Üç yıllık ilişkimiz var cinsel bi şeyler istemediğimi söylemiştim o da saygı duydu ama önceden bunları yaşamış biri. Aldatmasından şüpheleniyorum ama emin değilim. Sizde aldatıyor mudur ve bunu yapması sevmediğini gösterir mi? Hemen yargılamayın erkek kafasını bilmediğim için soruyorum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
öncelikle şunu belirtmek istiyorum, burada yazan mavili arkadaşlar ya erkek değil ya da güzel rol kesiyorlar. bi kere bahsettiğin ilişki uzun ve aranızda bir yakınlık olmamış. şimdi erkek ile kadın farklı çalışır hormonal olarak. buradan erkek arkadaşının yaptığı şeyi savunmuyorum ama gerçekçi olmak lazım. aşağıda ki arkadaşlar yok ayrıl, yok ben olsam yapmam modunda da geçelim bunları bence. adam senin sevgilin 3 senedir ve her hangi bir durum yaşanmamış. kusura bakmayın da peygamber değiliz. su içmemiz nasıl doğalsa, yemek yememiz doğalsa ve ihtiyaçsa seks de bir o kadar ihtiyaç. başkası ile bu ihtiyacını gidermiş diye seni sevmiyor anlamını çıkaramayız. adamın yaşadığı şey farklı bir şey. bunu anla bence ve ani karar verme derim. kendisi ile konuş durumu anla iyice bakalım sana dürüst olacak mı? çünkü burada önemli olan evet yaptım demesi. dürüst olursa sana ve nedenini açıklarsa sende düşünürsün ve ona göre bir yol izlersin.
111 Yorumla
Soran7 ayYazışmasını yakaladım ama inkar ediyor şu an bitmesini istemediği için çeviriyor. Ama bi kere daha olmuştu bu durum ciddi olarak konuştuğumuzda senin söylediklerine benzer şeyler söylemişti. Bi şey yaşamıyoruz ve erkeğim vs. O yüzden zaten ani kadar vermek istemiyorum şu an ama bu durumu anlayışla karşılarsam devam edeceğini de düşünüyorum ve bunu istemiyorum. O kadar rahat davranması iyi olmaz. Nasıl bi tepki vermeliyim? şu an için bana yazma sonra konuşuruz dedim mesajına da cevap vermedim
Soran7 ayBu arada açıkca anlattığın için teşekkürler
- 7 ay
bunu alışkanlık haline getiriyorsa burada senin de hataların var bunu baştan söyleyeyim. ama daha önce bu konu aranızda konuşulduysa ve erkek arkadaşın tamam bir daha olmayacak dediyse ve yaptıysa o zaman tepkini çok net koyman lazım. çünkü bu konu aranızda konuşulduğunda sana farklı gelseydi örnek veriyorum tamam evlenmeden önce seks yapmayalım ama beraber keyif almanın farklı yolları da var vs vs bunları söyleseydi ve o zaman ki konuşmanız bunun üzerinde anlaşılıp noktalansaydı bu ayrıydı. neyse yani demek istediğim tepkini koyman lazım en üst perdeden eğer sana değer veriyorsa ve seviyorsa olmaz bir daha ama olmaması için de senin bahsettiğim şekilde bir kaç adım atman lazım erkek arkadaşına bence yoksa yine aynı şeyler yaşanacaktır.
Soran7 ayHaklısın. Yalnız şöyle bi şey var aileler tanışmıştı şimdi onlar davet etti yarın gidecektik ve her şey ayarlandı napıcağımı bilmiyorum. Ailelere çok ayıp olucak. Nasıl bi yol izliym şu an? Yarın gittikten sonra mı ayrıliym yarın bugünü boziym mi şu an?
Soran7 ayAynen resmi bi şey değil zaten tanışma. Tanışmadan sonra tepkimi koysam net bi şekilde saçma mı oluyor?
Soran7 ayTanışmadan önce koymamam saçma oluyor mu diyorum yani
Soran7 ayTeşekkür ederim ✨ çok yardımcı oldun
En İyi Cevaplar
bak şimdi erkek beyniyle kadın beyni ayrıdır. Erkek hiçbir şey hissetmeden sadece o anı yaşamak için aldatır ve beraber olduğu kişiye karşı da bir şey hissetmeyebilir %99 bu böyledir ama kadın birine karşı bir çekim hissetmeden duygusal olarak bir şey hissetmeden aldatmaz O yüzden Önceden bunu yapmış biri muhtemelen seni aldatmıştır ya da aldatıyordur ama onu biraz da bu duruma sen sokuyorsun
16 Yorumla
Soran7 ayVermeyerek mi? Açık bi cevap olmuş bu arada teşekkür ederim
Soran7 ayVerince aldatmicağı kesin mi
Soran7 ayO zaman niye veriym. Her erkek aldatır mı bu arada
- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
7 ayBak kanka 😌 üç yıl boyunca bastırılan arzu bir noktada sabır testine döner. Aldatma asla “normal” olmaz ama nedenini anlamak gerekir. Cinsellik reddi bazen sevgiyi değil, iletişimsizliği büyütür. Konuşmadan, paylaşmadan kimse dayanamaz. Ya sınırlarınızı yeniden çizersiniz ya da yavaş yavaş birbirinizi kaybedersiniz 😉🔥
05 Yorumla
Soran7 ayYaşadıktan sonra da aldatmicağının garantisi yok ki
- 7 ay
Haklısın, garanti diye bir şey yok. Cinsellik yaşamak sadakati garantilemez, sadece geçici bir bağ kurar. Aldatan insan fırsat değil, bahane arar. Gerçek sadakat, arzudan değil karakterden gelir. O yüzden güveni bedenle değil, duruşla ölçmek gerek 😌🔥
Soran7 ayNasıl karakterde erkekler aldatmaz ki
- 7 ay
Aldatmayan erkek, dürtülerini değil vicdanını dinleyen erkektir. Karakteri sağlam olan biri geçici hevesle uzun bir emeği yakmaz. Dürüstlük, sadakatin en büyük işaretidir; çünkü doğru adam gizlemez, açık olur. Sevgi göstermezse eksik kalır ama yalan söylemez 😌🔥
Soran7 ayAnladım çok haklısın
Asla aldatmasını normal karşılamamk lazım. Ama eminim ki eğer başka bir kadınla düşüp kalkıyorsa 3 yılı heba edemez. Büyük ihtimalle sadece cinsellik içindir. Senide kaybetmek istemediği için başkası ile yapıyordur. Ama sen onu aldatsaydın muhtemelen ondan sıkıldığından sevmediğinden aldatırdın.
09 Yorumla
Soran7 ayşeffaf bi cevap olmuş teşekkürler. Normal karşılamıyorum ama sevmediğini gösterir mi ya da hangi durumlarda gösterir bunu da söyler misin?
Soran7 ayVe konuşmasını vs yakaladığımda nasıl bi tepki vermeliyim?
Soran7 ayNasıl süründüriym konuşmamak gibi mi? Ya sevdiğine inanıyorum benim için bi şeyler yapıyor ailelerimizi tanıştırıyor evlilik için adımlar atıyor vs ama bunu nasıl yapabiliyor aklım almıyor. Ben seviyorum ve yapamazdım
Soran7 ayNe kadar sürede affetmeliyim peki? Birde erkekte duygu olmuyo mu yani?
Soran7 ayBi bakabilir misin
Soran7 ayİhtiyaç giderdiği kadına aşık olursa?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
15Cevap
Gizli Üye(25-29)7 ayAşağıda mesajı okudum mesajı yakaladım söylemişin o zaman neden emin değilsin 3 yıl beklemesi zormuş tabii cidden sana sadık kalıp gözü başka kadın görmeyen erkekler de varmıdır vardır ama sayısı çok azdır aldatılmak kötü karşındaki insana saygısızlık olmaması gereken bir şey ilişkide sevgi kadar cinsellikten önemli bu konuda senin çizgilerin beliyse ona uygun gelmiyorsa yol bellidir ayrılmak seven adam yapmaz veya seviyor ama bu başka şeydir diyenleri takma hepsi palavra atıyor
01 Yorumla
Soran7 ayMesajını yakaladım sadece. Yani cinsel olarak aldatıyor mu emin değilim. Bu kadarını yapar mı bilmiyorum.
7 ayKanka normal değil ama anlaşılabilir 😔
Üç yıl uzun süre, bastırılmış istek bir yerden taşabilir.
Ama aldatmak çözüm değil, konuşmak cesarettir.
Sadakat sadece sabırla ölçülür 😉🔥00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
7 aySadece seks se kadin akli farkli calisabilir
04 Yorumla
Soran7 ayNasıl yani
- 7 ay
Bazi kadinlar buna katlanabiliyor duygu yoksa seks olabilir diye
Soran7 ayBen katlanamıyorum ve duygu olmicağı ne belli? Nerden anlaşılıyor ki bu?
- 7 ay
Duygu olursa anlarsin
7 ayama hem cinselliğe yanaşmıyorsun hem de sadakat bekliyorsun ve süre 3 yıl!!! düşündürücü
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 465 cevap paylaştı.
7 ayYani ne istiyorsunuz anlamadım. Yapsak bir dert yapmasak ayrı dert
00 Yorumla Cinsellik olmadan evlilik zor ki
12 Yorumla
Soran7 ayEvlenince olcak tabiki
Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Evet aldatıyor başka sorun
05 Yorumla
Soran7 ayKesin mi
Soran7 ayPeki o kişiye duygusal bi şey hissedebilir mi
Soran7 ayO zaman benimle durmasının anlamı ne
sen istemiyorsan adam ne yapsın peki
02 Yorumla
Soran7 ayBen evlilik öncesi istemiyorum yani ama beni beğendiğini sevdiğini de düşünüyorum. Beklemesi imkansız bi şey mi
- Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
7 ayYğksek ihitmal bi kere yapınca durması zor
06 Yorumla
Soran7 ayO kadar önüne geçinilemez bi şey mi bu ya
- 7 ay
Yani evet kadını erkeği yok bence tabi kadınlar daha bi dayanıklı ama zor , mastürbasyon yapmadığını düşün aylarca aynı şey yakın yani anlatmak gerekirse
Soran7 ayMastürbasyon yapmamak bundan daha kolay bi şey mi
- 7 ay
Yok yani anlaman açısından durmak zor oluyor
Soran7 ayAnladım teşekkürler
- 7 ay
Rica ederim
7 ayAldatma hiç bir durumda normal olamaz.
04 Yorumla
Soran7 ayDoğru da aldatır mı yani böyle bi durumda her erkek?
- 7 ay
İnsan sevdiğini aldatmaz.
Soran7 ayCinsel ilişki yaşamıyor olsa bile mi
- 7 ay
Birini aldatmanın mazereti olmaz
- Cinsel Yaşam konusunda 660 cevap paylaştı.
7 ayDeğil. Ayrıca evlenmeden cinsellik zaten olmamalı
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 380 cevap paylaştı.
7 ayFazla kurcalama mutlaka yapıyordur
01 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Evet ama nadir bireyler
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayAldatabilir peki cinsellik istedi mi
06 Yorumla
Soran7 ayİstedi ama evlilik öncesi istemediğimi söyledim
Cevap sahibi7 ayPeki o ne dedi
Soran7 aySaygı duydu yani
Cevap sahibi7 ayÖyle olmuyor işte gizli saklı bir şeyler yapıyordur
Soran7 ayDimi
Cevap sahibi7 ayTabi öyle dururmu sence
aldatmıyosa normal değil.
40 YorumlaAldatmasi normal mi kısmından sonrasını okumadim
111 Yorumla
Soran7 ayYargılamayın demiştim. Ben de normal bulmuyorum ama erkekler için bu nasıl bi durum onu anlamak istiyorum.
Soran7 ayNeler? Ayrılmalı mıyım sence
Soran7 ayNasıl bi tepki vermeliyim?
Soran7 ayYa ayrılıcam da yarın aileler tanışıcaktı ve mesajlaşmsını gördüm sadece. Şimdi bi şey de diyemiyorum biz gelemeyiz vs diye konuştular çünkü ayıp olucsk. Kafam çok karışık
Soran7 aySadece kaybol burdan bana yazma dedim ve mesajına bakmadım o kadar.
Soran7 ayTanıştıktsn sonra bitiririm olmaz mı? Ciddi bi şey değil sonuçta. Her şey ayarlandı bi gün önceden gece bunu söyleyemem. Yarından sonra mı bitireyim
Soran7 ayKendi aileme de ayıp olcak
7 ayAldatır
016 Yorumla
Soran7 ayufak bi konuşmasını vs yakalarsam tepkim nasıl olmalı?
- 7 ay
Bir soru sorma hakkın var
Soran7 ayBen iki yaptım. Cevaplar mısın
- 7 ay
Tepkin olmamalı direkt s2ktiri çek
Soran7 ayÇektim de şöyle bi durum var. Yarın aileler tanışıcaktı, bi gece önceden gelmeyin ya ds gelemeyiz diyemem. İki tarafta kendini ona göre ayarladı. Kendi aileme de söylemem gerçekten çok ayıp olucak. Kafam çok karışık. Yarından sonra bitirsem
- 7 ay
Ne ayıp olacak la
Soran7 ayAraba falan ayarlandı para bunlar yani ve işlerini ona göre ayarladılar, iki üç gün önceden olsa neyse bi gece önceden nasıl söyliym. Kesinlikle bugünün bozulması gerekiyo mu yani?
- 7 ay
Boz boz bir şey olmaz
Soran7 ayStres oldum. Kendi ailem sıkıntı yapıcak
Soran7 ayYa da ben gitmesem annem mi gitse
- 7 ay
Erkek dolu
Soran7 ayEtraf mı
- 7 ay
Aynen
Soran7 ayOnu biliyorum zaten ben güzel bi kızım kaybım olmaz, ama seviyodum üzüldüm
- 7 ay
Geçer
Soran7 ayTeşekkürler cevaplar için
7 ayÇok bile dayanmış
04 Yorumla
Soran7 ayÖyle mi diyosun
- 7 ay
Tabi ki
Haftada ENAZ 3 kez olmalı
Doyumsuzum enazından ben öyleyim 😍
Soran7 ayİyi de 3 yıllık bi ilişkisi var
- 7 ay
İlişkide cinsellik yoksa neye yarar ki 😭
7 ayaldatmama şansı yok
01 Yorumla
Soran7 ayGerçekten mi? Peki sevmediğini gösterir mi?
Birak aldatsin arada
02 Yorumla
Soran7 ayYa olmaması gereken bi şey de sevmediğini gösterir mi
7 ayBelki
11 Yorumla- 7 ay
Zehralar da uzer
Gizli Üye(18-24)7 ayEsc ye gidiyodur
01 Yorumla
Soran7 ayO zaman gidiyordur. Bu sevmediğini gösterir mi?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > 3 yıllık ilişkide cinsellik yaşamayan bir erkeğin aldatması normal mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat