Yapmadım, sevgilin diye her istediğini yapamazsın. Ben istemem benim karımın elalemin adamıyla bir şeyler yaşamasını. Midem kaldırmaz, tüm erkeklerin midesini de kaldırmaz.
Hayatında o zaman hep geçmişi temiz olmayan kişiler olacaktır. Sence bu adamlar ne kadar düzgün olur? Temiz biri de seni ister mi sence? Hiç böyle baktınız mı?
Onun bunun adamıyla, nikahsız bir şekilde cinsel ilişki yaşayan ben değilim. Gelip burada milletten akıl alan da ben değilim. Kimse ses çıkarmıyor diye her bildiğinizi de yapamazsınız. Kendinizi de düzgün sayamazsınız. Mendil olduğunu kabul et. Düzgün olsaydın Gizli kimlikle soruyu sormazdın demi? Demek ki yaptığın işte yanlışlık var.
De mi? Evren alır, hiç dini inanç yok. Tabi Allahtan korkmayanların yapacakları işler seninkiler. Çok kişiye kötü örnek oluyorsun. Buradaki herkes yazdığı yorumlarla yaptıklarını cesaretlendiriyor ki sizin gibiler hep piyasada olsun diye. Hiç anlama kabiliyetin yokmuş.
Prezervatif sana sağlıklı gelebilir ama doğru değil erkek bunu taktığında ereksiyonda azalma da yaşayabilir heyecan yetkisi ile erken de boşalabilir bence bunu sürtünmek yerine elle yapman ya da Oral yapman daha mantıklı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Guvenliyse arkadan sürterek ondende dudakları okşayarak yapılabilir bu konuda oral ve göğüs arası göbek kullanilabilir
O surtunenler sonra dayanamayip ice bosalabiliyor.
Ne yapalım peki
Buradan nasil anlatiyim. Gizlisin
Bu kişi eşiniz olsaydı keşke, sevgili ile yapılan işler hem sizi ileride çoooook üzecektir.
Siz hiç yapmadınız mı sevgilinizle
Yapmadım, sevgilin diye her istediğini yapamazsın. Ben istemem benim karımın elalemin adamıyla bir şeyler yaşamasını. Midem kaldırmaz, tüm erkeklerin midesini de kaldırmaz.
Konuştuğum kişilerin hiç birisinin geçmişi temiz olmadığı için midesinin kaldırmamasına hakkı yok
Hayatında o zaman hep geçmişi temiz olmayan kişiler olacaktır. Sence bu adamlar ne kadar düzgün olur?
Temiz biri de seni ister mi sence? Hiç böyle baktınız mı?
Temiz arkadaşlarım var onlara denk gelen erkekler de geçmişini anlatıca temiz değil
O zaman sorun sizde. Düzgün adamlara bakın veya kendiniz düzgün olun ki sizi de düzgünler görüp baksın.
Ben düzgünüm siz kendinize bakın
Bana göre de hiç düzgün değil, şöyle bir uzaktan kendinize bakın derim. yaptıklarınızı yazın ve yorumlatın.
Umarım eğer düzgünsem allah sizi bildiği gibi yapsın
Onun bunun adamıyla, nikahsız bir şekilde cinsel ilişki yaşayan ben değilim. Gelip burada milletten akıl alan da ben değilim. Kimse ses çıkarmıyor diye her bildiğinizi de yapamazsınız.
Kendinizi de düzgün sayamazsınız. Mendil olduğunu kabul et. Düzgün olsaydın Gizli kimlikle soruyu sormazdın demi? Demek ki yaptığın işte yanlışlık var.
Kendimi size ıspatlamak zorunda değilim. Umarım beni yargıladığınız için evren sizden bunun hesabını alır yakınınzdakilerinizle
De mi? Evren alır, hiç dini inanç yok. Tabi Allahtan korkmayanların yapacakları işler seninkiler. Çok kişiye kötü örnek oluyorsun.
Buradaki herkes yazdığı yorumlarla yaptıklarını cesaretlendiriyor ki sizin gibiler hep piyasada olsun diye.
Hiç anlama kabiliyetin yokmuş.
Tamam öyle olsun
Evet söylemelisiniz özellikler sizler yoksa ortalık ölen bebeklerle kaynar
Sen takar mısın
Ben prezervatife karşıyım zaten geç boşalan biriyim
Erkekler söze gelince çok medeni gibi ama eylemde hepsi fos
Beni ilgilendirmiyor git erkeklere sor
Prezervatife karşı olanlaraydı muhatabim
Ben kendime kefilim çocuk değilim tahriklerle de uğraşamam..
Sevgili iken evlenmeden böyle şeyler yapmaya yaptırmaya karşıyım günah
bana sevgilimin böyle bir şey dmeesine gerk yok çabuk boşalan biri değilim
Gerek yok prezervatif e
Ö y l e m i
Evet ne gerek var ki gel şu tarafa istersen
Yöntem doğru değil ama tabii ki takdir ikinizin
Nasıl yani
Prezervatif sana sağlıklı gelebilir ama doğru değil erkek bunu taktığında ereksiyonda azalma da yaşayabilir heyecan yetkisi ile erken de boşalabilir bence bunu sürtünmek yerine elle yapman ya da Oral yapman daha mantıklı
Sağlık açısından olması iyi olur
Sürtünme de gerek yok
Ya. lerken de don giysin kadın
Don sıvıyı çeker plastik don mu var
Hahahahah sıvıyı çekmesin diyosun yani
Prezervatif şart
Hayır gereksiz
Ne gerek var ki
hayir et ete degmeli
Bunu diyen erkekten zaten olmaz
niye
Daha neler