Ense Tıraşınızı İhmal Etmeyen, Tırnak Temizliğine Dikkat eden, Dişlerinizi Fırçalayan, Sakalına İyi Bakan., Kıyafet temizliğine önem veren, Ayakkabı bakım ve temizliğini önemseyen ama en önemlisi çoklu zekaya sahip olan...
erkekte seksilik sesin tonunda duruşunda sakin özgüvende gizlidir kas falan değil o bakışın altında duran hafif meydan okuma hali kadınla sınırlı değil seksilik enerjidir doğru kişiye denk gelince kendini belli eder 😉
Teşekkür ederim 🙏 her kadın ya da kız paraya tapmiiyor emin ol, ama para peşinde koşan kadın örnekleri de çok fazla var buda bir gerçek , hepimizin çevresinde de vardır mutlaka
Yaaa haklısınız zaten , çünkü bu devirde erkekler için her şey daha zor aslında evlilik de öyle , her ne olursa olsun zararlı çıkma potansiyeliniz çok , bir gün evli kalsanız bile ömür boyu nafaka ödemeye mahkum kalıyorsunuz 🥺 sizin bir kere değil bin kere düşünmeniz gerekiyor , öncelikle kanunların değişmesi gerekiyor , bu şekilde evlilik müessesi de zarar görüyor her şey maddiyata ölçüp biciliyor , bu zihniyetle evlendiğin zaman zaten mutlu ve huzurlu olmak imkansız
O yüzden evlenemiyoruz zaten insanın belini büken maddiyat güven problemi sevecek düzgün insanın olmaması ahlaki yozlaşma hepsi bu zamanda ne ararsan var birtek güven ve ahlak yok☺
Teşekkür ederim 🙏 ama benim öyle bir isteğim yok şu an zaten , ben evlilik de geçirdim çoluk çocuğum da var , çokta şart değil benim için birde yalnızlığa alıştım böyle daha huzurlu mutluyum çocuklarım yanimda sağlıklıyim isimde gücümdeyim daha ne olsun ki , ama zaman ne gösterir bilinmez tabi hayırlısı diyelim
Her zaman öyle benim de işim gücüm yerinde ona bakarsan benim de çok ihtiyacım yok ama insan bazen yalnız olmak istemiyor o kadar yoksa çok ihtiyaç olduğundan değil☺
Seksi erkek yok , yakışıklı erkek var bence. Saçına başına , temiz-pak giyinen , kendine özen gösteren, kendine saygı duyan. Özgüveni tam , ne konuştuğunu önce düşünen. Göbekli bir erkek düşünemiyorum bile 👍😅 kendine dikkat edecek daima..