Yakın kız arkadaşlarımla bazen elektriklenme oluyor. Mesela instagramda yakın arkadaşlar kısmına ekliyim bazılarında. O hikayeye çok özel fotoğraflar videolar yüklüyorlar ben de haliyle erkek olarak yükseliyorum hikayeye yanıt verip yürüyorum bazen de fotoğraflaşıyoruz bu şekilde
Yakın karşı cins arkadaşların arasında cinsel çekim olabilir mi?
Bak o sınırı geçme Benden sana tavsiye Eğer o sınırı geçersen hiçbir şeyin eskisi gibi olmadığını görürsün hep pişman olursun O andan sonra ilişkinin Gizemi çekiciliği yok olur gider tadı kalmaz Cinsel ilişkiye girme
Ben bi kere ona eski sevgilimle olan videomu izlettim merak etmişti benim yatakta nasıl olduğumu. Videoda kıza baya sert davranıyordum tokat filan çok vardı girip çıkarken de hızlı ve sertti bide kızın boğazındaydı elim. Ona gönderdim bak seni de böyle.. dedim ondan çekiniyor galiba
Öncekilerden hiçbir şey anlamadığımı söyledi. Birisi 10saniyede boşalmış biri 5 dakika filan keyfini alamadan bitti diyor. Şimdi ise beni görünce de gözüm korktu dedi çünkü ikisi de uç noktada ortası yok. Hep böyle misin dedi evet dedim. Bana karşı da böyle olur mu dedi yine evet dedim vücudun buna çok müsait dedim iyice tırstı kız. Ama cidden tam hardcore yapmalık vücudu var, balık etli. Teni de bembeyaz ama seksten sonra her yeri kızaracak o da biliyor
Hele bir yatağıma gelmeye karar versin soft başlar hard bitiririm. Ondan bi performans beklemiyorum zaten o da dedi benden çok şey bekleme dedi ben de dedim kendin yetersin zaten vücudunun her yeri heykel gibi kendini bana bırak ve keyfini çıkar dedim kız o azgınlıkla mesajı okuyunca sesli aradı sbdjsjncmv
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bu arkadaşlık değil yalnız
Evet çok değil ama daha ilerisi yok arada sırada olan bir şey diyelim
maalesef var birlikte yaşiyoruz ama sevgilide degiliz sadece ev arkadasiyiz
Aynı evdesiniz ve hiçbie şey yaşamadımız mı
Yaşıyoruz
İnsan dayanamaz ki
Sevgili degiliz sadece bazen gece odama geliyor
Ne oluyor
Agzina aliyor oyle uyandiriyor
Her zaman söylerim kanka ayağı gôt ayağı
Öyle biraz. 4 tane var bende böyle kız kanka. Bir tanesiyle aşırı ilerledik
E yani
Bayağı nude yolluyor bana özellik regl öncesi ve sonrasında kuduruyor
Öyle tabii canım kanka filan diyorlar ama içlerinden Neler geçiyor
En güzeli böyle hiç nazlanmıyor
Zaten İhtiyaç olan ilişki Kanka sevgili arası olan ilişkidir
Ben bunu her zaman söylüyorum
Bazı konularda ortada durmak en mantıklısıdır
Bizde tam olarak öyle arada böyle şeyler oluyor ama buluşunca konusu açılmıyor yani çok nadiren
Tam istediğim gibi en sevdiğim
Evet tadında bırakıyoruz haftada birkez filan yükseliyoruz ama ilişki için hazır hissetmiyo kız.
Ne yaparsan yap asla ilişkiye girme yoksa bütün ilişki bozulur
Bu sözümü unutma
Bilmiyorum bozulur mu ama girme şansım olursa kaçırmam çünkü kız ilik gibi titretiyor kanka
Bak o sınırı geçme
Benden sana tavsiye
Eğer o sınırı geçersen hiçbir şeyin eskisi gibi olmadığını görürsün hep pişman olursun
O andan sonra ilişkinin Gizemi çekiciliği yok olur gider tadı kalmaz
Cinsel ilişkiye girme
Giderse gitsin bir tek o yok başkaları da var böyle. Ama gitmez bana bağımlı o
Evett
Oldu mu
Evet
Kaç yıllık arkadaşsınız en fazla ne oldı
Ulu orta herkese açık anlatmıyorum
Olmaması imkansız
Samimiyet hatsafadaysa kaçınılmaz
Kesinlikle
4 kız arkadaşım var hepsiyle böyleyiz. Ama biriyle çok daha yakınız eğer bişey yaşarsak onunla yaşarız heralde
Yaşamak istiyoda söyleyemiyor olabilir
İstiyor ama hazır olunca istiyor. Çok dillendirmiyor ama istiyor. Kızın bir sürü nudesini gördüm o da beni gördü
İlk deneyimi mi olacak
Hayır
Çok deneyimi yok birkaç kere sadece
Öyleyse ne için hazır olmayı bekliyo, ego tatmin ediyo olmasın
Ya da onu hazırlamanı istiyo olabilir mi
Ego değil çekinceleri var sevgilisi değilim arkadaşıyım ondan. Bana güveniyor sorun yok. Benden çekiniyor biraz
Çekinme sebebi nedir söyledi mi
Ben bi kere ona eski sevgilimle olan videomu izlettim merak etmişti benim yatakta nasıl olduğumu. Videoda kıza baya sert davranıyordum tokat filan çok vardı girip çıkarken de hızlı ve sertti bide kızın boğazındaydı elim. Ona gönderdim bak seni de böyle.. dedim ondan çekiniyor galiba
Öncekiler çok soft olmuş demek ki ama bilmiyo ki beklediği için pişman olacak keşke diyecek
Öncekilerden hiçbir şey anlamadığımı söyledi. Birisi 10saniyede boşalmış biri 5 dakika filan keyfini alamadan bitti diyor. Şimdi ise beni görünce de gözüm korktu dedi çünkü ikisi de uç noktada ortası yok. Hep böyle misin dedi evet dedim. Bana karşı da böyle olur mu dedi yine evet dedim vücudun buna çok müsait dedim iyice tırstı kız. Ama cidden tam hardcore yapmalık vücudu var, balık etli. Teni de bembeyaz ama seksten sonra her yeri kızaracak o da biliyor
Ama sonra müptelası olacak farkında değil bu kadar beklediğine pişman olacak
Şimdiden oldu zaten benden istediği şey hep boşalırken ona video atıyorum. En çok istediği nude bu benden.
İş sende bitiyo daha çok zaman geçir ve soft başlangıç yap
Hele bir yatağıma gelmeye karar versin soft başlar hard bitiririm. Ondan bi performans beklemiyorum zaten o da dedi benden çok şey bekleme dedi ben de dedim kendin yetersin zaten vücudunun her yeri heykel gibi kendini bana bırak ve keyfini çıkar dedim kız o azgınlıkla mesajı okuyunca sesli aradı sbdjsjncmv
Yatağına girmesini bekleme diyorum yatağa girmesi için motive et ısrarcı olmadan
Israrcı olmadan davet ediyorum hep yakında diyor çok açmıyorum o konuyu.
Direkt davet etme, beraberken subliminal şekilde tahrik et oni
Direkt değil tatlı sözlerle ediyorum. Beraberken pek bir şey olmuyor ben tahrik etsem de
Olabilir amasyada