Cinsel Yaşam Evlilikte seks ne sıklıkla olmalı? FeritGezen Takip Et Xper 6 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Evlilikte seks ne sıklıkla olmalı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Günesinkadini Takip Et FenomenMaster Yaş: 22 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 832 cevap paylaştı. Hergün olmalı 0 4 Yorumla FeritGezen 6 ay Atmayın lütfen nerde kim yapıyor hergün Yorumla Günesinkadini 6 ay Pardon neyi atmayayım bu benim düşüncem soru soruyorsan benim yorumuma düşünceme saygıl duymak zorundasın Yorumla uzgunprensess_ 6 ay Bende öyle düşünüyorum Yorumla FeritGezen 6 ay @uzgunprensess_ hergün olmuyor işte libido bir yere kadar isteğini sağlıyor Yorumla
Gizli Üye (25-29) 6 ay Her gün 1 3 Yorumla FeritGezen 6 ay Öyle olmuyor o keşke olabilse:) Yorumla Cevap sahibi 6 ay Neden olmasın ben çok yüksek bir kızım eşimin de öyle olmasını isterim Yorumla FeritGezen 6 ay Hergün üste üste olunca o ateş düşüyor tatlım isteğin azalıyor keşke olsa Yorumla
Gizli Üye (36-45) 6 ay Senede bir olmalıTadından yenmez o zaman. 0 12 Yorumla FeritGezen 6 ay Açlık krizine sokar ama ya ya da kadına eziyet olmaz mı:) Cevap sahibi 6 ay Cinsellikten baska şeyler düşünmeniz gerekiyor. Sapik görünüyor sürekli cinsellik düşünen erkek. Sadece sapik. FeritGezen 6 ay Bu platformu yükseldiğimiz zaman kullanıyorum tatlım Cevap sahibi 6 ay Yukselmeni anana soyle. Ucurtma alsin sana. Sapik Cevap sahibi 6 ay Seni sağlık Bakanlığı işten atmali FeritGezen 6 ay Kamuda çalışmıyorum ahlak bekçiliğini git çiftliğinde yap kimseyi bir şeye zorlamıyoruz Cevap sahibi 6 ay Sappik Cevap sahibi 6 ay Sağlıkçı isen bakanlığa baglisindir. Ozeli devleti yok bu işin Hepsi sağlık bakanligina bagli. Hem sapik hem chl FeritGezen 6 ay Sen bnc kudurmuşsun haberin yok Cevap sahibi 6 ay Ben aseksuelim Ne kudurmasi Cevap sahibi 6 ay Tipsiz FeritGezen 6 ay Keşke sana bağlı bağlı olsam
Kızlar Ne Diyor
Hergün olmalı
Atmayın lütfen nerde kim yapıyor hergün
Pardon neyi atmayayım bu benim düşüncem soru soruyorsan benim yorumuma düşünceme saygıl duymak zorundasın
Bende öyle düşünüyorum
@uzgunprensess_ hergün olmuyor işte libido bir yere kadar isteğini sağlıyor
Her gün
Öyle olmuyor o keşke olabilse:)
Neden olmasın ben çok yüksek bir kızım eşimin de öyle olmasını isterim
Hergün üste üste olunca o ateş düşüyor tatlım isteğin azalıyor keşke olsa
Senede bir olmalı
Tadından yenmez o zaman.
Açlık krizine sokar ama ya ya da kadına eziyet olmaz mı:)
Cinsellikten baska şeyler düşünmeniz gerekiyor. Sapik görünüyor sürekli cinsellik düşünen erkek. Sadece sapik.
Bu platformu yükseldiğimiz zaman kullanıyorum tatlım
Yukselmeni anana soyle. Ucurtma alsin sana. Sapik
Seni sağlık Bakanlığı işten atmali
Kamuda çalışmıyorum ahlak bekçiliğini git çiftliğinde yap kimseyi bir şeye zorlamıyoruz
Sappik
Sağlıkçı isen bakanlığa baglisindir. Ozeli devleti yok bu işin
Hepsi sağlık bakanligina bagli. Hem sapik hem chl
Sen bnc kudurmuşsun haberin yok
Ben aseksuelim
Ne kudurmasi
Tipsiz
Keşke sana bağlı bağlı olsam