mastürbasyon yaparken de tatmin olabiliyoruz mesela. Ama ben ona sarılmak, erkek sesi duymak istiyorum sevdiğim adamın yanında olmak istiyorum.
Bu yaratılıştan kaynaklı mı? Sadece cinsellik değil çünkü bu
mastürbasyon yaparken de tatmin olabiliyoruz mesela. Ama ben ona sarılmak, erkek sesi duymak istiyorum sevdiğim adamın yanında olmak istiyorum.
Bu yaratılıştan kaynaklı mı? Sadece cinsellik değil çünkü bu
Cinsellikten ziyade ilgi, alaka, sadakat, güven duygusu istiyor olabilirsin. Kendini tatmin eden, edebilen birisi cinsel ilişkiye ihtiyaç duymaz. Çünkü zevk alan beyindir. Hedonisttir. Sen güven duygusunu arıyorsun bir yakınlık, samimiyet arıyor olabilirsin…
Aynen, babam çok kötü biridir.
Hastalığımda resmen pışpışlayacak birine ihtiyacım var.
Bende hastalıkta sağlıkta onun elini tutmak istiyorum
Her insan ilgi görmekten hoşlanır. Sevilmek ister. Bu çok normal bir durum. Ama her insana da nasip olmaz maalesef.. “ her arayan bulamayabilir ancak bulanlar arayanlardır”..
Teşekkür ederim,
Rica ederim..
Çünkü arzu sadece bedensel değil kanka, temasın anlamını arıyoruz. Tenin sıcaklığı, sesin tonu, o anda var olmak… bunlar ruha da dokunur. Mastürbasyon bedeni rahatlatır ama insanı değil; özlenen şey bağın kendisi 😌🔥
Çünkü aradığın şey sadece boşalma değil kanka, tamamlanma hissi. Mastürbasyon bedeni susturur ama ruhu değil. O sarılma isteği, “biri beni anlasın” diyen iç ses aslında 😌🔥
Cevap
16Cevap
İşin duygusal kısmı zaten var ama asıl olayı cinsellikten kaynaklı
İşte ona tam olarak duygusal bağ diyoruz o şekilde cinsellik yaşamak ayrı bir şey
Erkeğin senin içindeyken senden zevk almasını istiyosun çünkü
cinsellik degil evet bu baska bi his baska bi asktan gelen his olabilir
Tabii ki tamamen Yaratılış hormonel ve fiziksel isteklerden ötürü
Bende istiyorum cinsellik daha ağır basıyor zaten iki kişiyi cinsel çekim birbirine çeker hoşlanmasını cinsel çekim sağlar
Ayne yaratılışta bu fitri bir şey
Bunu herkes ister. Normal bir istek.
Bence doğanın dengesi
Temas etme zevki
Hormonsl ve tabii yaratilis
Başka ne olck
Ne bileyim aile kurmak olabilir. Bebek sevmek,
Onu herkes düşünmez ki
Tabiki ilk sebep cinsel çekim
Erkeğin aklı hep sknde olur bazıları gerçekten dediğin gibi düşünür
Sevgisizlik bence ilgisizlik
Sevdiğinden dolayı