bakalım kaç erkek kadınları hak eden ideal erkek
30 dk
1 saat
1.5
2 saat
2.5
3 saat
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
bakalım kaç erkek kadınları hak eden ideal erkek
Sevişme konusunu tarif et yoksa karışıyor işler
Sevişmek demek bana göre içine girmeden yapılan bütün cinsel faaliyetleri kapsar oral anal vajinal olmayanlar, dokunmak okşamak öpmek sarılıp öpüşmek vs vs çoğunluğunun çıplak olması gerekmekte bu deyimin tam olması için. Çıplak olmazsa oynaşma olur.
Bu tarife göre olursa sınır gözetmem kolay kolay boşalmam diğer türlü olursa bir çok şart var yerine göre partnere göre vs ortalama üzeri diyebilirim istersem uzun tutarım istersem kısa
Cevap
19Cevap
Partnerim kaç dakikada boşalacaksa devam ettiriyorum. Ya da çok zevk aldığım bşr ilişkiyse kontrol mekanizmasını devreye geçirip çok uzun sürdürüyorum.
Sevişme çok seviyorum kadın istediğim fizikte ve temiz ise her zerresinin tadını ala ala ala ala ala ala yalayıp yutmadan ilişki yaşamam
Bunun bi standartı yok partnrine bağlı. Ama oran partnerimi. Memnun edene kadar
Ön sevişmeyi en az 40 dakika tutarım ya doya doya öpüşürüm sonra da yatırır çatır çatır basarım tokat atarım kalcalarına küfür ederim haaaa diye bağırırım çivi çakar gibi köküne kadar sert sert vururum.😂😂
şıkları cevaplamayacağım. çünkü erkekleri siz haketmelisiniz.
he aynen kardeşim bana ordan birtouch blue alsana
skndrik rezil bir sosyal medya sözü. ergence.
Ruh halime göre değişiyor, moralim iyiyse 2 saat sürüyor, kötüyse 30-45 dkk falan
Sevişme ve ilişkiye girme toplam 1 saati bulur. İki posta gelirim
Doldu bile süre
1,5 saat dozunda. 3 saat ne krdsm
Hiç yaomamisim uzun süre on sevişme yaoabilirim
1 saat.
3 saat
erken geliyolar tatmin olmuyorumm ben
Tatmin olmak mı istiyorsun ☺️
ilk 20 ikinci 30 üçüncü 50 dk
Duruma göre değişir
45 dakika falan
yuh bir de gençsin daha 30u geçince 15 dk falan olur heralde