Cinsel Yaşam Evlilikte cinsellik ne sıklıkla olmalı? (Sayfa 2) Serhatsrky Takip Et Xper 5 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 25 Evlilikte cinsellik ne sıklıkla olmalı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
magicalbetüş Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Haftada 2-3 kez 1 5 Yorumla organickimyaci46788 +1 yıl çok az günde üç olmali Yorumla StayCozy +1 yıl Günde üç demiş herife bak mk Yorumla Serhatsrky +1 yıl @StayCozy neden ki çok mu Yorumla StayCozy +1 yıl Yok knk az her daim kadının içinde olsun hiç çıkartmasın Yorumla Serhatsrky +1 yıl @StayCozy makul dkkddmd Yorumla
Aslanbey032 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 908 cevap paylaştı. Canın ne zaman isterse 0 0 Yorumla
Arzucett Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Hafta da 3 4 kez olmalı ama tabi zor 1 2 Yorumla buraksmersinsert33 +1 yıl Neden zor Yorumla blnmyorkim17yş +1 yıl Niye zor anlamadım benim için değil. 😃 Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. En az 2-3 günde 1 1 0 Yorumla
psicoach Takip Et Master Yaş: 42 , eic 47% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Her fırsatta 0 0 Yorumla
black_ww Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 55% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 520 cevap paylaştı. hep olmali 0 9 Yorumla Keremcan2021 +1 yıl Cidden boylemi duanuyosrsun Yorumla black_ww +1 yıl evet Yorumla Keremcan2021 +1 yıl Ama neden ozman evlenince surekli bahanelr uyduruyorsunz onu anlamiyorum ben Yorumla black_ww +1 yıl evlenmedimhic Yorumla Keremcan2021 +1 yıl İnslah evlenirsin ozman hic dinmeyen bir cesmesi olan zenci biryle 🤣🤣🤣 Yorumla black_ww +1 yıl amin snsns Yorumla Keremcan2021 +1 yıl Şapsik yaa amin demis bide koltuga oturamayinca gorurum ben seni haha Yorumla Keremcan2021 +1 yıl Bende oyelydim ama zmanla o cesmeyi kullanmayinca esim suyu bosuna akiyor surekli her sabah her aksam 😭😭😭😭 Yorumla black_ww +1 yıl esin mi istemiyo Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 668 cevap paylaştı. yılda 4 0 2 Yorumla Senin_için_grldim +1 yıl çok dedin be Yorumla Sağlamkişi +1 yıl Yuh Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. Günübirlik 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. canın istedikçe 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
Haftada 2-3 kez
çok az günde üç olmali
Günde üç demiş herife bak mk
@StayCozy neden ki çok mu
Yok knk az her daim kadının içinde olsun hiç çıkartmasın
@StayCozy makul dkkddmd
Canın ne zaman isterse
2 günde 1
hergun üç posta
Hafta da 3 4 kez olmalı ama tabi zor
Neden zor
Niye zor anlamadım benim için değil. 😃
En az 2-3 günde 1
Haftanın birkaç günü
Her gün
Her an her yerde
Her fırsatta
hep olmali
Cidden boylemi duanuyosrsun
evet
Ama neden ozman evlenince surekli bahanelr uyduruyorsunz onu anlamiyorum ben
evlenmedimhic
İnslah evlenirsin ozman hic dinmeyen bir cesmesi olan zenci biryle 🤣🤣🤣
amin snsns
Şapsik yaa amin demis bide koltuga oturamayinca gorurum ben seni haha
Bende oyelydim ama zmanla o cesmeyi kullanmayinca esim suyu bosuna akiyor surekli her sabah her aksam 😭😭😭😭
esin mi istemiyo
Haftada en az 3-4
yılda 4
çok dedin be
Yuh
Günübirlik
Eşlerin canı ne zaman isterse
Haftada 3 kez
canın istedikçe
36 saatte bir.
Her fırsatta
Haftada 1