yanliş tabi ama cinsellik icin duyguya ihtiyaci yok gozune güzel gelmesi yetiyor.
00 YorumlaMal ve sevgi yoksunu sevmeyi bilmeyen karaktersiz akil yoksunlari olduklari icindir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende sadece bir kadını sevdim aynı onun gibi düşünüyorum
00 YorumlaSadece erkekler degil kızlar da oyle sen o dusuncede degilsin sadece
01 Yorumla
+1 yılBunu söyleyen herr erkek illa birinden darbe yemiştir
00 Yorumla
+1 yılSeni sevmemiş değilde bir süre dağıtmak istemiş.
00 YorumlaSenden sonra demiş sana dememiş ki
Ne alaka?00 YorumlaTam sinirlilik 👍
00 Yorumlaolyor bazen
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBirlikte oldun mu
04 Yorumla
Soran+1 yılYes
Cevap sahibi+1 yılSen mu daha çok istiyordun
Soran+1 yılEvt
Cevap sahibi+1 yılDoymuş d3mek ki
+1 yılBiz kötüyüz cano
00 Yorumla