Cinsel Yaşam Erkek kaç günde bir sevişmek ister? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 Bir kere seviştik henüz? Sevgili değiliz Erkek kaç günde bir sevişmek ister? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Ben bir defa seks yaptığım kadından zevk almış ve memnun kalmışsam ve ortam da müsaitse hergün seks yapmak isterim. 0 0 Yorumla
Jasonbey Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% 6 ay Kişiye göre değişir. Ben her gün sevişmek isterim. O kimse ondan olmaz. Nasıl erkek bu 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 6 ay Sürekli aklı sende kalmıştır sürekli ister ki. Yüzeysel mi seviştiniz komple soyundunuz mu 0 4 Yorumla Soran 6 ay Komple soyunduk ama seks yok Yorumla Cevap sahibi 6 ay Deli misin aklından çıkmaz o an canı hep seni ister. İlla içine girmesi gerekmez tadını aldı mı yaladı mı seni Yorumla Soran 6 ay Seks hariç her şey yaptık. O bana ben de ona oral yaptık Yorumla Cevap sahibi 6 ay Harikaaaa. İstemes olur mu deli olmuştur aklı sendedir hep. İlk defa mı yaptın. Emin ol illa tam ilişki olmasına gerek yok dediğim tarzda sevişme karşılıklı oral ki tadına doyamaz senin çok zevk verir erkeğede Yorumla
Gizli Üye (30-35) 6 ay Erkeğin arzularına ve yeterlilik durumuna göre değişken bir durum. Benim için her gün. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 6 ay Sureklı ısterr 2 gune bı 5 2 Yorumla mrtbey38 6 ay Evlimsıniz? Yorumla Poyrazates26 6 ay Benm her an Yorumla
baron777 Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 540 cevap paylaştı. Koşullar uygunsa her gün onun günü olmaz ki... 0 0 Yorumla
poseydonnn Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ne zaman yaptınız bugün mü 0 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Sevgili değilken sevistiysen sürekli ister zaten 0 0 Yorumla
Nawdeniz Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 79% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 571 cevap paylaştı. Helal olsun hızlı başlamış 😜🤣 0 0 Yorumla
yancys Takip Et Master Yaş: 34 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Gunde 2 defa sabah aksam 0 0 Yorumla
Mirtaza67 Takip Et Guru Yaş: 59 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yüksekse hergün 0 0 Yorumla
yılandoktoru Takip Et Master Yaş: 37 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Fırsat bulursa sürekli 0 0 Yorumla
Herosell Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Nesini 0 0 Yorumla
şebnemo Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 45% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 341 cevap paylaştı. Adama sorsana 0 0 Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı. Her gün ister 0 0 Yorumla
ahmet_goktas06 Takip Et Yoda Yaş: 25 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 399 cevap paylaştı. her gün her dakika istiyorum 0 0 Yorumla
varus55 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 38% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. her saat 0 0 Yorumla
Sexman_ist Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 404 cevap paylaştı. Hergun her dakika:) 0 0 Yorumla
Kampçı_ Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 397 cevap paylaştı. Libido ya bağlı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 6 ay Sadece sevişmemi 0 4 Yorumla Soran 6 ay Seks hariç her şey işte. Yorumla Cevap sahibi 6 ay Bidaha yapcanızmı Yorumla Soran 6 ay Bilmiyorum ki Yorumla Cevap sahibi 6 ay Sen beğendinmi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Ben bir defa seks yaptığım kadından zevk almış ve memnun kalmışsam ve ortam da müsaitse hergün seks yapmak isterim.
Kişiye göre değişir. Ben her gün sevişmek isterim. O kimse ondan olmaz. Nasıl erkek bu
Bazıları her gün istiyo. Birde bir kaç sefer isteyende çok var
Sürekli aklı sende kalmıştır sürekli ister ki. Yüzeysel mi seviştiniz komple soyundunuz mu
Komple soyunduk ama seks yok
Deli misin aklından çıkmaz o an canı hep seni ister. İlla içine girmesi gerekmez tadını aldı mı yaladı mı seni
Seks hariç her şey yaptık. O bana ben de ona oral yaptık
Harikaaaa. İstemes olur mu deli olmuştur aklı sendedir hep. İlk defa mı yaptın. Emin ol illa tam ilişki olmasına gerek yok dediğim tarzda sevişme karşılıklı oral ki tadına doyamaz senin çok zevk verir erkeğede
Erkeğin arzularına ve yeterlilik durumuna göre değişken bir durum. Benim için her gün.
Sureklı ısterr 2 gune bı
Evlimsıniz?
Benm her an
Çoğu her gün
Koşullar uygunsa her gün onun günü olmaz ki...
Ne zaman yaptınız bugün mü
Sevgili değilken sevistiysen sürekli ister zaten
Helal olsun hızlı başlamış 😜🤣
Gunde 2 defa sabah aksam
Yüksekse hergün
Fırsat bulursa sürekli
Nesini
Adama sorsana
2 güne ister
Her gün ister
Her an her dakka
her gün her dakika istiyorum