Diyelim ki evlendiniz ve ilişki yaşadınız. Eşinizin kızlığını aldınız ve bir süre sonra Eşiniz aglamaya başladi yani gözleri doldu falan..
Ne yaparsınız o an
Ne yaparsınız o an
İlk gecede gözleri dolan bir kadına yapılacak tek şey onu susturmak değil sarıp sarmalamaktır çünkü o an acıdan çok duygunun ağırlığı çöker üzerine sessizce yanında durup nefesini sakinleştirmen yeter kalbi rahatlayınca güvenin kapısı da kendiliğinden açılır 🌿
sarılırım, öperim şefkatle.. kucağıma gömer onu öylece kalırdım, saçlarını yanaklarını okşardım sevgiyle şefkatle... doğal duygular... anlayışla ve şefkatle karşılık vermek şart...
Ne guzel gerçekten
O an bir duygusallık oluyor bence
evet ayynen öyle, aslında o an yani ilk birleşmemizden sonra ben direkt sarılıp kucağıma iyice gömerek öperek öylece kalmıştık.. buna ihtiyacı oluyor gerçekten kızların ilk ilişki sonrasında.. işini bitirip hatta işinin bitmesini bekleyip sonra da arkasını dönüp uyuyacak kadar bencil anlayışsız olmamalı erkekler. ilk ilişkmizde ben boşalmayı bile beklemedim baktım zorlanıyor hemen bırakmıştım ve sonrasında sarılıp şefkat göstermiştim sevdiğime... böylesi daha huzurlu daha haz verici.. bence.
Evet ya özellikle ilk iliskide duygusal oluyoruz. Ben ilk iliskimde ister istemez gözlerim dolmuştu ağlamıştım biraz. Kendimi daha farklı hissettim
Cevap
13Cevap
Elbette ilgilenir, neden ağladığını, neden bu hale geldiğini anlamaya çalışırım...
Sarıp sarmalarım izin vermem ağlamaya kıyamam ben ona...
Anlayışla karsilarim bunda ağlayacak bir şey yok ki ya teselli ederim sarilir
Elim kolum baglanmisti yanlis birsey yaptigimi dusunmustum ama sonra daha guzel olmustu
Öperim sarılırım öyle uyuruz
Sen s. lak misin ya cahil misin
Teselli etmekten başka bişi yapamayız.
bidaha basarım. şefkatle değil hunharca yaklaşırım
üzülmemesi için yardımcı olurum
Duygusallık olabilir normal karşılanır
Hosuma gider
Yalnızca bana sarılsın isterim
Aglama derim
Yannda olurum üzülmesine izin vermem
öperim sakinleştirimim
Sevişirdim