Merhaba! Partner ile bazen her konu rahatlıkla konuşulmaz bu bazen yetersiz iletişimden kaynaklanır bazende kişilerin ozguvensizliğinden peki bu doğru bir şey mi kessinlikle hayır çünkü partnerinizle aranızdaki uyumun en büyük etkisi kessinlikle iletişim dilinizdir
Prezervatif kullanımı konusunda partnerinizle açıkça konuşabiliyor musunuz?
Prezervatif kullanımı konusunda partnerinizle açıkça konuşabiliyor musunuz?
Tabi ki konuşurum hatta konuşmalıyız da kişiye özel bir durum bu ama seven isteyen olunca da aaa hayır asla ben istemem diye bir yaklaşım açıkça doğru olmaz
Açıkça konuşulacak bir şey yok. Cinsel ilişkinin olmazsa olmazı, sonuçta sadece hastalıklardan korunmak için değil, istenmeyen hamilelikten korunmanın en az zararlı yöntemi benim nazarımda
Bence kadınlar şunu soylemeli bana olmak istiyorsan yapman gereken belli. Bu kadar basit bir meseleyi anlamayan insanla da bir şey yaşamayın zaten lütfen
Karşı taraftan eminsem eğer prezervatif değil ertesi gün hapı alırım tabi Buda aranızdaki ilişkinin nasıl bir aşamada olduğuna bağlı emin değilsem prezervatifsiz asla olmaz ki sürekli de yanımda bulundururum 😂
Ten uyumu dediğimiz şeyin cinsel ilişki sırasında prezervatif kıulanmakla yakından uzaktan hiçbir alakası yok abicim. Ten uyumu partnerinle olan temasla alakalı, en ufak bir dokunuşu sende yaratığı etkidir ✨