Haftada 3 ideal olduğunu düşünüyorum evliliğin ilk yıllarında vücutların bir birine doyması için aklına geldikçe ideal sayı önemli değil ama 40 larda sanıyorum haftada 3 mükemmel bir sayı 2 yi yakalayan şanslı 1 devamlılık hiç yapmıyorsa başka birileri var ya da mastürbasyon yapıyordur net benim fikirim bu
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılBelli saati ve günü olmamalı.
Anlık gelişmesi daha iyi olabilir.
Her gün olmamalı.
Eşler birbirini özlemeli.
Aradaki tutkuya ve çekim gücüne göre değişir ne sıklıkta olacağı.
Belli bir sayısı yok kişiden kişiye değişir.33 Yorumla- +1 yıl
Ya seninle evlenen yasadi ya da ei evlenince degisiyorusunz
Cevap sahibi+1 yılEşimin sürekli cinsellik istemesine sıcak bakmam. Sürekli sürekli bi zevki kalmaz bence. Arada olması daha iyi. Sürekli cinsellik beni soğutur ondan.
- +1 yıl
Ya tabikide orasi oyle surkeli dusnemiyorsunki zaten is guc oldugu icin tipki dedigin gibi firsatini huldugun zman yapmak planlamadan iliskiye girmek cok heyecanli ve zevkli oluyor
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
u +1 yılHafta da 4-5 kez. Bunun sebebi insanların birbirini birbirine özlemeye fırsat vermesi gerektiğini düşünmem. Beden dinlenir. Diğer bedene kavuşmak için tutkuyla doludur. Kavuştuğunda ise patlama yapar.
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvli olmayanlar gelmiş yok günde iki defa yok haftada 5 defa demiş. Siz evlenin, ben sizi görürüm. Çoğunuz zaten evlilik yürütebilecek insanlar değilsiniz, cinsellik şöyle bı kalsın. 🤣
134 Yorumla- +1 yıl
Ahahaha kuduruk bunlar :)))
- +1 yıl
Helal len yusufiii
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBence her gün olmalı
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 365 cevap paylaştı. Ölülerde sanıyor diriler hergün helva yiyor diye bir ata sözü varya bekarlarda sanıyor evliler hergün cinsellik yaşıyor 😄 kimsenin libidosu birbiriyle eş deger deyil oyuzden beklentilerimiz düşük tutun bakmayın burada atıp tutan arkadaşlara evlenince mazeretler çok oluyor 😁 hep bir bahane uretılıyor artık yoruluyor insan
Dişimiz keserken yiyozda s*k*m*z kalkarken s*k*m*y*z
Evli olan bayan arkadaşlar lutfen eşlerinizin karnını ve gozunuz doyurun
415 Yorumla- +1 yıl
Sanki erkekler çok doyuruyor max 2 saniye ahahaha
- +1 yıl
Hergun fazlaca bir zaman değil ideal bir zaman ama gunde üç kere beş kere diye. Abartiyordur cidden insanlar ise gidiyor güce gidiyor sabah mesela ne ara yapcakta duş alçakta vs vs ama hergun düzenli bir şekilde olur neden olmasın akşamdan sabaha onca vakit var sonuçta
- +1 yıl
Hergun fazlaca bir zaman değil ideal bir zaman ama gunde üç kere beş kere yapıyoruz diyen Abartiyordur cidden insanlar ise gidiyor güce gidiyor sabah mesela ne ara yapcakta duş alçakta vs vs ama hergun düzenli bir şekilde olur neden olmasın akşamdan sabaha onca vakit var sonuçta
- +1 yıl
Senin de karın gözüksün o zaman belli ki sen karını doyuramıyorsunda istemiyor seni
- +1 yıl
@sudenaztskrn ağzına sağlık eşını doyuran koca çok az var kadınlar pimi cekılmış bomba gibi gezıyor kime patlycağı belli değil 🙂🙂
- +1 yıl
@sudenaztskrn sanki erkekler çok doyuruyor max 2 saniye.
diyen sizsiniz hanfendi demekkı çok fazlaca denediniz ki bu şekilde genelleme yapabiliyorsunuz
Ayrıca ben genel bir sorundan bahsettim fikrimi beyan ettim sizin yorumun altına gelip cevap verip şuanda benim eşime dair yorum yapmanız ne kadar etik!
Daha farklı cevaplar verirdim ama kendime yakıştırmıyorum
Sizinde tedavi olmanız lazım maşallah mulleccım gıbı herseye boş beleş bir fikriniz var
Hadi canım başka yerde oyna haddini bil - +1 yıl
@Makınelıtufek güzel kardeşim bence şakşakcılıgı bırakmanı tavsiye ederim kocanada söyle seni doyursun oyle bır kıza yarancam diye kişiliginizden odun vermeyin bır duruşunuz olsun adam gibi
- +1 yıl
Burada genelleme yapan biri varsa o da sensin evli kadınlar diye hepsine hitap ediyorsun şimdi havlamaya devam et
- +1 yıl
@sudenaztskrn boş yapıyorsun sadece ben düşüncemi belirttim sen durumu eşime bağladın ustubunda insanca değildi bel altı vuruyorsun konuyla hiç bir alakası yokken yine insanca cevap verdim şu an yine aynı şekilde cevap veriyorsun havlama nasıl bir tabirdir sen önce insan olmayı öğren sonrasında nasıl konuşulması gerekir onlar hakkında bir eğitim al genç kardeşim bel altı vurmayı bırak insanca gel eyvallah
- +1 yıl
İnsanca olan senmisin güleyim bari
- +1 yıl
@sudenaztskrn denemek istermisin
- 7 ay
internet üzerinde birinin hasta olup olmadığına karar vermek düşünce değildir.
+1 yılEvlilikte cinsellik her gün olmalı hastalık, yoğunluk olmadığı sürece hatta günde iki kez bile olsa iyi olur.
1467 Yorumla- +1 yıl
@bez_bhebek işte makul bir eş
- +1 yıl
Bekarsin sanırım evlende gör haftada birkez istiyor çoğu kadın. Çünkü istek oluşmuyor istek olmaz ise ıslanma olmuyor kadında ve vajinada kuruluk ve buna bağlı ağrı gelişiyor. Kitabını yazarım bu işin. 😎
- +1 yıl
Birde evlendikten iki yıl sonra monotonlasiyor evlilik o heves kalmıyor rahatliyorsun bekarlık ile evlilik bambaşka bisi
- +1 yıl
Kim tecrübesiz ben mi? Evliyim kardeşim ben
- +1 yıl
Günde 3 atıyorum ben
- +1 yıl
@Abdulkadir_King bosuna kitap yazma 8 yıldır evliyim ve her gün düzenli seks hayatım var bazen gün aşırıda olabiliyor senin eşin aradan yıllar geçtikten sonra değiştiyse sende vardır noksanlık ya da ilişkinizde vardır bu konuda problem
- +1 yıl
İşte bu
- +1 yıl
Son noktayı koyuyorum sonra dağılın burdan sgsfsfs kadın her gün, her an cinsellik için çıldırır eğer istemiyorsa sorun erkekte yani aslında kadın cinselliği değil o erkekle olmak istemiyordur okey
- +1 yıl
Hergün heran cinsellik için çıldıran kadın anca bakirelerdir😄
- +1 yıl
Ya bizdede öylede bazen sikismekten yoruluyoz bir gün ara verioz ama oda boş geçmiyor sevisme oluyor
- +1 yıl
Bezbhebek burada yanlışsın
- +1 yıl
@Senin_için_grldim hayatiniza giren yanlış kişilere göre genel konuşmayın 8 yıldır evliyim ben
- +1 yıl
Uzatmayın rica ediyorum offf bildirim geliyor bakire can niye atsın yaşamadığı şey için cahil cahil konuşmayın ve genelleme yapmayın.
- +1 yıl
@Hatunsorruyor cevap vermeniz mümkün mü
- +1 yıl
Bizene bacım seninki düzenli olabilir bazen kadın yorgun olur
- +1 yıl
Bakire daha istekli olur aq bir skbilmionuz ya
- +1 yıl
@Hatunsorruyor 8 yıldır hergün çıldırarak mı yatağa giriyosun? ya da aklında heran seks mı var? Çocuğun yok mu ya da başka meşguliyetin?
- +1 yıl
Senin gibi kuduruk sanma herkesi sende bez bebek nana okey
- +1 yıl
@blnmyorkim17yş sizeneyse ona göre konuşun yok biri çıkıyor kitap yazıyor biri emin emin konuşuyor
- +1 yıl
@Ardayanlız hayır
- +1 yıl
Dağılın len pembeli sana demiyorum canım 😘
- +1 yıl
Nana
- +1 yıl
@Senin_için_grldim evet aynen öyle aynı heyecanla giriyorum yatağıma başka mesguliyetimin olması seks hayatımi ihmal edeceğim anlamına gelmiyor her şeyin yeri ayrı
- +1 yıl
Çok tatlısın bak sana bise diseyim gelmiyo hadi yat uyu😚
- +1 yıl
Olay hararetlendi dağılamıyoruz 😃
Neyse istekli hatunlar hadi sizi yatağa alalım artık şu hergün yediğiniz şeyi yeme vaktiniz geldi - +1 yıl
Nanama katılıyorum ben her gün günde bir kaç defa hadi iyi geceler herkese öptüm nanam😚
- +1 yıl
@Senin_için_grldim yemedigimizi nereden biliyorsun bu saat olmuş ohoo biz çoktan yaptık
- +1 yıl
Tm yaw hadi yat zıbar sende aq @hatunsorruyor
- +1 yıl
Dimi kız @bez_bhebek
- +1 yıl
Git gene ye hadi yallah seks gece daha zevkli olur
- +1 yıl
Deli yaw buda
- +1 yıl
@blnmyorkim17yş önce konuşmayı öğren dağ ayısı
- +1 yıl
@Hatunsorruyor yedikten sonra uyunur be napıyon ayakta 😅
- +1 yıl
Kesin kocayı uyuttu burada fıtılıyor kendi
- +1 yıl
Dağda saplarım bak sana sus dağ inler
- +1 yıl
Herkesi kendiniz gibi sanmayın demekki siz uyutup geliyorsunuz kişi kendinden biliyor işi ayrıca yatıp uyunur diye bir kural yok sabit olmayın bu kadar uzandin dinleniyorum kimene
- +1 yıl
Tm hadi defol
- +1 yıl
@blnmyorkim17yş senin üslubun bu iste sonrada dert yanarsiniz kadinlardan ohh mustehak sizin gibi ayilara oyle kadınlar hak ediyor sizin gibiler o türlü muameleyi yazık eslerinize üzüldüm
- +1 yıl
Ayi iksin seni emi yat zıbar galan yaww bu nedir 😃
- +1 yıl
Eşime can kurban
- +1 yıl
@blnmyorkim17yş kendi kendine yaş çiz burada seen !
- +1 yıl
@Hatunsorruyor anlaşıldı 7 mahallenin s*ürtüğü sensin kocanı uyuttun şimdi sıra sırada bekleyenlere geldi dimi😉
- +1 yıl
Öyledir mutlaka bilirim böylelerini kocası 2 gün gitse aldatır hemen
- +1 yıl
Bu kadar seks delisi biriyse eğer 2 gün boş duramaz
- +1 yıl
Bu kızlar sallıyor ya , imkanı yok bu dediklerinin sadece aşırı cinsel istek olan kadınlar oluyor hastalik gibi bir şey onlar ister her gün çevrem de çok kaidn evli çift var kadınlar haftada bir veya 5 günde bir istiyor Muş daha oncesinde ilişkiye giderlerse vajinal. islanmanin olmadığı ve rahat ilişkiye girilemedigi söyleniyor.
- +1 yıl
Sen sus bjse bilmion
- +1 yıl
Ya ne bilmiyoru kardeşim evliyim evli istemiyor her gün bende istemiyorum her gün istemezki erkek, ilk evlendigim zaman her gün istiyordum şimdi rahatladım libido düşüyor zamanla ergen misiniz oglum
- +1 yıl
Abi 29 yaşında 4 5 atman lazım senin eşin kaç yaşında
- +1 yıl
İlk zamanlar öyle olur zaten de süreklide olmaz çok istekli değilse
- +1 yıl
Benim 32 eşim 28 ilk evlendigimizden beri böyle her gün istemezki kadın 4-5 günde bir istiyor ya da haftada bir kendimizi kandirmaya gerek yok evlen ve gör. Vajinada ağrı oluyor kadın her zaman istemiyor zaten istemediği zaman vajina da tam açılma olmaz islanmada olmaz pek anlarsın
Salliyro bu kızlar bunlar bekar azmislar haliyle o yüzden boyel diyirlar - +1 yıl
Anladım Reis damla filan aldın mı valla ben her gün isterim öyle olursa eşim yaparız biseler artık olmaz öyle şey ilk zamanlar ful seks olmalı
- +1 yıl
Sağlıklı ve düzenli seks hayatı için haftada 3 4 olmalı
- +1 yıl
Kanka kadınlar haftada 3 kez yapmıyor evlen gör. İstek olusmuyorki kaidnlar bizim gibi değil.
- +1 yıl
Ben oluştururum kral
- +1 yıl
Tamam kral sanki biz bilmiyoruz o dediklerini sana yok çeksin reddetsin hala zorlayacak mısın evlenince yaz bana
- +1 yıl
Bu konuyu aranızda konuşur musunuz bildirim geliyor rica etsem.
- +1 yıl
Nanam ne derse o kusura bakma nanam rahatsız ettik🙏
- +1 yıl
Teşekkür ederim 😍
- +1 yıl
Rica ederim💞
- +1 yıl
Tamam bez bebek 👙🔥😎 kuduruk seni
- +1 yıl
Lütfen düzgün kelimeler kullanalım
- +1 yıl
Seviyoruz galiba cinselliği
- +1 yıl
@Abdulkadir_King sen evli olduğundan eminmisin
- +1 yıl
Evliyim niyeki
- +1 yıl
@Abdulkadir_King bir doktora gözük istersen
- +1 yıl
Sen görün kardeşim benim ihtiyacım yok ne boş adamsınız ya her gün seks mi yapilir
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılCınsellık kişden kışıye farklı. evlı baynların anlatıkları bazıları akşam sabah doymuyom dıyor bazılrıda haftada 3 kere yetiyor bana. doymuynlarda çok tehlıklelı oluyor çalışanlarımzdan ıkı tanesı evde kucuk bebelerini bırakıp sanalda buldukları kollu kuvetlıye kactlar şımdı pampık gıbı oldum yazıyorlar 😏😏
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHer gün olmalı. Canım da acısa yine eşimi mutlu etmek isterim. Çünkü siz erkekler sadık varlıklar değilsiniz. Sizi iple bağlasak köpek gibi yine bir gözünüzle karı kıza bakarsınız.
60 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıliş yoğunluğuna göre değişiyor. 3 yıllık evliyim 1 bebeğimiz var, bana kalsa her gün isterim ama kocam yoruluyor nöbete falan gidiyor o yüzden 3-4 günde bir yapıyoruz ama sayı çok az bana göre
63 Yorumla- +1 yıl
Allah Allah
- +1 yıl
Kesinlikle katiliyorum ama bizdede durum ayni olsada bence is kadinalrda istediginizi belli etmiyorsunz kesinlikle snra bize kiziyosunz
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
s +1 yılBana göre her akşam da olabilir ama kişiye göre değişir. En az haftada 3 iyidir
50 Yorumla
+1 yılBunun belirli bir zamanı yok ne zaman isteniyorsa ozaman olmalı zaman mekan farketmeksizin onun dışında hergun duzenlin bir şekilde
31 Yorumla- +1 yıl
@Hatunsorruyor. iyiymiş
+1 yılHer gün diyecem abartma diyenler olacak arkadaşlar sağlıklı libidolu bir insan gün aşırı arzu duyabilir hele ki sevdiği aşık olduğu insana karşı bu gayet normal ben her gün diyorum.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılİki tarafında libidosuna göre bence ortak konuşulmalı bu konu. Herkes kendi libidosuna göre söylerse ortaya yanlış sonuç çıkar ama bilimsel olarak haftada 3 ve 4 ideal olduğunu söylüyorlar
10 Yorumla
+1 yılAh ah evlende gör sıkıntılı bir kadına denk gelirsen yandın, erkeklikten sogutuyorlar seni. Ya bı kadın kocasının önünde Seksi giyinmeye utanır mi utananlar var.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılvallahi ben her an her dk yer mekan dinlemeden yükselebilirim beni reddetme lüksü olamaz beyefendinin yatırır giberim
63 Yorumla- +1 yıl
İşte aranılan kadın bulundu her erkek böyle bir kadın ister idolümsün
- +1 yıl
Yürü kim tutar seni
Cinsellik evliliğin en büyük parçası o yüzden hergün hatta ilk zamanlar günde 2 defa olabilir
38 Yorumla- +1 yıl
Bekar değil miydiniz siz
- +1 yıl
Ben yapmadım. Bir kaç yıl evlilerin yorumları daha tutarlı olabilir.
- +1 yıl
Demek ki ben düşünemiyorum 🙄
- +1 yıl
Yapabilirsin sıkıntı yok hemcinslerinede örnek olur belki
- +1 yıl
Bekara seks yapmak kolay tabi 🤣
+1 yılAtış serbest 😂
sağlık elverdiği sürece miktar ve sıklık ne kadar çok olabilirse o kadar.
10 Yorumla
+1 yılNE zaman uygunsa çiftler ne zaman mutluysa o zaman olur günü saati yok yani
20 Yorumla
+1 yılhaftada 2 ama aşk varsa hergün de olur
110 Yorumla- +1 yıl
Evlenince oyep olmuyor ama yaa
- +1 yıl
@Keremcan2021 dogru
- +1 yıl
Sen kac yapiyorsun Şu an
- +1 yıl
@Keremcan2021 00000
- +1 yıl
Hadi canim inanmiyorum hicmi yani sifir derken hicmi yok
- +1 yıl
@Keremcan2021 yok
- +1 yıl
Hm ilgincmis cook ilginc 🤔🤔
- +1 yıl
@Keremcan2021 niye bekar olunca nerden yapim
- +1 yıl
Hmm affein bak seni takdir ediyorum evlenmeden yapmam diyosun yani
- +1 yıl
Ya beni niye takip etmiyosun lutfen 🙏🙏
+1 yılHergun diyenler ya ilişkiye görmemiş ya da bekar :) kesinlikle
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
m +1 yılHaftada iki süper bence hafta sonu bütün güne yayarsin
10 Yorumla Yeni evli çiftler için 2 günde 1 yeterli. 1 gün bırakalım motor soğusun. :D
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kişilere göre değişir 🤷♂️ Bana göre günde ortalama 24 kez olmalı
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKarşılıklı ihtiyaç ne sıklıkla oluşuyor ise o şekilde, yani net bir sıklık ve seans uzunluğu durumu yok. Çiftten çifte değişir ki olması gereken bu
20 Yorumlakaderim de sürekli başım ağrıyor diyen biri düşmez inşallah. aminn..
00 Yorumlaİlk başlarda nerdeyse hergun oluyirdu. 30 lu yaslarda haftada 2-3 e düştü. Şimdi 47 yasindayim nerdeyse ayda 1 e düştü :) ha benim özel şartlarım var. Olmasa eğer tahminim haftada 1 devam ederdi diye düşünüyorum
14 Yorumla- +1 yıl
Özel sartlarınız nedir? Eşinizdenmı sogudunuz
- +1 yıl
Ya benim erkek arkdsmda 44 yasında neden sızın ayda 1 kalkmıyomu
- +1 yıl
@nazlıcann06 tabi tabi o günde oturuyorsun belli,60 yaşına kadar her gün kalkar erkeğin.
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkeğin gözü dışarı kaymasın diye bence her gece olmalı ama yorucu olmamak şartıyla tabii ki
22 Yorumla- +1 yıl
yorucu ne demek
Gizli Üye(25-29)+1 yılDk başı yeterli bence fazlası da soğutur çiftleri birbirinden
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkekler hergün der kadınlar haftada 1 der. Bu işin raconu bu
10 YorumlaEn az haftada 3 olmalı bence
70 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlilik sekse en uzak şeydir ve eninde sonunda gardaşlık garantidir. Boş hayallerle yaşamayın.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer gün günde 2 kez olabilir
102 Yorumla- +1 yıl
Yok ebesinin
- +1 yıl
İşte buğg
+1 yılYorgun olunmadığı sürece her gün ahskahakwbswk
61 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle doğru @kuzikeriler
Hergün en az 3 defa olmalı 🥰
122 Yorumla- +1 yıl
Bak sen
+1 yılSınırlandırmamak lazım
30 YorumlaHerkes ne kadar isterse o kadar olmalı
32 Yorumla- +1 yıl
Herkesin sevismesine kimse karisamaz ama aa 🤣🤣
Kişiden kişiye değişir bana göre hergün
30 Yorumlaİstek geldikçe işte belli bi zaman veremeyiz
20 Yorumla
+1 yılHaftada 3 kez yeterli
21 Yorumla- +1 yıl
Sen adamsın
Gizli Üye(25-29)+1 yılHaftada birkaç gün olmalı hele
518 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@mert73900 hayır tam tersi hoşuma giderdi
Cevap sahibi+1 yıl@mert73900 kocam olsaydınız olurdu onun dışında yapmam asla kusura bakmayın
Cevap sahibi+1 yıl@mert73900 ya saçmalamayın siteden, sanaldan olmaz
Nasip işte salın beni
Cevap sahibi+1 yıl@mert73900 ama ben buraya sohbet ya da tanışma amaçlı gelmedim kusura bakmayın
Cevap sahibi+1 yılArtık salın beni cidden sıkıldım
Cevap sahibi+1 yıl@mert73900 tamam biliyorum nasip işi
Ama ben dediğim gibi siteye izdivaç amaçlı gelmedim
reddetim artık salın beni
Bu kadar ısrara gerek yok ısrar sevmiyorum
Cevap sahibi+1 yıl@mert73900 gerek yok buna boş ver in gitsin
Cevap sahibi+1 yılAnlayışınız için teşekkürler
Cevap sahibi+1 yıl@mert73900 istemiyorum da yeter ya salın beni artık hayırdan anlamıyor musunuz
Hayır diyorsam hayır
Siteye arkadaşlık sohbet tanışma vs için gelmedim
Bir salın ya yeter
Daha cevap yazmayacağım
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılrahatsızlık yoksa her gün
314 Yorumla- +1 yıl
En temizi
- +1 yıl
Yas kac zira merak ettim
Cevap sahibi+1 yılsöylemeyeyim..
- +1 yıl
gizlisiniz zaten bunda çekinecek bir şey yok. Sadece yaşça olgun birisiniz ve böyle tutkulu olunması iyi bir şey
- +1 yıl
İşte aradığım cevap 💥
- +1 yıl
Cidden çok merak ettim yasınzı, söyleyin olur mu
Cevap sahibi+1 yılNeden?
- +1 yıl
merak ettim çok
Cevap sahibi+1 yılHerkesin yaşamı, bünyesi farklı.
40'ın bir miktar üstündeyim.- +1 yıl
Özelden bir şey sorabilir miyim
Cevap sahibi+1 yılHayır.
- +1 yıl
peki o hâlde
- +1 yıl
Bu yaştaki kadınlar yerinde duramaz normal ama kişiye göre değişir tabi
Haftada 3-4 kez ideal
11 Yorumla- +1 yıl
Kadinlara gore ayda bir ama
Gizli Üye(25-29)+1 yılMümkünse her gün günde 2 veya 3 post bende o kapasite var ama başkalarını bilemem
10 Yorumla
+1 yılEvlensek hayırlısıyla shhshsh hergun herhalde
11 Yorumla- +1 yıl
Ben öyle yapıyorum
Hergün bir hafta sonu sabah arasıra ekstra
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 604 cevap paylaştı.
+1 yılHer kalktığında
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılCanın çektiğinde olmalı
10 Yorumla Haftada 2 ya da 3 özellikle ilk 1 sene
11 Yorumla
+1 yılValla karım ne zaman isterse o sıklıkla olur
10 Yorumla
+1 yılHaftada iki gün olmalı. Haydar dümen öyle demişti.
11 Yorumla
+1 yılEvli kadınlara göre ayda bir olmalı
10 Yorumla
+1 yılBir haftada en az 3 kere
00 Yorumlaİki tarafda istediği kadar olabilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlilikten bildiriyorum haftada 2 kez bazen haftada 1 oluyor😅😅
00 Yorumla
+1 yılEşler firsatini bulduğu heran yapar zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCanın nezaman isterse
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılevli olmayanlar ne güzel sıkmış :D
00 Yorumla
+1 yılHer gün 😂😂😂
41 Yorumla- +1 yıl
En temizi
Hiç olmasın
24 Yorumla- +1 yıl
Aynen hatta organı kessinler demi ldldld
- +1 yıl
Anladım sen öyle yaparsın eşine ksdkld
- +1 yıl
Ne olsun istiyosun sen @Nurvan😈