Cinsel Yaşam Seks hayatı erkekte nasıl olur? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 Erkek istemeden bile süslenip her gece gidip seks yapmak erkeğe haz ve mutluluk kadına bağlılık verirmi sizce Seks hayatı erkekte nasıl olur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
Mertsylu2121 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Hayata biraz guzellik katın mesela oda sıcaklığı ve hazlı olmalı bide iliskide güzel kokularda ise yarar 😁 0 0 Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Erkeğe çok haz verir. Erkek de kadını tatmın ve mutlu etmeli 0 10 Yorumla Soran 1 yıl Evet eder etmesinede esimi kendime nasıl baglicam Yorumla İlhann06 1 yıl Bu kadar istekli olmana rağmen sana bağlı değil mi Yorumla Soran 1 yıl Günlük yoruluyorum diyor Yorumla İlhann06 1 yıl ne iş yapıyor ki Yorumla Soran 1 yıl Memur birde yaş 37 Yorumla İlhann06 1 yıl yaşı genç. memur o kadar yorulmaz. Yalan söylüyor. Ne kadar şanslı olduğunun farkında değil Yorumla Soran 1 yıl Ateşli diyor bana yalan söylemiyor ben anlarım Yorumla İlhann06 1 yıl Neye ateşli diyor. Yoruluyorum lafına yalan dedim Yorumla Soran 1 yıl Bana ateşli diyor Yorumla İlhann06 1 yıl Gençsin güzelsin ve ateşlisin. Bundan iyisi can sağlığı. Oda o ateşi söndürsin işte. Eline gelen fırsatı tepiyor ya Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. sekste özellikle kadının istemesi seks için bişiler yapması erkeği daha fazla azdırır ve mutlu eder 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Her gece de yapılmaz be sıkar adami bence zevk almazsın 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Aynen sözümü nasıl dinler Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bir fikrim yok Yorumla
NewTown Takip Et Xper 4 Yaş: 25 1 yıl Sen niye kadınlığını kullanıp her şeyi yaptırmak istiyorsun derdin ne? Eşin sana köle mi olsun illa? 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla NewTown 1 yıl Neden kölen olacakmış? Kendini ne sanıyon acaba... Allah sizin gibilerinden bizi korusun diyeyim. Yorumla Soran 1 yıl İşine bak defolllll Yorumla NewTown 1 yıl Merak etme gittim bile. Yorumla
BahaRegal Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 377 cevap paylaştı. Bağlılık vermez. Ama haz ve mutluluk verir tabi 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Her istediğimi yapar mı seksle Yorumla
proofstriker39 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hergün günde 7 10 seks yapmak olur 0 0 Yorumla
Skol85 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Erkeklerin hayalisin 😍 0 0 Yorumla
Freedown54 Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bence dur 0 7 Yorumla Soran 1 yıl Niye Yorumla Freedown54 1 yıl Çünkü basit olursun Yorumla Soran 1 yıl Neden ya biraz taktik ver Yorumla Freedown54 1 yıl Olum her istediğin de verme Yorumla Freedown54 1 yıl Taktik sana Yorumla Soran 1 yıl Niye verirsem ne b olur Yorumla Freedown54 1 yıl Basit olursun Yorumla
movakarr Takip Et Xper 5 Yaş: 21 1 yıl Aşk olmadan bağlılık zor 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Diyorsun Yorumla movakarr 1 yıl Evet belki kadın sekste cilve yaparak kendine bağlar ama seks sayesinde başlayan aşk uzun ömürlü olmaz denendi onaylandı Yorumla Soran 1 yıl Biz evliyiz zaten haftada 2 3 gün Yorumla movakarr 1 yıl Evliyken farklı canım ama sorun ne oldu şu an onu anlamadım Yorumla
KaplanKral101 Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 409 cevap paylaştı. Verir 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Nasıl verir sırları nedir Yorumla KaplanKral101 1 yıl Kadın erkeğe cinsellikte hayır dememeli, erkek de kadını mutlu etmeli hem cinsel hayatta hem normal hayatta Yorumla
Yahyaayaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 71% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. Verebilir 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Nasıl Yorumla
Cekicicılgın06 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 94% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı. ıtııııyy 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Hayata biraz guzellik katın mesela oda sıcaklığı ve hazlı olmalı bide iliskide güzel kokularda ise yarar 😁
Erkeğe çok haz verir. Erkek de kadını tatmın ve mutlu etmeli
Evet eder etmesinede esimi kendime nasıl baglicam
Bu kadar istekli olmana rağmen sana bağlı değil mi
Günlük yoruluyorum diyor
ne iş yapıyor ki
Memur birde yaş 37
yaşı genç. memur o kadar yorulmaz. Yalan söylüyor. Ne kadar şanslı olduğunun farkında değil
Ateşli diyor bana yalan söylemiyor ben anlarım
Neye ateşli diyor. Yoruluyorum lafına yalan dedim
Bana ateşli diyor
Gençsin güzelsin ve ateşlisin. Bundan iyisi can sağlığı. Oda o ateşi söndürsin işte. Eline gelen fırsatı tepiyor ya
sekste özellikle kadının istemesi seks için bişiler yapması erkeği daha fazla azdırır ve mutlu eder
Her gece de yapılmaz be sıkar adami bence zevk almazsın
Aynen sözümü nasıl dinler
Bir fikrim yok
Sen niye kadınlığını kullanıp her şeyi yaptırmak istiyorsun derdin ne? Eşin sana köle mi olsun illa?
Evet
Neden kölen olacakmış? Kendini ne sanıyon acaba... Allah sizin gibilerinden bizi korusun diyeyim.
İşine bak defolllll
Merak etme gittim bile.
Bağlılık vermez. Ama haz ve mutluluk verir tabi
Her istediğimi yapar mı seksle
Hergün günde 7 10 seks yapmak olur
Bu muhteşem bir haz verir hemde
Erkeklerin hayalisin 😍
Her gece abartı olur
Rastgele bol şans.
Bence dur
Niye
Çünkü basit olursun
Neden ya biraz taktik ver
Olum her istediğin de verme
Taktik sana
Niye verirsem ne b olur
Basit olursun
Aşk olmadan bağlılık zor
Diyorsun
Evet belki kadın sekste cilve yaparak kendine bağlar ama seks sayesinde başlayan aşk uzun ömürlü olmaz denendi onaylandı
Biz evliyiz zaten haftada 2 3 gün
Evliyken farklı canım ama sorun ne oldu şu an onu anlamadım
Verir
Nasıl verir sırları nedir
Kadın erkeğe cinsellikte hayır dememeli, erkek de kadını mutlu etmeli hem cinsel hayatta hem normal hayatta
Verebilir
Nasıl
ne giyinirsin genelde
Umarım bir gün
ıtııııyy
Vermez
Ne bilmek istersin